- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.641
yok tatlim, esimin ailesi suanda memlekette, kisin Bursa'dalar,yazin Ardahanda
canım ankarada hangi hastaneye ve doktora gidiyosunn bende ankardayımda aklımda bulunsunnn
walla oldu, onun yanimda olamamasi cok koydu tabi ,ama nisanimizda acisini eze eze cikardik
iliskimiz hatri sayilir bir zaman almisti,benide isteyen oluyordu zirt pirt, sinir oluyordu oda beni isteyen olunca, tam olarak hazirligimiz olmasada ''illa olacak, benimsin benim'' dedi vede almanyadaki akrabalarini yollatti ,istetti,yüzük taktirdi .....(hemde kimi yollatti, acaip olmustu heee)
evet ...2002 temmuzduanliyacaginiz, babasi telefondan istedi beni, onun amcaogluda (alamandaki) tüm kadro gelip beni Allahin emriyle istemislerdi. nasil? orijinal dimi?
hayatım burdan hastane ve dr. ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama batıkentte bi hastane :)
Neyse, artik bir daha denemez, umarim yeterince korkutmusuzdur
korkmuştur heraldee o gün korkuttum ben onu ama pek kokrmadı sanırsam :26:
temam bacimmm
kaliciyim tatlim, bende cok ama cok sevdim, hepinizi desem olmaz, sevilenler kendilerini iiyi bilirler
ama cucum, sende pek bir sevdirdin kendini tontisimmm, cilekli turtam
yok canım ya buraya resim koymuyommm bi kere koydum kaldırana kadar canım cıktı msn sil bastan yükle bence o sekilde olur ancak yada pc ye format att
ayyy gıcık halaaaaaayy nasıl oluyodaa halasının kızına o gözle bakmasını bekliyolar yaaa hayret bişiyyy ayy cok sinirlendimm neyse gecmiş gitmişşş kocişin senin zafer senin
bizimkiii valla biz zaten bi ortak bi akrabanın düğününde tanıştıkkk öle bakışmalar falansonramm bizim evde kaldı cünküü ankaradan istanbula misafir olrak gelmiştiii ankarada okuyoduuu sonra ankaraya döndü telefon trafiğiii sonra ben sınava girdim ankarayı kazandımm ama hayırdır noluyoo falan babam yollamak istemedi ama ben gittimmm sonra 1 yıl sonrasıı istemeye geldiler ve olduuu da bitti masallahh ama biz 4 yıl sözlü olarak kaldıkk o dönem cok güseldi aynı sehirde ve ikimizde öğrenciyiz süperdiii ben yurttaydım o evde öle işteee cok güsel günlerdi ve halaada ankarayızzz:97:
yaaa su avatarindaki bidiktan cokkk istiyorummm, su agza burna bak ,allaaammmm
tamam tatlim, ben koymustum, artik hangi akla hizmet koyduysamicim etmedi,sildim .hemde isarkadaslarimla olan resmimi koymustum
bi deniyeyim o zaman, bakalim msn caliscakmi....
yaaa su avatarindaki bidiktan cokkk istiyorummm, su agza burna bak ,allaaammmm
tamam tatlim, ben koymustum, artik hangi akla hizmet koyduysamicim etmedi,sildim .hemde isarkadaslarimla olan resmimi koymustum
bi deniyeyim o zaman, bakalim msn caliscakmi....
hımmm yaramaslık yokk ne o öyleeeeeeeee
yok hürremim ne yaramazlığıı yok öle bişiyy
artık yaramaslıklar seninn olsunn cucummmmmmmmmmmmmm ne istersen yappp eee akşam ne yaptın bakem sennn???????
hayirlisi canimm
beni benden aldin madamimmmm,,,,,süperrr ...
