Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bebeğim var bebişş sen üsülmeee kafanıda bulandırmaaa biss sana ne diyorussss
2.testi al 3-4 saat çişini tutu onda tekrarla testi
donttt panikkkkkkkk
ama silikkkkkkkkkkkkkkk ya bozuksa test gerçi 3 tane aynı testten almıştım ilk iki ay tek çizgiydi artık son testti bu sabahki silikte olsa çıktı bişiler du bakalımm panik yok panikk

oyy bebişimm seni çok yorrmasınlar söyle o patronlarınaaaa rahat bıraksınlar senii
kolerammmm madamımm hamişşşşşşşşşşş
seninde inşallah bugün yüzün gülcekkk tadını çıkaracaksın artık bak göreceksinkiii boşuna stres yaptınn bebişlerin çok sağlıklı annişiiii
ben değilimmmm hamişşş ama kırmısılar dün bittiii kocişimm gelsinn çoookkk çalışcamm çokkkkkkk

niki bebeğimm çok aptalım şuan annem ben yaa gelsene biraz hırpala beni kendime gelem düşün bakalım isimleri sen sabah rüya gördüm çift çizgi çıkmıştı koyu koyu hemde bi uyandım baktım bi test var evde içimden bişi yap gitsin dedi yaptım silik bişi ama var 100 kere bakmışımdır gözümü ovuşturuyom yine görüyomsizler hep mutlu olun inşallahh çok seviyorum hepinizi
ben senden umutluydum zaten tontisimmmm.....
sen hamilesinnnn
ay ben ona isim dusunmeye basliyorum bile
anaaaaammmm, cok mutluyum anlatamammm simdiiiii ...

snekimmm galiba hamişim ben yaww şimdi öğlende bi test daha alııp yapıcam daha sağlam bilgileri veririm inşallah sabahki test silikti bakalım çıkıcakmı bu sefer bişişler

hahaha madamım inanmıcksın ama bende rüya görmüştüm kızım testten önce senlen kardeşmiyiz nan biz yoksa

tamam bebekim dont panikkk ben çalışma konusunda seni görüyorum kendimde aferin çalış çalış çalış Allah boş duranı sevmez azmin sonu zafer
aaaaaaaaaaaaaa işte o zaman madam nasıl çıldırır görün sissss
hahahah harbiden he şimdi sana da ikiz derlermiş

inşallahhh madamımmm inşallahh ama bu sefer doktorrr pek bilgiili sevecenn birisiymişş
eee sen düşündünmüü hangi doktora gidiceğiniiii??????????????
hamişşşşsinn sennnnnnnnnnnn

iyilikk nikitamm hoşgeldinn sen nasılsın neler yapıyosunn bakiim?

kolerammmmmm yazz bebeişimm sen yazzzzz çifter çifter yazz madamımımmmmmmmmmmmmmıııııııı 52:

nen ne bilim keşke olsak bi kızkardeşim yok e bildiğim kadarıyle seninde yok ikimizinde birer abisi var gel kardeş olalım valla sabah o rüyanın etkisiyle uyandım baktım eşim uyuyor hala tıpış tıpış gittim yaptım eneeeeeeemmm ne görem
hahaha madamım inanmıcksın ama bende rüya görmüştüm kızım testten önce senlen kardeşmiyiz nan biz yoksa

hahahaaaaaaaaaaaaaaaa çalışmakkkkkkkkkkkkkk evet bisss öyleyisss sankimm birasss fazlamıyısss neyissski evet o zafer benimde olucakkkk inşallahhhhh bebeimmmmmmmm olmalııı yaaaa temmusss 23 üne kadarrrr

ikismiii bilemem ama bebişş var artıkınn nn o kadan müneccim değilimm gariiiiiiiiiiiii

Madamımmm kızım bak sana dün dedim bi kayıp verdin Allah sana bi bebek verecek diye, bende de aynısı oldu inşalaaah bana da vereeck bu ay hayırlısı ile sanki ben hep senle aynı anda olacakmışım gibi hissediyordum bakalım görecez ama kendime olmuş gibi sevindim canım yaa anlatamam

evet canım öyleymiş valla ben hiç düşünmedim çünkü bençok şükür hiç doktor nedir bilmedim hayatımdatey tey tey yaz madam 2 kız bir oğlan
hayırdır kuzum nen var anlatmak istermisin
canım çok sıkkın of yaaa

yağmurumm ne oldu bacımm hayırdır neden sıkılıyosun????
canım çok sıkkın of yaaa

snekimmmm bende dedim Allah anneanneninn acını unutasınız diye bebiş vercek size diyee vallahiii oliiiii
senin ne oldu snekimm?? :26:
ayy canımm hadi hayırlısııı inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım bizde kayınbabamı kaybettik, eşim için çok istiyorum o yüzden bi bebişimiz olsun diye.

hımm ama düşünmen gerekiyoooo artıkınn haftaya gidiceksinnn :90::90:
madamımmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
kısssss ikisssss ti ne zaman 3 olduu heyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Kıznarrr önce hayır ossun diyin kam

Dün gece rüyamda bi doktorlan tanıştığımı gördüm herşeyi yoluna sokmuştu. öyle mutluydumki. Ama ikiz değildi tekti.

Sonra sabah ümit aradı böle bi dr varmış die umudum çok arttı :82:

:84::84::84::84: madaaaammmmmmmm :86::86::86: :)))))
Canım benim çok sevindim inşallah herşey gönlünce olsun tatlım ayyy çok mutlu oldum anlatamam. sevincimi ifade edecek kelime bulamıyorum canım inşallah çizgilerin koyulaşsın bebişler gelsinde bizde sevindirik olalım hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…