Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

testten teste fark var madamımmm bence hamişsin canım ama birazcık beklememiz gerekiyoo ooooooooffffff beklemekle mi geçecek ömrümüzz

ayyyyy cücüm benim yaaaaaaaaa valla sabah yaptım az öncede yaptım sabahki silikti ama gözüküyordu şimdiki ucuz bi test oncomed diye bişi verdiler ama belirdi 5dk geçince aradan kulakları çınlasın büyükbabamın bi lafı vardı zate ucuz mal alacak kadar zengin diillim diyekırmısılar uzak durun len bendennnnnn
ayyy ben gecmişi okumamıştım canım benimm testler mi yaptın sen hamişsin sen hamişsin silik milik cizgi varya kan testi ne zman yaptırcan bıldırcınım kırmızılar uzak durun madamımdannnnnnnnnnnn

ben gelir kızarım onlara dağılın uleeyynnn rahat bırakın nikitamı yormayınnn
CANIMMM, eywallah...vatandas ne yapsin, gecen bikac gun tatildi, millet biriktirmis, tabi biz cekiyoruz simdi
nıkıtam madamım su bebüşüm nerde :97:

madam gelcek birazdan, su nere gitti bilmiyorum ....damlar oda her an

aaaaaaaaaaa bana bi haller oluii yawww çizgi belirginleşti hiç değilse şuan yanılma payım yok gibi 20cm uzaktan görebiliyorum demin 1 cm den bakıp anca görüyordumm ahanda böle işte

aayyy sen cok yasa emiiiiiiiii hamişsin bıldırcınım ayyyyyyy madamım hamiş madamım hamişşşşşşşşşş hamiş madamımayy Allahım nolur yaaaaaaaaa:84:

hayatim ne israrla test alip duruyorsun?
sen hamilesin ,o kadar!
paraciklarini yedirme , git teste harciyacagin parayla bebisine önlük al, emzik al, biberon al
bir test yeterde artarda, onlar güvenilir ,gercekten.
annneeemmm, sen hamilemisin simdi?? kizz duygulandim simdiiii heptennn..
gol gol golllll

ben geldimmm bebişimmmmmm geçmişi okuyorumm yetişirimm az sonra sizeeee
nıkıtam madamım su bebüşüm nerde :97:

madamımmm çıkıcakk kuzumm ben sana ne dedimm beklet çişiniiii

madamcım hamilesindir hiç takma kafana. yarın sabah ilk idrarında daha belirgin göreceksin bak hadi hayırlısı olsun

ehhh işte iyiyim bebüşüm evde oturuyorum canım
ya ne biliyim tatlışım hep yorgun kalkıyorum ....:97:
yok tatlış ya hamiş olmadığım kesin bence cok fena kasıklarım ağrıooo belim ağrıoo karnımda acayip bi hal var yani benim adet sendromum cok fina cok:97::97:
QUOTE=subebek;19583739]iyiyimmm cucummm sen nasıllsın bakemmmm??
kız evde oturuyosunn ne yorgunluğuuuuuuuuuuuuuu :92::92::92:
yoksamm bebişmii gelicekkkkkkkkkk?????????????????[/QUOTE]

bende geldimmm madamımm burdayımmmmmmmmmmmmm :92::92::92:
burdayım bebüşüm ben geldim ama diğerlerini görmedi vallahaa

hahahahaaa kıssım ben ne diyorumm boşuna uğraşıyon sennn vakit kaybetme çıldırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aaaaaaaaaaa bana bi haller oluii yawww çizgi belirginleşti hiç değilse şuan yanılma payım yok gibi 20cm uzaktan görebiliyorum demin 1 cm den bakıp anca görüyordumm ahanda böle işte

madamımm hemde 9 ay uzaklarr sen meraklanmaaaa kusucummmmmmmmmmm
CANIMMM, eywallah...vatandas ne yapsin, gecen bikac gun tatildi, millet biriktirmis, tabi biz cekiyoruz simdi

damladımmmmmmmmmmmmm şıpppppppppppppppppp
madam gelcek birazdan, su nere gitti bilmiyorum ....damlar oda her an

[/QUOTE]

hiç belli olmass cucucmmmmmmmmm bekle ve gör kırmısımı bebişmi????????????

hiç belli olmass cucucmmmmmmmmm bekle ve gör kırmısımı bebişmi????????????[/QUOTE]

inşallah dediğin gibi olur bebüşüm dün yengemle konuştum o da öle dioo belli olmaz dedi ... yengem hamileyken adet olmuşş farkında bile diildim dedi hamiş olduğumun sonra bi de bakmış hamişşş ayy inş. bizde öle oluruzz ama yinede hayırlısı tatlış

inşallah dediğin gibi olur bebüşüm dün yengemle konuştum o da öle dioo belli olmaz dedi ... yengem hamileyken adet olmuşş farkında bile diildim dedi hamiş olduğumun sonra bi de bakmış hamişşş ayy inş. bizde öle oluruzz ama yinede hayırlısı tatlış [/QUOTE]

benim annemde üstüne görme olayı varmışş hep 3 aylıkken öğrenmiş neredeyse doğurunca öğrenicekkk

benim annemde üstüne görme olayı varmışş hep 3 aylıkken öğrenmiş neredeyse doğurunca öğrenicekkk [/QUOTE]

ayyy deli yaaa catlak hürremim benimmm

ayyy niki bebem yaa sen beni bilsen ne hallerdeyim tatlım ağlıyom gülüyom şapşşal bişi etti beni bu ama hala tam olarak inanmış değilimm durumuma garip bi his ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o kaaaaa
sağol canım benim inşallah ben daha inanamıyorum da ondan böyleyim yaaa
madamcım hamilesindir hiç takma kafana. yarın sabah ilk idrarında daha belirgin göreceksin bak hadi hayırlısı olsun

hadi çıldıralım bebekimmm
ben geldimmm bebişimmmmmm geçmişi okuyorumm yetişirimm az sonra sizeeee

madamımmm çıkıcakk kuzumm ben sana ne dedimm beklet çişiniiii

cücüüüüüüüüü sanada bebiş gelioooooo yihuuuuuu [/QUOTE]

amin amin amin inşallahhhh

inşallah dediğin gibi olur bebüşüm dün yengemle konuştum o da öle dioo belli olmaz dedi ... yengem hamileyken adet olmuşş farkında bile diildim dedi hamiş olduğumun sonra bi de bakmış hamişşş ayy inş. bizde öle oluruzz ama yinede hayırlısı tatlış [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…