- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.141
Hamiş olmayanlar hadi kendinize şööyle güzel bir keyif kahvesi yapın,bi süreliğine atalım kafamızdan yumurtaydı,Bat tı vs,içelim güzelleşelimmmm:129: (insan sonucu öğrenince rahatlıyomuş valla,beklemek daha kötü)
yallah cinler yallah, kis kis cinler kiskiss.
kiz nazara gelmis olmayasin tatlimmm
sen bana muhtesem kaptan Jack Sparrow'u hatirlattin simdi, onunda motto'su '' take what you can, give nothing back''tir....alabildigini al, hicbisey geri verme.
canim istemio subebegim... isminin hastasiyim,rampalarin ustasiyim.
ayyy yaşasın yaaa canımın içi sultanım geliooo ohhh ya süper haber bugel bıldırcınım ankara seni bekler cucun seni bekler
ohhh doğru diysın valla içelim açılalaım
ayy ne güldürdüün beni kızım yaa kesin nazar bide şimdi acaip esnemeye başladım tam oldum yani
geliyorum bebeğim 15 ağustostan sonraaa
canımmm benimm cucummmmmmmmmm gelirsem görüşürzzzz
tamam bebiş zate hep yapıyom dediklerini ama bugün iiçimdeki huzursuzluk için yapıcem bide hemen seni görmeye gelicemmm
ayyy canım benim şifalı cücümmmmm ağzına sağlık bana nazar çabık bılaşır zateee
gelmem mi ya gelirim tabe ama sizde istanbula gelin bana gelinnbende geliyorummmmmmmmmmmm geçen sene çokk geldimm sen nerdeydinn bakiimm o zaman?????ayy madamımda geliooo bizde geliriz söz zaten ben geliyom ailemi görmeye madamım sarıyerde bizimkiler :87:
yallah cinler yallah, kis kis cinler kiskiss.
kiz nazara gelmis olmayasin tatlimmm
sen bana muhtesem kaptan Jack Sparrow'u hatirlattin simdi, onunda motto'su '' take what you can, give nothing back''tir....alabildigini al, hicbisey geri verme.
canim istemio subebegim... isminin hastasiyim,rampalarin ustasiyim.
vayyyyyyyyy kamyoncu nikitammm aştınn kıssım sen kendiniiiiiii
benim toplantim var bacilar...yetisebilirsem devam ederik, yok olmadida toplanti uzadiii, artikin yarin emi
nas suresi oku madamım ben sana onu okuyommne gözmüş o öle göz değmiş sana tütütüüü masallah madamıma
tamam bebiş zate hep yapıyom dediklerini ama bugün iiçimdeki huzursuzluk için yapıcem bide hemen seni görmeye gelicemmm
ayyy canım benim şifalı cücümmmmm ağzına sağlık bana nazar çabık bılaşır zateee
gelmem mi ya gelirim tabe ama sizde istanbula gelin bana gelinn
bende geliyorummmmmmmmmmmm geçen sene çokk geldimm sen nerdeydinn bakiimm o zaman?????
vayyyyyyyyy kamyoncu nikitammm aştınn kıssım sen kendiniiiiiii[/Q
ayy ben burdaydım bıldırcınım yaaa ama ne yazıkki tanışmıyodukk
tamam nikim oplantıya ver kafanı çıkar bizden şimdilik aklını
ohhh açıldım biras valla kıslar ya cücüm ağzına sağlık olsun köyüde aradım valla annemler filan hepici orda teyzemler dedim okuyun bana ta ordan ii gelir köy havası şimdi bana hemen okumaya başladılar
ayy ne güldürdüün beni kızım yaa kesin nazar bide şimdi acaip esnemeye başladım tam oldum yani
benide uyku çarptı iyice yolda da uyuyamadım zateee offffffffff:85:
oyyy oyy oyyy kıyamam ben madamımaaa nazarlar değmişşş
off yaa benimde acaip uykum geldi esnemekten ağzım kopcekk
benim çok açılmam lazımmm çokkk uyku temelli yedi beniiii
subebekk uykum çokkk belim ağrıyor herhalde benimkiler yarın gelir kırmızı alyuvarlarım
sen istanbula geldinmi subebekim bak cücümğün ailesi sarıyerdeymiş e artık cücüm bisede gelir hopp hemen ordan atlii vapura ben onu alıyo üğsküdardan benim çok açılmam lazımmm çokkk uyku temelli yedi beniiii
ayy gelmem mi ya madamım ohh vapur sefası sonram güsell üsküdar ayyy süper olurr
subebekk uykum çokkk belim ağrıyor herhalde benimkiler yarın gelir kırmızı alyuvarlarım
sen istanbula geldinmi subebekim bak cücümğün ailesi sarıyerdeymiş e artık cücüm bisede gelir hopp hemen ordan atlii vapura ben onu alıyo üğsküdardan benim çok açılmam lazımmm çokkk uyku temelli yedi beniiii
valla sorma bende kaçıyorum şimdi çok kötü ıoldum yaaa iyice vurdu uyku başımaaa
gelmesin bebişimm yaaa biz anlaşmıştık onunla gelmicekti bebiş gönderecekti
geldim bebişim iş görüşmeleri için banka sınavları için,gezmek içinn falan filan annemin dayıları oturuyor ist.da gelmemmiiiiiiiiiiiiiii bennnnnn
bebişlerrrrrrrrrrr ben çıkıyorummm daha fazla dayanamıcammmmmmm uyuyup kalıcam bürodaaa
kaçıyorumm ben görüşürzzzzzzzzzzzzz öpüyorumm hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam tatlım bende kahvemi içerkene servisimi beklicem 5e doğru bende fıyarım e artık evde görüşebilirsek ne ala bebişlerrrrrrrrrrr ben çıkıyorummm daha fazla dayanamıcammmmmmm uyuyup kalıcam bürodaaa
kaçıyorumm ben görüşürzzzzzzzzzzzzz öpüyorumm hepiciniziiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam tatlım bende kahvemi içerkene servisimi beklicem 5e doğru bende fıyarım e artık evde görüşebilirsek ne ala
ayy hepiciğiniz gidiyonuss heysekii kocişkom gelir 1 saate kadar yalnız kalmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?