- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.281
Canım bizde kayınbabamı kaybettik, eşim için çok istiyorum o yüzden bi bebişimiz olsun diye.
ay inşallah bebeğim yaa bi kez daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Ultrasyondan bile korkar oldum
Kıznarrr önce hayır ossun diyin kam
Dün gece rüyamda bi doktorlan tanıştığımı gördüm herşeyi yoluna sokmuştu. öyle mutluydumki. Ama ikiz değildi tekti.
Sonra sabah ümit aradı böle bi dr varmış die umudum çok arttı:82:
hahahaaaaaaaaaaaaaaaa çalışmakkkkkkkkkkkkkk evet bisss öyleyisss sankimm birasss fazlamıyısss neyissskievet o zafer benimde olucakkkk inşallahhhhh bebeimmmmmmmm olmalııı yaaaa temmusss 23 üne kadarrrr
ikismiii bilemem ama bebişş var artıkınn nn o kadan müneccim değilimm gariiiiiiiiiiiii
Madamımmm kızım bak sana dün dedim bi kayıp verdin Allah sana bi bebek verecek diye, bende de aynısı oldu inşalaaah bana da vereeck bu ay hayırlısı ile sanki ben hep senle aynı anda olacakmışım gibi hissediyordum bakalım görecezama kendime olmuş gibi sevindim canım yaa anlatamam
Mrb kıslaaarr napıyosunuz bakıyım bensiz bensiz :)))
Canım bizde kayınbabamı kaybettik, eşim için çok istiyorum o yüzden bi bebişimiz olsun diye.
hoşgeldin canımmm madamın hamişliğini kutluyosss
Sen napıyosun
Yavvvmuuurrrrrrrr neyin var kujummmm :44:
hımm ama düşünmen gerekiyoooo artıkınn haftaya gidiceksinnn :90::90:
madamımmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
kısssss ikisssss ti ne zaman 3 olduu heyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım öyleymiş valla ben hiç düşünmedim çünkü bençok şükür hiç doktor nedir bilmedim hayatımdatey tey tey yaz madam 2 kız bir oğlan
axxnn bebişş kutluyorussssssssssss canımcımmmmmmmmmm hobaaaa haydeeeeeeee
hayr olsun bebem bugün herşey güsellll Kıznarrr önce hayır ossun diyin kam
Dün gece rüyamda bi doktorlan tanıştığımı gördüm herşeyi yoluna sokmuştu. öyle mutluydumki. Ama ikiz değildi tekti.
Sonra sabah ümit aradı böle bi dr varmış die umudum çok arttı:82:
:84::84::84::84: Madaaaammmmmmmm :86::86::86: :)))))
canım benim çok sevindim inşallah herşey gönlünce olsun tatlım ayyy çok mutlu oldum anlatamam. Sevincimi ifade edecek kelime bulamıyorum canım inşallah çizgilerin koyulaşsın bebişler gelsinde bizde sevindirik olalım hep birlikte
korkma bebişim bak bugün her şey çok güzel olacak, eğer normal ultrasonda duyulmazsa doktora 4 boyutlu ultrason öner, beni örnek ver benimki de duyulmadı onda, hatta kesenin içi bile görünmedi, yani panik yok
allah hayırlara çıkarsın canımmmm
ama ben sana bişiyyy diyimmi kolerammmmmmmmmm bana hiç ikis gibi gelmiyoo halaaaaaaaa :26:
kızlar şimdilik çıkmam lazım bu mutlulukla uzun zamandır ertelediğim ve yapmayı hiç istemediğim şu uyuz işlerden birini halledebilirim o kadar enerji doldum yani :) yanacıklarınızdan öpüyorum hepinizi :)))))
herşeyin başı çalışmak bebiş az bilem çalıyoruzz
evet bebeğim demiştin gerçekten inşallah bana vermiştir bu ayda sana verir sizinde kaybettiğiniz babanız için bir hediye göndersin rabbimmm
inşallahhhh canımmm sizede verirde birass neşelenir sıkıntılarınızı birass olsun perdelerr inşallah
sensiz olurmu seni bekliyorduk bebiş güzel haberlerimis olabilir sana
olacakkkkk inşallahhh inanıyorumm
ayyy madam hamişmiymişmiş yawww
inşallah bebeişimm sen çok pozitif birisi olduğun için kötü olacağını düşünmüyorummmmmmmmmmistanbulun en iyi doktoruuuuuu senin merak etmeeeeeeee
ufffffff çok zor bişi bu yaa inşllah iyilerle karşılaşırımm farketmez 1-2-3 hımm ama düşünmen gerekiyoooo artıkınn haftaya gidiceksinnn :90::90:
madamımmm benimmmmmmmmmmmmmmmmm
kısssss ikisssss ti ne zaman 3 olduu heyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
hayr olsun bebem bugün herşey güsellll
inşallahhh madamımmm inşallahh ama bu sefer doktorrr pek bilgiili sevecenn birisiymişş
eee sen düşündünmüü hangi doktora gidiceğiniiii??????????????
hamişşşşsinn sennnnnnnnnnnn
iyilikk nikitamm hoşgeldinn sen nasılsın neler yapıyosunn bakiim?
kolerammmmmm yazz bebeişimm sen yazzzzz çifter çifter yazz madamımımmmmmmmmmmmmmıııııııı52:
Ben dr gidiyorum
Bana dua edin emi.
Hepinizi çok seviyorum melek arkadaşlarım benim.
Nerisonaaam nasıl oldun bebeğim, iyi misin?
Ben dr gidiyorum
Bana dua edin emi.
dualarımız seninle kuşummmBen dr gidiyorum
Bana dua edin emi.
şu an iyiyim kuzucumm, sen nasılsın??
sen anlat canimmm, sende ne var ne yok?? benim bugun islerim pek bir yogun, hemen donemiyorum size, bilge'ye mutlu oldum ki obicim yane
dualarımız seninle kuşummm
bence ikiz subebikim, ama pıtpıtlarrrrrrr
bak kuzum bak, kaçırma indirimleri, ben şimdilik çıkmıyorum alışverişe, neye benziceğim belli değilCanım ben iyiyim, aslında bi süredir midem de garip bi ağrı var ve canımı sıkıyor şu beklenmeyen adet tarihi geçsinde duruma göre bi doktora gidecem, birazdan da çıkıp dolaşacağım biraz aslında çok sıcak ama şöyle bi mağazalara bakiyim dedimindirim başlamış heryerde. Bööle ya canım bende bi değişiklik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?