Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

4 CUMA 1000 KERE "YA EVVEL" BUNU 4 CUMA SAATİNDE ÇEKTİM 1000 KERE
707 KERE "YA VARİS" AMA BUNU CUMA FİLAN DEMİYORDU VALLA BEN HEP ÇEKTİM DİYEBİLRİM OTURDUĞUM YERDEN

BİRDE BENİM ÇOOK ESKİDEN TÜM ALLAHTAN DİLEK VE İSTEKLERİM İÇİN CUMA SAATİNDE 100 KERE OKUMUŞ OLDUĞUM BİŞ DUA VAR O DA ŞÖYLE "la ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram " BUNU YILLARDIR OKURUM BEN RABBİM HİÇ BİR DİLEĞİMİDE GERİ ÇEVİRMEDİ ÇOK ŞÜKÜRRRR

SİZDE OKUYABİLİRSİNİZ KIZLARR İNŞALLAH RABBİM DUALARINIZI KABUL EDER

biz beraber kalıcaktıkk ama nikitam yaa neyse canım belli değil daha benimkiis zate heveslenmem içine erken daha hem olmadı seni hooop haziranda alırım yanıma

tatlim benim, niyet öyleydi evet, biz beraber kalacaktik .....fakat icimdeki ses senin daha evvel kalacagini fisildayip durdu, pek inancim yoktu beraber kalacagimiza , nitekim oyle oldu , sen hamilesin , benimse orta kat hala bos
hayirlisi olsun bebisim, ben simdi nerde bebis elbisesi görsem aklima senin bebisin gelcek, bundan emin olabilirsin.
simdi bakacam benim batim nedir, bu aykini iyi hesap edememisim

tamam bebekimmm....,
inşallah ..

canım iyiki varsınız..
aminn inşallah canım valla hep dua ediyom namazlarımdan sonra...
Rabbim hayırlısını nasip etsin...
geçiçi bu günler en çokta kimseyi kırmakdan korkuyorum..

sen koçişiiini kırmaa onu hep sevvv biz kırılmayıısss sen merak etmeee biss seni seviyorusssss

Beni kırablirsin ben ssaan hiç alınmam berrem seviyom çünkü senii birine kızacaksan bana kız emi
[ı]canım iyiki varsınız..
Aminn inşallah canım valla hep dua ediyom namazlarımdan sonra...
Geçiçi bu günler en çokta kimseyi kırmakdan korkuyorum..[/ı]

oyy nikitam oyyy şiştim valla hee hemen hesapla batını bakim ama sen haziranda hamiş kalıp temmuz annesi olabilirsin amann ne kaldı şunun şurasında zaten nikitamm benim bebişimmm

bebeimmmm allahımm herkesin dualarını kabul etsinn ellerini boş çevirmesin inşallahhhh
paylaşım için mersi madamımmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmm

canım iyiki varsınız..
aminn inşallah canım valla hep dua ediyom namazlarımdan sonra...
geçiçi bu günler en çokta kimseyi kırmakdan korkuyorum..

kimseyi kirmak istemediginden cok eminim tatlim, ama seni temin ederimki kiracaksin, ne var? olamazmi? kimse kusursuz degil, insanlar birbirlerini yanlis anlayabilirler, heleki senin durumundaki biri, bir yanlis gördügünde buna karsi tepkin normalinin üstünde olabilir... anormal degilsin!!!
olduda kirdin, gönül almasinida bileceksin, insaniz sonucta aptalca gururun esiri olmamaliyiz. veeee karsindaki sana karsi toleransli olmasi gerekir, senin yasadigini gözardi ederse, paparani yer!! okadar!!
tatlim, seni cok seviyorum, yanindayimmmm yalniz degilsin! esine sarilll, seni teselli edecektir, benim oksamamla onunki arasinda daglaarrrr kadar fark var
bak simdi, ben cikiyorum, vaktim geldi, eve gidiyorum ...yarin gel yine.bekliyorum

uyuyodum şimdi geldim, geçmişi okudum,2. de çıkmışşş
tebrik ederim zuzummmmmm, sem kesin hamişsinnnnnnnn, yarın gönül rahatlığıyla tahlil yaptırabilirsin, hatta belki doktor direkt görür keseni
canımmmmm çokk sevindimmmmmmmm:92::92:

ayyy bebekimm madamım...
ne kadar iyisiniz yaaa ...
canlarım benim...
bende çok seviyorum sizi..

ama biss sen ağlayasın diye söylemedikkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıssımm valla sende ota b... ağlar oldunnn valla hamişş olabilirsinn sen berremmmm hadi ilk sırayı sen alll ağlama olaarrmı bebişimm??

yavrum, bi zahmet batimi sana emanet etsem, 28 günden hesapla artik, cuma halamlar gider.
ben simdi size veda ediyorum, gec kalcam leynnn...
temmuz anasi olak
amaaan, yatmis balik yan gidiiioooo .... hadiiinn gizlar ,ben sizi oper ve kacar...En Güzele emanetsiniz...
ozleyin beni, ozlerem siziiii

[Icanım benim...
çok doğru diyorsun zaten bundan en çok hasar gören eşim oluyo ama oda bana kırılmıyo değin gibi gönlünü alıyorum...
ama herkez onun kadar anlayışlı değil ...
çok teşekkür ederim herşey için çok sağol nikitam desteğin için ...
yarın gelirim inşallah bir aksilik olmazsa...
Allah razı olsun...hoşçakal canım..[/I]

Bizde seviyoss seni zuzummmmmmm
[ı]ayyy bebekimm madamım...
Ne kadar iyisiniz yaaa ...
Canlarım benim...
Bende çok seviyorum sizi..[/ı]

benim bi doktorum yokki hem napıcamı hiç bilmiyomm burda herkes doktorundan muzdarip korkuyom bendee bakalım benim doktorum nası olcekk
niki bebemmm güle güle esen kall damadıma selam olaa öperim yumuk ellerinden

valla haklısın, doktor bulmak zor zenaat ama ossun sen yeter ki hamiş ol da (saten hamişsin de)
deneye deneye bulursun bebem

Anacım ne zamn başlamıştıki senin bu hee tamam tamam 3ndeydi hatırladım şimdik

Yok bebem dönmedi henüz çok merak eidyorum onu doktorunu sevdi galiba
kıslarrr kolera döndü mü

he valla napalım artık sülalede doktor çok cerrehlarımız bilem var ama doğumcu yok şansa bak
valla haklısın, doktor bulmak zor zenaat ama ossun sen yeter ki hamiş ol da (saten hamişsin de)
deneye deneye bulursun bebem

nikita bebişimm tam 1 temmuza denk geliyo demedimmi sana temmuz annesi olcan die yihıuuuu

hadii nikitammm byeeee
bende temmusss anası olmak istiyorummmmmmmmmmm
sende allaha emanet ol zuzummm
öslicess sen merak etmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…