Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy içim çatlıycak kızlar yaa nasıl bi sıkıntı ciğerimi deliolar sankim okuyom kendime ama geçmiyo okuyup üflesenize madamınıza lüfffeeennnnnnnnn

bende gelirim ankaraya ohhh geseris çoluk çocuk

ayy içim çatlıycak kızlar yaa nasıl bi sıkıntı ciğerimi deliolar sankim okuyom kendime ama geçmiyo okuyup üflesenize madamınıza lüfffeeennnnnnnnn

aşkolll madamımm yaaaa bak eve gidince bi abdest al yasin oku hemn anneannenin ruhuna gönderirsin 2 rekatta namaz kıl bak bişicik kalmıcak sonra face gellll beni görmeyeee

ohhhhhhhhhh gebişş gebişşş senin 2 si elinde biri göbişteeeee

tamam bebiş zate hep yapıyom dediklerini ama bugün iiçimdeki huzursuzluk için yapıcem bide hemen seni görmeye gelicemmm
aşkolll madamımm yaaaa bak eve gidince bi abdest al yasin oku hemn anneannenin ruhuna gönderirsin 2 rekatta namaz kıl bak bişicik kalmıcak sonra face gellll beni görmeyeee

ayyy canım benim şifalı cücümmmmm ağzına sağlık bana nazar çabık bılaşır zateee
ayy dur okuyim madamıma nazara gelmişsindir canım benimm

gelmem mi ya gelirim tabe ama sizde istanbula gelin bana gelinn

yallah cinler yallah, kis kis cinler kiskiss.
kiz nazara gelmis olmayasin tatlimmm
ayyy seviyosun ya mokayı ordan bildim bıldırcımı:82:

öyle olurmu nikitam yaaaa aldınmı vermiceksinnnnnn

sen bana muhtesem kaptan Jack Sparrow'u hatirlattin simdi, onunda motto'su '' take what you can, give nothing back''tir....alabildigini al, hicbisey geri verme.

canim istemio subebegim... isminin hastasiyim,rampalarin ustasiyim.

Hamiş olmayanlar hadi kendinize şööyle güzel bir keyif kahvesi yapın,bi süreliğine atalım kafamızdan yumurtaydı,Bat tı vs,içelim güzelleşelimmmm :129: (insan sonucu öğrenince rahatlıyomuş valla,beklemek daha kötü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…