- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.061
ne ossun bebem iyiyim bi yaramazlık yok çok şükür içim huzursuz ama garip bişi var içimde zaten vardı sürekli ağlıyordum bak ananemi kaybettim hayırlara vesile olur inşallahhh sen anlat bebem kırmızıların gelmiş olsun birgün gelir ki gelmez
napıyosun madamım ya off ya cok daraldım evde :84:balkonda oturuyorum yaslı teyzeler gibi
mrb bebüşüm ben geldim yok tatlım gitmedim cumartesi evdeydik.... niden beni birinlemi karıstırdın bıldırcın benzettin mii
eveeett , aynneennnn öyle
yani illa dedirtecen dimi??
su döküp geldim beee
cucummmm evet yaaa valla benzettim bi kıza ama o seninn kadan zayıf değildiiii kızılayda ne caddesi deniliyor böyle yemek yenilcek yerler çiçekçiler falan var neyse orda böyle iskenderi güzel bir yer varmış oturdum arkamdada 2 kişiii dönüp dönüp baktımm ayy bu cucummm mu acaba dedimm? ama değilmişşşş
mrb bebüşüm ben geldim yok tatlım gitmedim cumartesi evdeydik.... niden beni birinlemi karıstırdın bıldırcın benzettin mii
sevgili bacim cucu, avatarindaki cici kiz kim ??
bunu bana bir ablam yollamisti bir zamanlar...(yollamisti galiba?unuttum be)
bayilmistim, simdi sende tekrar bayilttin beni
pekiii kısmmaaaaa ben anlamadımmm :90::90::90::90:
cucummmm evet yaaa valla benzettim bi kıza ama o seninn kadan zayıf değildiiii kızılayda ne caddesi deniliyor böyle yemek yenilcek yerler çiçekçiler falan var neyse orda böyle iskenderi güzel bir yer varmış oturdum arkamdada 2 kişiii dönüp dönüp baktımm ayy bu cucummm mu acaba dedimm? ama değilmişşşş
yok walla bebüşüm biz gün boyu evdeydik akşam cıktık 7. caddeye kahve içip geri döndük eve ...keske göseydim seniikısmet diilmiş:97:
ne ossun bebem iyiyim bi yaramazlık yok çok şükür içim huzursuz ama garip bişi var içimde zaten vardı sürekli ağlıyordum bak ananemi kaybettim hayırlara vesile olur inşallahhh sen anlat bebem kırmızıların gelmiş olsun birgün gelir ki gelmez sagol canim, ben barisigim bunlarla hayatim, ne yapayim cok seviyorlar beni, illa gelecekler, eeee gelecekleri varsa,görecekleri de var elbet (artik ne gosterebilirsem)
tekrar basiniz sagolsun caniiimm arkadasim, her nefis ölümü tadacaktir , 1000 yilda yasasa insan yinede gidecegi yer kara topraktir. anneannemizin kabri cennet bahcesi olur insallah...
canimmm, icin icini yiyor aslinda ...ondan huzursuzsundur , bilincaltinda anne olma istegin agir olunca,olabilir bu .....cok ilgi verme bu huzursuzluga, gercekten...
ve mümkün olduguncada disari cik, sevdigin seyleri yap, esini al gez dolas....senin gibi sosyal birine bu iyi gelir, deme sakin ''canim istemio'', cikinca iyi gelecektir tontisimmm
off cücümmm off daralıyom bende valla yaaa üff kırmısıların günü bugün beklemiom tabi ama gelirsede başım üstüne artık napalım bi ara bişiler hissettim akıntıymış gelen bi panik oldum ki sorma neyse dedim oh henüz bişi yok bakalım gün ola harman ola sende uzar ayacıklarını iç çayını üfür üfür balkonunda biz de yanındayız ohh mis misssne ossun bebem iyiyim bi yaramazlık yok çok şükür içim huzursuz ama garip bişi var içimde zaten vardı sürekli ağlıyordum bak ananemi kaybettim hayırlara vesile olur inşallahhh sen anlat bebem kırmızıların gelmiş olsun birgün gelir ki gelmez napıyosun madamım ya off ya cok daraldım evde :84:balkonda oturuyorum yaslı teyzeler gibi
