Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

anladım canım benim gitseksin tabii hem kocişkon seni bekler yemeğin varmı madamım ,cok yorma kendiniii minnoşumm .... bende senicok sefiommm ii geldiyse ne mutlu bana canımm

kolerammm morçilek hamişmi öle yazıyo

madamım yeni tarih bekliyodum ondan kaldı öle. şimdi düzeltiyom. Bu arada yeni haber yok dimi atlamış olabilirim :26:

perşembe gününe falan alayım diyorum biraz daha zaman geçsin tatlım.

yok bebem ya ben burda özele gelenleri ancak söylerseniz bakıom bi işaret vermiyorki bana mesajın var diye yada var ben görmüüyom sorry tatlım hemen kabul ederem seni şimdik ben
yok face kullanmıyom canım ben ya msn verebilirim ancak sonram yazarım sana özelden okiş hem ben sana davet yolladım neden arkadaşlığımı kabul etmedin görmedin mi bıldırcın

yemem yok tatlım ama kocişimi yemeğe götürebilirm bu akşam bizim iş yerinde bi sosyal denge imzalanma işi vardı o kabul edildi paralarımıs yatmış sağolsunlar kocişe sözüm vardı bi yemek ısmarlim artık haketti yan,iiiii
anladım canım benim gitseksin tabii hem kocişkon seni bekler yemeğin varmı madamım ,cok yorma kendiniii minnoşumm .... bende senicok sefiommm ii geldiyse ne mutlu bana canımm

tamam sekerim sen kabul et benii okişş
oyyy afiyet olsun ısmarla tabii kocişine güzel bi yemek yedir kocişkona üstünede birer tatlı kahve bide güsel sohbet ayyy miss miss

koleram ben inanmıyorum her gebelikte bir olmaz belki ama bizim bir komşu anlatıyo kürtaj olmak istememiş ama olmak zorundaymış yinede olmadı ve çok acı çektim diyo demekki ağrısı var sonuçta et parçası geliyo içten sen sakın ağlama verende allah alanda ama doğru düzgün doktora git bebek aldırmak kolaymıymış yahuu insan görmediği varlığı hemen sahipleniyo sonuçta

napıyosun madamım gitmedinizmi kocişkonla yemeğe

hayır bebişim makarna yimek zorunda kaldık bizim kuzenin nikahı vardı da bu akşam bizde toplanmaya karar vermişler teras sefası yapıcez o bakımdan gidemedik eve gelince haberim oldu ne yapıcamı şaşırdım evimi toplim terasımı toplim şaşırdım karnımda zil çalıyordu yapıverdim bi makarina ohh yedik mis mis şimdide ıvır zıvır yerim tamam iştee

kıslar nasılsınız kimse yok ama ben bi selam vereyim yinede koleram hiç moralini bozma tatlım onlar daha minicik ama o lüzumsuz doktoruda boşver bulursun daha iyisini

madamım canım hadi inşaallah kırmısılar gelmezde müjdeyi alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…