Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kendime yemek hazırladım hafif şeyler yiyim dedim ve bu geçen zaman zarfında benm çizgime ne olmuş tabikiside belli olmuuuuşşş aynı sabahki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amin amin amin inşallahhhh

inşallah dediğin gibi olur bebüşüm dün yengemle konuştum o da öle dioo belli olmaz dedi ... yengem hamileyken adet olmuşş farkında bile diildim dedi hamiş olduğumun sonra bi de bakmış hamişşş ayy inş. bizde öle oluruzz ama yinede hayırlısı tatlış [/QUOTE][/QUOTE]

ayyy havaya sokma beniii madamım hamişim diye gezcem ortalardaamanyaqa bağladım zaten delirtme beniii nütfennnn ama sen hamişsin hamişş madammımmmmm benimmm

Kızlar Merhaba ne var ne yok ancak gelebildim aranıza çok yogunum. Varmı bir haber.

kendime yemek hazırladım hafif şeyler yiyim dedim ve bu geçen zaman zarfında benm çizgime ne olmuş tabikiside belli olmuuuuşşş aynı sabahki gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayyyyyy yasasın cıldırdık iyiceeeeee yahuuuu kopalım ozamannnn:118::118: sen cok zıplama madamım ne de olsa hamişsinnnnbebüşşş geliooo bebüşşşşşş yuppiiii

bebeimmmmmmmm istediğin gibi davrannn boşvırrrrrrrrrrrrrrrrr ne kaaa istiyosannn bağır çağırrr şapşallaşşşş tadını çıkar madamımmmmmmmmmmmmmmm

amin amin amin inşallahhhh

inşallah dediğin gibi olur bebüşüm dün yengemle konuştum o da öle dioo belli olmaz dedi ... yengem hamileyken adet olmuşş farkında bile diildim dedi hamiş olduğumun sonra bi de bakmış hamişşş ayy inş. bizde öle oluruzz ama yinede hayırlısı tatlış [/QUOTE][/QUOTE]

ohhhhhhhhhhhhh afiyet olsun yarasınn bebişimeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar Merhaba ne var ne yok ancak gelebildim aranıza çok yogunum. Varmı bir haber.
hoşgeldin nurummcummmmmmm bende yoğunlaştım telefon susumuyorrrrrrr çıldırcammmmmmmmmmmm

yok bebem ben hala idrar testleriyle savaşıyorum kana bulaşmadım daha şimdi yarın sabah bi ,drar daha yapçem yazık ziyan olmasın aldım o kaaaa bu sabah yaptım silik çıktı az önce yaptım gene 2.çizgi silik yarın sabah yapıcem bi daha bakalım neler olacak sonra hooop kan testine inşallahhh
Ayyy çok sevindim kan testimi yaptırdın?

ayyyy çıldırıklar sizi cücü fazla zıplama hamiş olabilirsün bak ayağımı test almaya giderken öle sürüdümki arkamdan hepoinizi alıcam ona göreee
ayyyy cildıralım vallaaaaaaaaaaama bu cıldırış madam içinnnnnnnn[/QUOTE]

bebek minik bebekim akşam uyumuşsun arada baktım sana ama bulamadım minnnoşumm görmedim gene seni e artık bebişini görmeye geldiğimde görürürm seni napimm hemen geliyosun arkamdan ona göre karışmam valla haaa

hadi çıldıralım bebekimmm

cücüüüüüüüüü sanada bebiş gelioooooo yihuuuuuu
[/QUOTE]

iyi insan lafin üstüne gelirmis, nerdesin güzelim sen??
iyimisin? nasil gidiyor islerin??
üzmüyorlar degilmis seni?? subebek küstü dedi ama ...ben anlamadim?? saka yapti zahar:26:

hoppalaaa....niye küstün hayatim? günahimiz nedir??
hemen telafe etmek istiyorum, onaralim tontisim

geldim nikitam...
müslüman müslümana küs durmaz günah bende duramadım geldim..:82:
ben çok duygusalım çok ilgi bekliyom annem..
bu aralar nedense duysalım nikitam herşeye ağlıyom..

kizlar, hakketten basim sisti ...17 dakkami alman aksanli laftan anlamaz bir bayana harcadim, kendimide yedim bitirdim, kirintilarimdan isteyen??
basim agirdi yha
ffffffff,
eeee, madamim sen gelinimi dogurdugunda sana burdan hedayesini yollicammm
giysin gelinim tontis tontis

madamım çook sevindim....
sevinçten ağlıyom şimdi...
ne mutlu çok sevindim çook canımcım...
bi kaç gün geçsin kan testi yaptır...

geldim nikitam...
müslüman müslümana küs durmaz günah bende duramadım geldim..:82:
ben çok duygusalım çok ilgi bekliyom annem..
bu aralar nedense duysalım nikitam herşeye ağlıyom..

agliyon diyosunya tatlim, inan etkileniyorum, cunkum ayni seyleri yasadim ben, hem senle ayni seyleri yasadikta diyebilirim, cok iyi anliyorum seni....kirilgansin, kabul etmelisin-ki ediiyosunda ,(cok iyi bu)
hormonlarin vücudundalar hala, tam kendinede gelemedin....güclü gözükmeye calisma bosuna, kendini dahada üzersin.....
normalde duygusal degilim,ama yasadigim aksiliklerden dolayi duygusal oluverdim, simdi iyiyim, sende iyi olacaksin ,söz veriyorum sana, bu bir sürec, atlatacaksin bebegim. umarim Rabbim hayirlisiyla ,zamani geldiginde sana minnos minnos bir bebis verecek,bizde cooook sevcez onu

al işte bi zırlayan daha ne kadar çok zırlama o kadar çok bebişş hadi hayırlısı berrem

yok bebemm benim zırlamamı bebişe bağlamayın...
yok bende ben eminim...
çünkülüm olmadı yumurlama günüm kandil günüydü..

hadii bakemmm sen duşunu all ohhh mislerr gibi ol akşama koçişş gelcekkkk off aman amannınnnn
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…