Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

cucu sende aştın kendini maşşallah

kızlar ben artık gideyim, işlerimi toparlayıp doğru eve :) yarın görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum ve çoookk sefioruummm

kızlar ben artık gideyim, işlerimi toparlayıp doğru eve :) yarın görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum ve çoookk sefioruummm

aştım valla napimm canımm konusuyorusss sende öpüldünnn bizde seni sefiyosss hoscakalll

:79::79: axxnn cimmmmm hadi sen bugün çok çalıştın yorulmuşsundurr eve git koçişini beklee mama yiyinn sonraaa

daha kalkıp sebzeli makarna yapıcam yaaa sankii dolma doldurcamgörendee baklava börek acıyom sanıcakkbide salata yaparımmm portakal suyu yeter dimii kızlar:44:

eee kızlar nasılsınız varmı yeni havadisler buğün gezmedeydim girmedim sayfaya ek safbah girdim hemen çıktım hamiş falan varmı

bende birasdan çıkıyorumm cucummm saatim geldiii sende süslen püslennnn mamaları hazırlaaa sonradaaaa
hemen bebişşşş osssunnnnnnnn

bende cıkarım masayı hazırlıyım yemeğimi yapımm canımın içi inşallah bol bebişliiii bi ay olur bıldırcınımmm hepimiz içinn:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…