- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.041
biz birlik duruyoruz canım
kastin kirmizilar idiyse, haklisin....niye şaka yapayım kırmıslar 8 gündür geliyorrr hemde biticek gibi değil
Geldim bebebkim geldim nikitam geldim güzellerim geldim bide baktım ki iş yığmışlar onlarlan uğraşşıyom e tabi sizziz olmassss
Geldim bebebkim geldim nikitam geldim güzellerim geldim bide baktım ki iş yığmışlar onlarlan uğraşşıyom e tabi sizziz olmassss
kastin kirmizilar idiyse, haklisin....
aklima ''kardes kardes oturmak'' tan ötürü ''yazik degilmi bana'' demis olman geldide, ondan dedim ''sakami ?'' ....
:26:
nörüyon yafrum?? nasil gidiyor ?? senin batin bugunmus??
biseler varmi?? nasil hissediyorsun kendini??
benim cumadan bu yana halamlar geldi ,kaldirdim kupayi walaa
kisss, belimden assaga kasimpasa modundayim
sacmalayabilirim, hazirlikli olun ....malum, kirmizilim; bana yandi caniiimmm
ayy nikitammm hiç gülceğim yoktuuu tabisii kırmızılardan bahsediyordumm ama bizz kardeş kardeş oturmak istemedik hem kardeş kardeş oturusak leylekler getircekmiii bebişi??
yok canimm, bakismaklada olur o isyeterince istahli bakisirsaniz, gebe kalabilirsin, der eski bir vudu cadisi
ayy inşallah madamımmmm benim kocişin doğum gününe kadar olsam bariii
hafta sonu arkadaşlarla göksu'ya pikniğe gittik arkidişiminde 4 yaşında Allah bağışlasın çok tatlı bi kızı var kız kocişin tepesinden inmedi bi sevdi bi sevdilerrr birbirlerinii Allahıım dedim bizede arattırmadan ver hayırlısıyla kendi çocuğumuzla böyle güzel anları yaşamayı nasip bizede dedim zaten koçişle öyle çocukla oynarken göz göze geldik ikimisde yakında inşallah dedik ayyyyyyyyyyyyy çok duygusala bağladım bir görsenizzz
kötü olmada zaten canım yaaa tabii insan üzülür ama bebeişleri düşünnn
kesinliklede doktorunu değiştir diyorumm koleracımmm
özelden yazdım yaaa işte öylee zaten koçişte halimi görünce şok oldu çok berbattım bi dahaki ayda böyle gelirse doktora gitmem şart olucak ölücem zannetim yaaa
belki koçiş gelir o günn birazz zor ama şansları zorlucak madamımmm
BENDEN HABER ALMAK İSTEYEN CANIM ARKADAŞLARIM BEBEKLER 6 HAFTALIKMIŞ KALP ATIŞLARI ÇIKMADI YİNE. DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM. SABAHTAN BERİDİR DR ARAYIŞI İÇİNDEYİM. MEDİKABİL DİE Bİ HASTANE VAR BURSADA ÇOK BEĞENDİM 3 BOYUTLU ÇEKMİŞLER ÖYLE GÜZELKİ. KK DA OKUDUM GİDENLER MEMNUNMUŞ. Bİ KIZ DOĞUM HİKAYESİNİ ANLATMIŞ ALTIMA YAPTIM YİNE DE HEMŞİRELER GÜLER YÜZLE TEMİZLEDİLER DEMİŞ. ÇOK İTİNALI DAVRANIYOLARMIŞ. BİDE YENİ Bİ HASTANE BELKİ O YÜZDEN TİTİZ DAVRANIYO OLABİLİRLER. Bİ DENESEMMİ DİYORUM KARAR VEREMEDİM :44:
MADAMIM ONLARI BEN HEP OKUDUM. HATTA ONA BENZER Bİ TON ŞEY. 9. HAFTADA KALP ATIŞI DUYANLAR BİLE VAR HEP YAZMIŞLAR. BENDE BU YÜZDEN KIZIYORUM YA DOKTORA
canımmmmmm bitanemmm nikitamm benim yaa buralardayım annem bi hava aldım geldim sizinleyim bi yığın iş bırakmışlar halletmeye çalışıyom vallakisss, nerelerdesinnnn, gözümün nuruuuu
naberrr???
