Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Canım bizde kayınbabamı kaybettik, eşim için çok istiyorum o yüzden bi bebişimiz olsun diye.

ayy canımm benimm başınız sağolsunnnn evet çok iyi düşünmüşsünn benimde bir arkadşaım var eşinin annesini kaybetti diyorum amaa hiççç dinletemiyorummm bebek istemiyor o

ay inşallah bebeğim yaa bi kez daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ultrasyondan bile korkar oldum

korkma bebişim bak bugün her şey çok güzel olacak, eğer normal ultrasonda duyulmazsa doktora 4 boyutlu ultrason öner, beni örnek ver benimki de duyulmadı onda, hatta kesenin içi bile görünmedi, yani panik yok

kızlar şimdilik çıkmam lazım bu mutlulukla uzun zamandır ertelediğim ve yapmayı hiç istemediğim şu uyuz işlerden birini halledebilirim o kadar enerji doldum yani :) yanacıklarınızdan öpüyorum hepinizi :)))))

allah hayırlara çıkarsın canımmmm
ama ben sana bişiyyy diyimmi kolerammmmmmmmmm bana hiç ikis gibi gelmiyoo halaaaaaaaa :26:

herşeyin başı çalışmak bebiş az bilem çalıyoruzz
evet bebeğim demiştin gerçekten inşallah bana vermiştir bu ayda sana verir sizinde kaybettiğiniz babanız için bir hediye göndersin rabbimmm
sensiz olurmu seni bekliyorduk bebiş güzel haberlerimis olabilir sana
Mrb kıslaaarr napıyosunuz bakıyım bensiz bensiz :)))

olacakkkkk inşallahhh inanıyorumm
Canım bizde kayınbabamı kaybettik, eşim için çok istiyorum o yüzden bi bebişimiz olsun diye.

ayyy madam hamişmiymişmiş yawww
hoşgeldin canımmm madamın hamişliğini kutluyosss
Sen napıyosun

Yavvvmuuurrrrrrrr neyin var kujummmm :44:

ufffffff çok zor bişi bu yaa inşllah iyilerle karşılaşırımm farketmez 1-2-3

bak bak bak bebişlerrr diyo axxnn heheheh madamım yoksam çiftmi allahmı söletti

korkma bebişim bak bugün her şey çok güzel olacak, eğer normal ultrasonda duyulmazsa doktora 4 boyutlu ultrason öner, beni örnek ver benimki de duyulmadı onda, hatta kesenin içi bile görünmedi, yani panik yok

zaten öle yapıyomuş bu doktor. Bize bu doktoru öneren kıza ne gerekiyosa yapmış yani.

allah hayırlara çıkarsın canımmmm
ama ben sana bişiyyy diyimmi kolerammmmmmmmmm bana hiç ikis gibi gelmiyoo halaaaaaaaa :26:

kıs varya bebeğim bana da en bşından beri ikiz gibi gelmiiii :26:

tamam kolay gelsinn tatlımmm enerjik dolu bayan fazla kullanma enerjiniii eve koçişe saklaaa :90::90:

çalışasımm var ama koçiş yokkkkkkkkkk

sen anlat canimmm, sende ne var ne yok?? benim bugun islerim pek bir yogun, hemen donemiyorum size, bilge'ye mutlu oldum ki obicim yane

koleramm allah gönllüne göre versin tabeee bizimkii sadece hisss ne kadar doğruluğu var bilemeyizzsağlıklı ossundaaa kaçızzzzzz olursa osssunnnnnnnnnn

kıs varya bebeğim bana da en bşından beri ikiz gibi gelmiiii :26:[/QUOTE]

Ben dr gidiyorum
Bana dua edin emi.
Hepinizi çok seviyorum melek arkadaşlarım benim.

canım inşallah bu doktor sana hayırlı haberler verecek. hepberaber sevinicez burda
bu arada benim kırmızılar dün sabah 2 gün önceden teşrif ettiler.listeden silebilirsin benim batımı. yeni bat 7 temmuz

şu an iyiyim kuzucumm, sen nasılsın??

Canım ben iyiyim, aslında bi süredir midem de garip bi ağrı var ve canımı sıkıyor şu beklenmeyen adet tarihi geçsinde duruma göre bi doktora gidecem, birazdan da çıkıp dolaşacağım biraz aslında çok sıcak ama şöyle bi mağazalara bakiyim dedim indirim başlamış heryerde. Bööle ya canım bende bi değişiklik yok.

sen anlat canimmm, sende ne var ne yok?? benim bugun islerim pek bir yogun, hemen donemiyorum size, bilge'ye mutlu oldum ki obicim yane

valla bende kırmısılardan eser yok artıkınnn ben hazırım artık yaneee evet madamımmmmmm benimm canımmm madamımmm hamişşşşşşşşşşşş öğleden sonra kanıtlıcak ama zaten ben hep başından beri hamişş olduğunu biliyordumm bende inanılmazz mutluyummm kendim gibi sevindim anlatamam öyle işte nikitammmmm olsunn sen yazzz biz senii bulurussss yeterkii bisi bırakmaaa tammı bebişimmmmmmmmmm

dualarımız seninle kuşummm
bence ikiz subebikim, ama pıtpıtlarrrrrrr

hayırlısı ve sağlıklı olsun nerisonammm allah banada ikiss versin bi kız bi erkekkkk:13:
diyorum yaa benim ki sadece hiss zaten doktorda 2 tane demiş olsunnn sağlıklı olsunlarrr ikisss ossunnnnlarr üçüzzz osssunlarrrr hepsii osssunlarda önemli değil

bak kuzum bak, kaçırma indirimleri, ben şimdilik çıkmıyorum alışverişe, neye benziceğim belli değil
inşallah senden de bu ay mujde alırız da birlikte bebiş alışverişine çıkarız canımmm
miden niye ağrıyo acep, inşallah hayırlara vesile olur kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…