Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Geldim bebebkim geldim nikitam geldim güzellerim geldim bide baktım ki iş yığmışlar onlarlan uğraşşıyom e tabi sizziz olmassss

nörüyon yafrum?? nasil gidiyor ?? senin batin bugunmus??
biseler varmi?? nasil hissediyorsun kendini??
benim cumadan bu yana halamlar geldi , kaldirdim kupayi walaa
kisss, belimden assaga kasimpasa modundayim
sacmalayabilirim, hazirlikli olun ....malum, kirmizilim; bana yandi caniiimmm

ayy nikitammm hiç gülceğim yoktuuu tabisii kırmızılardan bahsediyordumm ama bizz kardeş kardeş oturmak istemedik hem kardeş kardeş oturusak leylekler getircekmiii bebişi??
kastin kirmizilar idiyse, haklisin....
aklima ''kardes kardes oturmak'' tan ötürü ''yazik degilmi bana'' demis olman geldide, ondan dedim ''sakami ?'' ....
:26:

evet madamımım bugün bat'ı
ama gelmicek hiç bekleme kırmısılarııı hepsini ben aldımmm bu ay sen sonraki ay ben ve zeytinim,cucum,berrem,bernardommm,....

simdi bir arkadasim ultrasondan geldi, esi hamile....tel.ine resimlerini almis bebisin....
cokkk mutluyum suannn kizlarrr....

ay ben sana hiç kıyamam tatlım yaa birgün hep beraber tadıcaz o mutluluğu
bak daha küçüklermiş koleram gördünmü sen üzülmüyorsun tabikide artık onlar daha minnacık e bide 2 dane düşün yane

cucumm cumartesi sen kızılaya gittinmi?

dur bebikimmm kociş kızıyo bana fotoları kimse görmesin diyor açayım hemen bak kapatayım koçiş görmeden

mrb bebüşüm ben geldim yok tatlım gitmedim cumartesi evdeydik.... niden beni birinlemi karıstırdın bıldırcın benzettin mii

snek adanada hangı doktora gıdıosun şu anda

Canım ben Metro HAstanesinde Ferat Erol'a gittim tavsiye üzerine, bi defa gittim memnun kaldım, güleryüzlü insanı germeyen bi doktor, rahatlıyor her bakımdan, muayene sırasında bile malum o çatal pek hoş degil. Bi de Ortadoğu hastanesinden Filiz Kavi var daha önce de 2 defa gitmiştim ona biri öylesineydi kontrole, başka bölüm sevk etmişti pek ilgilenmedi o gün sallamadı diyim, ikincide çocuk düşünüyoruz diye giidince o gün ilgiliydi bayaı, konu çocuk olunca öylemiş o kadın okumuştum. İkisi de iyi ama ben Ferat Erol'la devam edicem. Senin varmı doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…