Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aminnn canımmm hakkımızda hayırlısını versin rabbimmm
evet cucumm hepimiz burda çok sıkı dostluklar edindindik umarım hep böyle devam eder

naber bebişim iyiiyz elhamdulillah çok şükür halimize sadece kolreramın bebişleri cennette ona şefaatçi olacak böyle bir durumumuz var bugün o kadar tatlım senin batta güzelmiş işte temmuz anası yapıcem seni
tamam bebebkimmm tamam hallederis üzülmee
kızar elbet ama napim içimden gelmiii
madamımm öyle şey olurmu bebeimmmm koleramda sana kısar böyle söylersennn

ohhh döktürmüş şiiride hanii duurn bende sizinle paylaşıcam bi şiirimi

bugünn zaten evlilik yıldönümümüss koçişş yokk o ayrı ben ayrııı bunalımdayımmmmmmmmmm
hadi kolerammm senin mutluluğun hepimizin mutluluğu olucakkk 3 ay sonra başlarsın koçişeee:92::92::92::92::92:

koleram şiiri ben çok seviyom biliyonmu....
ohh kuzum kuzummm

oyy kuzum benim yaaa gönüller bir olsun rabbim ağız tadı bozmasın sağlıklı günler versin herşey düzeliyor zamanla artık sende ağustosta
bilmiyorduk berremm o zaman benden sizlere bir şiir geliyorrr
koleram şiiri ben çok seviyom biliyonmu....
ohh kuzum kuzummm

olmadimi tatlim?
Gecmisi okumadiiiimmm....bebekler yoksam ..???

biri bana ne olduğunu anlatabilirmi? Kafam sepet gibi ama herks mutsuz mutsuz koleram?

evet nikitam,axxnn bebeklerimin yaşamı 6.haftada son bulmuş onlar cennette artık. Hala içimdeler ama cuma büyük ihtimal alacaklar

[ı]koleram şiiri ben çok seviyom biliyonmu....
Ohh kuzum kuzummm
[/ı]

bende çok seviyorum meleğimm can yücel başka yazıyo yaa

tüm dostlarıma armağan olsun hepinizi çoook seviyorumm

HASRET

Her şeye söz geçirebiliriz...
Elimize, dilimize, yüreğimize...
Elimize ateşi,
dilimize küfrü,
yüreğimize karşılıksız aşkı yasaklarız...

Bir tek,
hasrete geçmez nazımız...
içimiz titrer, aklımıza düşünce...
Yüreğimiz yansa,
dilimiz sussa,
elimiz dokunmasa,
adı 'Yalan' da olsa...
Özleme engel olamayız.
An gelir;
"Ben onu çok özledim" deyiveririz...
Buram buram burnumuzda tüter,
Çise çise gözlerimizde belirir,
Bir soluk sesine dünyayı yıkası gelir insanın...
Bir anlık da olsa...

Her şeye geçer sözümüz...
Ayağımıza, gözümüze, aklımıza...
Ayağımıza gitmemeyi,
Gözümüze bakmamayı,
Aklımıza unutmasını söyleriz.

Bir tek;
Hasrete geçmez emrimiz...
Damla, kirpiğe değince;
Biliriz ki artık onu yolundan çeviremeyiz...
Ayağımız yollarına sapmasa,
Gözümüzden ırak düşse
Aklımız 'unuttum' diye haykırsa da...
Damla, kirpiğe dökülünce
Hasret her bir damla da daha da taşar...
Hasrete "vazgeç" diyemeyiz..
Onu zincirleyip esir edemeyiz...
Hasret; söz dinlemez arsız bir çocuk gibidir,
Ne zaman gelip kapımızı çalacağını hiç bilemeyiz...
Hasret; nisan yağmurları gibidir,
Ne vakit yağıp gürleyeceğini kestiremeyiz...
Hasret... ölmek gibidir...
Yaşarken her gün bir daha yakınlaştığımız...

