Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bak gördünmü????????????? cucummmmmmmmmmmmmm sana diyorummmmmmmmmmmmmmmmm neden bana öyle dedinnn

ayyy saka yaptım ben yaaa üzmeyin beni ama nolurrrrrrrrrrr sizi ben cok seviyommmmmmmmm

ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm madamımmmmmmmmmmmmmm yorgunum yaaa hıslıı hısslı olamıyom:92::92::92::92::92::92:
nerde benim subebem nikitam vs ....

madamım küstünmü bana yaaaama ağlarım bakk bi kahve yapımda madamıma barışalım

oy oy oy aman da aman hısllı da olmazmış yorulmuşş muşmuşta muşmuş yaz bebem yavaş yaz hiç sorun deel yeterki yaz valla canım burnumda bugün içimde bi sıkıntı çatlıycam beeee

kizlar cevap yazarken, azicik bi bakiniz kimin yazdiklarini kopyalayip yapistirdiginizi, bu hatayi bende cok yapardim , simdi bakiyorum bir ben degilmisim, mesela cucu birine cvp yazmis, subebege galiba, ama sanki ben yazmisim gibi bir kopya cikmis....
leynn bu nasil istir?? camlari kapatin usuyorum ben yhaaa,, anam adam resmen geldi demeden etmeden acti pencereyi tüydü
birini parcalayip geliyorum ,bekleyin

ayyy saka yaptım ben yaaa üzmeyin beni ama nolurrrrrrrrrrr sizi ben cok seviyommmmmmmmm

ayyy sorry nıkıtamm yaaa kafam allak bullak yapmışımdır

aman aman sakin ol bebem elini kana bulama daha kırmısı kurdela takçez kafana en güselinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…