gözün aydin canimmmm, kucagina alip sevmeyide göresin insallah
ben senin içinden bi getircemm görcenn hade çabukk o ablaya git yaptır sankim çok zorr allahım yarebbimmmmmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hepinize çok teşekkür ederim:)
Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
fakat ben hala o kadar şaşkınım ki. adet günümden önce çok karnım ağrıdı, moralim çok bozulmuştu yine olmucak diye, tam günümde bişi beni eczaneye itti :)
fakat kafam hala karışık, dr. benimle pek ilgilenmedi. pek ciddiye almadı daha doğrusu. betahcg sonucuna baktı. biraz düşük dedi, zaten 4 haftalıksın haftaya gel ultrasonla bakalım. bizim için önemli olan kesenin yeri dedi ve gönderdi beni
eşime bişey belli etmedim ama çok moralim bozuldu. o kadar heyecanla dr.un karşına gittim (ki dr.a gitmeden ince bir idrar testi, 2 de kan testi yaptırmıştım) hamiileyim galiba dedim, kendimce bi sürü sorular hazırladım o beni 3 dakkada yolladı
hevesim kursağımda kaldı işin aslı. şimdi herkes bana şunu ye, şunu iç vs. diye öğütler veriyo ama ben hala havaya giremedim dr.un yüzünden
ayyy bunlarrr kafayı yedirtir insanaaaaaaaaaaaaaaaaa
ikiniside dövücemmm çocuğa tutuncak yer bırakın birass be zaten nerenis kalmışkiiii
seni şimdi bi dövüceemmmm çimdilemek sana yetermii beeee seni dövmek lasımm dövmekkkk
git kuzum yaaaa iş yerindeymişşş kan tahlilcinnnnnnnnnnnn
ayyy evet kavuşalımmda bidaha ayrılmıalımmmmmmm güsel güsell günlerimize devam edelimmm canımm koçişimmmmmmm SENİ ÇOKKKKKKKKKK SEVİORUMM BENNNN
walla oldu, onun yanimda olamamasi cok koydu tabi ,ama nisanimizda acisini eze eze cikardik
iliskimiz hatri sayilir bir zaman almisti,benide isteyen oluyordu zirt pirt, sinir oluyordu oda beni isteyen olunca, tam olarak hazirligimiz olmasada ''illa olacak, benimsin benim'' dedi vede almanyadaki akrabalarini yollatti ,istetti,yüzük taktirdi .....(hemde kimi yollatti, acaip olmustu heee)
evet ...2002 temmuzduanliyacaginiz, babasi telefondan istedi beni, onun amcaogluda (alamandaki) tüm kadro gelip beni Allahin emriyle istemislerdi. nasil? orijinal dimi?
hosgedlinnnn canımın içiiiii
napıyosun bakayım?? hala test yaptırmadın mı sen?? kız sen me meraksız çıktın
nerelere kayboldunn bebeimmmmmmmmmm sen test yaptırdınn dimi bisee söylemiyorsun????????:93:
madem konu evlilikten açılmış bende yazayım
ilk erkek arkadaşımla 18 yaşında tanıştım çok seviyodum mükemmel bi insandı ama ben biraz fazlaca kıskanç katlanılması zor biriydim. 3-4 ay ancak sabredebildi garibim, sonunda dayanamadı ayrıldık. ama ben öyle çok öyle çok seviyodumki unutamıyodum, iş dolayısıyla hergün görüşüyoduk sesini duyup onu görüncede hiç unutasım gelmiyodu açıkçası. Sonra baktım böyle olmayacak işten ayrıldım. aradan 2 yıl geçti ben başkasıyla nişanlandım ama aklımın bi köşesinde hep o. bu kısım biraz karışık ve hayatımın en zor sınavıydı o yüzden bunu hızlı geçiyorum. istesemde unutamıyodum onu ve evlenmek üzereydim son zamanlarda sorunlar artınca nişanı attım. ve tekrar eski işyerimde çalışmaya başladım. bu arada yine onla görüşme şansım oldu, sürekli bişeyler bahane edip onu arıyodum zaman zamanda görüşebiliyoduk. her ramazan birlikte iftar ediyoduk doğum günlerimizde görüşüyoduk, derken o askere gitti, giderken onu sevdiğimi ama bi beklentim olmadığını söyledim sarıldım sımsıkı, o hiçbişey demedi. bende demesini beklemiyodum zaten. askerdeykende hep aradım oda aradı. izne geldiğinde görüştük tüm sıkıntılarını rahatlıkla anlatırdı bana. askerden dönmesine 4-5 ay kala tlfonlarımı açmamaya başladı onun haberlerini başkalarından alır oldum. bigün sanırım yanlışlıkla tlfonumu açtı çok garip konuştu her zamankinden farklıydı sanki araya mesafe koymak istiyodu. bende onu daha fazla rahatsız etmek istemedim, bi kız arkadaşı olduğunu ve beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını düşündüm o an ve bi daha aramadım onu. ama onun için hep dua ettim Allah'ım onu çok seviyorum ama benim olsun demiyorum, sen herşeyi en iyi bilensin, onu en çok kim mutlu edecekse onla olsun dedim. ortak arkadaşlarımız bu duama çok şaşırıp bana kızıyolardı ama ben hep böyle dua ettim. sürekli alışveriş yaptığımız bi firmayı aradım karşımda O :) askerden geleli 2 ay olmuş eski işyerinde değilde başka bi yerde çalışmaya başlamış benim yeni haberim oluyo, kendimi tutamadım biraz sitem ettim, askerden geldiğinden haberim vardı ama nerde çalıştığını bilmiyodum. ben sitem edince bigün görüşelim dedi bende tamam dedim ama görüşmek için plan yapmadım çünkü ben kırılmayım diye görüşmek istediğini düşündüm, o çok insan canlısıdır kimseyi kırmak istemez benimde gönlümü almak için görüşmek istediğini düşündüm. 