- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.241
hadi madamım 2. yi de yap, sonra seni kana göndericez tüm kıssslarrr ama eğer 2.de de pozitif çıkarsa kanda da çıkacağına emin olabilirsinmannaksın kızım yaaa valla çekmeye gerek yok canlanıdr beni gözünde anlamışsındır zaten kapıdan çıkışımı
hımmm bak neler öğrendim yawww offfffff içim çok garipleşti şimdi birden acaba gerçeklerle yüzyüze gelmeye hazırmıyım ki ben iyi yada kötü hazırmıyım bilmiyorumama umudum var
doğru diyorsun zeytin gözlümmmm
hayatım ben adet oldum da tam olarak başlamadı 1 hafta oldu.
evet madam hamileeeee canm tebrik edrim
sonra hoppppppppppppppp hazirandada subebekim zuyalim nikitam şikitam zeytinim bernardom morçilekim cücüm dha daha bi çok sevdiğim şuan aklım yerinde olmadığı için hatırlayamadığım dostlarıım dicekki kardeş geliyooooooo madamaaaaa
mannaksın kızım yaaa valla çekmeye gerek yok canlanıdr beni gözünde anlamışsındır zaten kapıdan çıkışımı
hahahahaaa yeni farketinnnnnnnnnn ben zatennn seni kendime yakın görüyorumm her konudaaa benim gibiysennn ohooooooooooooooooo
hımmm bak neler öğrendim yawww offfffff içim çok garipleşti şimdi birden acaba gerçeklerle yüzyüze gelmeye hazırmıyım ki ben iyi yada kötü hazırmıyım bilmiyorumama umudum var
işte o an gerçekten çok farklı yaaaa bende hep diyordum test sonucunu alırken hazırmıyım bunu duymaya ama aslında ben haazırmışımda bebiş değilmişnapalımmm daha çok çalışmak gerekiyormuşşşşş ama ben tüm imkanlkarımı kullanıyorumm
tabii canımm bir duanın sana ne zararı olabilirkiiii canım benim bizede yazz burdan hepimiz okuyalımmm
çıkacak madamımm çıkacak ama çişin şöyle 3-4 saat kalmış olmalııı
oyyyyyyyyyy madamımmm valla zaten dünde konuştuk düşündükçe kötü oluyorummm yarın bizim evlenme yıldönümüz yaaa koçişim telefonda çok üsüldüğümüzü ama bundan etkilenmememiz gerektiğini söyledi biliyorum sınavı olmazsa eminim o beni yarın yalnız bırakmazdı kendi göslerimle gördüm sınav tarihleriniii ondan ümitlenmiyorum artık bana diyo bak seni biliyorumm bu durumda bile geleceğimi düşünüyorsundur ama inan gelemicem bebişim hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorummm
hem bu ilk ayrı geçirdiğimiz evlillik yıldönümümüz olucak bidaha hiç yalnız olmucazzz hem busene 2 kişiyle kutlayıp seneye 3 kişi olucazzzz dediiioda bende çeşmeleri koyverdik gittiiiiiiiii
inşallah madamımm inşallah koçişimi öyle karşılayabilirim rabbim duy sesimiii dualrımızı kabul ettt
ben hep dualardayım sizinlede paylaşıcam dualrımı bebiş için özel okuduğum dualrı sizlerde okuyun zararı yok faydası çok 4 cuma üst üste okunuyor benim ya bu cuma 4. cumam olacak yada geçtiğimiz cuma 4 tü ben herzaman herşeyin faydasını dualarda buldum inşallah yine bulmuşumdur ya çıkmazsa şimdi idrar testinde bişiyok yok sıyırmadan benim çişim gelsin bi an öncee bende sende onu istiyorum şöle kocişinle kavuştuğunuzda sen onu bebişinizle karşıla 2 kişi ayrıldınız 3 kişi kavuşun istiyom ben
hadi madamım 2. yi de yap, sonra seni kana göndericez tüm kıssslarrr ama eğer 2.de de pozitif çıkarsa kanda da çıkacağına emin olabilirsin
offfff dimeyin öyle yaww şimdi öğlen arası çıkıcam 2 tane test alıcam birini bugün yapıcam diğerinide yarın sabah sonra perşembe yada cuma doğru kana giderim ayyyyyyyy bunları yazıyor olmama bile inanamıyorum ben yaaa yazması bile güzelmiş heeee
mannaksın kızım yaaa valla çekmeye gerek yok canlanıdr beni gözünde anlamışsındır zaten kapıdan çıkışımı
hahahahaaa yeni farketinnnnnnnnnn ben zatennn seni kendime yakın görüyorumm her konudaaa benim gibiysennn ohooooooooooooooooo
işte o an gerçekten çok farklı yaaaa bende hep diyordum test sonucunu alırken hazırmıyım bunu duymaya ama aslında ben haazırmışımda bebiş değilmişnapalımmm daha çok çalışmak gerekiyormuşşşşş ama ben tüm imkanlkarımı kullanıyorumm
tabii canımm bir duanın sana ne zararı olabilirkiiii canım benim bizede yazz burdan hepimiz okuyalımmm
çıkacak madamımm çıkacak ama çişin şöyle 3-4 saat kalmış olmalııı
