- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.381
kizlar, hakketten basim sisti ...17 dakkami alman aksanli laftan anlamaz bir bayana harcadim, kendimide yedim bitirdim, kirintilarimdan isteyen??
basim agirdi yha
ffffffff,
eeee, madamim sen gelinimi dogurdugunda sana burdan hedayesini yollicammm
giysin gelinim tontis tontis
madamım çook sevindim....
sevinçten ağlıyom şimdi...
ne mutlu çok sevindim çook canımcım...
bi kaç gün geçsin kan testi yaptır...
geldim nikitam...
müslüman müslümana küs durmaz günah bende duramadım geldim..:82:
ben çok duygusalım çok ilgi bekliyom annem..
bu aralar nedense duysalım nikitam herşeye ağlıyom..
madamım çook sevindim....
sevinçten ağlıyom şimdi...
ne mutlu çok sevindim çook canımcım...
bi kaç gün geçsin kan testi yaptır...
al işte bi zırlayan daha ne kadar çok zırlama o kadar çok bebişş hadi hayırlısı berrem
agliyon diyosunya tatlim, inan etkileniyorum, cunkum ayni seyleri yasadim ben, hem senle ayni seyleri yasadikta diyebilirim, cok iyi anliyorum seni....kirilgansin, kabul etmelisin-ki ediiyosunda ,(cok iyi bu)
hormonlarin vücudundalar hala, tam kendinede gelemedin....güclü gözükmeye calisma bosuna, kendini dahada üzersin.....
normalde duygusal degilim,ama yasadigim aksiliklerden dolayi duygusal oluverdim, simdi iyiyim, sende iyi olacaksin ,söz veriyorum sana, bu bir sürec, atlatacaksin bebegim. umarim Rabbim hayirlisiyla ,zamani geldiginde sana minnos minnos bir bebis verecek,bizde cooook sevcez onu
huuuuuuu yidinmi yemenii bakemm heee
niki bebmmm ağlatma beniii bak hemen ağlarım hee gelinim didin duydum ben gelinimmarım balım kaymaklı petem yesin seni gelinin giymiş kadar oldu bile nasıl güzelsiniz bir bilseniz bende
madamımmmmmm cumaya kadan bisss çatlarıss beeeesen nasıl beklicennnnnnnnnn gelmicekk kırmısılarr hadi git artık yaaaaaaaaaaaaaa yaptır şu testiiii
oyyyyyyy kıyamam ki hç ben sana ağlama dur benide ağlatıcan hee gerçii ne kadar ağlarsan o kadar bebiş geliyo bence hani ben sürekli ağlıyordum yaağla kız ağla bebiş olucaksa ağla sonram gülerizzzzzzz kan testi yaptırırım cumaya kaa bakalım ayy şaka gibi benim kırmızılar yok hayatta başıma böle bişi gelebileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım şaşkın kırmızılarsız yaşanırmı
yok bebemm benim zırlamamı bebişe bağlamayın...
yok bende ben eminim...
çünkülüm olmadı yumurlama günüm kandil günüydü..
ahh beni bu kadar güzel ifade etmen...
zaten çalışamıyorum ki oluruna ve zaman bırakıyorum ..
olur olmaz herşeye ağlıyorum cumartesi inanırmısın akşama kadar evde ağladım temzilik yaparken eşim geldi dondu kaldı niye ağıyosun diye ben bir bilsem diyorum...
amin inşallah canım inşallah..
olur olmaz herşeye ağlıyorum cumartesi inanırmısın akşama kadar evde ağladım temzilik yaparken eşim geldi dondu kaldı niye ağıyosun diye ben bir bilsem diyorum...
niki bebmmm ağlatma beniii bak hemen ağlarım hee gelinim didin duydum ben gelinimmarım balım kaymaklı petem yesin seni gelinin giymiş kadar oldu bile nasıl güzelsiniz bir bilseniz bende
sende bende cok tatlisin madamimm, icimden geliyor ne yapayimmm...pembe pembe ayyy, cok hevesleniyorum gercektennnn....
hele cok aglarsin tatlim sen, cooook normal ....ayni topraktan yaradildik zahar
afiyet bal şeker ossunn madamımm güsell annemm benimmm yii yideee büyüsnn emiiiiiiiiii
kıssss kıs olucak baksanaaaaaaaaaa çin takvimine baktınmı sennn herkese bakıyonnnn
olsun sen kandilde sevmedi olabilirsin kocişini rabbim nedenini biliyor o yüzden herşeyi ona bırak o en güzelini biliyor
berrem yaaa unuttun mu ben nasıl ağlıyordum geçen hafta heee unuttunmu ota boka ağlıyordum hani yazdıydım günlerce ağladıydım ne çabık unuttun madamını ayyy inşallah şu topikteki herkes bir kaç ay içinde hamiş olurr
baktım aşkitom kısssssssssssssssssdaha aylar önce bakıp ezberlemiştim ay ay
sende bende cok tatlisin madamimm, icimden geliyor ne yapayimmm...pembe pembe ayyy, cok hevesleniyorum gercektennnn....
