- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.361
ayyy niki bebem yaa sen beni bilsen ne hallerdeyim tatlımağlıyom gülüyom şapşşal bişi etti beni bu ama hala tam olarak inanmış değilimm durumuma garip bi his ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o kaaaaa
sağol canım benim inşallah ben daha inanamıyorum da ondan böyleyim yaaa
hadi çıldıralım bebekimmm
cücüüüüüüüüü sanada bebiş gelioooooo yihuuuuuu
kendime yemek hazırladım hafif şeyler yiyim dedim ve bu geçen zaman zarfında benm çizgime ne olmuş tabikiside belli olmuuuuşşş aynı sabahki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Madamım hamilemisin gözün aydın cnm.
he yaa nurum ben galiba hamişim annem
[/QUOTE]
ayyy niki bebem yaa sen beni bilsen ne hallerdeyim tatlımağlıyom gülüyom şapşşal bişi etti beni bu ama hala tam olarak inanmış değilimm durumuma garip bi his ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o kaaaaa
sağol canım benim inşallah ben daha inanamıyorum da ondan böyleyim yaaa
ohhhhhhhhhhhhh afiyet olsun yarasınn bebişimeeeeeeeeeeeeeeekendime yemek hazırladım hafif şeyler yiyim dedim ve bu geçen zaman zarfında benm çizgime ne olmuş tabikiside belli olmuuuuşşş aynı sabahki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin nurummcummmmmmm bende yoğunlaştım telefon susumuyorrrrrrr çıldırcammmmmmmmmmmmKızlar Merhaba ne var ne yok ancak gelebildim aranıza çok yogunum. Varmı bir haber.
Ayyy çok sevindim kan testimi yaptırdın?
[/QUOTE]
iyi insan lafin üstüne gelirmis, nerdesin güzelim sen??
iyimisin? nasil gidiyor islerin??
üzmüyorlar degilmis seni?? subebek küstü dedi ama ...ben anlamadim?? saka yapti zahar:26:
hoppalaaa....niye küstün hayatim? günahimiz nedir??
hemen telafe etmek istiyorum, onaralim tontisim
geldim nikitam...
müslüman müslümana küs durmaz günah bende duramadım geldim..:82:
ben çok duygusalım çok ilgi bekliyom annem..
bu aralar nedense duysalım nikitam herşeye ağlıyom..
geldim nikitam...
müslüman müslümana küs durmaz günah bende duramadım geldim..:82:
ben çok duygusalım çok ilgi bekliyom annem..
bu aralar nedense duysalım nikitam herşeye ağlıyom..
al işte bi zırlayan daha ne kadar çok zırlama o kadar çok bebişş hadi hayırlısı berrem
[/QUOTE]ben bi duş alıcam canlarımmm sonram gelirimcıldırmaya devam edin sizzzzzzzzz :
boşuna boşunaaaa boşuuu boşunaaaayapıyorsunnn madamımmmmmmm bebişinn seni beklerr aniii ben deldimmmmmmmm sen git hemen kan testini yaptır o ablanaaa hadi bakemm sennn aaa duruyoo hala hadiiii
yok bebem ben hala idrar testleriyle savaşıyorum kana bulaşmadım daha şimdi yarın sabah bi ,drar daha yapçem yazık ziyan olmasın aldım o kaaaabu sabah yaptım silik çıktı az önce yaptım gene 2.çizgi silik yarın sabah yapıcem bi daha bakalım neler olacak sonra hooop kan testine inşallahhh
ohhhhhhhhhh ne güsellll hadi yürü yavrumm yürrüüüüüüü geliyoss arkandan meraklanma hiççgebişlerin sürüsüne berektttt amannnnnn offff offffffffff
ayyyy çıldırıklar sizi cücü fazla zıplama hamiş olabilirsün bak ayağımı test almaya giderken öle sürüdümki arkamdan hepoinizi alıcam ona göreee
evet madamım şuan garantisinnn
ayyyy cildıralım vallaaaaaaaaaaama bu cıldırış madam içinnnnnnnn
ben evet madamımm nalları diktim akşammm sabah kadar paso uymuşummm ama çok ii geldiii ben sana gösteririm kendimii hiç olmadı akşam mail atayım sana görrr :86::86: güzellik abidesi ben: : :
bebek minik bebekim akşam uyumuşsun arada baktım sana ama bulamadım minnnoşumm görmedim gene seni e artık bebişini görmeye geldiğimde görürürm seni napimm hemen geliyosun arkamdan ona göre karışmam valla haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?