Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bu sabah ilk kez yaptım nerisonam işte silik bi çizgi çıktı çok şaşkınım çokkk napçam ben şimdi

kıssssss hamişsin işteeeee daha ne diyonnnnn?
bak hadi bi test daha yap, aynısı çıksın içimiz rahat etsin, ondan sora ben sana söylicem napcanı koş eczaneyeee

ayy bebekim ya oturduğum yerde şaşkın şaşkın gülüyorum dur birazdan normale döner sakin sakin normal madama dönerim ben merak etmeyin şimdi şaşkınlıktan tüm bunlarağlayasım var gülesim var huhuuuu 4 mevsim gibiyim valla
kısss madamımmm oda ne demek ben ne yapıcammmm saçmalamaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa
kısssımm sen hamişsiinnn yavyummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama şimdi çişim yokkkiiieczane hemen dibimde çişim gelince giderim olmazmııınerisonam dua et emi morçilekinde çıkmıştı idrarda ama kanda yoktu
kıssssss hamişsin işteeeee daha ne diyonnnnn?
bak hadi bi test daha yap, aynısı çıksın içimiz rahat etsin, ondan sora ben sana söylicem napcanı koş eczaneyeee

yuupppyyyyy madamım hamilee ayy okuyunca duramadım hemen yazayım dedim
bebiş geliyoooo bebiş geliyoooooo

öyle mi diyosun kuzum? doktor da bana yüz yüz diyo ama zaten bu halimle hiçbişi yapamam, tatilim zehir olur, böyk böyk tatile mi gidilir?

valla ben doktor neyimm değilim nerisonam ama görüyoruzzz benim arkadaşlarımın hepsi her yaz tatil dönüşü doktora giderler enfeksiyon için sen bide hamişsin ilaç neyimmm de kullanamassınnkiii kuzummm

bu sabah ilk kez yaptım nerisonam işte silik bi çizgi çıktı çok şaşkınım çokkk napçam ben şimdi

ayyy allahımmm deliriyodunn yaa hamişş olayımm diyee nasıl napçammmmmmmmmm madamımmmmmm
şoktasın sanırsamm sennnn

ayyy zuyalim benim canımmmm zuyalim ne bilim işte öle baktım kırmısılar yok bugünde gelebilir diye düşünüyorum tabi her ihtimali düşünmem lazım ama sabaha karşı bi rüya gördüm test yapıyordum iki çizgi kopkoyu ama nasıl sevindim anlatamam uyandım hayr olsun dedim baktım eşimde uyuyor daha gisli gisli testi yaptım baktım tek çizgi üsüldüm anaaaaaaaa 2 dk geçmedi silik bi çizgicik çıktı ne yapacağımı şaşırdım inan böyle işte bebişim yaa ben napcam şimdi
yuupppyyyyy madamım hamilee ayy okuyunca duramadım hemen yazayım dedim
bebiş geliyoooo bebiş geliyoooooo

ama şimdi çişim yokkkiiieczane hemen dibimde çişim gelince giderim olmazmııınerisonam dua et emi morçilekinde çıkmıştı idrarda ama kanda yoktu

o kadar iyi anlıyorum ki ben bi saat kendime gelememiştim içimde kuşlar çırpınıyodu sanki inşallah normal gebeliktir canıımmmmmm bol bol dua inşallah bebişin seninledir aayyyy ne güzel bi gün yaaa

evet galiba şoktayım saçmalamaya başladım ayy ilk kez hamiş olcam olursam ondan

senin günün geldiği için beklenmemiş idrarda da çıkar kuzum, o yüsden gelince hemen koş al
bak göreceksin çıkacak ben inanıyorum, dualarım seninle canımmmmmm
ama çişin gelir gelmes koş yap, çok heyecanlıyım, bi çizgi daha görmeni istiyorum

ayyy ne güsell bir duygudur çok normal madamımm sen bana bakmaaa tabiikiii beklediğinn daha doğrusu çok istediğin bişey hepimizde hayal kırıklığı yaşanılıncaaa senin kendini öyle hissediyor olman çok doğallll bak görüceksinn diceksinkii subebk haklıymışş o söylediklerinide ben sana yediricemmmm hamişsinnn dedimm işte o kadarrrrrrrrrrrrrrrr

