- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.101
ayyy nikim dellendi kardeşş
eee, uyarmistim sizi dimiayyy nikim dellendi kardeşş
yesinler walla
bende istereeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmadamım küstünmü bana yaaaama ağlarım bakk bi kahve yapımda madamıma barışalım
oy oy oy aman da aman hısllı da olmazmış yorulmuşş muşmuşta muşmuş yaz bebem yavaş yaz hiç sorun deel yeterki yaz valla canım burnumda bugün içimde bi sıkıntı çatlıycam beeeeben burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm madamımmmmmmmmmmmmmm yorgunum yaaa hıslıı hısslı olamıyom:92::92::92::92::92::92:
evet hemde tereyağını böyle bi döktüler cosssssssssssssssss
anladım canım cok güzeldir sakarya caddesi iskendermi yedinn senn afiyet bal seker olsun
eee, uyarmistim sizi dimi
yedim gitti giiii :79:
heheeh kislar arkadasim muz verdi ,cami acik tutan arkadasimi vurayim diye , nasil???
bunlarda olmasa gecmio zaman heee
ayyy madamım kan gövdeyiii götürüyooo walla napcasss sakinn nikitamm biz kardeşiss:103:
bende istereeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaaa göslerr iiice bayıldııı çifter görüyorr yazılarııı yazıyomm madamımm sen meraklanma sakınnncanında burnunda değil karnında senin
oy oy oy aman da aman hısllı da olmazmış yorulmuşş muşmuşta muşmuş yaz bebem yavaş yaz hiç sorun deel yeterki yaz valla canım burnumda bugün içimde bi sıkıntı çatlıycam beeee
aman istediğin kahve olsun bebüşümm gel ben sana neler neler döktürürüm ağırdannyavasım ya biras
canim arkadasim, bu ilk gebeligin oldugu icin telaslanman cok normal , ama gercekten kendini üzme bu kadar tamammi? Ne hissettigin gercekten anliyorum,biliyorum..ama bosunada kendini germeni hic istemiyorummm
Is oluruna varir, umarim -ki ben hissediyorumki önemli bir durum yok,gerci benim hissettigimin ehemmiyetide tartisilirya- hic bir sorun yoktur. Ultrason bence en saglami, oynadigini görürler en azindan.
sen hiçç kafana takma .... Ya o doktor diil zatenn benim tabirimle öküz hatta öküze bile hakaret .... Sen en bastan basla herseye yeni bi doktorla ... Ve kafana hic bişiyi takma lütfennn seni cok seviyoruz biz.. Ve en önemlisi senin sağlığın sen sağlıklı ol kii bebişlerin bunu hissetsin canım benim rabbim bebişlerini meleklerini korusun
kolera ben senin durumunu anlamadım ya bebeklerini neyi var . Kalp sesinimi duymuyo doktor . Bence hemen duuylmaya bilir birde kesene bak bakim bir ilk seferdeki kese daha küçük sonraki keseye bak büyükmü ... Bence kese büyümüşse bebekler sağlıklıdır. Sen kürtaj falan olma çocukda bir problem olunca zaten düşük oluo. Allah korusun ama bebeklerin eğer öldüyse sen kesinlikle ayakta duramassın ve aşırı kanaman olur .
leynn bu ne ? benim demediklerimi diomusum gibi yapmayin leynnn
sorry'ni yesinler
taam , önemli deel
ayy nolii bebüşüm:96:
ya buna güldüm iste...sagol canimmm,bosuna bana madam baksin demedim saten
tamam ben anladımm sorun yokk kıslarrrrrr bende kırmısı kurdele isterimmmmm
selam kızlar hala regl olmadım ama kan testi yaptırdım ilaç alabileyim diye,beklediğim gibi negatif,yani ben önümüzdeki maçlara bakıcam artık :13: ,henüz yeni BAT ım belli değil ,kırmızıları bekliyorum bakalım,ne zaman teşrif edicekler?Ben zaten umutlu değildim,korunmadığım ilk aydı ve özel bir çalışma yapmadım,zaten temmuz başı gibi taşınıp eşya yenilicem falan bi sürü işim var, hayırlısı böyleymiş diyelim.Yalnız artık önümüzdeki aylarda gebelikle ilgili hiç bir ovulasyon ya da hesap kitap yapmıcam,1 ay boyunca BAt falan da beklemicem,şöyle güzel bir tatile gidip temmuz ayında,eşyalarımı yenileyip yeni evime taşınıcam,bu regl gecikmesi de sanırım psikolojik oldu,sen ne kadar boşversen de okudukça takip ettikçe bilinçaltın hep tetikliyor hormonları bence.İlk şöyle güzel bir kahve içtim test sonucunu öğrenince bugün ,normal hayata devam...:82:
ayyy madamım kan gövdeyiii götürüyooo walla napcasss sakinn nikitamm biz kardeşiss:103:
inşallah herşey güzel olur nikitam. Inşallahh şekerparemmmm. Bazen geriliyorum bazen normale dönüyorum duygularım karma karışık.
