- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.621
ay allaaamm, halimi yikmisti bu??
Bidaa olmasin
nere gittiniz??niye sustunuz ??
daha evvelde birakmisligim var canimmm, ben daha evvelde bir topikte yazdim durdum...(inan basligi hatirlayamiyorum, ama oda hamilelikle ilgiliydi,nisan annelerimiydi,mart annelerimiydi ?oyle biseydi. sonra uyeligimi iptal ettim, tekrar actirdim , hani olurda iptal ettirirsem haber ederim)
sen beni tut canim, birakma.
aaa o nasssıııı oldu öylee nikimm?
walla oldu, onun yanimda olamamasi cok koydu tabi ,ama nisanimizda acisini eze eze cikardik
iliskimiz hatri sayilir bir zaman almisti,benide isteyen oluyordu zirt pirt, sinir oluyordu oda beni isteyen olunca, tam olarak hazirligimiz olmasada ''illa olacak, benimsin benim'' dedi vede almanyadaki akrabalarini yollatti ,istetti,yüzük taktirdi .....(hemde kimi yollatti, acaip olmustu heee)
evet ...2002 temmuzduanliyacaginiz, babasi telefondan istedi beni, onun amcaogluda (alamandaki) tüm kadro gelip beni Allahin emriyle istemislerdi. nasil? orijinal dimi?
Neyse, artik bir daha denemez, umarim yeterince korkutmusuzdurevet nikitamm yıkamışşşş kıssstımm ama sadece fırçaladım dedii bideee utanmadannn
temam bacimmmkız burdayısss yaaa susmuyomm valla sürekli yasıyommm :126:
bırakmam ben seniiibu öle nisan topiğine benzemezzz bu koleramın topiğiiiiii ve sen bizimle kalıcaksın bıldırcınnn hem sevmedinmi sen bizi neden öle ayrılık cümleleriiii
Neyse, artik bir daha denemez, umarim yeterince korkutmusuzdur
temam bacimmm
kaliciyim tatlim, bende cok ama cok sevdim, hepinizi desem olmaz, sevilenler kendilerini iiyi bilirler
ama cucum, sende pek bir sevdirdin kendini tontisimmm, cilekli turtam
ciddi cok orjinalmişşşş nıkıtaaa farklı olmuş yaniiii
evet canimm, halasida gelmisti, asil ona bayilmistim ben, cunku o kizini vermek istiyordu cok onceden, fakat bizimki resti cekmisti , ne kizi ne almanyayi istemiyorum diye...
acaipti ya, onlarin yerinde olmayi hic istemezdim, düsünsene ;kiz tarafi olarak reddediliyorsun avrupali olarak,belki anlamayabilirsin ne demek oldugunu. kötüydu onlar icin yane.
eee, sizinki nasil oldu tontisim, sende anlatta benimki bosa gitmesin
ayyy bıldırcınım benimm ya tabikii herkesin sevgisi bir diil ama genel olarak güsel bi topik ve güzel insanlar var bu da bizim sansımızzz inan bana bende seni sefiommmmmm benimmm acık sözlüüü moka sevdalısı hatunummm
sana katilmamak icin direnmiyejiyim, haklisin tatlim,,,
buradayiz, buraliyiz, resimlerinizide koyun, goreyim be sizi....
ayyy gıcık halaaaaaayy nasıl oluyodaa halasının kızına o gözle bakmasını bekliyolar yaaa hayret bişiyyy ayy cok sinirlendimm neyse gecmiş gitmişşş kocişin senin zafer senin
bizimkiii valla biz zaten bi ortak bi akrabanın düğününde tanıştıkkk öle bakışmalar falansonramm bizim evde kaldı cünküü ankaradan istanbula misafir olrak gelmiştiii ankarada okuyoduuu sonra ankaraya döndü telefon trafiğiii sonra ben sınava girdim ankarayı kazandımm ama hayırdır noluyoo falan babam yollamak istemedi ama ben gittimmm sonra 1 yıl sonrasıı istemeye geldiler ve olduuu da bitti masallahh ama biz 4 yıl sözlü olarak kaldıkk o dönem cok güseldi aynı sehirde ve ikimizde öğrenciyiz süperdiii ben yurttaydım o evde öle işteee cok güsel günlerdi ve halaada ankarayızzz:97:
sende benim canımmmm cucummmmmmmmsunnnnnnn
hamilesin yaa duygular karıştı sende madamımmm
ah tatlım benim malesef dr lar öle. ilk doktorum benim yüzüme bile bakmadı. sonraki 3 muaynedede tabi. yüzüme bakmadığı için her defasında hatırlayamadı uyuz kadın. bide uyuz uyuz konuşup moralimi bozdu. sonraki de ona keza öyleydi. en son doktorum çok ağır efendiydi. son anda iyi bi doktor buldum ama dediğim gibi son anda. başı kalabalık olmayan sakin ve mümkünse yaşı büyük olan dr seç çünkü onlar artık çook olgunlarşmış oluyo. çok tecrübeli oluyo. genç dr lar çok heycanlı. bide çok paracı. dikkat et seçimde. hangi şehirdesin?
ailesi nerde simdi esinin aynı sehirdemisinizzaslinda tek suclu hala demiyeyim, esimin aileside istiyordu....üstümde kalmasin simdi
sahane olmus tatlim sizinki... ooohh misss .....
ankaradayım hayatım. aslında hazırlık aşamasında gittiğim bi bayan dr. vardı ondan memnundum ama aynı hastanede çok ün yapmış başka bi erkek dr. var. herkes ona gidiyo, arakdaşım da onunla doğum yaptı. ben de denenmiş dr. diye ona geçtim ama o da bööle yaptı işte. ctsi ultrason esnasında da böyle davranırsa ben yine eski dr.uma dönerim :26:
walla canım benim buraya resim koyamıyorum face de yok benimmm istersen özelden msn adresimi yazıyım ordan bak valla bende seni merak ediyommm canımm
benim msn'in acilmiyor tatlim...sanirim kardesim bozdu.
bana gelmisti , bizim netten telefonundan nete girmek istedi, bizimki wireless, o gunden sonra msn acilmaz oldu. nasil duzelir ,onuda bilmiyorum, esimde benimle kafa yapio''oh olsun sana, iyi oldu'' diye
anliyacagin, acamiyorumki :26:
buraya koy, kilitle ,olmazmi?
ailesi nerde simdi esinin aynı sehirdemisinizz
evet ya bizimki cok güsell olduuu hemde ne misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?