sen şimdi hemen git alll
çişin gelir sabret çok gelsin o zaman yap baya beklemiş olsun içerdekii kana karışan şu gözükmeyen sinir hormon varyaaa o çişine karışsınnnnnnn
idrar testlerinde pozitif çıkıp negatif çıkma olasılığı çok düşük madamımm merak etmeeee

inşallah zuyalim inşllah öyledir bakalım beklicez üfff çokta sabırsızım ben yaa ama beklicem artık rabbimden hayırlısı neylerse güzel eyler demiş nikitam dimeenasibimizde varsa görerez hee yoksa sonra görürürz inşallahh bu konularda inancım çok büyük şükürler olsunki rabbime.....:78:
o kadar iyi anlıyorum ki ben bi saat kendime gelememiştim içimde kuşlar çırpınıyodu sanki inşallah normal gebeliktir canıımmmmmm bol bol dua inşallah bebişin seninledir aayyyy ne güzel bi gün yaaa

madamımın şerefine şöyle misss gibi bi keyif kahvesi yapıyorum kızlarrr
afiyetle içelim güzelleşelim:90::90:

canımmm benimmm yaaaa koçiş biliyormu testi????
ben hamişş olmadımm ama bende anlıyorummmmmmmmmmm ben doğurana kadar kendime gelemem heraldeeeeeeeeeee madamımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişimmm benimmmmmmm zuyalimm,nerisonammm,madamımm benim içinde dua edinnnn
ayyy kıssımmmm saçmalaaaa yeterkiii bu nedenle saçmala,ağla,zırlaaa serbest bugünn sanaaaaa çıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunun ilki ,ikincisisi,sonuncusumu var canımmm yaaaaaaaaaa
evet galiba şoktayım saçmalamaya başladım ayy ilk kez hamiş olcam olursam ondan

bencede nerisonam millet 6-7 gün hatta benim arkidişin 12.gün idrar testinde silik çıktı ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy bende inanıyorum inanmak istiyorum görmek istiyorum çıkar çıkar inşaallaahh nerisonam siz duacıklarınızı eksik etmeyin benden yeterli çook seviyom siiziiii ben yaa
bebekimm çok seviyom seniiiiiiiiiiiiiiiii siziiiiiiiiiiiii haberi ilk sizinle paylaşmak o kadar güzelki şimdi kocişime bunu söylesem bütün istanbula anons ederdi en iyisimi ne kadar gerçek o kadar duyuru olsun dime bklesin o biras hemen söylemek istemiyorum ben herşey belli olmadan ama sizler benim canlarımsıınız yabancı değilsinizz
ohhhhhhhhhh afiyet olsun zuyalim iç annem iç bende ne içsem diye düşünüyorum beni ne ayıltır acep

hiç dua etmez olur muyum bebekim, hepimize ediyom valla
benimki de 6 gün kala çıkmıştı, madam şimdi yapsın yine çıkar bu ay sıkı çalışmış zaten

her zaman herşeyin hayırlısını versin rabbim tabiki o biliyo gününü zamanını ama inşallah o gün bugündür meleğimmm
hz. Ali şöyle dua edermiş ...... "ALLAH'IM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARI DA GÖNLÜME RAZI EYLE..."

Kuzucuk ben doğrumu anladım. Çift çizgimi çıktıııııı alllaaaaaahhhhhhhhhhhhh tey tey tey allahım ne güzel bi habeeerrrrr.... Çok sevindim canım benim.

madamımmm rabbimm bilir tabii ama ben hiç olmama olasılığını düşünmedim senin adına ne bileyim çok yakın 2 arkadaşım var ikisininde hamiş olduğunu 15 gün önce ben söyledim içime doğuyor diyeee
inşallah yine yanılmamışımdırrr

oturma kısıımm gez dolaş ama sen bilirsin tabeeee girmezsen daha iyi olaaarr tabeee
haklısın bebemm, ben oturayım evimde

ohhh zuyalimmmm çok güsellll geldiiii ellerinde pek bi tatlıymışşşşşşşşşşş hımmmmm ellerine sağlıkkk şekerimmmm

ben de sizi seviyorum canımmmmmmmmmm, işe gitmedim bak sizleyim, en sağlıklı saatlerimi sizle geçiriyom: sabahlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…