Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hadi madamım 2. yi de yap, sonra seni kana göndericez tüm kıssslarrr ama eğer 2.de de pozitif çıkarsa kanda da çıkacağına emin olabilirsin

offfff dimeyin öyle yaww şimdi öğlen arası çıkıcam 2 tane test alıcam birini bugün yapıcam diğerinide yarın sabah sonra perşembe yada cuma doğru kana giderim ayyyyyyyy bunları yazıyor olmama bile inanamıyorum ben yaaa yazması bile güzelmiş heeee
hadi madamım 2. yi de yap, sonra seni kana göndericez tüm kıssslarrr ama eğer 2.de de pozitif çıkarsa kanda da çıkacağına emin olabilirsin

bitoşummmmm neden öyle diyosun yaaaa inan ben 5.gün gittim idrar testlerimde tek çizgi çıkmış olmasaydı ohooooooooooo sabahın körüsünde giderdimm hastaneyeeeee
seni neyi bekliyosunn 2.çizgin çıkmış işteeeee 52:

sen bana inanıyordun ya bende sana inanıyorum bebekim öyle olucak inşallah ben öle diyorsam öledir kaç kişiyi hamiş çıkardım ben burdan peh peh peh evlilik yıldönümüz için üzülme bak eşin ne güzel şeyler söylemiş sana o da inanıyor bak gördünmü onlar en büyük destekçimiz bizim hiç ayrılmayalım onlardan inşallahh ne demiş bebek çalış çalış çalış herşey çok çaçlışmaktan dimi bebemmmm

ama silikkkkkkkkkkkkkkk ya bozuksa test gerçi 3 tane aynı testten almıştım ilk iki ay tek çizgiydi artık son testti bu sabahki silikte olsa çıktı bişiler du bakalımm panik yok panikk

Kızlaaaaar sabahtan beri giremedim. Maaşları hesapladım. Buraya gidince işi falan unutuyom

Madamımmm geçmişi okuyamadım daha yoksam testmi yaptın kuşum

Bu arada az sonra yeni doktoruma götürecek kocam beni. Adam işinin ehliymiş. Birinin daha başına gelmiş bu kalp atışı adam gayet sakin bulmuş kalp atışlarını. çok heycanlıyım inşallah bu sefer doktordan yana yüzüm güler yaw.

Başka ne var ne yok hamiş olan olmayan varmı

ayyy bebişimmmm ağzından ball damlıyooo bebiştee var yaaaartıkk pek bi tatlıııı
inşallahhh canımmm rabbim hayırlısını versin inşallahhhhhhhhhhh hiçbişeyi bu kadar çok istemedim hayatımdaaa zaten koçişim benim herşeyden herkesten önce en büyük destekçimm bugüne kadar böyle geldiysemm kocişimin sayesindeee o benimm meleğimmmmmmmmmm çalışıcazzz ama durum malummm ayda en fazla 6 kez çok çalışıyorummm annem sen hiç meraklanmaaaa için rahat olsun bu konudaaaa ama tutturr tutturabilirsennnn

koleram inşallah gittiğin bu doktor son doktorun olur ve bebişlerini kucağına da o verir bitanem için ferah olsun tatlımm çok seviyorum senii....
beni sorarsan sabah gördüğüm çift çizgili rüyanın etkisinde kalarak yaptığım testten silikte olsa ikinci bi çizgiyi gördüm e kırmızılarda yok dünden beridir şimdi öğlen bi test daha yapıcam o zaman daha iyi anlıcaz neyim ne değilim şimdi şaşkınım paniklerdeyim hayallerdeyim hiç sormaaa

OLEYYYYYYYYY BENİMDE DÖLE OLMUŞTUUUUUUUUUUUUUUU HAHAHAHAH MADAMIMMMMMM HAMİŞSİN SEN KISSS AY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM SANA YAA GÖZLERİM SILANDI HEMEN

ben senden umutluydum zaten tontisimmmm.....
sen hamilesinnnn
ay ben ona isim dusunmeye basliyorum bile
anaaaaammmm, cok mutluyum anlatamammm simdiiiii ...

Hepsini okuyamadım ama Madamımmm hamilemisinnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım acaip heyecanlandımm hadi canım hayırlı haberlerini ver tez zamanda gerçi son sayfalara bakmadım verdiysem aamaaaannn çok sevindim tatlım anlatamam sana yaniii ne kasar sevindiğimii.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçekten mii silikmiydi ohh daha bi rahatladım bak şimdi ayyyy koleram yaa ben sana dediydim dime facte nasıl benziyoruz birbirimize diye
OLEYYYYYYYYY BENİMDE DÖLE OLMUŞTUUUUUUUUUUUUUUU HAHAHAHAH MADAMIMMMMMM HAMİŞSİN SEN KISSS AY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM SANA YAA GÖZLERİM SILANDI HEMEN

inşallah canım benim.

Ay o kadar mutluyumki işte bu ahber benim keyfimi yerine getirdi. Madamım aman diyim doktorunu iyi seç benim gibi tongaya düşme emi.

Yazdıklarına bakıyorum da aynı benim ikizim gibisin yaa aynı duyguları yaşıyoruz senle aynı şekilde. Bende seni çok seviyorum canım benim yaa. Bi insan bi insanı görmeden bu kadar sevebilirmi. 4 saat çiş yapma emi. Yoksa yanlış sonuç veriyo testler. Mümkünse sabahları yap. Bende 3 gün üst üste sabahları yapmıştım

Canım benim yaa hamiş yazemmi listeye bekliyemmi nasıl istersen öle yapçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…