Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

oh oh o saman onlar seni yönlendirir.
koleram da inşallah hayırlı haberlerle dönecekkkk

evet bebşişş herzamanki gibi hiç şaşırmadık valla yaww nidenseheh zaten mühim bişi yok merak etme
kızlaaaaaaaaaar coşmuşsunuz maşşallah çok vaktim yoktu o sebepten geçmişi okuyamadım her zamanki gibi :))))))

ayyy alemsin kısım yaa ama doğru çalışmak lazımmm
aferiinn sana cucummmmmmmmmm bide üzerine hafif şeyler giy bekle kocanııı
haaa bide tostumu yedim diye mesaj çek

evet daha çok kafamı karıştırmazlarsa
oh oh o saman onlar seni yönlendirir.
koleram da inşallah hayırlı haberlerle dönecekkkk

ayyyyyyyyyyy ne diyooosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn? madamımmm içinemi doğuyooo yoksammmm????????????
sen zate temmuz anasısın yawww alla allaa güzel bebekk
evet çalışmadann olmass çalışırkennn birasss daa mutlu olmak lazımmmm o zamann ne yapıyorusssss
ayyy alemsin kısım yaa ama doğru çalışmak lazımmm

kafan karışmasınn madamımm yaaaa sen sana hangisi sıcakk geldiyse ona git doktor çok önemliiii bak ismirde olsan sana güsell bi doktor önerebilirdimm şahsen be ona gidicemmmm:94:
evet daha çok kafamı karıştırmazlarsa[/QUOTE]

hiç giyinmesende olur cucummmmmmmm uğraşmayınnn
cok hafif giyindimm bebüşümm talimatlarını yerine getirmemiyim ben bebüşümmmmmmmmmmmmm tostumuda yidim gel dedimmm

anneyim dimee ayyy çok heyecanlı yaff
dime si fazla sankimmm MADAMIMMMM HAMİŞSİNN SEN KUZUMMM BENİM YAAAA ANNE OLUYOSUN ARTIKKK

costuk dalgalandıkta durulamıyosss axxnn sen napıyon sekerimmm

canım bu ara pek tadım yok ateş ve halsizlik var malesef. havalar birden ısındı hep böyle oluyorum, bu senede yaz bitene kadar ölüp ölüp dirilcem gibi sen napıyosun iyi demi

oku canımm biss seni beklerissssssssss :86:

ya ya bende inandım beklermiş 2 dk selam verdim 2 sayfa ilerlemiş o arada :))) Allah muhabbetimizi artırsın canım benim yerimede kaynatın ben çok bakamıyom

eşime babalar günü heddiyesi verebilirmiyim acaba bebişini ayy nasıl sabredilirki yaww

ayy heyecanladındım şimdi madam süper olur ama 1 hafta sabredebilirsen tabi

bence sabretsinn benim madamım benim gibiyse gerçektennn sabrederrrr

sabretmem lazım cücüüüüüüüüüüüüüüü
ayy madamım nasıl dayanıcaksın süper olur ama sabretmek zor valla:84::84:

evet hep içimdeydi bebikm
hiç giyinmesende olur cucummmmmmmm uğraşmayınnn

dime si fazla sankimmm MADAMIMMMM HAMİŞSİNN SEN KUZUMMM BENİM YAAAA ANNE OLUYOSUN ARTIKKK [/QUOTE]

sabretmem lazım hatta ne kadar geç söylersem o kadar iyi kızlar şöle bebiş iyice tutunmadan kimselere bişi demek istemiom ama bizim sülale maşallah hepsi benden haber beklio o yüzden eşim anında yumurtlar herkese ona durumu çok iyi anlatmam lazımki üzülmeyelim sonra
bende yapıcam da bebekim kırmısı olayını napıcez anlıcek hemen gelmedilermi dicek bana ne dicem hipnoz edim en iisi geçmişi unutsunaklını çelerim ben onun
BENCE SÜPERRR Bİ FİKİRRRR BİLMİYORUM ŞAHSEN BEN YAPARDIMMMM MADAMIMMMMM ONDAN DAHA ANLAMLI BİR BABALAR GÜNÜ YAŞATAMAZSIN KOÇİŞİNE BENCEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…