- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.121
Yafrum, biz kendimize ne istiosak , aynen sanada isterizzz....canimmmm...kardes payi yaparik
canimmm, cok normalll....olacak o kadar artik...
bende kendi doktorumu sevmemmm, zaten o yuzden hemen ebeye gidiyorum ...
oglumun doktoru harika herif walla...mahsus onunkini ayri tuttum .
pikiiii o zaman anlaştıkkkkkkkkk
migicimm üsülmeee demek istediğim buydu işteeee hafta içi söylediklerimm olsunn napalımmm ane olmakta kolay değil dimi amainşallah yakın zamanda fazla beklemeden biste olurussssssssss
bende istereeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaaa göslerr iiice bayıldııı çifter görüyorr yazılarııı yazıyomm madamımm sen meraklanma sakınnncanında burnunda değil karnında senin
ohhh amannn amannnn kısss benim koçiş tayini ankaraya istiyooo bende oraya gelirsemmmm ne güselll olurrr yaşlı teyseler gibi birlikte cam güselii olurus
migicimm üsülmeee demek istediğim buydu işteeee hafta içi söylediklerimm olsunn napalımmm ane olmakta kolay değil dimi amainşallah yakın zamanda fazla beklemeden biste olurussssssssss
bende istereeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
evet yaaa göslerr iiice bayıldııı çifter görüyorr yazılarııı yazıyomm madamımm sen meraklanma sakınnncanında burnunda değil karnında senin
ohhh amannn amannnn kısss benim koçiş tayini ankaraya istiyooo bende oraya gelirsemmmm ne güselll olurrr yaşlı teyseler gibi birlikte cam güselii olurus
ayyy inşallah bebüşüm yaa gelin valla ne güzel vakit geciriizcam güzelleri olarak
ayy içim çatlıycak kızlar yaa nasıl bi sıkıntı ciğerimi deliolar sankim okuyom kendime ama geçmiyo okuyup üflesenize madamınıza lüfffeeennnnnnnnn
ayy içim çatlıycak kızlar yaa nasıl bi sıkıntı ciğerimi deliolar sankim okuyom kendime ama geçmiyo okuyup üflesenize madamınıza lüfffeeennnnnnnnn
bende gelirim ankaraya ohhh geseris çoluk çocuk migicimm üsülmeee demek istediğim buydu işteeee hafta içi söylediklerimm olsunn napalımmm ane olmakta kolay değil dimi amainşallah yakın zamanda fazla beklemeden biste olurussssssssss
ayyy madamımda geliooo ne güzel olcekk:81::81:
KISSS, nerden bildinnn, iki bardak ictim bileeeafiyet olsun tatlumm üzerinede mokaaaa iç ohhh miss miss
çok yaratıcı hımmmm ama yemicekmisin onu
bana verebilirsin canım çektirdiiiiiiiiiii
bende gelirim ankaraya ohhh geseris çoluk çocuk migicimm üsülmeee demek istediğim buydu işteeee hafta içi söylediklerimm olsunn napalımmm ane olmakta kolay değil dimi amainşallah yakın zamanda fazla beklemeden biste olurussssssssss
ayyy inşallah bebüşüm yaa gelin valla ne güzel vakit geciriizcam güzelleri olarak
geliyorum bebeğim 15 ağustostan sonraaa
onsuzzzz olmazzzzz madamımmmm şekerparemmmm
aşkolll madamımm yaaaa bak eve gidince bi abdest al yasin oku hemn anneannenin ruhuna gönderirsin 2 rekatta namaz kıl bak bişicik kalmıcaksonra face gellll beni görmeyeee
ayy dur okuyim madamıma nazara gelmişsindir canım benimm
KISSS, nerden bildinnn, iki bardak ictim bileee
benim degilki tatlimmm, benim olani seve seve verirdim canikommmm
cocugu vurmam icin ödünc vermisti adam
KISSS, nerden bildinnn, iki bardak ictim bileee
benim degilki tatlimmm, benim olani seve seve verirdim canikommmm
cocugu vurmam icin ödünc vermisti adam
ohhhhhhhhhh gebişş gebişşş senin 2 si elinde biri göbişteeeee
geliyorum bebeğim 15 ağustostan sonraaa
bende gelirim ankaraya ohhh geseris çoluk çocuk
ayyy yaşasın yaaa canımın içi sultanım geliooo ohhh ya süper haber bugel bıldırcınım ankara seni bekler cucun seni bekler
tamam bebiş zate hep yapıyom dediklerini ama bugün iiçimdeki huzursuzluk için yapıcem bide hemen seni görmeye gelicemmm
ayyy canım benim şifalı cücümmmmm ağzına sağlık bana nazar çabık bılaşır zateee
gelmem mi ya gelirim tabe ama sizde istanbula gelin bana gelinnbende gelirim ankaraya ohhh geseris çoluk çocuk
ayy madamımda geliooo bizde geliriz söz zaten ben geliyom ailemi görmeye madamım sarıyerde bizimkiler :87:
sneğim napıyosunn?? havalar da iice ısındı:131: az önce hastaneye gittim de ayyyy piştimm
yallah cinler yallah, kis kis cinler kiskiss.ayy içim çatlıycak kızlar yaa nasıl bi sıkıntı ciğerimi deliolar sankim okuyom kendime ama geçmiyo okuyup üflesenize madamınıza lüfffeeennnnnnnnn
ayyy seviyosun ya mokayı ordan bildim bıldırcımı:82:
öyle olurmu nikitam yaaaa aldınmı vermiceksinnnnnn
benim toplantim var bacilar...yetisebilirsem devam ederik, yok olmadida toplanti uzadiii, artikin yarin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?