Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla kuzummmmmm ben bile alışveriş yapmıyorummm kendimeee hamişş kalırımda aldıklarımı giyemem diyeee dereyi görmeden paçaları sıvamak böyle bişey olsa gerekkk

aynen katılıyorum sana canım yeter ki sağlıklı olsun
ben de senin gibi bi kız bi erkek istiyodum hep amma velakin tek çıkı benimki inşallah seninki istediğin gibi olur

aynen katılıyorum sana canım yeter ki sağlıklı olsun
ben de senin gibi bi kız bi erkek istiyodum hep amma velakin tek çıkı benimki inşallah seninki istediğin gibi olur

aslında bu benim kocişin isteğiiii
ben tek istiyorumm ama koçişş illede tek olmaz 2 osuun diyoo ama bizim ailenin doğumları çok zor oluyorrr bende korkumdan 2 tanesi birden çıksın aradan diyorummm çok bencilce dimii nerisonammm???

valla kuzummmmmm ben bile alışveriş yapmıyorummm kendimeee hamişş kalırımda aldıklarımı giyemem diyeee dereyi görmeden paçaları sıvamak böyle bişey olsa gerekkk

Valla canlarım nasılsa moda bol bol elbiseler şimdi kalsam bile yaz sonuna kadar rahat rahat giyerim Ay amin Nerisonam inşallah canım. Kaçıyorum şimdilik öpüyorum hepinizi

canım benim kolay gelsin öpüyorum çok seni hepimzi sevinelim inşallahh hepebraber

tamam, ama bugun cok hizli hizli yazisiyorsunuz, butun yazilanlari okuyamiyorum, son sayfaya atliyorum, yogunum bana biraz anlayis lutfennn
kim ne demis, ne olmus ?takibi zor oluyor bana, sormak zorunda kaliyorum
az yavas olun beeaaa

canlarım ciğerlerim ben şimdi gidim bi test alim yapim öğlen arası hem sonrada sizlere inşallah müjdeyi verim emi görüşürzz az önce konuşamadım arkadaşlar gelmişti başsağlığına ondan kuzucuklarımm...hade dualr edin madama

bence bencilce değil bebem, 2.hamişliğin olacağına bebişlerinle ilgilenirsin bol bol
ay ne tatlı olurlarrrr

tatlımm senin alış veriş yapasın gelmişşş kim tutarrrrrrrrr boşverr al minnoşumm senn giyebildiğin kadar giyersinnnnnnnnnn :90:
Valla canlarım nasılsa moda bol bol elbiseler şimdi kalsam bile yaz sonuna kadar rahat rahat giyerim Ay amin Nerisonam inşallah canım. Kaçıyorum şimdilik öpüyorum hepinizi

içine boşuna doğmamıştır canımmmmm
ayy inşallahhhhhhhh bidee ben iktisat mezunuyumm yaaa heralde birazz öyle düşünüorummm :26:

hahahaha canımmmmmm
ben de biras çıkıyorum şimdilik, dönünce madamdan haber bekliyorummmm

tamam, ama bugun cok hizli hizli yazisiyorsunuz, butun yazilanlari okuyamiyorum, son sayfaya atliyorum, yogunum bana biraz anlayis lutfennn
kim ne demis, ne olmus ?takibi zor oluyor bana, sormak zorunda kaliyorum
az yavas olun beeaaa
pikiii kızmaaa nikitaammm olaylar kendiliğinden hısss kazanıyoo

tamam bebeimmm bende dedimm madam iş başında test yapiiiii hadi bakemm güsell anneeee git sen karnını doyurr aç bırakma bebişii bak bu konuda tependeyimm ona görreeeeeeeeee aç kalmak yokkkkkk artıkkk tokum yiyemem demekte yokkk yiceksin her bişiciklerdenn

bence bencilce değil bebem, 2.hamişliğin olacağına bebişlerinle ilgilenirsin bol bol
ay ne tatlı olurlarrrr
ayyy nerisonammmm görebilicekmiyim ogünleriiii

simdi kimler hamile yha??
teee kac kisi vardi, nerdeler simdi?? berrem nerde, hatcem nerde?
zuyal nerde?

yaralı ceylanınız geldi...
sizi özledimm ama küstümde...
madamım çok sevindim hadi inşallah yine görürüsün çift çizgiyi..
nikitam nasılsın...sen beni özlemişsindir bende özledim seni...
bebekim naber...

iyi insan lafin üstüne gelirmis, nerdesin güzelim sen??
iyimisin? nasil gidiyor islerin??
üzmüyorlar degilmis seni?? subebek küstü dedi ama ...ben anlamadim?? saka yapti zahar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…