bişi öğürmüyom tatlım kırmızıları beklemiyorum kapıdalar allah bilir ama ben beklemiyom onları gelmesinler hiç istemiomnörüyon yafrum?? nasil gidiyor ?? senin batin bugunmus??
biseler varmi?? nasil hissediyorsun kendini??
benim cumadan bu yana halamlar geldi ,kaldirdim kupayi walaa
kisss, belimden assaga kasimpasa modundayim
sacmalayabilirim, hazirlikli olun ....malum, kirmizilim; bana yandi caniiimmm
deldim deldimmm erken geldim aslında bebekim ama işleri pi görsen ağlarsın birasını hallettim çoo az kaldı hemen sizlerleyim datlımmm sen nerelerdesin kuzummm bi hava alcam dedinnnn ohooooooooooooooooo
ayy nikitammm hiç gülceğim yoktuuu tabisii kırmızılardan bahsediyordumm ama bizz kardeş kardeş oturmak istemedik hem kardeş kardeş oturusak leylekler getircekmiii bebişi??
yok canimm, bakismaklada olur o isyeterince istahli bakisirsaniz, gebe kalabilirsin, der eski bir vudu cadisi
hayirli isler ossunnn gulummmm.....
ben bi tur atip geliiimmm...bekleyinnn
eveeett , aynneennnn öyleayy nikitammm hiç gülceğim yoktuuu tabisii kırmızılardan bahsediyordumm ama bizz kardeş kardeş oturmak istemedik hem kardeş kardeş oturusak leylekler getircekmiii bebişi??
geldim bile tatlim, anlat hele, ne var ne yok?hadi bebem şimdide sen at bakalım bi tur ama geri dönn
eveeett , aynneennnn öyle
geldim bile tatlim, anlat hele, ne var ne yok?
ne çabuk kızzzzzzzzzzz?
ne çabuk kızzzzzzzzzzz?
yani illa dedirtecen dimi??
su döküp geldim beee
cucumm cumartesi sen kızılaya gittinmi?
dur bebikimmm kociş kızıyo bana fotoları kimse görmesin diyor açayım hemen bak kapatayım koçiş görmeden
eveeett , aynneennnn öyle
geldim bile tatlim, anlat hele, ne var ne yok?
ne ossun bebem iyiyim bi yaramazlık yok çok şükür içim huzursuz ama garip bişi var içimde zaten vardı sürekli ağlıyordum bak ananemi kaybettim hayırlara vesile olur inşallahhh sen anlat bebem kırmızıların gelmiş olsun birgün gelir ki gelmez
sagol canim, ben barisigim bunlarla hayatim, ne yapayim cok seviyorlar beni, illa gelecekler, eeee gelecekleri varsa,görecekleri de var elbet (artik ne gosterebilirsem)
tekrar basiniz sagolsun caniiimm arkadasim, her nefis ölümü tadacaktir , 1000 yilda yasasa insan yinede gidecegi yer kara topraktir. anneannemizin kabri cennet bahcesi olur insallah...
canimmm, icin icini yiyor aslinda ...ondan huzursuzsundur , bilincaltinda anne olma istegin agir olunca,olabilir bu .....cok ilgi verme bu huzursuzluga, gercekten...
ve mümkün olduguncada disari cik, sevdigin seyleri yap, esini al gez dolas....senin gibi sosyal birine bu iyi gelir, deme sakin ''canim istemio'', cikinca iyi gelecektir tontisimmm
snek adanada hangı doktora gıdıosun şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?