- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.221
canımmm benimmm yaaaa koçiş biliyormu testi????
ben hamişş olmadımm ama bende anlıyorummmmmmmmmmmben doğurana kadar kendime gelemem heraldeeeeeeeeeee madamımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişimmm benimmmmmmm zuyalimm,nerisonammm,madamımm benim içinde dua edinnnn
ayyy kıssımmmm saçmalaaaa yeterkiii bu nedenle saçmala,ağla,zırlaaa serbest bugünn sanaaaaa çıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbunun ilki ,ikincisisi,sonuncusumu var canımmm yaaaaaaaaaa
bencede nerisonam millet 6-7 gün hatta benim arkidişin 12.gün idrar testinde silik çıktı ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah razı olsunn nerisonammmmmmmmmm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhayyy bende inanıyorum inanmak istiyorum görmek istiyorum çıkar çıkar inşaallaahh nerisonam siz duacıklarınızı eksik etmeyin benden yeterli çook seviyom siiziiii ben yaa
bende seni çokkk seviyommm madamımmmmmmmcanımmmmmmmmmm
bende onu dicektim kesin kan tahlkilinede yaptır öyle ver eline benim gibi olma diyeee dedimmm tabeee paylaşıcaksınn tatlımm paylaşmasan kısardımmm zate :82:
bebekimm çok seviyom seniiiiiiiiiiiiiiiii siziiiiiiiiiiiii haberi ilk sizinle paylaşmak o kadar güzelki şimdi kocişime bunu söylesem bütün istanbula anons ederdi en iyisimi ne kadar gerçek o kadar duyuru olsun dime bklesin o biras hemen söylemek istemiyorum ben herşey belli olmadan ama sizler benim canlarımsıınız yabancı değilsinizz
sen hamişsenn çok çok içmek yok artıkk ona göreeee madamımmmm tamammıı?
ohhhhhhhhhh afiyet olsun zuyalim iç annem iç bende ne içsem diye düşünüyorum beni ne ayıltır acep
zuyalimm çok güselmişşşşşşşşş aminnnnhiç dua etmez olur muyum bebekim, hepimize ediyom valla
benimki de 6 gün kala çıkmıştı, madam şimdi yapsın yine çıkarbu ay sıkı çalışmış zaten
her zaman herşeyin hayırlısını versin rabbim tabiki o biliyo gününü zamanını ama inşallah o gün bugündür meleğimmm
hz. Ali şöyle dua edermiş ...... "ALLAH'IM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARI DA GÖNLÜME RAZI EYLE..."
Kuzucuk ben doğrumu anladım. Çift çizgimi çıktııııııalllaaaaaahhhhhhhhhhhhh tey tey tey allahım ne güzel bi habeeerrrrr.... Çok sevindim canım benim.
çıkacak allahın izniyle madamımm sen hiç merak etmeee
allah razı olsunn nerisonammmmmmmmmm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahhhh
zuyalimm çok güselmişşşşşşşşş aminnnn
her zaman herşeyin hayırlısını versin rabbim tabiki o biliyo gününü zamanını ama inşallah o gün bugündür meleğimmm
hz. Ali şöyle dua edermiş ...... "ALLAH'IM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANLARI DA GÖNLÜME RAZI EYLE..."
Kuzucuk ben doğrumu anladım. Çift çizgimi çıktııııııalllaaaaaahhhhhhhhhhhhh tey tey tey allahım ne güzel bi habeeerrrrr.... Çok sevindim canım benim.
