Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla pek bii orjınall nikimmm
BENİMSİNN BENİMM BEBEMMMMMMMMMM

nikimmm bennnnnn???????????:86:

yok canım ya buraya resim koymuyommm bi kere koydum kaldırana kadar canım cıktı msn sil bastan yükle bence o sekilde olur ancak yada pc ye format att

yaaa su avatarindaki bidiktan cokkk istiyorummm, su agza burna bak ,allaaammmm

tamam tatlim, ben koymustum, artik hangi akla hizmet koyduysam icim etmedi,sildim .hemde isarkadaslarimla olan resmimi koymustum
bi deniyeyim o zaman, bakalim msn caliscakmi....

hımmm yaramaslık yokk ne o öyleeeeeeeee

yok canım ya buraya resim koyulmaz valla sen bi dene bakemmmm valla olmadı msn sil bastan yükle bence olurmu msn olmadann

evet ya avatarımdakii bıdık acayipp bişiy ALLAHIM sana nasip etsin inşallah .... profiline baktımda meet joe black cok ii film yaa benimde favorilerimdennnnnnn müthişşseni arkidiş olrak ekledim kabul et beni nıkıcimmm

artık yaramaslıklar seninn olsunn cucummmmmmmmmmmmmm ne istersen yappp eee akşam ne yaptın bakem sennn???????

akşam acıkcası hiç bişiy yapmadım koleramdan sonraa basım cok agrıyoduuu öle uzandım tv izledimm sonra uyumusum koltuktaa gece kalktım yanımda aşkıtomm o da uyumuşş canım benimm yaa

madem konu evlilikten açılmış bende yazayım
ilk erkek arkadaşımla 18 yaşında tanıştım çok seviyodum mükemmel bi insandı ama ben biraz fazlaca kıskanç katlanılması zor biriydim. 3-4 ay ancak sabredebildi garibim, sonunda dayanamadı ayrıldık. ama ben öyle çok öyle çok seviyodumki unutamıyodum, iş dolayısıyla hergün görüşüyoduk sesini duyup onu görüncede hiç unutasım gelmiyodu açıkçası. Sonra baktım böyle olmayacak işten ayrıldım. aradan 2 yıl geçti ben başkasıyla nişanlandım ama aklımın bi köşesinde hep o. bu kısım biraz karışık ve hayatımın en zor sınavıydı o yüzden bunu hızlı geçiyorum. istesemde unutamıyodum onu ve evlenmek üzereydim son zamanlarda sorunlar artınca nişanı attım. ve tekrar eski işyerimde çalışmaya başladım. bu arada yine onla görüşme şansım oldu, sürekli bişeyler bahane edip onu arıyodum zaman zamanda görüşebiliyoduk. her ramazan birlikte iftar ediyoduk doğum günlerimizde görüşüyoduk, derken o askere gitti, giderken onu sevdiğimi ama bi beklentim olmadığını söyledim sarıldım sımsıkı, o hiçbişey demedi. bende demesini beklemiyodum zaten. askerdeykende hep aradım oda aradı. izne geldiğinde görüştük tüm sıkıntılarını rahatlıkla anlatırdı bana. askerden dönmesine 4-5 ay kala tlfonlarımı açmamaya başladı onun haberlerini başkalarından alır oldum. bigün sanırım yanlışlıkla tlfonumu açtı çok garip konuştu her zamankinden farklıydı sanki araya mesafe koymak istiyodu. bende onu daha fazla rahatsız etmek istemedim, bi kız arkadaşı olduğunu ve beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını düşündüm o an ve bi daha aramadım onu. ama onun için hep dua ettim Allah'ım onu çok seviyorum ama benim olsun demiyorum, sen herşeyi en iyi bilensin, onu en çok kim mutlu edecekse onla olsun dedim. ortak arkadaşlarımız bu duama çok şaşırıp bana kızıyolardı ama ben hep böyle dua ettim. sürekli alışveriş yaptığımız bi firmayı aradım karşımda O :) askerden geleli 2 ay olmuş eski işyerinde değilde başka bi yerde çalışmaya başlamış benim yeni haberim oluyo, kendimi tutamadım biraz sitem ettim, askerden geldiğinden haberim vardı ama nerde çalıştığını bilmiyodum. ben sitem edince bigün görüşelim dedi bende tamam dedim ama görüşmek için plan yapmadım çünkü ben kırılmayım diye görüşmek istediğini düşündüm, o çok insan canlısıdır kimseyi kırmak istemez benimde gönlümü almak için görüşmek istediğini düşündüm. 1-2 hafta sonra hani görüşecektik senle bişey konuşmam lazım dedi. aha dedim durum ciddi :) kesin evlenecek bi daha onu aramayım diye durumu bana uygun bi dille anlatmak istiyo. içim buruldu ama duamı hatırladım ve rahatladım. akşam buluştuk çok gergindi bişey diyecek diyemiyo terliyo kızarıyo bozarıyo, hadi söyle diyorum kolay değil diyo söyleyemiyo, bu durum daha çok canımı sıktı bende başladım saymaya. rahat ol anladım ben anladım dedim ne anladığımı sordu. evleneceksin ve seni bi daha aramamam için benle vedalaşacaksın dedim, şok oldu "BENİMLE EVLENİRMİSİN? diyecektim dedi" :))))))))) 66:

Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar

beğendiğine sevindim bebeim
hayirlisi canimm

beni benden aldin madamimmmm,,,,, süperrr ...

gözün aydin canimmmm, kucagina alip sevmeyide göresin insallah

güüselim bitanem ancek geçmişi okudum ne çok yazmışsınız hee kızım o abla dibimde değil bizim iş yeri binbir parça ben anyadayım onlar konyada hem şöför bugün yok işi var yarın gidicem inşallah ama önce arıycam tabe orda yoksa gitmem illa o vermeli bana sonucumu nasıl başlarsa öyle gider ben ona çok inanıyorum güler yüzlü insanlar istiyorum hep yoksa benim moral sıfıra düşer bebiş mebiş kalmassss ncncn nin doktoruna bak gıcık iinsan istemiom ben öle birini yaa
ben senin içinden bi getircemm görcenn hade çabukk o ablaya git yaptır sankim çok zorr allahım yarebbimmmmmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne gıcık doktorlar var yaaa biraz ilgilensene kardeşim diyemedinmi bebişim
hahahha kalır kalırr
ayyy bunlarrr kafayı yedirtir insanaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikiniside dövücemmm çocuğa tutuncak yer bırakın birass be zaten nerenis kalmışkiiii

bebişim işyerin ahtapot kolu dedim ya aramız var biraz o yüzden yarın inşallahh
heyy bu çok original olmuş nikitam bayıldım doğrusu aşka bak beeeeeeee
bebüşüm hoşbuldum annnemmm geçmişi okuudum anca
hosgedlinnnn canımın içiiiii

ben bugün kolerama üzülünce içimdeki herşey bitti ben çabuk etkilenirim böle şeylerden çok heveslenmek istemiyorum ama yarın gidicem inşallah
napıyosun bakayım?? hala test yaptırmadın mı sen?? kız sen me meraksız çıktın

yok bebem yaw ilk size söylerim sizden başka şuan kimim var benim bizim denetim raporları vardı gene yarım kalan onları hallettim
nerelere kayboldunn bebeimmmmmmmmmm sen test yaptırdınn dimi bisee söylemiyorsun????????:93:

vavvvvvvvvv tam film gibiii canım yaaa ne zorlu bir aşkk valla ne diyim süpermişşş senin için temizmişşş öle güsel dua etmişsin kiii rabbim sana ödülünü vermişşş Allah mutluluğunuzu daimm etsin canımm

hımm anladım tatlışşş nasıl aranız iyimi barii
iyidir canimm , beni sevdikleri cok belli, aslinda basta istemeye yanasmamislar, beni ayni sülaileden isteyenler oldugu icin....bizim oralarda biraz hassas bir konu galiba
valla pek bii orjınall nikimmm
BENİMSİNN BENİMM BEBEMMMMMMMMMM
kiss benimde hatam var, ne diye anlatiyosam gelenleri ona, oda irili ufakli tepkisi o sekilde oluyordu, irkek irkek cok tatliydi ama , canim o yhaaa
nikimmm bennnnnn???????????:86:
sen sevilmicek kadinmisin subebemmm, ismini kizim olursa ona vercem bogurtlenli turtammm
yok canım ya buraya resim koyulmaz valla sen bi dene bakemmmm valla olmadı msn sil bastan yükle bence olurmu msn olmadann
bakayimmmm
nerelere kayboldunn bebeimmmmmmmmmm sen test yaptırdınn dimi bisee söylemiyorsun????????:93:
ben yeni gelebildim, madammmmm nirelerdesiinnnn

oy oy oy ben böyle aşkı ayakta alkışlarım vallahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…