- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.461
bu hafta kocişkonmu gelicek izmire sen mii ankraya
o gelicekk hayırlısıyla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhem evimis erkeksiz kalmasınn her zaman hemdee ben onu daha güselll seveyimmmm
aminnnnnnnnn canım benimm ohh güsel güselll sevin birbiriniziiiiii
cucu sende aştın kendini maşşallah
kızlar ben artık gideyim, işlerimi toparlayıp doğru eve :) yarın görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum ve çoookk sefioruummm
cucu sende aştın kendini maşşallah
kızlar ben artık gideyim, işlerimi toparlayıp doğru eve :) yarın görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorum ve çoookk sefioruummm
evet sevcesssssss2 haftaadır göremiyorumm gülcemalini [/QUO
ayyyy yerlerdeyim valla kopma anı yasıyorummmm bebüşümm sen cok yasa valla
evet sevcesssssss2 haftaadır göremiyorumm gülcemalini [/QUO
ayyyy yerlerdeyim valla kopma anı yasıyorummmm bebüşümm sen cok yasa valla
hahahahaaaa işte ben böyleyimm cucuummmmmmmmmmmayrılık pek yaramıyooo bana
hahahahaaaa işte ben böyleyimm cucuummmmmmmmmmmayrılık pek yaramıyooo bana
oyy Allah ayırmasın bitanemm gecici bunlarrrrr ..... sen zaten bölee ol hep bölee ol ben seniii bu halinle sevdimmmmmm ayyy neşelii prensesim benimm
oyy Allah ayırmasın bitanemm gecici bunlarrrrr ..... sen zaten bölee ol hep bölee ol ben seniii bu halinle sevdimmmmmm ayyy neşelii prensesim benimm
napıyımm kısssımmm allahın bildiğini kuldanmı saklıcam böyleyim işteeee
napıyımm kısssımmm allahın bildiğini kuldanmı saklıcam böyleyim işteeee
saklama zaten kıssımmmm ne saklıcam bırak dağınık kalsınnn
daha kalkıp sebzeli makarna yapıcam yaaa sankii dolma doldurcamgörendee baklava börek acıyom sanıcakk bide salata yaparımmm portakal suyu yeter dimii kızlar:44:
ayy ikimiz kalmışızz topikte bebüşümm herkescikler gitmişş:96:
canımmm cucummm yeter tabiiii gönlünüzzz doysunn önceee birbiriniseee yemek olmasada olur çiçemmmmmm
bende birasdan çıkıyorumm cucummm saatim geldiii sende süslen püslennnn mamaları hazırlaaa sonradaaaa
hemen bebişşşş osssunnnnnnnn
eee kızlar nasılsınız varmı yeni havadisler buğün gezmedeydim girmedim sayfaya ek safbah girdim hemen çıktım hamiş falan varmı
eee kızlar nasılsınız varmı yeni havadisler buğün gezmedeydim girmedim sayfaya ek safbah girdim hemen çıktım hamiş falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?