ben de sizi seviyorum canımmmmmmmmmm, işe gitmedim bak sizleyim, en sağlıklı saatlerimi sizle geçiriyom: sabahlarımmmm
hepimizin bebeğim hepimizin
bak bekliyom heeee 2.yi. şöyle onda da çıksın 40 gün 40 gece kutlama yapalım
Hz Ali ben biliyorum bu duasını çokta seviyorum ve sende söyledin şimdi daha huzurluyum dualarla ayakttayız zaten bütün dualrım sizlerle teşekkür ederim meleğim yanımda olduğunuz için sırdaşım olduğunuz için herşey için
zeytinimmmmmm çok fena hallerdeyim ben yaaa ne edicemi bilemiyorum evet sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı 100 kere bakmışımdır gözümü ovuşturuyorum yine bakıyorum ama görüyorum kör olmadım ya dimee öle valla çoıktı işte bişiler bakalım sonumuz güzel olsun inşallahh
aminnn zuyalimmm inanmaktan ve dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yokkiii bu hayattaben de sizi seviyorum canımmmmmmmmmm, işe gitmedim bak sizleyim, en sağlıklı saatlerimi sizle geçiriyom: sabahlarımmmm
nerisonammm 2. dediğin benmiyimmmmmmmmmmmm????????????????????????? :26:dualarımda hep sizlerde varsınız canımmm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin:26::26:
ohhhh madamımmm şimdi duygulsallığa bağlanıcakkkkkkkkhepimizin bebeğim hepimizin
bak bekliyom heeee 2.yi. şöyle onda da çıksın 40 gün 40 gece kutlama yapalım
Hz Ali ben biliyorum bu duasını çokta seviyorum ve sende söyledin şimdi daha huzurluyum dualarla ayakttayız zaten bütün dualrım sizlerle teşekkür ederim meleğim yanımda olduğunuz için sırdaşım olduğunuz için herşey için
aminnnn inşallahh canımmm eminimm ben hayal kırıklığı yaşamıcaksınnnçıldırabilirsinn ama
zeytinimmmmmm çok fena hallerdeyim ben yaaa ne edicemi bilemiyorum evet sabah test yaptım silik bi çizgi çıktı 100 kere bakmışımdır gözümü ovuşturuyorum yine bakıyorum ama görüyorum kör olmadım ya dimee öle valla çoıktı işte bişiler bakalım sonumuz güzel olsun inşallahh
ne güselllllllllllllll tatilllllllllllllllllll olsuunn annişeee tatil hakkk dimi ama nerisonammm
nerisonamm dünde gitmedi bugünde ohhhhhhhhh yaşasın tatillll
tey tey tey yapalımm he vallaayyy ben kocişimi düşünemiyorum yaaa oy benim tosbikim yaaa napar acaba
Rabbim hayırlısını versin canım benim. bi tane daha dene sonrada git kan testi yaptır. sonradaaaa kocişe süpriiiiiiizzzzzzzhamişsin hamişsin. pozitif çıkacak bak görürsün. ayy çok güzel yaaa. çok sevindim senin için. hem neden fena hallerdeyim diyosun bundan güzel şey mi var. bebişine bir adım daha yaklaştın süper bişey bu. allahım bisede nasip etsin.
Rabbim hayırlısını versin canım benim. bi tane daha dene sonrada git kan testi yaptır. sonradaaaa kocişe süpriiiiiiizzzzzzzhamişsin hamişsin. pozitif çıkacak bak görürsün. ayy çok güzel yaaa. çok sevindim senin için. hem neden fena hallerdeyim diyosun bundan güzel şey mi var. bebişine bir adım daha yaklaştın süper bişey bu. allahım bisede nasip etsin.
