- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.441
canım bu ara pek tadım yok ateş ve halsizlik var malesef. havalar birden ısındı hep böyle oluyorum, bu senede yaz bitene kadar ölüp ölüp dirilcem gibisen napıyosun iyi demi
ya ya bende inandım beklermiş 2 dk selam verdim 2 sayfa ilerlemiş o arada :))) Allah muhabbetimizi artırsın canım benim yerimede kaynatın ben çok bakamıyom
ayy heyecanladındım şimdi madam süper olurama 1 hafta sabredebilirsen tabi
ayyyyyyyyyyy ne diyooosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn? madamımmm içinemi doğuyooo yoksammmm????????????
evet çalışmadann olmass çalışırkennn birasss daa mutlu olmak lazımmmm o zamann ne yapıyorusssss
ayyy alemsin kısım yaa ama doğru çalışmak lazımmm
kafan karışmasınn madamımm yaaaa sen sana hangisi sıcakk geldiyse ona git doktor çok önemliiii bak ismirde olsan sana güsell bi doktor önerebilirdimm şahsen be ona gidicemmmm:94:
evet daha çok kafamı karıştırmazlarsa
sabretmem lazım cücüüüüüüüüüüüüüüü
valla madamım süper bişiyyyy olur bundan daha güzell bi hediye ayyy cok acayip bişiy yaaa
sabret sabretttt bu kadar anlamlı bir babalar günü yaşayamazzz bi daha madamımmmm
evet hep içimdeydi bebikm
hiç giyinmesende olur cucummmmmmmm uğraşmayınnn
dime si fazla sankimmm MADAMIMMMM HAMİŞSİNN SEN KUZUMMM BENİM YAAAA ANNE OLUYOSUN ARTIKKK
canım sonuç kesinleşince regl oldum dersin umudunu keser :) olmazmı?
valla madamım süper bişiyyyy olur bundan daha güzell bi hediye ayyy cok acayip bişiy yaaa
benimkininde kısss ii fikirneyse çıktım ben see youu sabretmem lazım hatta ne kadar geç söylersem o kadar iyi kızlar şöle bebiş iyice tutunmadan kimselere bişi demek istemiom ama bizim sülale maşallah hepsi benden haber beklio o yüzden eşim anında yumurtlar herkese ona durumu çok iyi anlatmam lazımki üzülmeyelim sonra
bende yapıcam da bebekim kırmısı olayını napıcez anlıcek hemen gelmedilermi dicek bana ne dicem hipnoz edim en iisi geçmişi unutsunaklını çelerim ben onun
bence sen ped falanda kullan benimkinin çok dikkatini çeker pedlerrr :90: yanii geldi de kandırrr allah günah yazmass merak etmeee sonrada süprüüüüüüüüüüssssssssssssss dersinnnn
servisi bekleyemiycem içim kıpır kıpı sıkıştırıyolar gene beni bişiler kendim gidim hava alim biraz kuzenlede buluşçaz öle işte sizleri çoooook seviyorumm bitanelerim hoşçakalın hepiniz hamiş kalın tek duam budur nokta.....
oyy gecmişş olsun dikkat et kendine bende iyiyim sabahları mutlu uyanmıyorum ama sonradan acılıyorum acıyolar cıldırık hatunlar beniii
hiç giyinmesende olur cucummmmmmmm uğraşmayınnn
dime si fazla sankimmm MADAMIMMMM HAMİŞSİNN SEN KUZUMMM BENİM YAAAA ANNE OLUYOSUN ARTIKKK
uyanınnn gariii hadiiii açılmamk mümkünmüü kıssımm ben uyanır uyanmaz evdeysem hemen bürodaysam gelince hemencikk açıyorummm bütün gün parmaklar takır takırrrr :126:
cılgın hürremben yinede hafif bişiyler giyiyim cıbıldak cıbıldak beklemiyim
su bebek hamilemisin
olabilirr mantıklı
evet evet olabilrrr babamısa en güzel hediye
nurummmcummm o nerden çıktı bebeimmmmmm
kıss yoksamm senindemi içine doğdu neee hamişlerrr yerimm bak sisleriiiii ona göreeee
servisi bekleyemiycem içim kıpır kıpı sıkıştırıyolar gene beni bişiler kendim gidim hava alim biraz kuzenlede buluşçaz öle işte sizleri çoooook seviyorumm bitanelerim hoşçakalın hepiniz hamiş kalın tek duam budur nokta.....
ossunn kıssımmm bu havadan bişey olmazzzz
walla uyanır uyanmaz acamıyorum ki ben evi toparlıyom sonra sizinleyimmm ama cok ii geliyosunuz bana canlarım benimmmmmmmm
kız üşütürüm falan bu havadaaa güneş carpar belkimmmbide adam şoka girmesin kapıdaaa noliii dieee cennete geldinn kocişkomm ayyy koptum yaaaaaa
Harbi içime doğdu heee nerden çıktı bende bilmiyorum öyle yazasım geldi. Hadi hayırlısı.
bizim şirkette bir arkadaş var bana dediki hamilelik nasıl gidiyor bende dedimki cnm sen karıştırıyorsun galiba ben hamile değilim. Biliyorsun bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim dedim. Eeee tamamda ikinciye hamile değilmisin sen dedi ben yok ya dedim bana dediki gör bak sen bu ay hamile oldugunu ögreneceksin dedi :))) 3 gün sonra hamile oldugumu ögrendim. Şimdide kızın olacak diyor hayırlısı bakalım. Seninkide tutar inşallah inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?