hele cok aglarsin tatlim sen, cooook normal ....ayni topraktan yaradildik zahar
oyyyyyyy kıyamam ki hç ben sana ağlama dur benide ağlatıcan hee gerçii ne kadar ağlarsan o kadar bebiş geliyo bence hani ben sürekli ağlıyordum yaağla kız ağla bebiş olucaksa ağla sonram gülerizzzzzzz kan testi yaptırırım cumaya kaa bakalım ayy şaka gibi benim kırmızılar yok hayatta başıma böle bişi gelebileceğini hiç düşünmemiştim şaşkınım şaşkın kırmızılarsız yaşanırmı
olsun sen kandilde sevmedi olabilirsin kocişini rabbim nedenini biliyor o yüzden herşeyi ona bırak o en güzelini biliyor
berrem yaaa unuttun mu ben nasıl ağlıyordum geçen hafta heee unuttunmu ota boka ağlıyordum hani yazdıydım günlerce ağladıydım ne çabık unuttun madamını ayyy inşallah şu topikteki herkes bir kaç ay içinde hamiş olurr
amannn ağliim valla sevinçten olsun yeterki ama benim kociş hiç dayanamaz zor tutcem kendimi zaharr yidim ayvayı
ağlaaa ağllaaaaa açılırsınn ama birass bırakk akşam koçişle birliktede ağlarsınısss şimdi sizzzzzzzzzzzz biz test yaptırmaya giderken bileee sonuç sankim pozitif çıkçak ayy kısımısss geliyoo diye ağlamıştıkkk
küsss durulmass tabiisi aferrinn sanaa ama neden ağlıyosun halaa bebişimmm sennnnnnnn
hamişşşmisinn acep??????????:26:
eneeeeeeeeee durummm o kaaaa vahimm yaneeee kıs senin kırmısılar ne zaman gelicek??????? gelmicekte yaanee hanii bat ne zaman?:90:
16 haziran canım bat benim..
değilim kuşum değilim..
evet hatırlıyorum canım ama inan yok biliyorum ona yormuyorum zaten ben ....
geçiçek inşallah zamanla..
inşalah Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
amannn ağliim valla sevinçten olsun yeterki ama benim kociş hiç dayanamaz zor tutcem kendimi zaharr yidim ayvayı
ağlaaa ağllaaaaa açılırsınn ama birass bırakk akşam koçişle birliktede ağlarsınısss şimdi sizzzzzzzzzzzz biz test yaptırmaya giderken bileee sonuç sankim pozitif çıkçak ayy kısımısss geliyoo diye ağlamıştıkkk
neden değilmişsin bakimm hee neden 16 haziran canım bat benim..
değilim kuşum değilim..
evet, bana cok tanidik gelen bir häle bürünmüssün tatlim.....benim icin coook uzakta kalmis biseyi birebir yasiyorsun suanda, o yüzden iyi ifade edebilmisimdir canim.
napcan, sabredeceksin ...ecrini Rabbim verecektir, seni simdi bu sekilde siniyan, eminim kisa sürede sabrini mükafatlandirip yüzünüde güldürecektir, simdiki gözyaslarina karsilik kimbilir ahirette bu yaslar sana ne güzel bir sekilde iade edilecektir ....kimbilir?
hem bak, bende hamile degilim, biz beraber gebe kalacagiz ok??
bekle ve gör çok emin olma emii madamın içine doğdu bi keremmm inşalllah doğrudur hislerim
ağlamayın çokkk azcık ağlayınn yiterrrrrrrrrrrr sevininnn,sevişinnn,öpüşünn,koklaşınnn yakınn temass durumları yaneee kutlamak lasımmm bu durumu
yoooooookkk şimdi ağlamam kan testi yaptirim herşey tamam olsun ondan sonra söyliycem eşime yoksam dereyi görmeden paçayı sıyırır o şimdi çocuk delisi yaa çocuk evet nedennnnnnnnnnnn berremmmm?????? madamıımmaada kaç kere dedimm sen hamişsinn diyeee değilim dedi diretti bak çizgilerreeeneden olmasınki
neden değilmişsin bakimm hee neden
evet, bana cok tanidik gelen bir häle bürünmüssün tatlim.....benim icin coook uzakta kalmis biseyi birebir yasiyorsun suanda, o yüzden iyi ifade edebilmisimdir canim.
napcan, sabredeceksin ...ecrini Rabbim verecektir, seni simdi bu sekilde siniyan, eminim kisa sürede sabrini mükafatlandirip yüzünüde güldürecektir, simdiki gözyaslarina karsilik kimbilir ahirette bu yaslar sana ne güzel bir sekilde iade edilecektir ....kimbilir?
hem bak, bende hamile degilim, biz beraber gebe kalacagiz ok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?