- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.521
hicranım merhaba öncelikle bugün ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi inan bilmiyorum kolerama içim parçalandı hep iyi haber beklemiştim oysaki rabbim sabrını versin ben kendimde henüz bişey hissetmiorum kan testi yaptırmadım henüz ama evet hamileysem düşünmüyorum bende zaten kimseye söylemeyi nazara çok inanırrım kendimden biliyorum çünkü dualarla anacığımın dualarıyla ayakta durduğumu biliyorum çünkü rabbim hepimizi kötülüklerden korusun sende kendini öyle insanlar için harab etme sen duanı et namazını kıl rabbime sığın onları düşünmezsen bişey olmaz inşallah var böyle garip insanlar işte tatlım yapacak bişy yok malesef sen içini ferah tutmalısın
bu konudada sen haklısın nerisonam ama insanlar işte bi öyle der bi böyle en iyisi geniş olup kafayı takmamak söylediklerine ama nerdeee
tamam hicranım söylemem
personal canım benim çok sağğol bitanem ben yerim içerim rabbim sağlık versin yeterki hem du bakalım daha kan testine gitmedim hiçte gidesim yok mutsuzum bugün çok koleram canım beniim yaaa
böyle güçlü bir kadınla tanıştığım için gurruluyum aslında ben seni hep benden bildim tatlım şuan senin kadar güçlü değilim ama yaşlarım akıp gidiyor sana yazarken ama sen ne güzel yazmışsın ben senden güç alıyorum birazda diyeceklerinin üstüne ekleyebilceğim çok fazla kelimelerim yok içimden geçenleri sen yazmışsın zaten tatlım fazlasıyla rabbim bizi sınar çeşitli sınavlardan geçirir ne mutluki inananlardanız ve çok güzel bir şekilde atlatacağız hep beraber inşallah inanıyorsak rabbime tekrarını da nasip edeceğini biliyoruz bu bizim tesellimiz işte sadece beklememiz gereken bir zaman dilimi var düşünsene bu güne kadar neyi beklemedikki okullarımızı bi hastalığımızı işimizi eşimizi aşımızı hepsini umutla beklemedikmi birgün güzele kavuşucaz diye o yüzden koleram sımsıkı sarıl eşine daha çok yeniydi yüzünü görmedin bunlar tesellin olsun rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun hep yanındayım sakın unutma
aramıza hoşgeldin nilsu koleramın canlı destekçisi olman çok güzel
kızlar kuran dinliyordum sizleri unuttum içim sıkılmıştı birz içimi ferahlatayım dedim . buğün bir akrabamız moralimi bozdu sinirlerim zıpladı . gece rüyamda kocam bebeğimi bomak istiyodu korkmuşum bende anneme anlattım yanımdada teyzem vardı . benim kızımında öyle oldu çocugu düştü dedi beynimde vurulmuşa döndüm . çok kızdım . kıskançlıktan başka bişi değil inşallah madamım kimseye anlatmaz hamiş olduğunu 3 aylık olsun ondan sonra söylesin ben manyak gibi söyledim her an korkuyla yaşıyorum sürekli kıskançlıklar üzerimde benim ay çocuğum olmadı hiç bir problemim olmadığı halde kimseyi kıskanmadım şimdi tüm gözler üzerimde sıkılıyorum yaa
bu konudada sen haklısın nerisonam ama insanlar işte bi öyle der bi böyle en iyisi geniş olup kafayı takmamak söylediklerine ama nerdeee
hcranm sen sakın moralini bozma böyle şeylerle, ne kadar gereksiz bir laf etmişler,öyle olsa bile söylenecek söz değil, sen duanı et, gerisini boşver, ben de dayanamadım, çok kişiye söyledim,insan ilk olunca sabırsızlanıyor, bir de 3. ay söylesen 'bak bak saklamış bunca zaman,sanki nazarımız değecek' diye düşünenler de olabilir.
