- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.341
kızlar gittim aldım testi hatta 2 tane aldım yarın sabahta yapıcem ama hiç benim kullandığım testlere benzemiyor bu biraz garip neyse yaptım çişimide ama beğenmedi sanırım yok ikinci çizgi yokaslında var ben görüyom ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç bellli değil çooooooooooookk silik sabahkini hiç değilse görüyordum herhalde şimdi hayal görüyommm neyse yarın sabah yine yapcem kurtuluşu yok tek umudum belkide benim şaşmaz kırmızılarım onlar yokya ondan rahatım bence işte madamdan havadisler böledirrrr
hhe vallaha keyifliydii tatlım ya yemeki bu akşam inşallah yicez kuzen gelio o da nasibini alsın bakalımm
ayyy ben gecmişi okumamıştım canım benimm testler mi yaptın sen hamişsin sen hamişsin silik milik cizgi varya kan testi ne zman yaptırcan bıldırcınım kırmızılar uzak durun madamımdannnnnnnnnnnn
ben gelir kızarım onlara dağılın uleeyynnn rahat bırakın nikitamı yormayınnn
nıkıtam madamım su bebüşüm nerde:97:
aaaaaaaaaaa bana bi haller oluii yawww çizgi belirginleşti hiç değilse şuan yanılma payım yok gibi 20cm uzaktan görebiliyorum demin 1 cm den bakıp anca görüyordumm ahanda böle işte
testten teste fark var madamımmm bence hamişsin canım ama birazcık beklememiz gerekiyoo ooooooooffffff beklemekle mi geçecek ömrümüzz
ayyyyy cücüm benim yaaaaaaaaa valla sabah yaptım az öncede yaptım sabahki silikti ama gözüküyordu şimdiki ucuz bi test oncomed diye bişi verdiler ama belirdi 5dk geçince aradan kulakları çınlasın büyükbabamın bi lafı vardı zate ucuz mal alacak kadar zengin diillim diyekırmısılar uzak durun len bendennnnnn [/QUOT
cok doğru laf demiş büyükbaban neyse bıldırcın kan testii yaptırırsın .... kırmızılar uzak dursun yeterkiiiiiiiiii cıssssssssssssssss
ben yemeğe çıkıyorum gelicem canlarım ...
napıyosunuz kızlar nasılsınız bakemmmm
bende iyiyim canım halsizim yaa biraz hiç bişiy yapasım yok:97:
nıkıtam madamım su bebüşüm nerde:97:
kızlar gittim aldım testi hatta 2 tane aldım yarın sabahta yapıcem ama hiç benim kullandığım testlere benzemiyor bu biraz garip neyse yaptım çişimide ama beğenmedi sanırım yok ikinci çizgi yokaslında var ben görüyom ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç bellli değil çooooooooooookk silik sabahkini hiç değilse görüyordum herhalde şimdi hayal görüyommm neyse yarın sabah yine yapcem kurtuluşu yok tek umudum belkide benim şaşmaz kırmızılarım onlar yokya ondan rahatım bence işte madamdan havadisler böledirrrr
burdayım bebüşüm ben geldim ama diğerlerini görmedi vallahaa
aaaaaaaaaaa bana bi haller oluii yawww çizgi belirginleşti hiç değilse şuan yanılma payım yok gibi 20cm uzaktan görebiliyorum demin 1 cm den bakıp anca görüyordumm ahanda böle işte
ayyyyy cücüm benim yaaaaaaaaa valla sabah yaptım az öncede yaptım sabahki silikti ama gözüküyordu şimdiki ucuz bi test oncomed diye bişi verdiler ama belirdi 5dk geçince aradan kulakları çınlasın büyükbabamın bi lafı vardı zate ucuz mal alacak kadar zengin diillim diyekırmısılar uzak durun len bendennnnnn
CANIMMM, eywallah...vatandas ne yapsin, gecen bikac gun tatildi, millet biriktirmis, tabi biz cekiyoruz simdi
damladımmmmmmmmmmmmm şıpppppppppppppppppp
madam gelcek birazdan, su nere gitti bilmiyorum ....damlar oda her an
[/QUOTE]ehhh işte iyiyim bebüşüm evde oturuyorum canım
ya ne biliyim tatlışım hep yorgun kalkıyorum ....:97:
yok tatlış ya hamiş olmadığım kesin bence cok fena kasıklarım ağrıooo belim ağrıoo karnımda acayip bi hal var yani benim adet sendromum cok fina cok:97::97:
QUOTE=subebek;19583739]iyiyimmm cucummm sen nasıllsın bakemmmm??
kız evde oturuyosunn ne yorgunluğuuuuuuuuuuuuuu :92::92::92:
yoksamm bebişmii gelicekkkkkkkkkk?????????????????
hiç belli olmass cucucmmmmmmmmm bekle ve gör kırmısımı bebişmi????????????
inşallah dediğin gibi olur bebüşüm dün yengemle konuştum o da öle dioo belli olmaz dedi ... yengem hamileyken adet olmuşş farkında bile diildim dedi hamiş olduğumun sonra bi de bakmış hamişşş ayy inş. bizde öle oluruzz ama yinede hayırlısı tatlış
hayatim ne israrla test alip duruyorsun?
sen hamilesin ,o kadar!
paraciklarini yedirme , git teste harciyacagin parayla bebisine önlük al, emzik al, biberon al
bir test yeterde artarda, onlar güvenilir ,gercekten.
annneeemmm, sen hamilemisin simdi?? kizz duygulandim simdiiii heptennn..
gol gol golllll
madamcım hamilesindir hiç takma kafana. yarın sabah ilk idrarında daha belirgin göreceksin bak hadi hayırlısı olsun
ben geldimmm bebişimmmmmm geçmişi okuyorumm yetişirimm az sonra sizeeee
madamımmm çıkıcakk kuzumm ben sana ne dedimm beklet çişiniiii
[/QUOTE]ehhh işte iyiyim bebüşüm evde oturuyorum canım
ya ne biliyim tatlışım hep yorgun kalkıyorum ....:97:
yok tatlış ya hamiş olmadığım kesin bence cok fena kasıklarım ağrıooo belim ağrıoo karnımda acayip bi hal var yani benim adet sendromum cok fina cok:97::97:
QUOTE=subebek;19583739]iyiyimmm cucummm sen nasıllsın bakemmmm??
kız evde oturuyosunn ne yorgunluğuuuuuuuuuuuuuu :92::92::92:
yoksamm bebişmii gelicekkkkkkkkkk?????????????????
hiç belli olmass cucucmmmmmmmmm bekle ve gör kırmısımı bebişmi????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?