Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hicranım merhaba öncelikle bugün ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi inan bilmiyorum kolerama içim parçalandı hep iyi haber beklemiştim oysaki rabbim sabrını versin ben kendimde henüz bişey hissetmiorum kan testi yaptırmadım henüz ama evet hamileysem düşünmüyorum bende zaten kimseye söylemeyi nazara çok inanırrım kendimden biliyorum çünkü dualarla anacığımın dualarıyla ayakta durduğumu biliyorum çünkü rabbim hepimizi kötülüklerden korusun sende kendini öyle insanlar için harab etme sen duanı et namazını kıl rabbime sığın onları düşünmezsen bişey olmaz inşallah var böyle garip insanlar işte tatlım yapacak bişy yok malesef sen içini ferah tutmalısın
bu konudada sen haklısın nerisonam ama insanlar işte bi öyle der bi böyle en iyisi geniş olup kafayı takmamak söylediklerine ama nerdeee
tamam hicranım söylemem
personal canım benim çok sağğol bitanem ben yerim içerim rabbim sağlık versin yeterki hem du bakalım daha kan testine gitmedim hiçte gidesim yok mutsuzum bugün çok koleram canım beniim yaaa
canım çook sevindim inşaallah sağlıkla gelsin bebiş.annesiii artık tek tostla akşamı etme emiii ye sebzeni meyvenii

böyle güçlü bir kadınla tanıştığım için gurruluyum aslında ben seni hep benden bildim tatlım şuan senin kadar güçlü değilim ama yaşlarım akıp gidiyor sana yazarken ama sen ne güzel yazmışsın ben senden güç alıyorum birazda diyeceklerinin üstüne ekleyebilceğim çok fazla kelimelerim yok içimden geçenleri sen yazmışsın zaten tatlım fazlasıyla rabbim bizi sınar çeşitli sınavlardan geçirir ne mutluki inananlardanız ve çok güzel bir şekilde atlatacağız hep beraber inşallah inanıyorsak rabbime tekrarını da nasip edeceğini biliyoruz bu bizim tesellimiz işte sadece beklememiz gereken bir zaman dilimi var düşünsene bu güne kadar neyi beklemedikki okullarımızı bi hastalığımızı işimizi eşimizi aşımızı hepsini umutla beklemedikmi birgün güzele kavuşucaz diye o yüzden koleram sımsıkı sarıl eşine daha çok yeniydi yüzünü görmedin bunlar tesellin olsun rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun hep yanındayım sakın unutma
aramıza hoşgeldin nilsu koleramın canlı destekçisi olman çok güzel

koleram ne güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsın sen metanetini koru bitanemmmm ve sabırlı ol bu da bi sınav hayatın kendisi gibi senin için böle hayırlıymış canımın içi hepimiz cok üzüldükkk cok fazlaa ...ama gecicekkk meleklerin en güvenli yerdeler ve sen cok güclü bir kadınsın hep birlikte bi sınavdan daha gectikkk Rabbim beterinden korusun canımın içi seniii cok seviyorummm ve hep yanındayızzzz

her şerde vardır bi hayır koleraammmmm dün duyunca çok üzüldük ama elden bişey gelmiyoo hem sen söylenebilecek herşeyi söylemişsin ve dimdik ayaktasın zaten bizlere de ihtiyacın olduğu her anda yanında olmak düşüyo

koleranın cocukluğunu bile bilmek ne güzelll ne güzel bi arkadaşlıkkksöylediğin gibiii hepimiz cok cokk üzüldük dün akşam haber aldım ve inan bütün gece kendime gelemedimmm ve halada .........rabbimm sanada hayırlı bi bebek nasip etsin canımmm ama herseyin hayırlısı.....aramıza tekrardan hosgeldin canımmmm....

canım çok çok çok üzüldüm. ama olsun allah sana ve eşine güç versin. herşey kısmetle. hayırlısı dilemekten başka yapacağımız bişey yok.

zuyalim ne bilim var bi, haller ama emin olmayınca hevesimde yok koleramıda duyunca pekte iyi olamdım açıkçası kırmısılar 3 gündğr yok idrar testi yaptım 3 tane 3 üde ikinci çizgisi silik çıktı çok şükür hiçbir ağrım sızım da yok sadece kasıklarımda ara ara bişiler oluyor anlamıyorum ne olduğunu ama öle acı veren bişi değil böyle işte tatlım yarın belki kan testimi yaptırıp duruma bi bakarız bakallım böyle işte tatlım yaa
iyiyizz meleğiiimmmmm sen nasılsın havadisler sende durum bildir

koleramla konuştum bebeklerin gelişimi 6.haftada durmuş haftaya salı kürtaj olucakmış....
çok kötü oldum yaa.
rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
yeni bebişler nasip etsin...

