- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.601
kızlar çok kötüyüm çok moralim bozuk sinirlerim bozuldu ağladım ya göz yaşlarımı tutamadım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum anlamadım niye tahlillerim vardı yine demirim kan değerim düşükmüş hiç düzelmedi gitti . Sinirlerim zıplıyo artık dayanamamışım tam beni çağırdılar girdim içeri baygınlık geçirdim oturdum köşeyye bişiler tıkadılar burnuma poğaça verdiler aç olabilirim diye yanımada para almamıştım ilacımıda alamadım sinirlerim çok bozuk bıktım ben bu kansızlıktan demir eksikliğinden bebeğimede zararı olurmuş düşük tehlikesi falan amann ne bilim işte ya
bugünn zaten evlilik yıldönümümüss koçişş yokk o ayrı ben ayrııı bunalımdayımmmmmmmmmm
hadi kolerammm senin mutluluğun hepimizin mutluluğu olucakkk 3 ay sonra başlarsın koçişeee:92::92::92::92::92:
beni benden aldin madamimmmm,,,,,tüm dostlarıma armağan olsun hepinizi çoook seviyorumm
HASRET
Her şeye söz geçirebiliriz...
Elimize, dilimize, yüreğimize...
Elimize ateşi,
dilimize küfrü,
yüreğimize karşılıksız aşkı yasaklarız...
Bir tek,
hasrete geçmez nazımız...
içimiz titrer, aklımıza düşünce...
Yüreğimiz yansa,
dilimiz sussa,
elimiz dokunmasa,
adı 'Yalan' da olsa...
Özleme engel olamayız.
An gelir;
"Ben onu çok özledim" deyiveririz...
Buram buram burnumuzda tüter,
Çise çise gözlerimizde belirir,
Bir soluk sesine dünyayı yıkası gelir insanın...
Bir anlık da olsa...
Her şeye geçer sözümüz...
Ayağımıza, gözümüze, aklımıza...
Ayağımıza gitmemeyi,
Gözümüze bakmamayı,
Aklımıza unutmasını söyleriz.
Bir tek;
Hasrete geçmez emrimiz...
Damla, kirpiğe değince;
Biliriz ki artık onu yolundan çeviremeyiz...
Ayağımız yollarına sapmasa,
Gözümüzden ırak düşse
Aklımız 'unuttum' diye haykırsa da...
Damla, kirpiğe dökülünce
Hasret her bir damla da daha da taşar...
Hasrete "vazgeç" diyemeyiz..
Onu zincirleyip esir edemeyiz...
Hasret; söz dinlemez arsız bir çocuk gibidir,
Ne zaman gelip kapımızı çalacağını hiç bilemeyiz...
Hasret; nisan yağmurları gibidir,
Ne vakit yağıp gürleyeceğini kestiremeyiz...
Hasret... ölmek gibidir...
Yaşarken her gün bir daha yakınlaştığımız...
Nisan/07
gözün aydin canimmmm, kucagina alip sevmeyide göresin insallahkızlar selam, herkes nasıl acaba???
benden güsel haberler vaaarr :))))
ctsi günü adet günümdü. test yaptım çift çizgiyi gördüm
pztsi dr.a gittim. beta hcgye bakıldı pozitif dedi dr.
tek sorun henüz 4 haftalık ultrasonda görünmez, haftaya gel bakalım dedi.
çooook garip duygular içindeyim. inanamıyorum hala
haftaya ultrasonda da bi sorun görünmezse inşallah 5 haftalık hamiş olucam
Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. siz de bana dua edin nolur, dr keseyi görsün
hiç ayrılmayalım. Gerçekten bu topiği açarken böyle düşünmüyodum. Ne iyiki varsınız yaa iyiki. Hiç kaybetmeyelim birbirimizi
canım operasyondan sonra zaten 1-2 kilo gider. Benimki biraz kof şişlik. Tatlıyla kendimi çok şımarttım. Tatlıyı kesicem en önce. Ondan sonra gider. şimdi bide yaz ya diyetisyene gerek bile yok.
evet meleğim beterin beteri var tabi. Ama hamileyken insan daha duygusal oluyo. Normal insan gibi olmuyosun. Toparlanıyo insan ne olursa olsun. Hayata devam
canım yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahhhhhh. Günün güzel haberi işte budur.
yooo feysteki resme aldanmaaaaaaaa o 1 sene önce
canım yaaa gözlerim sulandı yine boncuk boncuk. Seni çok seviyorummmm !
sana yok kilo vermekMadamım hadi kan testini yaptır gari yaw. Biran önce teyze olmak istiyorum Kilo vermekten bahsediyo bide.
canımın içi nice nice nice senelere her zaman mutlu huzurlu sağlıklııı ömürlür eşinle sana RABBİM NASİP ETSİNN..mutluluğunuz bi ömür sürsünn..
