- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.501
kızlar bişi sorcam,benim kan testinde bhcg 2 li bi değer çıktı,hala da regl olmadım,1.5 üstü değerde test tekrarı yap diyorlar,birinin öyle olmuş,ilk 1,65 çıkmış,bir kaç gün sonra 12 çıkmış geç döllenmeden dolayı,siz ne dersiniz?perşembeden beri regl olmayı bekliyorum,hiç regl olcakmışım gibi bi belirti de yok,geçen ay muayene olmasam kist falan vardır dicem ama temiz çıktı.Kafam karıştı iyice,siz ne diyosunuz?Ben bir iki hafta bekliyeyim da hala regl olmazsam ya test tekrarı yapayım ya da doktora gideyim diyorum:26:
valla migi bi bilgim yok bu konuda ama hamiş olma olasılığın yüksek testi bi daha yap olmadı doktora görünn
ne söyleyeceğimi bilemiyorum berre yazmışş ondan haber aldım :85::85::85:....canımın içi yaa cok cok cokkkk üzüldüm bitanem cok kötüyüm suan üzülme demek cok sacma olur tabikiii cok acı ama dayan ve sabret bitanem ...rabbim sabır versin ama ben anlamıyorum doktorları ya nasıl seni bu durumda salıya kadar bekletirler ... canım benim Rabbim sana öle güzelll evlatlar versin kiii bu acıları hiç hatırlama inşallah SENİ COKKKK SEVİYORUM .......her zaman yanındayız bitanemmm
kolera benim çocukluk arkadaşımm hepimiz çok üzüldkk allah sabır versinngeçen hafta beraberdik 1,5 senedir bebek istiorum bi sorun yok ama olmadı die üzülüodum bana moral vermeye gelmişti ama allahtan gelene dicek sözümüz yok maleseff umarımm canım arkadaşıma cennette yer ayırmıştr bebişlerii
bebeğim tebrik ederim seni...
Ne kadar güçlüsün rabbim herşeyin hayırlısını nasip eder ...vardır bundada bir hayır...
Iyi olmana güçlü olmana çok sevindim...
Bizde senin yanındayız ve seni çok seviyoruz...
kolera cnm bu durumda dimdik ayakta durmak en mantıklısı ve akıllıcası bende bir ebe olarak kendim tattım bu acıyı,bu duyguyu allah ım bıdaha yaşatmasın inşallah bu son olur hepımız sağlıklı sıhhatlı bebeklerımızı kucaklarımızaa alırız kendını serbest bırak oluruna bırak en azından gebe kalabılıyorz bunu düşün ve rahatla
koleramm cnm çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri yaşamış biri olarak şuan göz yaşlarımı tutamıyorum ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama iradenede bayıldım maşallah sana. Ama hiç üzülme tatlım bundada vardır bir hayır. Benim korunma sürem bitti bir ay sonra rabbim gene verdi çok şükür sende üzülme sabret inşallah en yakın zamanda rabbim hayırlısıyla tekrar nasib eder.
çok teşekkür ederim kızlar sağolun. Iyiki varsınız. Hemşirem canım evet bende öyle düşünüyorum. Belkide iş hayatının stresinden oldu böle bidaha rabbim nasip ederse çok ders aldım bu gebelikte. 1. Madde ilk 3 ay kimseye söylememek. 2. Madde işten ayrılmak 3.madde ilk 2 ay hiç doktora gitmicem çünkü en ufak olumsuz bi durumda çok üzüyolar olacağı varsa da olmuyor. 4. Madde geniş olmak ay olacak ay oldu ay ne olur gibi düşünmemek. 5. Madde kendini fazla kaptırmamak. 6.madde iyi bir dr seçimi yapmak.
cnm ben düşükten sonra nazardan çok korktum eşim tek erkek çocuk butun gözler uzerımızde kimse ii oldugumuzu ıstemıyor sende bunları bı düşün ve kımseye soleme bıdaha bende solemıcem
saol canım benim Allah razı olsunçok geçmiş olsun kolera gerçekten dimdik ayakta durman çok güzel allah herşeyin hayırlısını versin cnm dikkat et kendine
cnm ben düşükten sonra nazardan çok korktum eşim tek erkek çocuk butun gözler uzerımızde kimse ii oldugumuzu ıstemıyor sende bunları bı düşün ve kımseye soleme bıdaha bende solemıcem
aynı şekilde canım yaa. anneme bile söylemicem onlar bide seviniyo herkese söylüo. şimdi bide herkese dert anlat
koleram ne güzel anlatmışsın duygularını, ne güzel düşünüyorsun
ben de senin yerinde olsam bir süre beklerdim, umutlanacağımdan değil ama bilmiyorum beklerdim işte, o konuda sana çok hak veriyorum ve sen dün haftaya diyince senin beklemek istediğini anladım.
O asker örneğinde o kadar çok haklısın ki, her zaman her durumda bizden daha kötü olanları düşünmeliyiz, yani ben hep öyle yaparım ve olması gereken de bu
ilk 3 ay bebekler en ufak bir bozuklukta hayata veda ederler, ve genelde bu anneyle ilgili değil onların kromozomları ile ilgilidir. Sağlıklı nesillerin devamı için olması gereken budur. 3 aydan sonra sonlanmalar bebepin kendisi değil dış etkenlerle ilgilidir (benim okuduklarıma göre boyle) yani kendimizi suclamamıza gerek yok aslında, her şey olacağına varıyor
allahım sana sen yeniden istediğin zaman yeniden verecek buna o kadar inanıyorum ki
hep böyle güçlü ol emi
seni seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?