ayy kıyamam ben sana annemmmm benimmm
aminnn zuyalimmm inanmaktan ve dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yokkiii bu hayatta
nerisonammm 2. dediğin benmiyimmmmmmmmmmmm????????????????????????? :26:
ohhhh madamımmm şimdi duygulsallığa bağlanıcakkkkkkkk
ayyy madamımmmmm sakın telde falan söyleme yüz ifadesini görrr
aminnnn zaytinimmmm tabiii herşeyinn önce hayırlısııııııııı inşallahhhhhhhhh
ama bizzzz napıyorusssssssss umudumuz kaybetmiyorusssssssssssssssss:92::92::92::92::92::94:çok çalışıyorusss bak madamım çok çalıştığı için mükafatlandırıldıııı çalışan kazanırrr göbişi bebişlenirrrrrrrrrr
kan için biraz beklicem hemen yaptırmıcam bi ben şimdi şoklarda olduğum için bi 15-20 idrar yaparım o gördüğüm tek çizgi idrar testlerine inatkan testinide belki cuma belki pazartesi ayyy bizim işyerinin polikliniği var çok sevdiğim bi ablam var orda laborant o yapıcak zate hep der hadi daha gelmicen mi bana diye ayy inşallah en mutlu haberi de ondn alırımmm rabbim hepimize nasip etsin inşalalhhh aminn....fenalarda dediğim şaşkınlık anlamında bebişimm şu an salakçayım azbiraz
çok normalll ağlayabilirsinde izin var sana bugünnnn
valla yaa zate duygusaldım şu ara malumunuz şimdi offf offfffff
kan için biraz beklicem hemen yaptırmıcam bi ben şimdi şoklarda olduğum için bi 15-20 idrar yaparım o gördüğüm tek çizgi idrar testlerine inatkan testinide belki cuma belki pazartesi ayyy bizim işyerinin polikliniği var çok sevdiğim bi ablam var orda laborant o yapıcak zate hep der hadi daha gelmicen mi bana diye ayy inşallah en mutlu haberi de ondn alırımmm rabbim hepimize nasip etsin inşalalhhh aminn....fenalarda dediğim şaşkınlık anlamında bebişimm şu an salakçayım azbiraz
valla yaa zate duygusaldım şu ara malumunuz şimdi offf offfffff
ayyy söylermiyim hiç telde söyleyenlere bile kızıyom valla hatta eve gizli kamera yerleştirip o anı ölümsüzleştirmem lazımmmm
canım 2. testte de pozitif çıkarsa kan için beklemene gerek yok, kanda zaten çoktan yükselmiştir de idrara dökülmüştür. bence morçileğin testi bozuktu, o yüzden sana ikinciye de yap diyorum, yoksa idrarda çıkıp da kanda çıkmaması imkansız
canımcımm sen b u testi yenile sonra git boşuna testlere para dökme ordada pozitif çıkınca zaten veletin kendini saklama şansı kalmıcakkk :90::90::90::90:
annesineee süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben dedldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım 2. testte de pozitif çıkarsa kan için beklemene gerek yok, kanda zaten çoktan yükselmiştir de idrara dökülmüştür. bence morçileğin testi bozuktu, o yüzden sana ikinciye de yap diyorum, yoksa idrarda çıkıp da kanda çıkmaması imkansız
sonra hoppppppppppppppp hazirandada subebekim zuyalim nikitam şikitam zeytinim bernardom morçilekim cücüm dha daha bi çok sevdiğim şuan aklım yerinde olmadığı için hatırlayamadığım dostlarıım dicekki kardeş geliyooooooo madamaaaaa
yap kıssss sonra ne hal aldığını oda görsünsenin iş yeri numaranı verde bende arıyım o labarant ablayı söyliyim seni çeksin burda yayınlıyalımmm
bencedeee
nerisona doğru söylüyo. idrarda çıktıktan sonra kanda zaten çıkar. o yüzden kan için bekleme boşuna. neden geciltireceksinki sevincini paylaşmayı.
oyyyyy oyyy oyyyyyyyyyy madamımm sen hamişsinn yaaa sen dua et bisede olsuunn inşallahhh senin bebişe arkidişşşş
ben temmuz 23 e kadar öğrenmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hayatım ben adet oldum da tam olarak başlamadı 1 hafta oldu.bernardom senin de batın geçti de mi? seninki niye öle oldu acaba?bu ay eşim yoktu doğru dürüst dedin ama seninki nerede acep? neden olmasınnn?
evet madam hamileeeee canm tebrik edrimöncelikle hepinize günaydınn
ben hamile olabilirimmmmmmm
sabah idrar testi yaptım bişiler dürttü beni kalkta yap diye ikinci çizgi silik ama çıktı kırmısılarda yok acep bugün gelirmi ay ben ne etsemki elim kolum bacağım titriyii testi yaptım baktım tek çizgi tüh dedim gene yok anaaaaaaaaaa 2dk sonra bişiler belirmeye başladı ne dersiniz bekleyelim bakalım kırmısılar gelmezse bi kaç test daha yapim dimee offf ne şaşkınım paniklerdeyim hayallerdeyim hiç sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?