Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım nisan ayından umudumuzu kesince mayısa kaldık...ben 9 ay önce düşük yaptım 2 ay korunduk 7 aydır da bebek için ugrasıyoruz ama bişey yok hep gebe gibi belirtilerim var her ay evet işte ben kesin hamileyim diyorum ama yok yokkkk.....
bende bu sitede okuduğpum kadarıyla eşime keçiboynuzu kürüne basladım bu aradada ben regl olmustum fakat eşimde ters tepki yaptı eşim benle alakasını bu kürü kullandıktan sonra kesti....napıcam ben ya:26::26::26:

NEGATİF ------- --------------------------------- yoruldum artık her ay umutlanmaktan offfffff allahım offfffffffffffffffff

şu anda ne desek seni rahatlatmayacak biliyorum. ama kendini üzmemeye çalış herşey olacağına varır. her işte bir hayır vardır. bir arkadaşım var. oğlu var 3 yaşında ondan önce de 1 düşüğü. hep derki kötü bir deneyimdi ama bu oğluma kavuştum der. dediğim gibi her işte bir hayır var allah seni de evladına kavuşturacak. sadece birazcık daha sabır.

yok dedi adam kesnlikle yok dedi.hep bidahaki ay diye diye nereye kadar böyle gitcez bilmiyorum.oturdum ağlıyorum heray şuanda olduğu gibi

ağlamakla olucaksa oturup hepimiz ağlayalım canım ...
strest yapma kendine..artık herşeyin çaresi var yani bu kadar yıpranmaya değermi..
kaç aydan beri deniyorsunuz..

öncelikle hoşgeldin canım...
Rabbim hayırlı evlet versin hepimize hayırlı zamanında gelsin bebişlerimiz...

keçi boynuzunu ne için içirdin sen canım..:26:

kürle ne alakası varki eşin senle ilgilenmiyomu canım :26:

polanegri tatlım...
hadi gül biraz bak dediklerimi düşün ve yüzün gülümsesin herşeyin zamanı var unutma..
bunlar nazlı bebişler...

Son düzenleme:
polonegri tatlım...
hadi gül biraz bak dediklerimi düşün ve yüzün gülümsesin herşeyin zamanı var unutma..
bunlar nazlı bebişler...

yok dedi adam kesnlikle yok dedi.hep bidahaki ay diye diye nereye kadar böyle gitcez bilmiyorum.oturdum ağlıyorum heray şuanda olduğu gibi
allah ol diyene kadar böyle gidecek canım...rabbim ol deyince olacak umutsuzluğa yer yok ne kadardır deniyorsun bilmiyorum ama bende heray ağlardım artık oluruna bıraktım kürler felan yapıyorum bol bol dua et bide kafana takma şunu biliyormuydun stres yapan kadın beyni döllenmeyi engelliyo .....hiç okumadınmı yazılarda ben tam artıık olmuyor bebeğim derken hamile kalmısım işte beyin baska şeylerle ugrasınca stres yapmayınca oluyor bendede öyle oldu geçen sene 8 ay uğrastık her ay adetoluyordum benim bebeğim olmuyor dedim ne belirtilere kulak verdim ne gebeliğe herşeyi unuttum meğerse o ay hamile kalmısım bende nasıl olsa bebeğim olmuyor diye bütün evin halılarını yıkayınca düşük baslatmısım vede düştü

öncelikle hoşgeldin canım...
Rabbim hayırlı evlet versin hepimize hayırlı zamanında gelsin bebişlerimiz...

keçi boynuzunu ne için içirdin sen canım..:26:

bu sitede ve baska sitelerde okudum sperm kalitesini yükseltip çoğaltıyor ve rahime ilerlemesini sağlıyormus bende bi deniiyim dedim ama ...eşim ilgisizleşti bu kürü kullandıktan sonra sürekli bu kürü kullandığımdan beri kendimi daha kötü hissediyorum diyor

tatlım o zaman kes gitsin. Bol fındık fıstık yedirt onların tadı daha güzel
Ben olsam bende içmem öle şeyler yani
Kafaya taktığımız için böle olduğunu hepimiz biliyoruz. Soğan kürü falan işe yarasaydı bu kadar doktorlar hemen için demezmiydiki ne bilim kafa karıştı benim :26:

canım 2-3 yapımlık daha var onuda yapim kesicem zaten ....sadece aksamları veriyorum bu arada bende bu cuma günü soğan kürüne başlıyorum beni takip ederseniz bakalım faydası olucakmı olmucakmı burda bu topikte anlatirim sizlere ben denicem denemek bedava soğan suyunun bir zararıda yok diyelim hiçbişeyi yok rahmimdeki enfeksiyonları söksün bari ....kararlıyım mayıs ayını kürler ayı ilan ettim:):):)

sovanı kaynatıp suyunu çıkarıp buna kürmü diyoz yani ııyykkk

ben de ümidini mayısa erteleyenlerdenim 4 ay oldu her ay acaba diyerek bekledim ama her defasında aynı hüsran..bakalım mayıs ayı uğurlu gelir belki:)) listeye beni de ekleyin yaş 30 beklenen(beklenmeyen ) tarih 17 ma

İsim Yaş Bat Sonuç
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
beyaz_papatyam 25 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 33 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
ebru26 27 17 Mayıs
razuat 30 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
zuyal 27 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalaady 34 23 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…