oyyyyyyyyyy madamımmm valla zaten dünde konuştuk düşündükçe kötü oluyorummm yarın bizim evlenme yıldönümüz yaaa koçişim telefonda çok üsüldüğümüzü ama bundan etkilenmememiz gerektiğini söyledi biliyorum sınavı olmazsa eminim o beni yarın yalnız bırakmazdı kendi göslerimle gördüm sınav tarihleriniii ondan ümitlenmiyorum artık bana diyo bak seni biliyorumm bu durumda bile geleceğimi düşünüyorsundur ama inan gelemicem bebişim hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorummm
hem bu ilk ayrı geçirdiğimiz evlillik yıldönümümüz olucak bidaha hiç yalnız olmucazzz hem busene 2 kişiyle kutlayıp seneye 3 kişi olucazzzz dediiioda bende çeşmeleri koyverdik gittiiiiiiiii
inşallah madamımm inşallah koçişimi öyle karşılayabilirim rabbim duy sesimiii dualrımızı kabul ettt
ayyy işin bide o boyutu var dime hımmm benim kociş çok hassas dayısının eşi hamile 4 aylık düğün var kuzennin eşi gelmesin diyo hamile o yollarda olmaz diyo ben yidim ayvayı kapı dışarı çıkarmaz artık beni hamişsem temmuzdada yıllık iiznde dayılara gidicektik ömrümde ilk kez karadenize gidiyordumen iisi söylememek anladım bernardom, temmuz 1 de seni tatile yolluyorus o saman
yerime de eğlenin, güneşlenin, yüzün
bitoşummmmm neden öyle diyosun yaaaa inan ben 5.gün gittim idrar testlerimde tek çizgi çıkmış olmasaydı ohooooooooooo sabahın körüsünde giderdimm hastaneyeeeee
seni neyi bekliyosunn 2.çizgin çıkmış işteeeee 52:
sen bana inanıyordun ya bende sana inanıyorum bebekim öyle olucak inşallah ben öle diyorsam öledir kaç kişiyi hamiş çıkardım ben burdan peh peh pehevlilik yıldönümüz için üzülme bak eşin ne güzel şeyler söylemiş sana o da inanıyor bak gördünmü onlar en büyük destekçimiz bizim hiç ayrılmayalım onlardan inşallahh ne demiş bebek çalış çalış çalış herşey çok çaçlışmaktan dimi bebemmmm ayyy işin bide o boyutu var dime hımmm benim kociş çok hassas dayısının eşi hamile 4 aylık düğün var kuzennin eşi gelmesin diyo hamile o yollarda olmaz diyo ben yidim ayvayı kapı dışarı çıkarmaz artık beni hamişsem temmuzdada yıllık iiznde dayılara gidicektik ömrümde ilk kez karadenize gidiyordumen iisi söylememek
olsunn bebişimm doktor kontrolünde gidebilirsin tabiii ya uçakla gidersinn yada özel araçla neolcakkkk bişey olmaz sen merak etme bebişide babişinden saklma yazıkkkkkkkkkkkk sonra bunun acısını çıkartırlar benden söylemesi
Kızlaaaaar sabahtan beri giremedim. Maaşları hesapladım. Buraya gidince işi falan unutuyom
Madamımmm geçmişi okuyamadım daha yoksam testmi yaptın kuşum
Bu arada az sonra yeni doktoruma götürecek kocam beni. Adam işinin ehliymiş. Birinin daha başına gelmiş bu kalp atışı adam gayet sakin bulmuş kalp atışlarını. çok heycanlıyım inşallah bu sefer doktordan yana yüzüm güler yaw.
Başka ne var ne yok hamiş olan olmayan varmı
öncelikle hepinize günaydınn
ben hamile olabilirimmmmmmm
sabah idrar testi yaptım bişiler dürttü beni kalkta yap diye ikinci çizgi silik ama çıktı kırmısılarda yok acep bugün gelirmi ay ben ne etsemki elim kolum bacağım titriyii testi yaptım baktım tek çizgi tüh dedim gene yok anaaaaaaaaaa 2dk sonra bişiler belirmeye başladı ne dersiniz bekleyelim bakalım kırmısılar gelmezse bi kaç test daha yapim dimee offf ne şaşkınım paniklerdeyim hayallerdeyim hiç sormayın
sabaha karşı rüyamda gördüm biliyormusun test yapıyorum ikinci çizgi acaip koyu koyu çıktı öyle şaşkındımki anlatamam uyandım hayr olsun dedim sanki de kırmısılar gelecekmiş gibi bişi hissettim dedim rüyalar tersine çıkar ya ama sonra test yaptım silik bi çizgicik gördüm ben yaaaoff napcem ben yaa
OLEYYYYYYYYY BENİMDE DÖLE OLMUŞTUUUUUUUUUUUUUUU HAHAHAHAH MADAMIMMMMMM HAMİŞSİN SEN KISSS AY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM SANA YAA GÖZLERİM SILANDI HEMEN
günaydın nikitam iyiyiz bebiş senden naberr
koleram inşallah gittiğin bu doktor son doktorun olur ve bebişlerini kucağına da o verir bitanem için ferah olsun tatlımm çok seviyorum senii....
Beni sorarsan sabah gördüğüm çift çizgili rüyanın etkisinde kalarak yaptığım testten silikte olsa ikinci bi çizgiyi gördüm e kırmızılarda yok dünden beridir şimdi öğlen bi test daha yapıcam o zaman daha iyi anlıcaz neyim ne değilim şimdi şaşkınım paniklerdeyim hayallerdeyim hiç sormaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?