Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ohhh doğru diysın valla içelim açılalaım
ayy ne güldürdüün beni kızım yaa kesin nazar bide şimdi acaip esnemeye başladım tam oldum yani

tamam nikim oplantıya ver kafanı çıkar bizden şimdilik aklını
benim toplantim var bacilar...yetisebilirsem devam ederik, yok olmadida toplanti uzadiii, artikin yarin emi

ohhh açıldım biras valla kıslar ya cücüm ağzına sağlık olsun köyüde aradım valla annemler filan hepici orda teyzemler dedim okuyun bana ta ordan ii gelir köy havası şimdi bana hemen okumaya başladılar
nas suresi oku madamım ben sana onu okuyomm ne gözmüş o öle göz değmiş sana tütütüüü masallah madamıma

ayy sana ii gelsindee ben okurum madamım canım benim...cidden bende köyümü özledimmm güzeldir köyler ya insanları havası doğası denizi mis missss:98:

benim çok açılmam lazımmm çokkk uyku temelli yedi beniiii

gelmem mi ya gelirim tabe ama sizde istanbula gelin bana gelinn
bende geliyorummmmmmmmmmmm geçen sene çokk geldimm sen nerdeydinn bakiimm o zaman?????

vayyyyyyyyy kamyoncu nikitammm aştınn kıssım sen kendiniiiiiii [/Q
ayy ben burdaydım bıldırcınım yaaa ama ne yazıkki tanışmıyodukk[/QUOTE]

hımmm evet doğru dimiii

subebekk uykum çokkk belim ağrıyor herhalde benimkiler yarın gelir kırmızı alyuvarlarım
sen istanbula geldinmi subebekim bak cücümğün ailesi sarıyerdeymiş e artık cücüm bisede gelir hopp hemen ordan atlii vapura ben onu alıyo üğsküdardan
benim çok açılmam lazımmm çokkk uyku temelli yedi beniiii

bebişlerrrrrrrrrrr ben çıkıyorummm daha fazla dayanamıcammmmmmm uyuyup kalıcam bürodaaa
kaçıyorumm ben görüşürzzzzzzzzzzzzz öpüyorumm hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy hepiciğiniz gidiyonuss heysekii kocişkom gelir 1 saate kadar yalnız kalmam

benim saat 5 te servisim kalkıyor tatlım ona yetişmem gerek o yüzden gidiyom yoksa seni yalnız bırakmam ama 5.5ta evdeyim zate:)) ama tülü atçem makinaya cam silebilirsem silim az temizlik yapim kafam dağalsın ayol ama valla içim açıldı heee seviom seni ağzına sağlık bebişkomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…