- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.201
bu sabah ilk kez yaptım nerisonam işte silik bi çizgi çıktı çok şaşkınım çokkk napçam ben şimdi
kısss madamımmm oda ne demek ben ne yapıcammmm saçmalamaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
kısssımm sen hamişsiinnn yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıssssss hamişsin işteeeee daha ne diyonnnnn?
bak hadi bi test daha yap, aynısı çıksın içimiz rahat etsin, ondan sora ben sana söylicem napcanıkoş eczaneyeee
öncelikle hepinize günaydınn
ben hamile olabilirimmmmmmm
sabah idrar testi yaptım bişiler dürttü beni kalkta yap diye ikinci çizgi silik ama çıktı kırmısılarda yok acep bugün gelirmi ay ben ne etsemki elim kolum bacağım titriyii testi yaptım baktım tek çizgi tüh dedim gene yok anaaaaaaaaaa 2dk sonra bişiler belirmeye başladı ne dersiniz bekleyelim bakalım kırmısılar gelmezse bi kaç test daha yapim dimee offf ne şaşkınım paniklerdeyim hayallerdeyim hiç sormayın
öyle mi diyosun kuzum? doktor da bana yüz yüz diyo ama zaten bu halimle hiçbişi yapamam, tatilim zehir olur, böyk böyk tatile mi gidilir?
bu sabah ilk kez yaptım nerisonam işte silik bi çizgi çıktı çok şaşkınım çokkk napçam ben şimdi
yuupppyyyyy madamım hamilee ayy okuyunca duramadım hemen yazayım dedim
bebiş geliyoooo bebiş geliyoooooo
ayy bebekim ya oturduğum yerde şaşkın şaşkın gülüyorum dur birazdan normale döner sakin sakin normal madama dönerim ben merak etmeyin şimdi şaşkınlıktan tüm bunlarağlayasım var gülesim var huhuuuu 4 mevsim gibiyim valla
ama şimdi çişim yokkkiiieczane hemen dibimde çişim gelince giderim olmazmııı nerisonam dua et emi morçilekinde çıkmıştı idrarda ama kanda yoktu
valla ben doktor neyimm değilim nerisonam ama görüyoruzzz benim arkadaşlarımın hepsi her yaz tatil dönüşü doktora giderler enfeksiyon için sen bide hamişsin ilaç neyimmm de kullanamassınnkiii kuzummm
ayyy allahımmm deliriyodunn yaa hamişş olayımm diyee nasıl napçammmmmmmmmm madamımmmmmm
şoktasın sanırsamm sennnn
senin günün geldiği için beklenmemiş idrarda da çıkar kuzum, o yüsden gelince hemen koş alama şimdi çişim yokkkiiieczane hemen dibimde çişim gelince giderim olmazmııı nerisonam dua et emi morçilekinde çıkmıştı idrarda ama kanda yoktu
ayy bebekim ya oturduğum yerde şaşkın şaşkın gülüyorum dur birazdan normale döner sakin sakin normal madama dönerim ben merak etmeyin şimdi şaşkınlıktan tüm bunlarağlayasım var gülesim var huhuuuu 4 mevsim gibiyim valla
ama şimdi çişim yokkkiiieczane hemen dibimde çişim gelince giderim olmazmııı nerisonam dua et emi morçilekinde çıkmıştı idrarda ama kanda yoktu
o kadar iyi anlıyorum ki ben bi saat kendime gelememiştim içimde kuşlar çırpınıyodu sanki inşallah normal gebeliktir canıımmmmmm bol bol dua inşallah bebişin seninledir aayyyy ne güzel bi gün yaaa
ben hamişş olmadımm ama bende anlıyorummmmmmmmmmmayyy zuyalim benim canımmmm zuyalim ne bilim işte öle baktım kırmısılar yok bugünde gelebilir diye düşünüyorum tabi her ihtimali düşünmem lazım ama sabaha karşı bi rüya gördüm test yapıyordum iki çizgi kopkoyu ama nasıl sevindim anlatamam uyandım hayr olsun dedim baktım eşimde uyuyor daha gisli gisli testi yaptım baktım tek çizgi üsüldüm anaaaaaaaa 2 dk geçmedi silik bi çizgicik çıktı ne yapacağımı şaşırdım inan böyle işte bebişim yaa ben napcam şimdi
ayyy kıssımmmm saçmalaaaa yeterkiii bu nedenle saçmala,ağla,zırlaaa serbest bugünn sanaaaaa çıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrro kadar iyi anlıyorum ki ben bi saat kendime gelememiştim içimde kuşlar çırpınıyodu sanki inşallah normal gebeliktir canıımmmmmm bol bol dua inşallah bebişin seninledir aayyyy ne güzel bi gün yaaa
