Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben de ümidini mayısa erteleyenlerdenim 4 ay oldu her ay acaba diyerek bekledim ama her defasında aynı hüsran..bakalım mayıs ayı uğurlu gelir belki:)) listeye beni de ekleyin yaş 30 beklenen(beklenmeyen ) tarih 17 ma

hoşgeldinnnn canımmmmmm
inşallah uğurlu gelir burasıda hamiş yazarız seni
listeye ekledim

sovanı kaynatıp suyunu çıkarıp buna kürmü diyoz yani ııyykkk
canım bu soğan kürü ile hamile kalan okadar kadın varki anlatamam ben onları okudum dedimki 15 gün dayan 15 gün içiyorsun bu kürü
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir

ben de ümidini mayısa erteleyenlerdenim 4 ay oldu her ay acaba diyerek bekledim ama her defasında aynı hüsran..bakalım mayıs ayı uğurlu gelir belki:)) listeye beni de ekleyin yaş 30 beklenen(beklenmeyen ) tarih 17 ma
hoşgeldin bende yeni geldim nisan ayı için baya umutluydum ama regl oldum daha yeni bitti çalısmalara daha bugün başliyabileceğiz seninde bat 17 mayıs mış benimde 17 mayıs sevindim walla o güne kadar dertleşiriz sendemi 28 günde bir oluyorsun

tolsencim ben hala beklyrm bu arada bende ingilizce öğretmeniyim zümrem

evt cnm son 2 aydır karıştı ama önceleri 28 günde adet olurdum çok iyioldu aynı olması ama çalışmalara perş bşlayıp bi sonraki hafta sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum ...inş.bu ay Allah ın izniyle çift çizgiyi görürüz..

normalde 24-25 günde oluyodum ama geçen ay 31. gün oldum kafam karıştı...

ay yeni girebildim nete yaaa. canım sen geçen hafta kimyasal gebelik yani düşük yaşamış olabilirsin biliiyo musun? normal düzenden bir hafta gecikmişsin..bebek tutunmaya çalışmış ama olmamış yani...normalde 24 günde bir olduğunu farzedersek - 14 yapıyosun yani adetinin onuncu günü normalde yumurtlama günün olmalı. ama işi sağlama alıp 9. gün teste başla sen bence...hatta dediğim gibi ateşini de ölçersen daha sağlam olur tatlım:))

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy.....süpeeeer...hadi inşallah yaaaa... birimiz bi başlasak gerisi çorap söküğü gibi gelicek ööle hissediyorum ben....patır patır doğurucaz:)) hi hi hi

canım sen hiç öyle birşey yaşadın mı ki?

aaa tolsen ben de ingilizce öğretmeniyim:))

I am pregnant
you are pregnant
we are pregnaaaaaaannnnnttttttt!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…