Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

MRB BERREM SURATIN DÜŞMESİN ÖYLE GÜLÜMSE HERŞEY GÜZEL OLACAK
merhaba kızlar...

olur cücücüm dikkat ederimm inşallahhseviyom seni

madamımmm canım arkadaşım dostum ne güzel yazmışsın öle. Hiç ağlama üzülme. Ben çok iyiyim. En azından muallakta değilim.
En güzel günlerin şimdi tadını çıkar. Kimseye söyleme. Gerekirse annene bile çünkü onlar çok seviniyo sevindikçe birileri duyuyo. Doktor seçimini iyi yap emi meleğim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bende ilkinde herkese yaymıştım. Ama şimdi akıllandım eşim birkaç arkadaşım ve siz dışında kimse bilmiyor. Annem bile bilmiyor yani. Cinsiyeti belli olana kadar söylememeyi düşünüyorum.

kızlarr günaydınnn bugün keyfim hiç yokk inanılmaz derecede mutsuzumm kusura bakmayın hepiniz umarımm iyisinizdir bilmiyorum belki aramızda kan bağı yok ama çok kötü oldum kolerama
nedense koleram için 2 bebeği hiç düşünmedimmm içimden hiç gelmedi iki bebek var demek ama sonucun böyle olabileceğini aklıma bile getirmemiştimmm dayanılması ve katlanabilmesi çok zor biliyorummm ama ondan başkada yapabilcek bişeyimiz ne yazııki zor cucumunda dediği gibi hepimiz bir sınavdan geçtik koleramın meleklerii bize iyi bir ders verdi kötü ve acı dolu oldu belki ama demekki kimseye söylememek gerekiyor
rabbim kimseyee böyle acılar yaşatmasınn ama önemli olan umudu yitirmemek hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla herşeyiyle sınanıyoruzz canlarımmm
Allah sevdikleri kullarına dertler verirmişş koleramm dua et rabbim dermansız dert vermesinn inşallah bikaç ay korunma süresünden sonraa hemen bebeğine kavuşursunn dualarımdasın kolerammm

koleram seni mutlu gördükçe ben umutlu olurum sende bunu unutma emi dur bakalım bende daha bişey belli değil kan testini yaptırmak gelmiyo içimden hala kırmızılar gelecek diye düşünüyorum aklımca ama gelmicek onuda biliyorum nasıl yapıp nasıl edicem hiç bilmiyorum tatlım söylesen bi türlü söylemesen bir eşimi nasıl zaptederim bilmiyorum ama bi şekilde halletmem lazım ama dur bakalım daha bişi belli değil önce bi sonuca varalım da ondan sonra dimi tatlım

kolerammmm nerdesin yazsana bişeyler....
hadi artık gülümse...

inan bana hepimiz aynı durumdayız bebüşüm yaaa cok kötüyüm kafam bi dünyaaa öle ağrıyokiii ama napalımmm elimizden hiç bişiy gelmiyooo paylaşmaktan başkaaa Allahım sen her şeryin hayırlısını ver .... koleram ii olucak birlikte ii olucazzz cünkü biz can yoldaşıyızzz kader birliği yaptıkk hepinizi cokkkk seviyorummm Allahım yardımcımız olsun

koleramm hadi artık gülümse...
sen mutlu,biz mutlu,herkez mutlu.....

butun sayfalari okumadim yine,,,artik bilmem gereken bisey varsa, biri bizahmet anlativersin bana.
nabers millet??
MADAMMM ,kiss ben cumadan say dedimya, düzeltiyorum...bugünden itibaren sayalim...
yani haziranin sonu Batim...
kesildi gi halamlarin sesi

madamımmm sende en kısa zamanda fazla zaman kaybetmedennnnnnnnnnnnn
gidiyosun yaptırıyorsun testini bebeğimmm herşey neyse en kısa zamanda belli olsunnn sonuçta kullanman gerekn vitaminler olucak bebğin sağlığını ve gelişimi etkilen takviyeleri ne kadar önce başlarsan o kadar iyi ihmal etmiş olursun birgün birgündür canımmm

canım çok çok çok üzüldüm. ama olsun allah sana ve eşine güç versin. herşey kısmetle. hayırlısı dilemekten başka yapacağımız bişey yok.

Bende ilkinde herkese yaymıştım. Ama şimdi akıllandım eşim birkaç arkadaşım ve siz dışında kimse bilmiyor. Annem bile bilmiyor yani. Cinsiyeti belli olana kadar söylememeyi düşünüyorum.

kolerammmm nerdesin yazsana bişeyler....
hadi artık gülümse...

AAAAH AH BEN NE GÜZEL Bİ TOPİK AÇMIŞIM BÖYLE. NASIL GÜZEL KİŞİLERİ TOPLAMIŞIM MEĞER FARKINDA OLMADAN. MELEKMİSİNİZ SİZ YAAA. HEPİNİZE TEK TEK SARILMAK İSTİYORUM. HİSSETMEK İSTİYORUM. KIZLAR YAA CİDDEN ÇOK ŞANSLIYIMKİ SİZ VARSINIZ. NASIL TEŞEKKÜR ETSEM DESTEĞİNİZE BİLEMEDİM. ÇOK SEVİYORUM SİZİ YAA CANLARIM BENİMMM.
ESKİ NEŞEMİZE DÖNELİM. BEN ZATEN HAZIRLAMIŞTIM KENDİMİ BU OLAYA. AMA HEP İÇİMDE Bİ YERDE UMUDUM VARDI. KISMET. CAN YÜCELİN Bİ ŞİİRİ VAR

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de
korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait
olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem
de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

CAN YUCEL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…