- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.301
bak kuzum bak, kaçırma indirimleri, ben şimdilik çıkmıyorum alışverişe, neye benziceğim belli değil
inşallah senden de bu ay mujde alırız da birlikte bebiş alışverişine çıkarız canımmm
miden niye ağrıyo acep, inşallah hayırlara vesile olur kuzummm
aynen katılıyorum sana canım yeter ki sağlıklı olsunhayırlısı ve sağlıklı olsun nerisonammm allah banada ikiss versin bi kız bi erkekkkk:13:
diyorum yaa benim ki sadece hiss zaten doktorda 2 tane demiş olsunnn sağlıklı olsunlarrr ikisss ossunnnnlarr üçüzzz osssunlarrrr hepsii osssunlarda önemli değil
aynen katılıyorum sana canım yeter ki sağlıklı olsun
ben de senin gibi bi kız bi erkek istiyodum hep amma velakin tek çıkı benimkiinşallah seninki istediğin gibi olur
bak kuzum bak, kaçırma indirimleri, ben şimdilik çıkmıyorum alışverişe, neye benziceğim belli değil
inşallah senden de bu ay mujde alırız da birlikte bebiş alışverişine çıkarız canımmm
miden niye ağrıyo acep, inşallah hayırlara vesile olur kuzummm
valla kuzummmmmm ben bile alışveriş yapmıyorummm kendimeee hamişş kalırımda aldıklarımı giyemem diyeeedereyi görmeden paçaları sıvamak böyle bişey olsa gerekkk
içine boşuna doğmamıştır canımmmmmvalla kuzummmmmm ben bile alışveriş yapmıyorummm kendimeee hamişş kalırımda aldıklarımı giyemem diyeeedereyi görmeden paçaları sıvamak böyle bişey olsa gerekkk
kızlar şimdilik çıkmam lazım bu mutlulukla uzun zamandır ertelediğim ve yapmayı hiç istemediğim şu uyuz işlerden birini halledebilirim o kadar enerji doldum yani :) yanacıklarınızdan öpüyorum hepinizi :)))))
valla bende kırmısılardan eser yok artıkınnnben hazırım artık yaneee evet madamımmmmmm benimm canımmm madamımmm hamişşşşşşşşşşşş öğleden sonra kanıtlıcak ama zaten ben hep başından beri hamişş olduğunu biliyordumm bende inanılmazz mutluyummm kendim gibi sevindim anlatamam öyle işte nikitammmmm olsunn sen yazzz biz senii bulurussss yeterkii bisi bırakmaaa tammı bebişimmmmmmmmmm
bence bencilce değil bebem, 2.hamişliğin olacağına bebişlerinle ilgilenirsin bol bolaslında bu benim kocişin isteğiiii
ben tek istiyorumm ama koçişş illede tek olmaz 2 osuun diyoo ama bizim ailenin doğumları çok zor oluyorrr bende korkumdan 2 tanesi birden çıksın aradan diyorummmçok bencilce dimii nerisonammm???
Valla canlarım nasılsa moda bol bol elbiseler şimdi kalsam bile yaz sonuna kadar rahat rahat giyerimAy amin Nerisonam inşallah canım. Kaçıyorum şimdilik öpüyorum hepinizi
ayy inşallahhhhhhhh bidee ben iktisat mezunuyumm yaaa heralde birazz öyle düşünüorummm :26:içine boşuna doğmamıştır canımmmmm
tatlımm senin alış veriş yapasın gelmişşş kim tutarrrrrrrrr boşverr al minnoşumm senn giyebildiğin kadar giyersinnnnnnnnnn :90:
ayy inşallahhhhhhhh bidee ben iktisat mezunuyumm yaaa heralde birazz öyle düşünüorummm :26:
pikiii kızmaaa nikitaammm olaylar kendiliğinden hısss kazanıyootamam, ama bugun cok hizli hizli yazisiyorsunuz, butun yazilanlari okuyamiyorum, son sayfaya atliyorum, yogunum bana biraz anlayis lutfennn
kim ne demis, ne olmus ?takibi zor oluyor bana, sormak zorunda kaliyorum
az yavas olun beeaaa
tamam bebeimmm bende dedimm madam iş başında test yapiiiii hadi bakemm güsell anneeee git sen karnını doyurr aç bırakma bebişii bak bu konuda tependeyimm ona görreeeeeeeeeecanlarım ciğerlerim ben şimdi gidim bi test alim yapim öğlen arası hem sonrada sizlere inşallah müjdeyi verim emi görüşürzz az önce konuşamadım arkadaşlar gelmişti başsağlığına ondan kuzucuklarımm...hade dualr edin madama
ayyy nerisonammmm görebilicekmiyim ogünleriiiibence bencilce değil bebem, 2.hamişliğin olacağına bebişlerinle ilgilenirsin bol bol
ay ne tatlı olurlarrrr
hahahaha canımmmmmm
ben de biras çıkıyorum şimdilik, dönünce madamdan haber bekliyorummmm
pikiii kızmaaa nikitaammm olaylar kendiliğinden hısss kazanıyoo
tamam bebeimmm bende dedimm madam iş başında test yapiiiii hadi bakemm güsell anneeee git sen karnını doyurr aç bırakma bebişii bak bu konuda tependeyimm ona görreeeeeeeeeeaç kalmak yokkkkkk artıkkk tokum yiyemem demekte yokkk yiceksin her bişiciklerdenn
ayyy nerisonammmm görebilicekmiyim ogünleriiii
simdi kimler hamile yha??
teee kac kisi vardi, nerdeler simdi?? berrem nerde, hatcem nerde?
zuyal nerde?
kim küstürmüs??
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?