Canım çok geçmiş olsun, çok güzel de yazmışsın zaten fazla dicek söz bırakmamışsın. Her işte bir hayır vardır lafı inan boşa söylenmemiş, Allah bunu uygun görmüş, kabullenmekten başka çaresi yok. Bazen aslında bişeyi çok istemekte iyi değil der ya büyüklerimiz belki de öyledir, Allah hep bizi deniyor, sende şu anda büyük sınavlardan birindesin ama görüyorum ki çok güzel veriyorsun bu sınavı bunun mükafatı inan büyük olacaktır. Eşinin desteği de çok önemli, Allah herzaman sizi yanyana kılsın tatlım.

canımmm benimm dün iş çıkışında tam msni kapatırken berrem söyledi inan bebeğim kendi canımdan can koptu sankii o kadar üzüldümmki... dünden beri düşünüyorum ne diyebilirimm,nasıl üzülme denilir diyeee ama sen gerçekten çok güçlü çıktınn canımmm evet rabbim hayırlısı versin diye boşuna demiyoruz bak sana çok kısa bişey anlatmak istiyorummm
benim liseden süre gelen çok yakın bir arkadaşım var kendinden küçük 2 ikiz kardeşi var.belirgin bi şekilde gelişim bozukluğunu bilerek annesi doğum yapmış ve sonuç hüsran tabiii
şuan çocuklar 20 yaşında oldular bizim lise dönemimizde tekerlekli sandalyeyle getirip götürüyorlardı eller ve kolların işlevi vardı ama bu sene hiçbir işlev kalmamış tamamen bitmişşş ve süreklii gerileyerek en fazla bikaç seneleri kalmış düşünnn... arkadaşımda hamile 5 aylık ve onun bebeğinde de problem var rabbim görüyorsun nasıl sınıyorrr okızın halini düşün kardeşlerini gözünün önüne getiriyor ve bebeğininden vazgeçmek zorunda aynı kardeşleri gibi olucak çünkü ve belki 21-22 yaşında kardeşlerini kaybedeceği düşüncesiyle hareketlerini hissettiği bebeğinden vazgeçmek durumundaaa anne karnında ölümünü gerçekleştirip doğum yaptırcaklar kızaaa
şükür bebeğimmm allahımm öyle acılar yaşatmasın doğurup,büyütüp kaybetmek daha zor bitanemmm senin durumunda olsam eminimm senin kadar güçlü olmazdımm ama birazz olsun düşün yinede şükrett ve rabbime dua ettt onlar senin şefaatcinn mahşer gününde seni bekleyen 2 tane meleğin olucak ne mutlu sana
rabbim en kısa zamanda bebiş istediğinizde sana aratmasınn ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirip güzel,sağlıklı,sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin koleramm biz hep senin yanında olucaz bitanemmm merak etmeee

böyle güçlü bir kadınla tanıştığım için gurruluyum aslında ben seni hep benden bildim tatlım şuan senin kadar güçlü değilim ama yaşlarım akıp gidiyor sana yazarken ama sen ne güzel yazmışsın ben senden güç alıyorum birazda diyeceklerinin üstüne ekleyebilceğim çok fazla kelimelerim yok içimden geçenleri sen yazmışsın zaten tatlım fazlasıyla rabbim bizi sınar çeşitli sınavlardan geçirir ne mutluki inananlardanız ve çok güzel bir şekilde atlatacağız hep beraber inşallah inanıyorsak rabbime tekrarını da nasip edeceğini biliyoruz bu bizim tesellimiz işte sadece beklememiz gereken bir zaman dilimi var düşünsene bu güne kadar neyi beklemedikki okullarımızı bi hastalığımızı işimizi eşimizi aşımızı hepsini umutla beklemedikmi birgün güzele kavuşucaz diye o yüzden koleram sımsıkı sarıl eşine daha çok yeniydi yüzünü görmedin bunlar tesellin olsun rabbim ikinizinde yar ve yardımcısı olsun hep yanındayım sakın unutma

iyiyim sanırım cücüm bilmiyorum valla garip bi haldeyim hamilemiyim değilmiyim inan bilmiyorum ama o kadar çok istediğim şeyi ne yalan söylim şuan bilmekte istemiyorum içimde neler olduğunu

öle söleme canım benim anlıyorum ve bugün hepimizzzzz cok kötüyüz moralimiz cok bozukkkk ama böle deme bitanemmm eğer hamileysen ve ölesin inşş....kendine eziyet etme lütfennnn hem koleramda cok kızar sanaaaa lütfen canım cok yorulma dikkat et kendine lütfennnnnnnnnn

canımm benim artık bişey demek anlamsız ama kendini o salak doktor yüzüden çok yıprattın bebeğimmm geniş olmak lazım birazzz herkesin dediğine takarsan bu normal yaşam içinde geçerli olmaz bitanemmmm herşey geceçek göreceksin rabbim sanada nurummcummm gib en yakın zamandaaa bebişini nasip edecek kolerammm Allahım hamişş arkadaşlarımınn hepsinin bebeişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh hepsini kem gözlerden korusunnn rabbimmm

3 ay demişti tatlım.

Saol tatlım inşallah sana da en yakın zamanda nasip etsin.

bence de kan testini geç kalmadan yaptır hem hamişliğini hemde değerlerini öğrenirsin inşallah sağlıklı bi gebeliktir canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…