- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
ben de ümidini mayısa erteleyenlerdenim 4 ay oldu her ay acaba diyerek bekledim ama her defasında aynı hüsran..bakalım mayıs ayı uğurlu gelir belki:)) listeye beni de ekleyin yaş 30 beklenen(beklenmeyen ) tarih 17 ma
canım bu soğan kürü ile hamile kalan okadar kadın varki anlatamam ben onları okudum dedimki 15 gün dayan 15 gün içiyorsun bu kürüsovanı kaynatıp suyunu çıkarıp buna kürmü diyoz yani ııyykkk
hoşgeldinnnn canımmmmmm
inşallah uğurlu gelir burasıda hamiş yazarız seni
listeye ekledim
hoşgeldin bende yeni geldim nisan ayı için baya umutluydum ama regl oldum daha yeni bitti çalısmalara daha bugün başliyabileceğizben de ümidini mayısa erteleyenlerdenim 4 ay oldu her ay acaba diyerek bekledim ama her defasında aynı hüsran..bakalım mayıs ayı uğurlu gelir belki:)) listeye beni de ekleyin yaş 30 beklenen(beklenmeyen ) tarih 17 ma
ben de ingilizce öğretmeniyim nerdesin şekerim sen?
bereem ve koleram bensiz yine döktürmüşsünüz kızlar kadriyeden haber varmı? ayrıca kolera bence 4-5 gün sonra sende kan testi yaptır çatlıycaz vallaha hep beraber :18:
hoşgeldin bende yeni geldim nisan ayı için baya umutluydum ama regl oldum daha yeni bitti çalısmalara daha bugün başliyabileceğizseninde bat 17 mayıs mış benimde 17 mayıs sevindim walla o güne kadar dertleşiriz sendemi 28 günde bir oluyorsun
tolsencim ben hala beklyrm bu arada bende ingilizce öğretmeniyim zümrem
canım benimm yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bu topiği bilniçsizce açtım aslında böyle güzel bi topik olacağını ben bile düşünmemiştim. sayenizde güzel burası. hepinizi çok seviyorum
tolsencim ben hala beklyrm bu arada bende ingilizce öğretmeniyim zümrem
ben de sınıf öğretmeniyim :))slmlarr meşlektaşlarım :))
normalde 24-25 günde oluyodum ama geçen ay 31. gün oldum kafam karıştı...
kızlar merhaba
sabah kan testi yaptırdım. deger 2.61 çıktı. kadın 3 gun sonra yenıden baktırın dedi. çok erken gebelik olabilirmiş.
hiç bişi anlamadım.
ama belirtiler aynen devam .nasıl gecer bu 3 gun ya
ay yeni girebildim nete yaaa. canım sen geçen hafta kimyasal gebelik yani düşük yaşamış olabilirsin biliiyo musun? normal düzenden bir hafta gecikmişsin..bebek tutunmaya çalışmış ama olmamış yani...normalde 24 günde bir olduğunu farzedersek - 14 yapıyosun yani adetinin onuncu günü normalde yumurtlama günün olmalı. ama işi sağlama alıp 9. gün teste başla sen bence...hatta dediğim gibi ateşini de ölçersen daha sağlam olur tatlım:))
ben de ingilizce öğretmeniyim nerdesin şekerim sen?
bereem ve koleram bensiz yine döktürmüşsünüz kızlar kadriyeden haber varmı? ayrıca kolera bence 4-5 gün sonra sende kan testi yaptır çatlıycaz vallaha hep beraber :18:
süper ya örtmen dolu burası. peki örtmenim örtmenim sen nerdesin?
aaa tolsen ben de ingilizce öğretmeniyim:))
I am pregnant
you are pregnant
we are pregnaaaaaaannnnnttttttt!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?