üzülme bıldırcınn seneye ve her sene inşallah hep birlikte olur ve kutlarsınız bugünüü gönülleriniz bir olsunnn
şiir yazmıştım ben yıllar önce sizlere paylaşmak istedim bebekimm beğendin mi
beğenmemmiiii tam benlikkk senmiii yazdınn madamımmmmm kıssımm senn şairminnn neyiinn?? mikemmell yazmışsınnn ama beni çok sulandırdınnnn sennn
ayyy canımm çok sevindim hayırlı olsun inşallah bende gördüm çift çizgiyi ama kan tahliline gitmedim henüz pek içimden gelmiyor daha
kızlar çok kötüyüm çok moralim bozuk sinirlerim bozuldu ağladım ya göz yaşlarımı tutamadım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum anlamadım niye tahlillerim vardı yine demirim kan değerim düşükmüş hiç düzelmedi gitti . sinirlerim zıplıyo artık dayanamamışım tam beni çağırdılar girdim içeri baygınlık geçirdim oturdum köşeyye bişiler tıkadılar burnuma poğaça verdiler aç olabilirim diye yanımada para almamıştım ilacımıda alamadım sinirlerim çok bozuk bıktım ben bu kansızlıktan demir eksikliğinden bebeğimede zararı olurmuş düşük tehlikesi falan amann ne bilim işte ya
yani evet koleram kilolu değil, o kısmı anlayamadım
ama koleram da veriyo sanki o dombilimi o verirse bende veririm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cucummmmmmm benimmmm sağoll bebeimmm dileklerin içinnnn zor ama napalımm bu sene böyle olması gerektii eminim kocişimin sınavı olmasaydı yanımda olurdu
kizlar ,bu konuda sahsen söz veremem,,,,,ayrılmayalım tabiii birbirimizi bulmuşken neden kiii bu ayrılıklarrrsen benimmm baş mimarımsın canımsınnn
ne demek bebüşümmm sen üzülme kocişinle kavuşunca her gününüz yıldönümüü tadında gecicekkkk inşallahhhhhhhhhhh
kızlar çok kötüyüm çok moralim bozuk sinirlerim bozuldu ağladım ya göz yaşlarımı tutamadım 2 gündür karın ağrısı çekiyorum anlamadım niye tahlillerim vardı yine demirim kan değerim düşükmüş hiç düzelmedi gitti . sinirlerim zıplıyo artık dayanamamışım tam beni çağırdılar girdim içeri baygınlık geçirdim oturdum köşeyye bişiler tıkadılar burnuma poğaça verdiler aç olabilirim diye yanımada para almamıştım ilacımıda alamadım sinirlerim çok bozuk bıktım ben bu kansızlıktan demir eksikliğinden bebeğimede zararı olurmuş düşük tehlikesi falan amann ne bilim işte ya
hicranınnn canımm yanlışş anlama ama sen halı falanda yıkadım dedin yapma bitanemmm yapmaa işller sonraya kalsada olurrr dikkat et kendinee ilaçlarını aksatmaaa bende de kansızlık var eğer şekerin falan yoksaaa pekmez iç,çekirdekli kuru üzüm yee bol boll
kizlar ,bu konuda sahsen söz veremem,,,,,
kizlar ,bizde temmuzda sözlenmistikkkk....o tr'deydi ,bense bizim evde(hep benim cadiligim yüzünden )
rica ederimm bebemmmmmmmamiiin, çok teşekkür ederim:)
evet kolerammmm evettttttttttt hiç ayrılmayalımmm iyiki açmışsın iyiki adetim gecikmişte buraya gelmişimmmm birsürü bebişimm oldu benimdeeebilmiyorum hazır değilim belkide duymaya belkide hamiş değilim hem daha yeni gibi zaten bi kaç gün geçsin değerler varsada yüksek çıksın ayyy hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan şaşkınım halen biraz kendime gelim ömrü vars bekler zaten beni ....ama sana çooook sevindim tatlım çokkk
ayy sen valla insanı orta yerinden çatlatırsınnn 3 test ve 3 çizgiden sonra halamııı madamımm benim lafımadamı inanmıyorsunn yoksam???
