Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kıssssllaaaaaaaaaaaaaaaaar dün erkenden yattımmm uyudumm sabaha kadarrrr ohhhhhhhhhhhhhh rahatımm daha ayaklarımın şişliği inmedi ama uykumm yok nasılsınız bakemmmm???????

öncelikle hepinize günaydınn

ben hamile olabilirimmmmmmm

sabah idrar testi yaptım bişiler dürttü beni kalkta yap diye ikinci çizgi silik ama çıktı kırmısılarda yok acep bugün gelirmi ay ben ne etsemki elim kolum bacağım titriyii testi yaptım baktım tek çizgi tüh dedim gene yok anaaaaaaaaaa 2dk sonra bişiler belirmeye başladı ne dersiniz bekleyelim bakalım kırmısılar gelmezse bi kaç test daha yapim dimee offf ne şaşkınım paniklerdeyim hayallerdeyim hiç sormayın

Son düzenleme:
günaydınnn nerisonaaammmm madamımm hamişşşş hamişşş bak görüceksinizzzz
günaydın herkesee,
bence de madam hamiş, geçen gün kusmuş

bernardomunda kırmısılar geldi bi dahaki aylara kaldı artık odaaaa
bernardom senin de batın geçti de mi? seninki niye öle oldu acaba? bu ay eşim yoktu doğru dürüst dedin ama seninki nerede acep? neden olmasınnn?

canımmm benimm ben boşuna demedimm dimii hamişsin diyeee valla bak yalan değil içim öyle dediii
bak senin yazını okumadanda nerisonama yazdımmmmmmmmmmmm
git öle arası test al tekrar bikaç saatte tut çişini ama sonra git testini yap bak göreceksinnn
2. çızığıııııııııııı

günaydınnn nerisonaaammmm madamımm hamişşşş hamişşş bak görüceksinizzzz

bernardomunda kırmısılar geldi bi dahaki aylara kaldı artık odaaaa
aaa ben onu okumamışım, o zaman güselll bi tatili lasım bernardoya, zaten okullar da kapanıyo 3 haftaya, temmuz başı gider ohhh missss, ben de rahat bi hamişlik geçiriyo olsam gitcem ama evden dışarı adım atamıyorum, hamiş olmayanlar tatileeeee o samannn

sabaha karşı rüyamda gördüm biliyormusun test yapıyorum ikinci çizgi acaip koyu koyu çıktı öyle şaşkındımki anlatamam uyandım hayr olsun dedim sanki de kırmısılar gelecekmiş gibi bişi hissettim dedim rüyalar tersine çıkar ya ama sonra test yaptım silik bi çizgicik gördüm ben yaaaoff napcem ben yaa

madamım sen toplamda kaç test yaptın, niye umutsuzsun ben anlamadım??

bebekim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

nerisonammm yaaaaaaaaaaaaaa

osssunnn nerisonammm ossunnnn senin bebiş belli kıskanç olcakkk beni bırakıp gidemezsinizzz diyooo şimdiden sakın ben olduktan sonra yannısss tatil hayalleri kurmayın sakın diyooo:90::90:
şaka bir yana ben hamişlerin denize girmesinden yana değilim Allah korusun enfeksiyon riski çok yüksek

kısss madamımmm oda ne demek ben ne yapıcammmm saçmalamaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
kısssımm sen hamişsiinnn yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmm

öyle mi diyosun kuzum? doktor da bana yüz yüz diyo ama zaten bu halimle hiçbişi yapamam, tatilim zehir olur, böyk böyk tatile mi gidilir?

bu arada zeytinimmm kara göslümündeeee doğum günüüüü

HAPPYYY BİRTHDAYYYYYYYYYYYY TOOOOOOOO YOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ZEYTİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…