- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.161
ayy hepiciğiniz gidiyonuss heysekii kocişkom gelir 1 saate kadar yalnız kalmam
benim saat 5 te servisim kalkıyor tatlım ona yetişmem gerek o yüzden gidiyom yoksa seni yalnız bırakmam ama 5.5ta evdeyim zate:)) ama tülü atçem makinaya cam silebilirsem silim az temizlik yapim kafam dağalsın ayol ama valla içim açıldı heee seviom seni ağzına sağlık bebişkomm
cucu senin face var???
kolerammm morçilek hamişmi öle yazıyo
koleram valla senin bişeyin yok kız, şöyle adam gibi bi doktora gidince, 4 boyutlu ultrasonda duyunca pıtpıtları bak nasıl rahatlıcaksın, inşallahhhhh
ne zaman gitmeyi düşünüyosun yeni doktora? şöyle bi rahatlasaydık hepimiz
yok face kullanmıyom canım ben ya msn verebilirim ancak sonram yazarım sana özelden okiş hem ben sana davet yolladım neden arkadaşlığımı kabul etmedin görmedin mi bıldırcın
anladım canım benim gitseksin tabii hem kocişkon seni bekler yemeğin varmı madamım ,cok yorma kendiniii minnoşumm .... bende senicok sefiommm ii geldiyse ne mutlu bana canımm
tamam sekerim sen kabul et benii okişşyok bebem ya ben burda özele gelenleri ancak söylerseniz bakıom bi işaret vermiyorki bana mesajın var diye yada var ben görmüüyom sorry tatlım hemen kabul ederem seni şimdik ben
yemem yok tatlım ama kocişimi yemeğe götürebilirm bu akşam bizim iş yerinde bi sosyal denge imzalanma işi vardı o kabul edildi paralarımıs yatmış sağolsunlar kocişe sözüm vardı bi yemek ısmarlim artık haketti yan,iiiii
çıktım ben kızlarr geç kaldım hatta
madamım yeni tarih bekliyodum ondan kaldı öle. şimdi düzeltiyom. Bu arada yeni haber yok dimi atlamış olabilirim :26:
perşembe gününe falan alayım diyorum biraz daha zaman geçsin tatlım.
yok tatlım yeni haber benim kırmısılar henüz yok belki beni eklersin belli mi olur
inşallah herşey güzel olur nikitam. Inşallahh şekerparemmmm. Bazen geriliyorum bazen normale dönüyorum duygularım karma karışık.
aminnn canım cucummmm. Evet bencede öküz
hicranım tabiki kese günden güne büyüyo. O kadar anlaşılırki. Ikiye katlıyo her gidişimde hese boyu. Hatta karnım bile şişti hafiften. Bende sordum kanama falan yok herşey normal dedim. Bebekler yaşamıyo olsa tam tersi olmazmı diye sordum. O her gebelikte öle olmuyo dedi. Başından savdı gitti.
napıyosun madamım gitmedinizmi kocişkonla yemeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?