evet galiba şoktayım saçmalamaya başladım ayy ilk kez hamiş olcam olursam ondan
senin günün geldiği için beklenmemiş idrarda da çıkar kuzum, o yüsden gelince hemen koş al
bak göreceksin çıkacak ben inanıyorum, dualarım seninle canımmmmmm
ama çişin gelir gelmes koş yap, çok heyecanlıyım, bi çizgi daha görmeni istiyorum
senin günün geldiği için beklenmemiş idrarda da çıkar kuzum, o yüsden gelince hemen koş al
bak göreceksin çıkacak ben inanıyorum, dualarım seninle canımmmmmm
ama çişin gelir gelmes koş yap, çok heyecanlıyım, bi çizgi daha görmeni istiyorum
ayyy ne güsell bir duygudur çok normal madamımm sen bana bakmaaa tabiikiii beklediğinn daha doğrusu çok istediğin bişey hepimizde hayal kırıklığı yaşanılıncaaa senin kendini öyle hissediyor olman çok doğallll bak görüceksinn diceksinkii subebk haklıymışş o söylediklerinide ben sana yediricemmmmhamişsinnn dedimm işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrr
sen şimdi hemen git alll
çişin gelir sabret çok gelsin o zaman yap baya beklemiş olsun içerdekii kana karışan şu gözükmeyen sinir hormon varyaaa o çişine karışsınnnnnnn
idrar testlerinde pozitif çıkıp negatif çıkma olasılığı çok düşük madamımm merak etmeeee
madamımın şerefine şöyle misss gibi bi keyif kahvesi yapıyorum kızlarrr
afiyetle içelim güzelleşelim:90::90:
hiç dua etmez olur muyum bebekim, hepimize ediyom vallacanımmm benimmm yaaaa koçiş biliyormu testi????
ben hamişş olmadımm ama bende anlıyorummmmmmmmmmmben doğurana kadar kendime gelemem heraldeeeeeeeeeee madamımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişimmm benimmmmmmm zuyalimm,nerisonammm,madamımm benim içinde dua edinnnn
ayyy kıssımmmm saçmalaaaa yeterkiii bu nedenle saçmala,ağla,zırlaaa serbest bugünn sanaaaaa çıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbunun ilki ,ikincisisi,sonuncusumu var canımmm yaaaaaaaaaa
bencede nerisonam millet 6-7 gün hatta benim arkidişin 12.gün idrar testinde silik çıktı ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah zuyalim inşllah öyledir bakalım beklicez üfff çokta sabırsızım ben yaa ama beklicem artık rabbimden hayırlısı neylerse güzel eyler demiş nikitam dimeenasibimizde varsa görerez hee yoksa sonra görürürz inşallahh bu konularda inancım çok büyük şükürler olsunki rabbime.....:78:
inşallah zuyalim inşllah öyledir bakalım beklicez üfff çokta sabırsızım ben yaa ama beklicem artık rabbimden hayırlısı neylerse güzel eyler demiş nikitam dimeenasibimizde varsa görerez hee yoksa sonra görürürz inşallahh bu konularda inancım çok büyük şükürler olsunki rabbime.....:78:
haklısın bebemm, ben oturayım evimde
madamımın şerefine şöyle misss gibi bi keyif kahvesi yapıyorum kızlarrr
afiyetle içelim güzelleşelim:90::90:
ayyy bende inanıyorum inanmak istiyorum görmek istiyorum çıkar çıkar inşaallaahh nerisonam siz duacıklarınızı eksik etmeyin benden yeterli çook seviyom siiziiii ben yaa
bebekimm çok seviyom seniiiiiiiiiiiiiiiii siziiiiiiiiiiiii haberi ilk sizinle paylaşmak o kadar güzelki şimdi kocişime bunu söylesem bütün istanbula anons ederdi en iyisimi ne kadar gerçek o kadar duyuru olsun dime bklesin o biras hemen söylemek istemiyorum ben herşey belli olmadan ama sizler benim canlarımsıınız yabancı değilsinizz
ohhhhhhhhhh afiyet olsun zuyalim iç annem iç bende ne içsem diye düşünüyorum beni ne ayıltır acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?