- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.081
ayy nikitammm hiç gülceğim yoktuuu tabisii kırmızılardan bahsediyordumm ama bizz kardeş kardeş oturmak istemedik hem kardeş kardeş oturusak leylekler getircekmiii bebişi??
evet madamımım bugün bat'ı
ama gelmicek hiç bekleme kırmısılarııı hepsini ben aldımmm bu ay sen sonraki ay ben ve zeytinim,cucum,berrem,bernardommm,....
aşkolll cucumm ben yazdımm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii olurmu hiççç cucummmmmmmmmmmmmmmm
ben benben vs mii oluyomm madamım aşkolsunnnn:84::84:
bak gördünmü????????????? cucummmmmmmmmmmmmm sana diyorummmmmmmmmmmmmmmmmneden bana öyle dedinnn
hiç olurmu öyle şey cücüm aşk olsun ama ben sadece gözüme çarpan iki ismi söyledim olmayan ki sen onlar yokkene burdaydın tatlım ya onlar yoktu yani burda olmayanlara didim ben sen vardın aşk ol üzüldüm haaa
nerde benim subebem nikitam vs ....
pekiii kısmmaaaaa ben anlamadımmm :90::90::90::90:
hımm ama orasına bak başka bi geldiğimdemi giitimmmmmm?? bilmiyorumkii kafam allak bullak olduuu karıştırdım sanırsammmmmmmmyok tatlım bahcelievlerde bizim eve cok yakın bebüşümmm
ben benben vs mii oluyomm madamım aşkolsunnnn:84::84:
sen hiççç vs vss olurmusunn cuccummmmmmmmmmmmmmmm
ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm madamımmmmmmmmmmmmmm yorgunum yaaa hıslıı hısslı olamıyom:92::92::92::92::92::92:
hımm ama orasına bak başka bi geldiğimdemi giitimmmmmm?? bilmiyorumkii kafam allak bullak olduuu karıştırdım sanırsammmmmmmm
bıldırcınlarım benim sizi cok sefiommm
nerde benim subebem nikitam vs ....
hiç olurmu öyle şey cücüm aşk olsun ama ben sadece gözüme çarpan iki ismi söyledim olmayan ki sen onlar yokkene burdaydın tatlım ya onlar yoktu yani burda olmayanlara didim ben sen vardın aşk ol üzüldüm haaa
ben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm madamımmmmmmmmmmmmmm yorgunum yaaa hıslıı hısslı olamıyom:92::92::92::92::92::92:
bizde çok sefiossssss seniiiii cadıııı pekiii kısmmaaaaa ben anlamadımmm :90::90::90::90:
hımm ama orasına bak başka bi geldiğimdemi giitimmmmmm?? bilmiyorumkii kafam allak bullak olduuu karıştırdım sanırsammmmmmmm
yok tatlım bahcelievlerde bizim eve cok yakın bebüşümmm
sakarya caddesiymiş orası cucummm tamamen atmışımmmmama daha önce gitmişttikkki aklımda kalmış
sakarya caddesiymiş orası cucummm tamamen atmışımmmmama daha önce gitmişttikkki aklımda kalmış
anladım canım cok güzeldir sakarya caddesi iskendermi yedinn senn afiyet bal seker olsun
ayyy saka yaptım ben yaaa üzmeyin beni ama nolurrrrrrrrrrr sizi ben cok seviyommmmmmmmm
ayyy saka yaptım ben yaaa üzmeyin beni ama nolurrrrrrrrrrr sizi ben cok seviyommmmmmmmm
kizlar cevap yazarken, azicik bi bakiniz kimin yazdiklarini kopyalayip yapistirdiginizi, bu hatayi bende cok yapardim , simdi bakiyorum bir ben degilmisim, mesela cucu birine cvp yazmis, subebege galiba, ama sanki ben yazmisim gibi bir kopya cikmis....
leynn bu nasil istir?? camlari kapatin usuyorum ben yhaaa,, anam adam resmen geldi demeden etmeden acti pencereyi tüydü
birini parcalayip geliyorum ,bekleyin
anladım canım cok güzeldir sakarya caddesi iskendermi yedinn senn afiyet bal seker olsun
leynn bu ne ? benim demediklerimi diomusum gibi yapmayin leynnn
kizlar cevap yazarken, azicik bi bakiniz kimin yazdiklarini kopyalayip yapistirdiginizi, bu hatayi bende cok yapardim , simdi bakiyorum bir ben degilmisim, mesela cucu birine cvp yazmis, subebege galiba, ama sanki ben yazmisim gibi bir kopya cikmis....
leynn bu nasil istir?? camlari kapatin usuyorum ben yhaaa,, anam adam resmen geldi demeden etmeden acti pencereyi tüydü
birini parcalayip geliyorum ,bekleyin
ayyy sorry nıkıtamm yaaa kafam allak bullak yapmışımdır
aman aman sakin ol bebem elini kana bulama daha kırmısı kurdela takçez kafana en güselinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?