Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Yazılanlardan kötü bişey olduğunu tahmin edince panikle selam vermeyi akıl edemedim kusuruma bakmayın. Az önce geçmişe göz attım... İşte burada tüm kelimeler tükeniyor. Ne söylesem havada kalacak biliyorum. İçimden geçenleri ifade etmek için özenle seçilecek kelimeler anlamsız bi çabadan öteye geçemeyecek bunuda çok iyi biliyorum. Acını anlayamam koleram sadece acını paylaşabilirim ve dua ederim becerebildiğim kadar...
Yazdıklarını okuyunca kendimi senin yerine koydum önce. Sonra o anki tepkimi ve senin tepkini karşılaştırdım. üç beş satırlık yazında çok şey öğrettin bana. Tevekkülüne hayran kaldığımı söylemeliyim. Rabbim kulu için en iyi olanı bilir elbet. Ve kendisine böyle tevekkül eden bi kulunu mahzun bırakmaz inşallah. Rabbim bu sabrının karşılığını hem dünyada hem ahirette kat kat versin canım. Meleklerinle cennette buluşmanı diliyorum. Çok sevdiğim bi hadis var " Şaşarım o mümine ki onun her hali hayırdır. Başına bir musibet gelse sabreder, bu onun için hayırdır. Başına bir iyilik gelse şükreder, bu onun için hayırdır." Üzgünüm

canımın içi nice nice nice senelere her zaman mutlu huzurlu sağlıklııı ömürlür eşinle sana RABBİM NASİP ETSİNN..mutluluğunuz bi ömür sürsünn..
üzülme bıldırcınn seneye ve her sene inşallah hep birlikte olur ve kutlarsınız bugünüü gönülleriniz bir olsunnn

wayy anasını sayın seyirciler kolerama bakın yahu sahalara geri dönmüşte haberimis yokmuş hemde fit haliyle ben şimdi seni kıskanır 15 kilo vermezmiyim

sana n'oliiiiiiiiiiiiiiiii madamımmmmmmm otur oturduğun yeree sankii dombilik bişiymişşteee kilo vercekmişş
bebişşş n'olcak bebişşş heeeeeeeeeeeee

şiir yazmıştım ben yıllar önce sizlere paylaşmak istedim bebekimm beğendin mi
offfffffffffff madamımmmm ne diyosun senn şimdiiiiiiiiiiii

ayyy canımm çok sevindim hayırlı olsun inşallah bende gördüm çift çizgiyi ama kan tahliline gitmedim henüz pek içimden gelmiyor daha

cok güzelmişşşşşşşş canım yaa

yaaa neden kan vermiyosun? nasıl sabredebiliyosun. hadi hemen koş yaptırr

tebrikler canım ALLAH sağlıklı sıhhatli bi sekilde kucağına almayı nasip etsin inşş..

kızlar çok kötüyüm çok moralim bozuk sinirlerim bozuldu ağladım ya göz yaşlarımı tutamadım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum anlamadım niye tahlillerim vardı yine demirim kan değerim düşükmüş hiç düzelmedi gitti . sinirlerim zıplıyo artık dayanamamışım tam beni çağırdılar girdim içeri baygınlık geçirdim oturdum köşeyye bişiler tıkadılar burnuma poğaça verdiler aç olabilirim diye yanımada para almamıştım ilacımıda alamadım sinirlerim çok bozuk bıktım ben bu kansızlıktan demir eksikliğinden bebeğimede zararı olurmuş düşük tehlikesi falan amann ne bilim işte ya

hayırlısı olsun tatlımmm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım çok geçmiş olsun, böyle şeyleri kafana takma, doktorum hangi ilacı verdiyse onu al ama böyle şeyler düşünme, benim de demirim ve kan sayımım düşük ama şimdi böyle diye düşük yapacaz diye düşünemeyiz ki, kızarım bak sana, ben kendimi bildim bileli kansızım ama asla böyle şeyler düşünmedim, kan yapıcı ve demir içeren gıdalar tüketeceksin, ilacını alacaksın, panik yapmak yokk

bilmiyorum hazır değilim belkide duymaya belkide hamiş değilim hem daha yeni gibi zaten bi kaç gün geçsin değerler varsada yüksek çıksın ayyy hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan şaşkınım halen biraz kendime gelim ömrü vars bekler zaten beni ....ama sana çooook sevindim tatlım çokkk
yaaa neden kan vermiyosun? nasıl sabredebiliyosun. hadi hemen koş yaptırr

ama hicranım yaa çok dikkat et bebişim kötü insanlar için ağlayıp sızlamanın kimseye yararı yok sana zararı çok ama unutma bebişim herşey güzel olur inşallah iç ilaçalrını ihmal etme

bende seniii cok cokk cok seviyorummm ve seni her zaman mutlu görmek istiyorummm sen bizi bbuluşturdun bu güzelll topiğin mimarı sensinn kolerammmmmmm

hiç ayrılmayalım. Gerçekten bu topiği açarken böyle düşünmüyodum. Ne iyiki varsınız yaa iyiki. Hiç kaybetmeyelim birbirimizi

canım operasyondan sonra zaten 1-2 kilo gider. Benimki biraz kof şişlik. Tatlıyla kendimi çok şımarttım. Tatlıyı kesicem en önce. Ondan sonra gider. şimdi bide yaz ya diyetisyene gerek bile yok.

evet meleğim beterin beteri var tabi. Ama hamileyken insan daha duygusal oluyo. Normal insan gibi olmuyosun. Toparlanıyo insan ne olursa olsun. Hayata devam

canım yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahhhhhh. Günün güzel haberi işte budur.

kıss sen ne diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen zaten kilolu değilsinkiiiiiiiii bacımmm

yooo feysteki resme aldanmaaaaaaaa o 1 sene önce

canım yaaa gözlerim sulandı yine boncuk boncuk. Seni çok seviyorummmm !

ama koleram da veriyo sanki o dombilimi o verirse bende veririm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sana yok kilo vermek Madamım hadi kan testini yaptır gari yaw. Biran önce teyze olmak istiyorum Kilo vermekten bahsediyo bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…