Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

dualarımda hep sizlerde varsınız canımmm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:26::26:

çıkacak allahın izniyle madamımm sen hiç merak etmeee
allah razı olsunn nerisonammmmmmmmmm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh
hiç dua etmez olur muyum bebekim, hepimize ediyom valla
benimki de 6 gün kala çıkmıştı, madam şimdi yapsın yine çıkar bu ay sıkı çalışmış zaten
zuyalimm çok güselmişşşşşşşşş aminnnn

Kuzucuk ben doğrumu anladım. Çift çizgimi çıktıııııı alllaaaaaahhhhhhhhhhhhh tey tey tey allahım ne güzel bi habeeerrrrr.... Çok sevindim canım benim.

Son düzenleme:
çıkacak allahın izniyle madamımm sen hiç merak etmeee

allah razı olsunn nerisonammmmmmmmmm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh

zuyalimm çok güselmişşşşşşşşş aminnnn

hepimizin bebeğim hepimizin
bak bekliyom heeee 2.yi. şöyle onda da çıksın 40 gün 40 gece kutlama yapalım

Hz Ali ben biliyorum bu duasını çokta seviyorum ve sende söyledin şimdi daha huzurluyum dualarla ayakttayız zaten bütün dualrım sizlerle teşekkür ederim meleğim yanımda olduğunuz için sırdaşım olduğunuz için herşey için
zeytinimmmmmm çok fena hallerdeyim ben yaaa ne edicemi bilemiyorum evet sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı 100 kere bakmışımdır gözümü ovuşturuyorum yine bakıyorum ama görüyorum kör olmadım ya dimee öle valla çoıktı işte bişiler bakalım sonumuz güzel olsun inşallahh
Kuzucuk ben doğrumu anladım. Çift çizgimi çıktıııııı alllaaaaaahhhhhhhhhhhhh tey tey tey allahım ne güzel bi habeeerrrrr.... Çok sevindim canım benim.

nerisonamm dünde gitmedi bugünde ohhhhhhhhh yaşasın tatillll
ben de sizi seviyorum canımmmmmmmmmm, işe gitmedim bak sizleyim, en sağlıklı saatlerimi sizle geçiriyom: sabahlarımmmm

Rabbim hayırlısını versin canım benim. bi tane daha dene sonrada git kan testi yaptır. sonradaaaa kocişe süpriiiiiiizzzzzzz hamişsin hamişsin. pozitif çıkacak bak görürsün. ayy çok güzel yaaa. çok sevindim senin için. hem neden fena hallerdeyim diyosun bundan güzel şey mi var. bebişine bir adım daha yaklaştın süper bişey bu. allahım bisede nasip etsin.

ayy kıyamam ben sana annemmmm benimmm
ben de sizi seviyorum canımmmmmmmmmm, işe gitmedim bak sizleyim, en sağlıklı saatlerimi sizle geçiriyom: sabahlarımmmm
aminnn zuyalimmm inanmaktan ve dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yokkiii bu hayatta
dualarımda hep sizlerde varsınız canımmm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:26::26:
nerisonammm 2. dediğin benmiyimmmmmmmmmmmm????????????????????????? :26:
hepimizin bebeğim hepimizin
bak bekliyom heeee 2.yi. şöyle onda da çıksın 40 gün 40 gece kutlama yapalım
ohhhh madamımmm şimdi duygulsallığa bağlanıcakkkkkkkk

ayyy madamımmmmm sakın telde falan söyleme yüz ifadesini görrr
tey tey tey yapalımm he valla ayyy ben kocişimi düşünemiyorum yaaa oy benim tosbikim yaaa napar acaba

aminnnn zaytinimmmm tabiii herşeyinn önce hayırlısııııııııı inşallahhhhhhhhh
ama bizzzz napıyorusssssssss umudumuz kaybetmiyorusssssssssssssssss:92::92::92::92::92::94: çok çalışıyorusss bak madamım çok çalıştığı için mükafatlandırıldıııı çalışan kazanırrr göbişi bebişlenirrrrrrrrrr

