Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hicranım yaa moralini ne olursa olsun yüksek tut. Düşük müşük te aklına getirme öyle. çok iyi beslenmen lazım. Kan yapıcı şeyler ya. ıspanak ye. Tamamla kendini nolur. Ama asla kötü şeyler getirme aklına emi.

hayirlisi canimm
beni benden aldin madamimmmm,,,,, süperrr ...
gözün aydin canimmmm, kucagina alip sevmeyide göresin insallah

ayrılmayalım tabiii birbirimizi bulmuşken neden kiii bu ayrılıklarrr sen benimmm baş mimarımsın canımsınnn

cucummmmmmm benimmmm sağoll bebeimmm dileklerin içinnnn zor ama napalımm bu sene böyle olması gerektii eminim kocişimin sınavı olmasaydı yanımda olurdu

beynimi sulayan can dostlarım yarın gidip sizin için kan vericem emin olun ben hiç merak etmiyorum ama sizler için ve eşim için yapıcam bunu ben bi aptala döndüm iki gündür sevinmeyede üzülmeyede hazır değilim ayyy bana neler oluyor anlamadım biri beni cimciklesin kendime gelim

şimdi çıkıyorum deminki yarım kalan işi tamamlamaya gelicem üzülmeyinn

ben senin içinden bi getircemm görcenn hade çabukk o ablaya git yaptır sankim çok zorr allahım yarebbimmmmmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sakin ol canimmm,
bugun neler oluyor ya? aaaa siraylami ??
dikkat et kendine, sana yarar seyler ye ,ic.
gecmis olsun, umarim daha beter olmaz, hemen iyilesirsin.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim:)
Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
fakat ben hala o kadar şaşkınım ki. adet günümden önce çok karnım ağrıdı, moralim çok bozulmuştu yine olmucak diye, tam günümde bişi beni eczaneye itti :)
fakat kafam hala karışık, dr. benimle pek ilgilenmedi. pek ciddiye almadı daha doğrusu. betahcg sonucuna baktı. biraz düşük dedi, zaten 4 haftalıksın haftaya gel ultrasonla bakalım. bizim için önemli olan kesenin yeri dedi ve gönderdi beni
eşime bişey belli etmedim ama çok moralim bozuldu. o kadar heyecanla dr.un karşına gittim (ki dr.a gitmeden ince bir idrar testi, 2 de kan testi yaptırmıştım) hamiileyim galiba dedim, kendimce bi sürü sorular hazırladım o beni 3 dakkada yolladı
hevesim kursağımda kaldı işin aslı. şimdi herkes bana şunu ye, şunu iç vs. diye öğütler veriyo ama ben hala havaya giremedim dr.un yüzünden

cucummmmmmm benimmmm sağoll bebeimmm dileklerin içinnnn zor ama napalımm bu sene böyle olması gerektii eminim kocişimin sınavı olmasaydı yanımda olurdu

ne demek bebüşümmm sen üzülme kocişinle kavuşunca her gününüz yıldönümüü tadında gecicekkkk inşallahhhhhhhhhhh

ayrılmayalım tabiii birbirimizi bulmuşken neden kiii bu ayrılıklarrr sen benimmm baş mimarımsın canımsınnn
kizlar ,bu konuda sahsen söz veremem,,,,,
ne demek bebüşümmm sen üzülme kocişinle kavuşunca her gününüz yıldönümüü tadında gecicekkkk inşallahhhhhhhhhhh

kizlar ,bizde temmuzda sözlenmistikkkk....o tr'deydi ,bense bizim evde (hep benim cadiligim yüzünden )

hicranınnn canımm yanlışş anlama ama sen halı falanda yıkadım dedin yapma bitanemmm yapmaa işller sonraya kalsada olurrr dikkat et kendinee ilaçlarını aksatmaaa bende de kansızlık var eğer şekerin falan yoksaaa pekmez iç,çekirdekli kuru üzüm yee bol boll

ay allaaamm, halimi yikmisti bu??

bidaa olmasin

amiiin, çok teşekkür ederim:)
rica ederimm bebemmmmmmm ne dimekkkkkkkkkkkkk

evet kolerammmm evettttttttttt hiç ayrılmayalımmm iyiki açmışsın iyiki adetim gecikmişte buraya gelmişimmmm birsürü bebişimm oldu benimdeee

sende benim canımmmm cucummmmmmmmsunnnnnnn

hamilesin yaa duygular karıştı sende madamımmm

ah tatlım benim malesef dr lar öle. ilk doktorum benim yüzüme bile bakmadı. sonraki 3 muaynedede tabi. yüzüme bakmadığı için her defasında hatırlayamadı uyuz kadın. bide uyuz uyuz konuşup moralimi bozdu. sonraki de ona keza öyleydi. en son doktorum çok ağır efendiydi. son anda iyi bi doktor buldum ama dediğim gibi son anda. başı kalabalık olmayan sakin ve mümkünse yaşı büyük olan dr seç çünkü onlar artık çook olgunlarşmış oluyo. çok tecrübeli oluyo. genç dr lar çok heycanlı. bide çok paracı. dikkat et seçimde. hangi şehirdesin?

seni şimdi bi dövüceemmmm çimdilemek sana yetermii beeee seni dövmek lasımm dövmekkkk
git kuzum yaaaa iş yerindeymişşş kan tahlilcinnnnnnnnnnnn

ayyy evet kavuşalımmda bidaha ayrılmıalımmmmmmm güsel güsell günlerimize devam edelimmm canımm koçişimmmmmmm SENİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİORUMM BENNNN

aşkolsun nıkıta bırakıcan mı bizi yaniii olmadıı şimdi bu canım yaaaben seni bırakmam kiii

daha evvelde birakmisligim var canimmm, ben daha evvelde bir topikte yazdim durdum...(inan basligi hatirlayamiyorum, ama oda hamilelikle ilgiliydi,nisan annelerimiydi,mart annelerimiydi ?oyle biseydi. sonra uyeligimi iptal ettim, tekrar actirdim , hani olurda iptal ettirirsem haber ederim )
sen beni tut canim, birakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…