- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.581
Bu arada operasyondan sonra 10 kilo vermeyi hesaplıyorum. 3-4 ay bunun savaşını vercem. Evlendikten sonra 10 kilo aldım yaw. Eski enerjime dönmem lazım :26:
bugünn zaten evlilik yıldönümümüss koçişş yokk o ayrı ben ayrııı bunalımdayımmmmmmmmmm
hadi kolerammm senin mutluluğun hepimizin mutluluğu olucakkk 3 ay sonra başlarsın koçişeee:92::92::92::92::92:
wayy anasını sayın seyirciler kolerama bakın yahu sahalara geri dönmüşte haberimis yokmuş hemde fit haliyle ben şimdi seni kıskanır 15 kilo vermezmiyim
offfffffffffff madamımmmm ne diyosun senn şimdiiiiiiiiiiii
kızlar selam, herkes nasıl acaba???
benden güsel haberler vaaarr :))))
ctsi günü adet günümdü. test yaptım çift çizgiyi gördüm
pztsi dr.a gittim. beta hcgye bakıldı pozitif dedi dr.
tek sorun henüz 4 haftalık ultrasonda görünmez, haftaya gel bakalım dedi.
çooook garip duygular içindeyim. inanamıyorum hala
haftaya ultrasonda da bi sorun görünmezse inşallah 5 haftalık hamiş olucam
Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. siz de bana dua edin nolur, dr keseyi görsün
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...................
yani evet koleram kilolu değil, o kısmı anlayamadımkıss sen ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen zaten kilolu değilsinkiiiiiiiii bacımmm
tüm dostlarıma armağan olsun hepinizi çoook seviyorumm
HASRET
Her şeye söz geçirebiliriz...
Elimize, dilimize, yüreğimize...
Elimize ateşi,
dilimize küfrü,
yüreğimize karşılıksız aşkı yasaklarız...
Bir tek,
hasrete geçmez nazımız...
içimiz titrer, aklımıza düşünce...
Yüreğimiz yansa,
dilimiz sussa,
elimiz dokunmasa,
adı 'Yalan' da olsa...
Özleme engel olamayız.
An gelir;
"Ben onu çok özledim" deyiveririz...
Buram buram burnumuzda tüter,
Çise çise gözlerimizde belirir,
Bir soluk sesine dünyayı yıkası gelir insanın...
Bir anlık da olsa...
Her şeye geçer sözümüz...
Ayağımıza, gözümüze, aklımıza...
Ayağımıza gitmemeyi,
Gözümüze bakmamayı,
Aklımıza unutmasını söyleriz.
Bir tek;
Hasrete geçmez emrimiz...
Damla, kirpiğe değince;
Biliriz ki artık onu yolundan çeviremeyiz...
Ayağımız yollarına sapmasa,
Gözümüzden ırak düşse
Aklımız 'unuttum' diye haykırsa da...
Damla, kirpiğe dökülünce
Hasret her bir damla da daha da taşar...
Hasrete "vazgeç" diyemeyiz..
Onu zincirleyip esir edemeyiz...
Hasret; söz dinlemez arsız bir çocuk gibidir,
Ne zaman gelip kapımızı çalacağını hiç bilemeyiz...
Hasret; nisan yağmurları gibidir,
Ne vakit yağıp gürleyeceğini kestiremeyiz...
Hasret... ölmek gibidir...
Yaşarken her gün bir daha yakınlaştığımız...
Nisan/07
sana n'oliiiiiiiiiiiiiiiii madamımmmmmmm otur oturduğun yeree sankii dombilik bişiymişşteee kilo vercekmişş
bebişşş n'olcak bebişşş heeeeeeeeeeeee
şiir yazmıştım ben yıllar önce sizlere paylaşmak istedim bebekimm beğendin mi
ayyy canımm çok sevindim hayırlı olsun inşallah bende gördüm çift çizgiyi ama kan tahliline gitmedim henüz pek içimden gelmiyor daha
Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. siz de bana dua edin nolur, dr keseyi görsün
tebrikler canım ALLAH sağlıklı sıhhatli bi sekilde kucağına almayı nasip etsin inşş..