tamam hicranım söylemem
BAK MADAMIM buğün çok sinirlendim sakın ama sakın kimseye hamile olduğu söyleme tek kocan bilsin yeter tamma mı ben söyledim aferin bana söylediğim günden berikorkuyla yaşıyorum fesatlık kıskançlık hiç durmuyo sen sakın söyleme için rahat olsun . ayından sonra söyle tut kendini ilk heyecan ve güzel olsun hep nazar var . nazar doğrudur ama korunmmak lazım dua ile dualar eksik olmasın dilimizde ( çok sinirlendirdiler beni buğün) akam olsunda kocamın dizinde ağlicam . kocam sonra sinirlencek off offf
personal canım benim çok sağğol bitanem ben yerim içerim rabbim sağlık versin yeterki hem du bakalım daha kan testine gitmedim hiçte gidesim yok mutsuzum bugün çok koleram canım beniim yaaa
canım çook sevindim inşaallah sağlıkla gelsin bebiş.annesiii artık tek tostla akşamı etme emiii ye sebzeni meyvenii
böyle güçlü bir kadınla tanıştığım için gurruluyum aslında ben seni hep benden bildim tatlım şuan senin kadar güçlü değilim ama yaşlarım akıp gidiyor sana yazarken ama sen ne güzel yazmışsın ben senden güç alıyorum birazda diyeceklerinin üstüne ekleyebilceğim çok fazla kelimelerim yok içimden geçenleri sen yazmışsın zaten tatlım fazlasıyla rabbim bizi sınar çeşitli sınavlardan geçirir ne mutluki inananlardanız ve çok güzel bir şekilde atlatacağız hep beraber inşallah inanıyorsak rabbime tekrarını da nasip edeceğini biliyoruz bu bizim tesellimiz işte sadece beklememiz gereken bir zaman dilimi var düşünsene bu güne kadar neyi beklemedikki okullarımızı bi hastalığımızı işimizi eşimizi aşımızı hepsini umutla beklemedikmi birgün güzele kavuşucaz diye o yüzden koleram sımsıkı sarıl eşine daha çok yeniydi yüzünü görmedin bunlar tesellin olsun rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun hep yanındayım sakın unutma
Allah ara sıra bizi sınav yapar. benim kulum ne kadar dayanıklı diye... 26 yaşıma kadar türlü türlü sınavlardan geçtim. hepsinde kale gibi dimdik ayakta durmayı bildim. kah ağladım kah güldüm. bazen şakaya vurdum bazen gerçekçi durdum. hep bi yerlerde bi gerçek var "Allah". şimdi ahirette bana eşlik edecek 2 tane meleğim var. bazen şer gibi gözüken olaylar belki de çok lehimizedir. ben buna çok inanırım. inancım sayesinde her zor durumu kolay atlatırım. dün çok ağladım. ve şunu dedim. küçücük bi kan pıhtısına bu kadar ağlıyorum oğlunu askerde şehit vermiş anneler yada başka bi sebepten çocuğunu kaybedenler. bu nasıl bir acıdır dedim. kıyaslayamadım bile. Allah herkesin çocuğunu korusun. her zaman derdime ortak olan can arkadaşlarım iyiki varsınız. dün girdim ama yazacak kuvveti kendimde bulamadım. bugün daha güçlüyüm. kocam... ah benim canım kocam nasılda dimdik yanımda şükürler olsun. annemde öyle. ve sizler. hepinizi çok seviyorum.
kürtaj işine gelince. doktorum çok sakin yaşını başını almış tecrübeli biriydi. insanı paniklettirmeyen bi tavrı vardı. dediki bak bu bebekler yaşamaz 6. haftada kalmışlar. ama senin güzel hatrın için istersen bekle. o zamana kadar hiç bişey olmaz. ama ümitlenme kızım dedi. güzel güzel anlattı. tabi ben salıya kadar beklemicem. biran önce bitsin bu iş. kürtajdan sonra bi müddet çocuk düşünmek istemiyorum. 3-5 ay geçsin. zaten doktorda bu süreyi bize vericek bildiğim kadarıyla. herşey kısmet diyorum. benim veletler içersini paylaşamadı sanırsam yada dar geldi heraldemeleklerim
aramıza hoşgeldin nilsu koleramın canlı destekçisi olman çok güzel
kolera benim çocukluk arkadaşımm hepimiz çok üzüldkk allah sabır versinngeçen hafta beraberdik 1,5 senedir bebek istiorum bi sorun yok ama olmadı die üzülüodum bana moral vermeye gelmişti ama allahtan gelene dicek sözümüz yok maleseff umarımm canım arkadaşıma cennette yer ayırmıştr bebişlerii