1-2 hafta sonra hani görüşecektik senle bişey konuşmam lazım dedi. aha dedim durum ciddi :) kesin evlenecek bi daha onu aramayım diye durumu bana uygun bi dille anlatmak istiyo. içim buruldu ama duamı hatırladım ve rahatladım. akşam buluştuk çok gergindi bişey diyecek diyemiyo terliyo kızarıyo bozarıyo, hadi söyle diyorum kolay değil diyo söyleyemiyo, bu durum daha çok canımı sıktı bende başladım saymaya. rahat ol anladım ben anladım dedim ne anladığımı sordu. evleneceksin ve seni bi daha aramamam için benle vedalaşacaksın dedim, şok oldu "BENİMLE EVLENİRMİSİN? diyecektim dedi" :))))))))) 66:
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
hımm anladım tatlışşş nasıl aranız iyimi barii
kissvalla pek bii orjınall nikimmm
BENİMSİNN BENİMM BEBEMMMMMMMMMM
sen sevilmicek kadinmisin subebemmm, ismini kizim olursa ona vercemnikimmm bennnnnn???????????:86:
bakayimmmmyok canım ya buraya resim koyulmaz vallasen bi dene bakemmmm valla olmadı msn sil bastan yükle bence olurmu msn olmadann
ben yeni gelebildim, madammmmm nirelerdesiinnnnnerelere kayboldunn bebeimmmmmmmmmm sen test yaptırdınn dimi bisee söylemiyorsun????????:93:
madem konu evlilikten açılmış bende yazayım
ilk erkek arkadaşımla 18 yaşında tanıştım çok seviyodum mükemmel bi insandı ama ben biraz fazlaca kıskanç katlanılması zor biriydim. 3-4 ay ancak sabredebildi garibim, sonunda dayanamadı ayrıldık. ama ben öyle çok öyle çok seviyodumki unutamıyodum, iş dolayısıyla hergün görüşüyoduk sesini duyup onu görüncede hiç unutasım gelmiyodu açıkçası. Sonra baktım böyle olmayacak işten ayrıldım. aradan 2 yıl geçti ben başkasıyla nişanlandım ama aklımın bi köşesinde hep o. bu kısım biraz karışık ve hayatımın en zor sınavıydı o yüzden bunu hızlı geçiyorum. istesemde unutamıyodum onu ve evlenmek üzereydim son zamanlarda sorunlar artınca nişanı attım. ve tekrar eski işyerimde çalışmaya başladım. bu arada yine onla görüşme şansım oldu, sürekli bişeyler bahane edip onu arıyodum zaman zamanda görüşebiliyoduk. her ramazan birlikte iftar ediyoduk doğum günlerimizde görüşüyoduk, derken o askere gitti, giderken onu sevdiğimi ama bi beklentim olmadığını söyledim sarıldım sımsıkı, o hiçbişey demedi. bende demesini beklemiyodum zaten. askerdeykende hep aradım oda aradı. izne geldiğinde görüştük tüm sıkıntılarını rahatlıkla anlatırdı bana. askerden dönmesine 4-5 ay kala tlfonlarımı açmamaya başladı onun haberlerini başkalarından alır oldum. bigün sanırım yanlışlıkla tlfonumu açtı çok garip konuştu her zamankinden farklıydı sanki araya mesafe koymak istiyodu. bende onu daha fazla rahatsız etmek istemedim, bi kız arkadaşı olduğunu ve beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını düşündüm o an ve bi daha aramadım onu. ama onun için hep dua ettim Allah'ım onu çok seviyorum ama benim olsun demiyorum, sen herşeyi en iyi bilensin, onu en çok kim mutlu edecekse onla olsun dedim. ortak arkadaşlarımız bu duama çok şaşırıp bana kızıyolardı ama ben hep böyle dua ettim. sürekli alışveriş yaptığımız bi firmayı aradım karşımda O :) askerden geleli 2 ay olmuş eski işyerinde değilde başka bi yerde çalışmaya başlamış benim yeni haberim oluyo, kendimi tutamadım biraz sitem ettim, askerden geldiğinden haberim vardı ama nerde çalıştığını bilmiyodum. ben sitem edince bigün görüşelim dedi bende tamam dedim ama görüşmek için plan yapmadım çünkü ben kırılmayım diye görüşmek istediğini düşündüm, o çok insan canlısıdır kimseyi kırmak istemez benimde gönlümü almak için görüşmek istediğini düşündüm. 1-2 hafta sonra hani görüşecektik senle bişey konuşmam lazım dedi. aha dedim durum ciddi :) kesin evlenecek bi daha onu aramayım diye durumu bana uygun bi dille anlatmak istiyo. içim buruldu ama duamı hatırladım ve rahatladım. akşam buluştuk çok gergindi bişey diyecek diyemiyo terliyo kızarıyo bozarıyo, hadi söyle diyorum kolay değil diyo söyleyemiyo, bu durum daha çok canımı sıktı bende başladım saymaya. rahat ol anladım ben anladım dedim ne anladığımı sordu. evleneceksin ve seni bi daha aramamam için benle vedalaşacaksın dedim, şok oldu "BENİMLE EVLENİRMİSİN? diyecektim dedi" :))))))))) 66:
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?