Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

doğru sölüyosunnn canımcımmm yeter nolcekkk sankiii

insanın huzur yerinde olsunnn kuru ekmek bile yesee tatlı gelirrr cucummmm huzur olmayınca donanmışş masa bile olsaa boşş gelirrr

bende cıkarım masayı hazırlıyım yemeğimi yapımm canımın içi inşallah bol bebişliiii bi ay olur bıldırcınımmm hepimiz içinn:97:

inşallahh cucummm inşallahhhhhhhhh

insanın huzur yerinde olsunnn kuru ekmek bile yesee tatlı gelirrr cucummmm huzur olmayınca donanmışş masa bile olsaa boşş gelirrr

inşallahh cucummm inşallahhhhhhhhh

öle valla canımın içi en önemlisi huzur ve sağlık gerisi boşşş inşallah hayırlısıyla bebişlerimizde olur hepinizinnnn mutluluğumuz beşe ona katlanırrinşallahhhhhh
bebüşüm ben cıkıyom artıkkk kendine ii bak olurmuuu minnoşşş senii cok seviyommm en kocamanından öpüldünnnnnnn

kızlar kuran dinliyordum sizleri unuttum içim sıkılmıştı birz içimi ferahlatayım dedim . buğün bir akrabamız moralimi bozdu sinirlerim zıpladı . gece rüyamda kocam bebeğimi bomak istiyodu korkmuşum bende anneme anlattım yanımdada teyzem vardı . benim kızımında öyle oldu çocugu düştü dedi beynimde vurulmuşa döndüm . çok kızdım . kıskançlıktan başka bişi değil inşallah madamım kimseye anlatmaz hamiş olduğunu 3 aylık olsun ondan sonra söylesin ben manyak gibi söyledim her an korkuyla yaşıyorum sürekli kıskançlıklar üzerimde benim ay çocuğum olmadı hiç bir problemim olmadığı halde kimseyi kıskanmadım şimdi tüm gözler üzerimde sıkılıyorum yaa

hcranm sen sakın moralini bozma böyle şeylerle, ne kadar gereksiz bir laf etmişler,öyle olsa bile söylenecek söz değil, sen duanı et, gerisini boşver, ben de dayanamadım, çok kişiye söyledim,insan ilk olunca sabırsızlanıyor, bir de 3. ay söylesen 'bak bak saklamış bunca zaman,sanki nazarımız değecek' diye düşünenler de olabilir.

koleramla konuştum bebeklerin gelişimi 6.haftada durmuş haftaya salı kürtaj olucakmış....
çok kötü oldum yaa.
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
yeni bebişler nasip etsin...

evet canımcımmm huzru huzur huzurrrrrrrrrr
bide bebiş oluncaa ohhh dünyanın en mutlu insanlarıı annelerrrr
bakarımm cucummm sende bakkk hadiii iyi çalışmalarr boş durma bu akşam dğeerlendir tüm zamanlarııı
bende seni seviyomm bebeimmmm bende öptümmmm

sne boşver o boşboğazz insanlarıı ayy ne zannediyorlar böyle yaptıklarnda anlamam kıskançç insanlarrrrrrrrrrrrrrr sen hep boncuk taşı bebeimm üstündeee allah nazarlardan korusun tüm gebişlerimiziii

nerisonamda güsell demişş canım benimmm evet gereksiz laflarada söyleyenlerede takılmayınn bacımmm sizzzz okuyun üfleyin bişicik olmazzzz allahımm korusun hepinizii ben kaçarr kıslarrrr hadee kendinizeee iyi bakınn bizim içinde dua edinn hamiş kalalımmm

üzülmemek elde değil şu dünyadaki en güzel cevapdır kuran bende okuyarak rabbime mesajımı ilettim bebeğimin yiyecek lokması varsa rabbim gönderir zaten yoksa yapacakta bişi yok ne yapılabilirki koleraya da üzüldüm kadın olmak çok zor çok helede evlatla imtihan olmak en zoru ne diyim yaa hep kötü haberlermi duycaz burda anlamadım bu ara sürekli felaket felakert üzerine

BAK MADAMIM buğün çok sinirlendim sakın ama sakın kimseye hamile olduğu söyleme tek kocan bilsin yeter tamma mı ben söyledim aferin bana söylediğim günden berikorkuyla yaşıyorum fesatlık kıskançlık hiç durmuyo sen sakın söyleme için rahat olsun . ayından sonra söyle tut kendini ilk heyecan ve güzel olsun hep nazar var . nazar doğrudur ama korunmmak lazım dua ile dualar eksik olmasın dilimizde ( çok sinirlendirdiler beni buğün ) akam olsunda kocamın dizinde ağlicam . kocam sonra sinirlencek off offf

haftaya salıya neden yapıyolarki yaa hafta kolera onun üzüntüsünümü yaşıyacak madem öyle bir acı oldu hemen alsınlar ne kadar hızlı yaparlarsa kolera o kadar kendini toparlar

bilmiyomki canım dok o zamna gün vermiş.

koleramla konuştum bebeklerin gelişimi 6.haftada durmuş haftaya salı kürtaj olucakmış....
çok kötü oldum yaa.
ama ben buna inanamıyorum, koleramın kanaması yok, ateşi yok, nasıl olur?
rabbimin elbette bildiği vardır, hepimizin başına her an gelebilir, hayırlısını nasip etsin inşallah
en kısa zamanda yeri dolsun, ben de çok ama çok üzgünüm, dondum kaldım ama dediğim gibi ben de her şeye hazırım, rabbim beterinden korusun, kaçıncı ayında kaybendenler var, koleramınki erken bir olay sonuçta, böyle düşünmek lazım, allahım sabır versin

amin bitanem ...
evet haklsıısn...
ben çıkıyom görüşrüz yine allah'a emanet olun..
dua edelim kolerama..

Son düzenleme:
çok kötü oldum yaa.

hayır yaaaa inanmıyorumm gerçekten neden bir hafta sonraya gün veriyolar olur mu öyle şeyy ooooffff çok kötü oldum

canımm allah sabrını versin üzülmemek elde değil rabbim öyle güzel sağlıklı evlatlar nasip etsinki acını hiç hatırlatmasın allah yardımcın olsun tatlımm

Merhaba arkadaslar
Kendimce yine iskillendim :))
Reglimin tam günü yani pazar günü cok acik kirmizi akintim geldi.. biraz saat gecti ..yarin tam rglenirim dedim.
ertesi gün yine en fazla 3 4 damla ayni renkte geldi..
sonracima bugün artik aysecigi petledim falan :)) hani bugün kesin gelir diye gelmedi....bugünde regl biterken gelen kirmizidan geldi bulanik kirmizi.. kahverengiye dönük ..
feeekat regl belirtilerim mevcut...normalde alnimda cikan sivilce yanagimda kocaman olaraktan,gögüslerim asiri sistiler,ama ciko istegim yok :)) sinir de mevcut :))

ayyyyy ama belki bir rahatsizligimda olabilir.. normalde 6 7 gün reglenirdim gecen ay 10 gün sürdü..
ama normalde hep günümde olurum,hatta hamile adayi bayanlar psikolojik olarak reglinin ertelendiklerini gözlemliyor,bende o hic olmaz sadece gecen ay ilk defa o kadar kanamam oldu hemde uzun sürdü bu ay da böyle tuhaf..

hastamiyim,hamileyim yoksa hicbir haltim yok mu acep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…