Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

mrb bebüşüm ben geldim yok tatlım gitmedim cumartesi evdeydik.... niden beni birinlemi karıstırdın bıldırcın benzettin mii

sevgili bacim cucu, avatarindaki cici kiz kim ??
bunu bana bir ablam yollamisti bir zamanlar...(yollamisti galiba? unuttum be)
bayilmistim, simdi sende tekrar bayilttin beni

pekiii kısmmaaaaa ben anlamadımmm :90::90::90::90:

sevgili bacim cucu, avatarindaki cici kiz kim ??
bunu bana bir ablam yollamisti bir zamanlar...(yollamisti galiba? unuttum be)
bayilmistim, simdi sende tekrar bayilttin beni

walla kim olduğunu bilmiyom nikitam ama inşallah böle bi kızım olur :84:cidden cok tatlı yaaa bende bayıldım:97:

sanırım o dediğinden bebişim bilinçaltı meselesi ay düşünmiim diyorum yapcek işim yok işler de bitti ha bire wc gidesim var

canım benimm bence git derim yeni menii boşver o adam eskide ne oldu sanki?
hiç hamile bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor daha kaba şeyyyyy hem yeni olması daha iyi işte daha özenli ve titiz davranırlar bebeğimmm[/QUOTE]

AYNEN BENDE ÖLE DÜŞÜNÜYORUM. HASTANELER O KADAR KALABALIKKİ KALABALIĞIN ARASINDAN SIYRILMAK ZORUNDA KALIYORUM. SANKİ TİYATRO SEÇİMLERİNDE ROL KAPMAK İSTER GİBİ. ŞAKA GİBİ ŞAKAAAA

ALLAH KORUSUN YAA O GERZEK DOKTOR KESİN KOPYA ÇEKEREK GEÇMİŞTİR OKULDAN MANYAK HERİF DAVA ETÇEN BÖLELERİNİ. HADİ ANLAMADIN Bİ KAÇ ARKADAŞINA DAHA GÖSTER DİMİ EMİN OL. DOKTORLARDA AVUKATLAR GİBİ BİLGİ PAYLAŞIMI YAPSA. AMA YAPMIYOLAR. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SUYUM YAA ALLAH KORUMUŞ RESMEN.

ERKEN ZATEN NİKİTAM. BAŞKA Bİ DR A GİTÇEM

walla kim olduğunu bilmiyom nikitam ama inşallah böle bi kızım olur :84:cidden cok tatlı yaaa bende bayıldım:97:

insallah cannimmm, insallah...bende istiyorummm, mümkünse yesil gözlü olsun Allaam nolur?? ay töbe töbe, saglikli sihhatli olsunda....Rabbim nasil dilerse oyle olsun
ama sunun güzelligine bak, Rabbimin güzelligi nasil acik ve secikkkk.....subhanallah..

canim arkadasim, bu ilk gebeligin oldugu icin telaslanman cok normal , ama gercekten kendini üzme bu kadar tamammi? ne hissettigin gercekten anliyorum,biliyorum..ama bosunada kendini germeni hic istemiyorummm
is oluruna varir, umarim -ki ben hissediyorumki önemli bir durum yok,gerci benim hissettigimin ehemmiyetide tartisilirya- hic bir sorun yoktur. ultrason bence en saglami, oynadigini görürler en azindan.

sen hiçç kafana takma .... ya o doktor diil zatenn benim tabirimle öküz hatta öküze bile hakaret .... sen en bastan basla herseye yeni bi doktorla ... ve kafana hic bişiyi takma lütfennn seni cok seviyoruz biz.. ve en önemlisi senin sağlığın sen sağlıklı ol kii bebişlerin bunu hissetsin canım benim rabbim bebişlerini meleklerini korusun

kolera ben senin durumunu anlamadım ya bebeklerini neyi var . kalp sesinimi duymuyo doktor . bence hemen duuylmaya bilir birde kesene bak bakim bir ilk seferdeki kese daha küçük sonraki keseye bak büyükmü ... bence kese büyümüşse bebekler sağlıklıdır. sen kürtaj falan olma çocukda bir problem olunca zaten düşük oluo. allah korusun ama bebeklerin eğer öldüyse sen kesinlikle ayakta duramassın ve aşırı kanaman olur .

aminnn canım Allah gönlümüze göre versin hepimizinnnn:97:

kaç aylıkken karın şişmeye başlıyo kızlar

Bir kadının dışarıdan bakıldığında hamile olduğu en erken 16. hafta civarında ve ancak çıplakken anlaşılabilir. Giyinik durumda ise büyüyen karın 20. haftalar civarında fark edilebilir ....böle yazıyooo tatlışşş

ALLAH KORUSUN YAA O GERZEK DOKTOR KESİN KOPYA ÇEKEREK GEÇMİŞTİR OKULDAN MANYAK HERİF DAVA ETÇEN BÖLELERİNİ. HADİ ANLAMADIN Bİ KAÇ ARKADAŞINA DAHA GÖSTER DİMİ EMİN OL. DOKTORLARDA AVUKATLAR GİBİ BİLGİ PAYLAŞIMI YAPSA. AMA YAPMIYOLAR. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SUYUM YAA ALLAH KORUMUŞ RESMEN.

evet canım bizde çok zor günler geçirdik ama çok şükür tek doktorla kalmadık sende yeni bir doktor bul denemeden bilemezsin doktorlarıdaaa canım ama sakın stres yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…