Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende ösleedimmm berremmmmmmmm ama ben seni burda görmüyorum yaaa msnden yazıyorumm berremmmmmmmmmm hadi barıştık bak sana çiçek aldım kbaul ette solmasınlarrrrrrrrrr

hoppalaaa....niye küstün hayatim? günahimiz nedir??
hemen telafe etmek istiyorum, onaralim tontisim

iyiyim nikitam gelen giden oluyo kocişte yok tek kaldım giremiyorum pek keyifler nasıl canımmmm
oyyy tatlimm, nere gitti askiton?? ise gittiyse, az kaldi aksam olmasina ,geliii geliiii ha gayret tontis.
hadi birlikte bağıralım nıkıtam:84::84::84::84:ohhhhhh beee rahatladım

kiss, bide uyku basiyor biliomusun, bagirsamda kesmez gibime geliyor
ama yinede hep bir agizdan bagiralim ,evet..az acar beni
savulun battal niki geliyor
fffffffff ,eve gitmek istiiooooommmm
anlatin hele, ne var ne yok?

off o uyku halini hiçç söleme sürekli uyumak istiyomm:97:aman nolsun ben evdeyimde napıyom nıkıtam içim daralıoo valla dısarı cıksam cok sıcak alışveriş merkezindede daral gelioo en iisiii yine evim

kızlar gittim aldım testi hatta 2 tane aldım yarın sabahta yapıcem ama hiç benim kullandığım testlere benzemiyor bu biraz garip neyse yaptım çişimide ama beğenmedi sanırım yok ikinci çizgi yok aslında var ben görüyom ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç bellli değil çooooooooooookk silik sabahkini hiç değilse görüyordum herhalde şimdi hayal görüyommm neyse yarın sabah yine yapcem kurtuluşu yok tek umudum belkide benim şaşmaz kırmızılarım onlar yokya ondan rahatım bence işte madamdan havadisler böledirrrr

ayyy ben gecmişi okumamıştım canım benimm testler mi yaptın sen hamişsin sen hamişsin silik milik cizgi varya kan testi ne zman yaptırcan bıldırcınım kırmızılar uzak durun madamımdannnnnnnnnnnn

aaaaaaaaaaa bana bi haller oluii yawww çizgi belirginleşti hiç değilse şuan yanılma payım yok gibi 20cm uzaktan görebiliyorum demin 1 cm den bakıp anca görüyordumm ahanda böle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…