kan için biraz beklicem hemen yaptırmıcam bi ben şimdi şoklarda olduğum için bi 15-20 idrar yaparım o gördüğüm tek çizgi idrar testlerine inat kan testinide belki cuma belki pazartesi ayyy bizim işyerinin polikliniği var çok sevdiğim bi ablam var orda laborant o yapıcak zate hep der hadi daha gelmicen mi bana diye ayy inşallah en mutlu haberi de ondn alırımmmrabbim hepimize nasip etsin inşalalhhh aminn....fenalarda dediğim şaşkınlık anlamında bebişimm şu an salakçayım azbiraz
valla yaa zate duygusaldım şu ara malumunuz şimdi offf offfffff

ayyy söylermiyim hiç telde söyleyenlere bile kızıyom valla hatta eve gizli kamera yerleştirip o anı ölümsüzleştirmem lazımmmm

canımcımm sen b u testi yenile sonra git boşuna testlere para dökme ordada pozitif çıkınca zaten veletin kendini saklama şansı kalmıcakkk :90::90::90::90:
annesineee süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben dedldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım 2. testte de pozitif çıkarsa kan için beklemene gerek yok, kanda zaten çoktan yükselmiştir de idrara dökülmüştür. bence morçileğin testi bozuktu, o yüzden sana ikinciye de yap diyorum, yoksa idrarda çıkıp da kanda çıkmaması imkansız

yap kıssss sonra ne hal aldığını oda görsün senin iş yeri numaranı verde bende arıyım o labarant ablayı söyliyim seni çeksin burda yayınlıyalımmm
ayyy söylermiyim hiç telde söyleyenlere bile kızıyom valla hatta eve gizli kamera yerleştirip o anı ölümsüzleştirmem lazımmmm

bencedeee

sonra hoppppppppppppppp hazirandada subebekim zuyalim nikitam şikitam zeytinim bernardom morçilekim cücüm dha daha bi çok sevdiğim şuan aklım yerinde olmadığı için hatırlayamadığım dostlarıım dicekki kardeş geliyooooooo madamaaaaa

nerisona doğru söylüyo. idrarda çıktıktan sonra kanda zaten çıkar. o yüzden kan için bekleme boşuna. neden geciltireceksinki sevincini paylaşmayı.

oyyyyy oyyy oyyyyyyyyyy madamımm sen hamişsinn yaaa sen dua et bisede olsuunn inşallahhh senin bebişe arkidişşşş
ben temmuz 23 e kadar öğrenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

mannaksın kızım yaaa valla çekmeye gerek yok canlanıdr beni gözünde anlamışsındır zaten kapıdan çıkışımı
yap kıssss sonra ne hal aldığını oda görsün senin iş yeri numaranı verde bende arıyım o labarant ablayı söyliyim seni çeksin burda yayınlıyalımmm

bencedeee

hımmm bak neler öğrendim yawww offfffff içim çok garipleşti şimdi birden acaba gerçeklerle yüzyüze gelmeye hazırmıyım ki ben iyi yada kötü hazırmıyım bilmiyorumama umudum var
doğru diyorsun zeytin gözlümmmm
nerisona doğru söylüyo. idrarda çıktıktan sonra kanda zaten çıkar. o yüzden kan için bekleme boşuna. neden geciltireceksinki sevincini paylaşmayı.

ben hep dualardayım sizinlede paylaşıcam dualrımı bebiş için özel okuduğum dualrı sizlerde okuyun zararı yok faydası çok 4 cuma üst üste okunuyor benim ya bu cuma 4. cumam olacak yada geçtiğimiz cuma 4 tü ben herzaman herşeyin faydasını dualarda buldum inşallah yine bulmuşumdur ya çıkmazsa şimdi idrar testinde bişi yok yok sıyırmadan benim çişim gelsin bi an öncee bende sende onu istiyorum şöle kocişinle kavuştuğunuzda sen onu bebişinizle karşıla 2 kişi ayrıldınız 3 kişi kavuşun istiyom ben
oyyyyy oyyy oyyyyyyyyyy madamımm sen hamişsinn yaaa sen dua et bisede olsuunn inşallahhh senin bebişe arkidişşşş
ben temmuz 23 e kadar öğrenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
bernardom senin de batın geçti de mi? seninki niye öle oldu acaba? bu ay eşim yoktu doğru dürüst dedin ama seninki nerede acep? neden olmasınnn?
hayatım ben adet oldum da tam olarak başlamadı 1 hafta oldu.
evet madam hamileeeee canm tebrik edrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…