milletin lafına bakmayın artıkkk umursamayın bileee bakın kendinize sizz ilaçlarını sakınn ihmal etme hicranımmm madamımm sende biran önce git ve bvitaminlerine başla bebemm beeeee valla kızıyorummmhaaaaaaaaaaaa
ama hicranım yaa çok dikkat et bebişim kötü insanlar için ağlayıp sızlamanın kimseye yararı yok sana zararı çok ama unutma bebişim herşey güzel olur inşallah iç ilaçalrını ihmal etme
hiç ayrılmayalım. Gerçekten bu topiği açarken böyle düşünmüyodum. Ne iyiki varsınız yaa iyiki. Hiç kaybetmeyelim birbirimizi
canım operasyondan sonra zaten 1-2 kilo gider. Benimki biraz kof şişlik. Tatlıyla kendimi çok şımarttım. Tatlıyı kesicem en önce. Ondan sonra gider. şimdi bide yaz ya diyetisyene gerek bile yok.
aferimmm işte böyle olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizi seviyomm beeeeeeeeeeee valllaaaaaa
evet meleğim beterin beteri var tabi. Ama hamileyken insan daha duygusal oluyo. Normal insan gibi olmuyosun. Toparlanıyo insan ne olursa olsun. Hayata devam
bideee madamımmm şu kan testini yapsaaaaa iyi olcekkkkkkk
canım yaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahhhhhh. Günün güzel haberi işte budur.
vallaa ben bilmem ordaki resime bakarımm beeennnn ordazayıfsın hiç gerek yok bebeğimm kadın dediğin biraz ele avuca gelcekkk
yooo feysteki resme aldanmaaaaaaaa o 1 sene önce
uyyyy kıyamamm ben sizeeeeeeeeeeeeee
canım yaaa gözlerim sulandı yine boncuk boncuk. Seni çok seviyorummmm !
evet madamımmm valla döverisssssssssssss dimi kolerammmm ne diyoo bu şaşkınnnn
sana yok kilo vermekMadamım hadi kan testini yaptır gari yaw. Biran önce teyze olmak istiyorum Kilo vermekten bahsediyo bide.
ayrılmayalım tabiii birbirimizi bulmuşken neden kiii bu ayrılıklarrrsen benimmm baş mimarımsın canımsınnn
beynimi sulayan can dostlarım yarın gidip sizin için kan vericem emin olun ben hiç merak etmiyorum ama sizler için ve eşim için yapıcam bunu ben bi aptala döndüm iki gündür sevinmeyede üzülmeyede hazır değilim ayyy bana neler oluyor anlamadım biri beni cimciklesin kendime gelim
şimdi çıkıyorum deminki yarım kalan işi tamamlamaya gelicem üzülmeyinn
kızlar hepinize çok teşekkür ederim:)
Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
fakat ben hala o kadar şaşkınım ki. adet günümden önce çok karnım ağrıdı, moralim çok bozulmuştu yine olmucak diye, tam günümde bişi beni eczaneye itti :)
fakat kafam hala karışık, dr. benimle pek ilgilenmedi. pek ciddiye almadı daha doğrusu. betahcg sonucuna baktı. biraz düşük dedi, zaten 4 haftalıksın haftaya gel ultrasonla bakalım. bizim için önemli olan kesenin yeri dedi ve gönderdi beni
eşime bişey belli etmedim ama çok moralim bozuldu. o kadar heyecanla dr.un karşına gittim (ki dr.a gitmeden ince bir idrar testi, 2 de kan testi yaptırmıştım) hamiileyim galiba dedim, kendimce bi sürü sorular hazırladım o beni 3 dakkada yolladı
hevesim kursağımda kaldı işin aslı. şimdi herkes bana şunu ye, şunu iç vs. diye öğütler veriyo ama ben hala havaya giremedim dr.un yüzünden
seni şimdi bi dövüceemmmm çimdilemek sana yetermii beeee seni dövmek lasımm dövmekkkkbeynimi sulayan can dostlarım yarın gidip sizin için kan vericem emin olun ben hiç merak etmiyorum ama sizler için ve eşim için yapıcam bunu ben bi aptala döndüm iki gündür sevinmeyede üzülmeyede hazır değilim ayyy bana neler oluyor anlamadım biri beni cimciklesin kendime gelim
şimdi çıkıyorum deminki yarım kalan işi tamamlamaya gelicem üzülmeyinn
ayyy evet kavuşalımmda bidaha ayrılmıalımmmmmmm güsel güsell günlerimize devam edelimmm canımm koçişimmmmmmm SENİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİORUMM BENNNNne demek bebüşümmm sen üzülme kocişinle kavuşunca her gününüz yıldönümüü tadında gecicekkkk inşallahhhhhhhhhhh
kizlar ,bu konuda sahsen söz veremem,,,,,
O neden nikitammm bisi bırakıyonmuuuuu??????????
Kizlar ,bizde temmuzda sözlenmistikkkk....o tr'deydi ,bense bizim evde(hep benim cadiligim yüzünden )
aşkolsun nıkıta bırakıcan mı bizi yaniii olmadıı şimdi bu canım yaaaben seni bırakmam kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?