Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

madamım küstünmü bana yaaaama ağlarım bakk bi kahve yapımda madamıma barışalım
bende istereeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm

evet yaaa göslerr iiice bayıldııı çifter görüyorr yazılarııı yazıyomm madamımm sen meraklanma sakınnn canında burnunda değil karnında senin

selam kızlar hala regl olmadım ama kan testi yaptırdım ilaç alabileyim diye,beklediğim gibi negatif,yani ben önümüzdeki maçlara bakıcam artık :13: ,henüz yeni BAT ım belli değil ,kırmızıları bekliyorum bakalım,ne zaman teşrif edicekler?Ben zaten umutlu değildim,korunmadığım ilk aydı ve özel bir çalışma yapmadım,zaten temmuz başı gibi taşınıp eşya yenilicem falan bi sürü işim var, hayırlısı böyleymiş diyelim.Yalnız artık önümüzdeki aylarda gebelikle ilgili hiç bir ovulasyon ya da hesap kitap yapmıcam,1 ay boyunca BAt falan da beklemicem,şöyle güzel bir tatile gidip temmuz ayında,eşyalarımı yenileyip yeni evime taşınıcam,bu regl gecikmesi de sanırım psikolojik oldu,sen ne kadar boşversen de okudukça takip ettikçe bilinçaltın hep tetikliyor hormonları bence.İlk şöyle güzel bir kahve içtim test sonucunu öğrenince bugün ,normal hayata devam...:82:

hahah süpper yaw du benimde musum var yiyem 3-5 tane
heheeh kislar arkadasim muz verdi ,cami acik tutan arkadasimi vurayim diye , nasil???
bunlarda olmasa gecmio zaman heee

heheh tamam tamam korkma yemiş musu oburrrrr
ayyy madamım kan gövdeyiii götürüyooo walla napcasss sakinn nikitamm biz kardeşiss:103:

inşallah herşey güzel olur nikitam. Inşallahh şekerparemmmm. Bazen geriliyorum bazen normale dönüyorum duygularım karma karışık.

aminnn canım cucummmm. Evet bencede öküz

hicranım tabiki kese günden güne büyüyo. O kadar anlaşılırki. Ikiye katlıyo her gidişimde hese boyu. Hatta karnım bile şişti hafiften. Bende sordum kanama falan yok herşey normal dedim. Bebekler yaşamıyo olsa tam tersi olmazmı diye sordum. O her gebelikte öle olmuyo dedi. Başından savdı gitti.

tey tey teyyy yeni eve yeni eşyalara ne diyorusss yeni bebekkk tabikisidee

ayyy madamım kan gövdeyiii götürüyooo walla napcasss sakinn nikitamm biz kardeşiss:103:

hehhehe, seni camdan atarim haaa adam , didim az önce, yanimdaki sagolsun savundu beni, niki bugun rahatsiz , ona göre dedi oda, tipis tipis gitti
muzu kaldirdigim arkadasimsa, sen ne gülüyosun öyle kendi kendine diye takilio, dedim tr'deki bacilarla konusuyorum

kolerammm morçilek hamişmi öle yazıyo

hemde ne öküzz bosver sen öküzü Allaha havale et canım benimm sen kendini üzme bitanem

koleram valla senin bişeyin yok kız, şöyle adam gibi bi doktora gidince, 4 boyutlu ultrasonda duyunca pıtpıtları bak nasıl rahatlıcaksın, inşallahhhhh
ne zaman gitmeyi düşünüyosun yeni doktora? şöyle bi rahatlasaydık hepimiz

migicimm üsülmeee demek istediğim buydu işteeee hafta içi söylediklerimm olsunn napalımmm ane olmakta kolay değil dimi ama inşallah yakın zamanda fazla beklemeden biste olurussssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…