aminnn canım cucummmm. Evet bencede öküz
hicranım tabiki kese günden güne büyüyo. O kadar anlaşılırki. Ikiye katlıyo her gidişimde hese boyu. Hatta karnım bile şişti hafiften. Bende sordum kanama falan yok herşey normal dedim. Bebekler yaşamıyo olsa tam tersi olmazmı diye sordum. O her gebelikte öle olmuyo dedi. Başından savdı gitti.
heheeh kislar arkadasim muz verdi ,cami acik tutan arkadasimi vurayim diye , nasil???
bunlarda olmasa gecmio zaman heee
inşallah herşey güzel olur nikitam. Inşallahh şekerparemmmm. Bazen geriliyorum bazen normale dönüyorum duygularım karma karışık.
hicranım tabiki kese günden güne büyüyo. O kadar anlaşılırki. Ikiye katlıyo her gidişimde hese boyu. Hatta karnım bile şişti hafiften. Bende sordum kanama falan yok herşey normal dedim. Bebekler yaşamıyo olsa tam tersi olmazmı diye sordum. O her gebelikte öle olmuyo dedi. Başından savdı gitti.
selam kızlar hala regl olmadım ama kan testi yaptırdım ilaç alabileyim diye,beklediğim gibi negatif,yani ben önümüzdeki maçlara bakıcam artık :13: ,henüz yeni BAT ım belli değil ,kırmızıları bekliyorum bakalım,ne zaman teşrif edicekler?Ben zaten umutlu değildim,korunmadığım ilk aydı ve özel bir çalışma yapmadım,zaten temmuz başı gibi taşınıp eşya yenilicem falan bi sürü işim var, hayırlısı böyleymiş diyelim.Yalnız artık önümüzdeki aylarda gebelikle ilgili hiç bir ovulasyon ya da hesap kitap yapmıcam,1 ay boyunca BAt falan da beklemicem,şöyle güzel bir tatile gidip temmuz ayında,eşyalarımı yenileyip yeni evime taşınıcam,bu regl gecikmesi de sanırım psikolojik oldu,sen ne kadar boşversen de okudukça takip ettikçe bilinçaltın hep tetikliyor hormonları bence.İlk şöyle güzel bir kahve içtim test sonucunu öğrenince bugün ,normal hayata devam...:82:
bende istereeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaaa göslerr iiice bayıldııı çifter görüyorr yazılarııı yazıyomm madamımm sen meraklanma sakınnncanında burnunda değil karnında senin
oy oy oy aman da aman hısllı da olmazmış yorulmuşş muşmuşta muşmuş yaz bebem yavaş yaz hiç sorun deel yeterki yaz valla canım burnumda bugün içimde bi sıkıntı çatlıycam beeee
aman istediğin kahve olsun bebüşümm gel ben sana neler neler döktürürüm ağırdannyavasım ya biras
ohhh amannn amannnn kısss benim koçiş tayini ankaraya istiyooo bende oraya gelirsemmmm ne güselll olurrr yaşlı teyseler gibi birlikte cam güselii olurus
Yafrum, biz kendimize ne istiosak , aynen sanada isterizzz....canimmmm...kardes payi yapariktamam ben anladımm sorun yokk kıslarrrrrr bende kırmısı kurdele isterimmmmm
canimmm, cok normalll....olacak o kadar artik...
bende kendi doktorumu sevmemmm, zaten o yuzden hemen ebeye gidiyorum ...
oglumun doktoru harika herif walla...mahsus onunkini ayri tuttum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?