Nisan/07

canimm arkadasimmm, seninle ne kadar mutlu oldumsa ....simdi ayni sekilde üzüldüm
daha cok tazeydi, sükürler olsunki karninda hissetmedin, sükürler olsunki sekli semallerini görmedin, sükürler olsunki ilk evrede oldu , canimmmm cok gecmis olsun,icim burkuldu
Rabbim herseyin hayirlisini versin, moralim bozuldu simdi yha
siir'ini cok sevmemle beraber, bebeklerle baglantiyi kuramadim....ama ne demek istedigini iyi anladim.
tontisim, tekrar cok gecmis olsun....arkandayiz

Bu arada operasyondan sonra 10 kilo vermeyi hesaplıyorum. 3-4 ay bunun savaşını vercem. Evlendikten sonra 10 kilo aldım yaw. Eski enerjime dönmem lazım :26:

kolerammm gönlüü güselll kolerammmm canım benimmm bizde şanslıyızz ki seni bunca sayfa arasında bulmuşuz hisseeetttttttt beniiiiii tenindeeeeeeeeeeee
sen mutlu ol yeterrr bissde seni seviyossss bebeimmmmmmmmmmmmmmmm
insanın umudu biterse kendide biter koleramm umudunu yitirmek yinee yok okişş bebişimmm??
bak korunma dönemim geçsinn rabbim sana nur topu gibi sağlıklı,sııhhatlii,hayırlı bir evlat nasip edicek görüceksinnn burdan bizde sizinle olucasss bırakmam senii kolerammmmmmmmmm

madamımmmmmmmm evet gönüller birr bendeler ayrııı n'olcekkk böylee evlilik yıldönümünde böyle olmamalı dimiii ama koçişten yine msj geldii 3.senemiz bitt 4 seneye girerken 4 kişiyle gircezzz inşallah diyee kıyamam benim tontişimeeee ikisste istermişş

oyy kuzum benim yaaa gönüller bir olsun rabbim ağız tadı bozmasın sağlıklı günler versin herşey düzeliyor zamanla artık sende ağustosta

bilmiyorduk berremm o zaman benden sizlere bir şiir geliyorrr

Son düzenleme:

saol nikitamm iyiki varsın bitanemmm. Kısmet herşey. Evet ya görseydim ya hissetseydim o zaman daha çok yıkılırdım. Bende öyle düşünüyorum. şiirle bağlantısı yok evet sadece bağlanmayacaksın diyo ya işte bunun için paylaştım meleğim

wayy anasını sayın seyirciler kolerama bakın yahu sahalara geri dönmüşte haberimis yokmuş hemde fit haliyle ben şimdi seni kıskanır 15 kilo vermezmiyim
Bu arada operasyondan sonra 10 kilo vermeyi hesaplıyorum. 3-4 ay bunun savaşını vercem. Evlendikten sonra 10 kilo aldım yaw. Eski enerjime dönmem lazım :26:

canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...................

bende seniii cok cokk cok seviyorummm ve seni her zaman mutlu görmek istiyorummm sen bizi bbuluşturdun bu güzelll topiğin mimarı sensinn kolerammmmmmm

koleram aynısı benim de başıma geldi ben de nişanlandıktan sonra başlayarak 10 kilo almıştım, diyetisyen kontrolunde 3-4 ayda sağlıklı bir şekilde 12 kilo verdim, 2 beden inceldim, eski halime döndüm,(hatta biraz da idealimin altına indim ama hala normal sınırlardaydım tabi ki) mutlaka ama mutlaka diyetisyenle yap bu işi

benim kuzenim geçen ay 6 aylık doğum yapmak zorunda kaldı suyu bitmişti anne karnındayken birde gelişmiyordu bebek doğum oldu onu gördü kucağına alamadı ama onu gördü hissetti karnıda büyümüştü anneydi artık ama bebek küveste bir ay durdu hiç gelişmedi ciğerleri filan yani yaşasaydı doktorlar çok sağlıksız bir bebek olacaktı diyor rabbim o yüzden herşeyin iyisini düşünüyor zaten bizim için biz boşa sızlanıyoruz ama yürek işte dayanmıyorki hemen ağlayıveriyoruz

offfffffffffff madamımmmm ne diyosun senn şimdiiiiiiiiiiii

kızlar selam, herkes nasıl acaba???
benden güsel haberler vaaarr :))))
ctsi günü adet günümdü. test yaptım çift çizgiyi gördüm
pztsi dr.a gittim. beta hcgye bakıldı pozitif dedi dr.
tek sorun henüz 4 haftalık ultrasonda görünmez, haftaya gel bakalım dedi.
çooook garip duygular içindeyim. inanamıyorum hala
haftaya ultrasonda da bi sorun görünmezse inşallah 5 haftalık hamiş olucam
Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. siz de bana dua edin nolur, dr keseyi görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…