BENDEN HABER ALMAK İSTEYEN CANIM ARKADAŞLARIM BEBEKLER 6 HAFTALIKMIŞ KALP ATIŞLARI ÇIKMADI YİNE. DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM. SABAHTAN BERİDİR DR ARAYIŞI İÇİNDEYİM. MEDİKABİL DİE Bİ HASTANE VAR BURSADA ÇOK BEĞENDİM 3 BOYUTLU ÇEKMİŞLER ÖYLE GÜZELKİ. KK DA OKUDUM GİDENLER MEMNUNMUŞ. Bİ KIZ DOĞUM HİKAYESİNİ ANLATMIŞ ALTIMA YAPTIM YİNE DE HEMŞİRELER GÜLER YÜZLE TEMİZLEDİLER DEMİŞ. ÇOK İTİNALI DAVRANIYOLARMIŞ. BİDE YENİ Bİ HASTANE BELKİ O YÜZDEN TİTİZ DAVRANIYO OLABİLİRLER. Bİ DENESEMMİ DİYORUM KARAR VEREMEDİM :44:
MADAMIM ONLARI BEN HEP OKUDUM. HATTA ONA BENZER Bİ TON ŞEY. 9. HAFTADA KALP ATIŞI DUYANLAR BİLE VAR HEP YAZMIŞLAR. BENDE BU YÜZDEN KIZIYORUM YA DOKTORA
ama öyleeeee
yanlış anlamayın arkadaşlar ama hamile bir bayanın doktoru psikolog görevinide üstlenmeli
sonuçta yaşanılan bir duygusallık var nasıl olurda hamiş bir bayana direk buşekilde konuşma yapar doğru yada yanlışş
benimde yiğenim 3 yaşındayken ayağını kaldırıma çarpmış böyle sendeleye sendeleye gidiyordu bizde o yaşlardaki çocuklar dikkat çekmek için herşeyi yapar yaa neyse önemsemedik bir iki gün sonra devam edince doktora götürdük hemde burda güzel bir hastane çocuğa film çektirdi kemik kanseri dedi ablamla eniştemin halini anlatsamda hayal bile edemzsiniz tabii biz tek doktorla kalmayız 6-7 doktora dah götürdük böyle bişeyin aslı varmı diye bir sürü para harcandı o zamanlar bunun için ama hiçbişey yokk o yüzden tek doktora bağımlı kalmayın hiçbiriniz....
hayatımız kararmıştı o doktorun teşhisiyleee
allahım tüm yavrularımızı sen koru
ne diosun??!
KOLERAAAMMM;
biraz erken degilmi tatlim kalp atislarini dinlemek icin?? bence üzme kendini , coooook asagidalar suanda bebislerin, zordur onlari bulmasi . herseyin hayirlisi , görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler ,güzel bacim
koleram sana yazdım ama görmedin, benimki de normal ultrasonda görülmedi, hatta kesenin içi de görünmedi. renkli ultrasonda görüldü rahat bir şekilde, bence renkli ultrasona gir,sanırım 4 boyutlu olan, bak göreceksin kuzum
VALLA Bİ USG YE SOKTU AMA RENKLİMİYDİ RENKSİZMİ BİLMEM. KAĞIDI GÖRDÜM Bİ O RENKSİZDİ. EKRANI GÖRECEK POZİSYONDA DEĞİLDİM O YÜZDEN BİLMİYORUM CANIM.
kızlar nasılsınız yeni gelebildim halı yıkadık annemle uğraşıp duruyoruz siz neler yapıyosunuz
KISSSSS HİCRANIMMM HALI YIKAMAK YOKKK. ALLAH KORUSUN. BAK BURDA BİRİ YAZMIŞTI ADINI UNUTTUM. YİNE HAMİLE DEĞİLİM DİYE HALI YIKADIM NERDEN BİLEBİLİRDİM HAMİLE OLDUĞUMU ÇOCUĞUMU KAYBETTİM YAZIYODU. RİSKE ATMA KİMSE AFERİN DEMEZ SANA.HALI MALI YIKAMA KENDİNİ YORMA. ŞÖYLE Bİ GEÇSİN İLK 3 AY BEBİŞ TUTUNSUN İYİCE. DİKKAT ET KIZARIM BAK
walla kim olduğunu bilmiyom nikitam ama inşallah böle bi kızım olur :84:cidden cok tatlı yaaa bende bayıldım:97:
yok walla bebüşüm biz gün boyu evdeydik akşam cıktık 7. caddeye kahve içip geri döndük eve ...keske göseydim seniikısmet diilmiş:97:
bu 7.cadde kızılayda değilmiydi? benim bahsettiğim yerr??????
bu 7.cadde kızılayda değilmiydi? benim bahsettiğim yerr??????
yok tatlım bahcelievlerde bizim eve cok yakın bebüşümmm
nerde benim subebem nikitam vs ....
insallah cannimmm, insallah...bende istiyorummm, mümkünse yesil gözlü olsun Allaam nolur?? ay töbe töbe, saglikli sihhatli olsunda....Rabbim nasil dilerse oyle olsun
ama sunun güzelligine bak, Rabbimin güzelligi nasil acik ve secikkkk.....subhanallah..
kaç aylıkken karın şişmeye başlıyo kızlar
canım benimm bence git derim yeni menii boşver o adam eskide ne oldu sanki?
hiç hamile bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor daha kaba şeyyyyy hem yeni olması daha iyi işte daha özenli ve titiz davranırlar bebeğimmm
ben benben vs mii oluyomm madamım aşkolsunnnn:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?