hayırlısı olsun tatlımmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar çok kötüyüm çok moralim bozuk sinirlerim bozuldu ağladım ya göz yaşlarımı tutamadım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum anlamadım niye tahlillerim vardı yine demirim kan değerim düşükmüş hiç düzelmedi gitti . sinirlerim zıplıyo artık dayanamamışım tam beni çağırdılar girdim içeri baygınlık geçirdim oturdum köşeyye bişiler tıkadılar burnuma poğaça verdiler aç olabilirim diye yanımada para almamıştım ilacımıda alamadım sinirlerim çok bozuk bıktım ben bu kansızlıktan demir eksikliğinden bebeğimede zararı olurmuş düşük tehlikesi falan amann ne bilim işte ya
yaaa neden kan vermiyosun? nasıl sabredebiliyosun. hadi hemen koş yaptırr
kızlar çok kötüyüm çok moralim bozuk sinirlerim bozuldu ağladım ya göz yaşlarımı tutamadım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum anlamadım niye tahlillerim vardı yine demirim kan değerim düşükmüş hiç düzelmedi gitti . sinirlerim zıplıyo artık dayanamamışım tam beni çağırdılar girdim içeri baygınlık geçirdim oturdum köşeyye bişiler tıkadılar burnuma poğaça verdiler aç olabilirim diye yanımada para almamıştım ilacımıda alamadım sinirlerim çok bozuk bıktım ben bu kansızlıktan demir eksikliğinden bebeğimede zararı olurmuş düşük tehlikesi falan amann ne bilim işte ya
amiiin, çok teşekkür ederim. isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
amiiin, çok teşekkür ederim. isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
bende seniii cok cokk cok seviyorummm ve seni her zaman mutlu görmek istiyorummm sen bizi bbuluşturdun bu güzelll topiğin mimarı sensinn kolerammmmmmm
koleram aynısı benim de başıma geldi ben de nişanlandıktan sonra başlayarak 10 kilo almıştım, diyetisyen kontrolunde 3-4 ayda sağlıklı bir şekilde 12 kilo verdim, 2 beden inceldim, eski halime döndüm,(hatta biraz da idealimin altına indimAma hala normal sınırlardaydım tabi ki) mutlaka ama mutlaka diyetisyenle yap bu işi
benim kuzenim geçen ay 6 aylık doğum yapmak zorunda kaldı suyu bitmişti anne karnındayken birde gelişmiyordu bebek doğum oldu onu gördü kucağına alamadı ama onu gördü hissetti karnıda büyümüştü anneydi artık ama bebek küveste bir ay durdu hiç gelişmedi ciğerleri filan yani yaşasaydı doktorlar çok sağlıksız bir bebek olacaktı diyor rabbim o yüzden herşeyin iyisini düşünüyor zaten bizim için biz boşa sızlanıyoruz ama yürek işte dayanmıyorki hemen ağlayıveriyoruz
Benden güsel haberler vaaarr :))))
ctsi günü adet günümdü. Test yaptım çift çizgiyi gördüm
Pztsi dr.a gittim. Beta hcgye bakıldı pozitif dedi dr.
Tek sorun henüz 4 haftalık ultrasonda görünmez, haftaya gel bakalım dedi.
çooook garip duygular içindeyim. Inanamıyorum hala
Haftaya ultrasonda da bi sorun görünmezse inşallah 5 haftalık hamiş olucam
Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Siz de bana dua edin nolur, dr keseyi görsün
kıss sen ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen zaten kilolu değilsinkiiiiiiiii bacımmm
yazılanlardan kötü bişey olduğunu tahmin edince panikle selam vermeyi akıl edemedim kusuruma bakmayın. Az önce geçmişe göz attım... Işte burada tüm kelimeler tükeniyor. Ne söylesem havada kalacak biliyorum. Içimden geçenleri ifade etmek için özenle seçilecek kelimeler anlamsız bi çabadan öteye geçemeyecek bunuda çok iyi biliyorum. Acını anlayamam koleram sadece acını paylaşabilirim ve dua ederim becerebildiğim kadar...
Yazdıklarını okuyunca kendimi senin yerine koydum önce. Sonra o anki tepkimi ve senin tepkini karşılaştırdım. üç beş satırlık yazında çok şey öğrettin bana. Tevekkülüne hayran kaldığımı söylemeliyim. Rabbim kulu için en iyi olanı bilir elbet. Ve kendisine böyle tevekkül eden bi kulunu mahzun bırakmaz inşallah. Rabbim bu sabrının karşılığını hem dünyada hem ahirette kat kat versin canım. Meleklerinle cennette buluşmanı diliyorum. çok sevdiğim bi hadis var " şaşarım o mümine ki onun her hali hayırdır. Başına bir musibet gelse sabreder, bu onun için hayırdır. Başına bir iyilik gelse şükreder, bu onun için hayırdır." üzgünüm
ama koleram da veriyo sanki o dombilimi o verirse bende veririm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?