- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.481
doğru sölüyosunnn canımcımmm yeter nolcekkk sankiii
bende cıkarım masayı hazırlıyım yemeğimi yapımm canımın içi inşallah bol bebişliiii bi ay olur bıldırcınımmm hepimiz içinn:97:
insanın huzur yerinde olsunnn kuru ekmek bile yesee tatlı gelirrr cucummmm huzur olmayınca donanmışş masa bile olsaa boşş gelirrr
inşallahh cucummm inşallahhhhhhhhh
kızlar kuran dinliyordum sizleri unuttum içim sıkılmıştı birz içimi ferahlatayım dedim . buğün bir akrabamız moralimi bozdu sinirlerim zıpladı . gece rüyamda kocam bebeğimi bomak istiyodu korkmuşum bende anneme anlattım yanımdada teyzem vardı . benim kızımında öyle oldu çocugu düştü dedi beynimde vurulmuşa döndüm . çok kızdım . kıskançlıktan başka bişi değil inşallah madamım kimseye anlatmaz hamiş olduğunu 3 aylık olsun ondan sonra söylesin ben manyak gibi söyledim her an korkuyla yaşıyorum sürekli kıskançlıklar üzerimde benim ay çocuğum olmadı hiç bir problemim olmadığı halde kimseyi kıskanmadım şimdi tüm gözler üzerimde sıkılıyorum yaa
öle valla canımın içi en önemlisi huzur ve sağlık gerisi boşşş inşallah hayırlısıyla bebişlerimizde olur hepinizinnnn mutluluğumuz beşe ona katlanırrinşallahhhhhh
bebüşüm ben cıkıyom artıkkk kendine ii bak olurmuuu minnoşşş senii cok seviyommm en kocamanından öpüldünnnnnnn
kızlar kuran dinliyordum sizleri unuttum içim sıkılmıştı birz içimi ferahlatayım dedim . buğün bir akrabamız moralimi bozdu sinirlerim zıpladı . gece rüyamda kocam bebeğimi bomak istiyodu korkmuşum bende anneme anlattım yanımdada teyzem vardı . benim kızımında öyle oldu çocugu düştü dedi beynimde vurulmuşa döndüm . çok kızdım . kıskançlıktan başka bişi değil inşallah madamım kimseye anlatmaz hamiş olduğunu 3 aylık olsun ondan sonra söylesin ben manyak gibi söyledim her an korkuyla yaşıyorum sürekli kıskançlıklar üzerimde benim ay çocuğum olmadı hiç bir problemim olmadığı halde kimseyi kıskanmadım şimdi tüm gözler üzerimde sıkılıyorum yaa
hcranm sen sakın moralini bozma böyle şeylerle, ne kadar gereksiz bir laf etmişler,öyle olsa bile söylenecek söz değil, sen duanı et, gerisini boşver, ben de dayanamadım, çok kişiye söyledim,insan ilk olunca sabırsızlanıyor, bir de 3. ay söylesen 'bak bak saklamış bunca zaman,sanki nazarımız değecek' diye düşünenler de olabilir.
koleramla konuştum bebeklerin gelişimi 6.haftada durmuş haftaya salı kürtaj olucakmış....
çok kötü oldum yaa.
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
yeni bebişler nasip etsin...
buğünmü salı canı yanıcakmı acaba yaaa
haftaya salı hicranımm..
haftaya salıya neden yapıyolarki yaa hafta kolera onun üzüntüsünümü yaşıyacak madem öyle bir acı oldu hemen alsınlar ne kadar hızlı yaparlarsa kolera o kadar kendini toparlar
ama ben buna inanamıyorum, koleramın kanaması yok, ateşi yok, nasıl olur?koleramla konuştum bebeklerin gelişimi 6.haftada durmuş haftaya salı kürtaj olucakmış....
çok kötü oldum yaa.
ama ben buna inanamıyorum, koleramın kanaması yok, ateşi yok, nasıl olur?
rabbimin elbette bildiği vardır, hepimizin başına her an gelebilir, hayırlısını nasip etsin inşallah
en kısa zamanda yeri dolsun, ben de çok ama çok üzgünüm, dondum kaldım ama dediğim gibi ben de her şeye hazırım, rabbim beterinden korusun, kaçıncı ayında kaybendenler var, koleramınki erken bir olay sonuçta, böyle düşünmek lazım, allahım sabır versin
bilmiyomki canım dok o zamna gün vermiş.
koleramla konuştum bebeklerin gelişimi 6.haftada durmuş haftaya salı kürtaj olucakmış....
çok kötü oldum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?