Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

geldim bebeğim deneti raporlarımısı yazıyordum çorba gibiydiler hahah onları düzelttim test yaptırmadım merak etmeyin ilk sizlerin haberi olacak

Hepimizin mutluluğu artarak daim olsun inşallaaahhh :))

oy oy oy ben böyle aşkı ayakta alkışlarım vallahaaa

sağolasın canım benim

evet caniiiiimmmmmm, meet joe black i acaipp cok severimmm,
en sevdigim filmlerden biridir, videobandini almistim, videomuz bozuldu, dvd sini hic bir yerde bulamadim, ben biseyi seviyosam ona karsi acaip bir sadakatim oluyo, vazgecilmez olluyor benim icin, fakat bunu o diger resmini koydugum her film icin diyemem...my best friends wedding haric
cucu, sana olan sempatim suan tavan yapti, kisss karsimda olaydinda opeydiimmmm seniiii

koleram çok ama çok üzüldüm ama çok güçlü birisisin inşş atlatacaksın inşş daha daha daha güzel haberlerini alıcazz hatta ileride düğünlerini onların çocuklarınıda görücez canımmmm

madamımmmm senin içinde çok sevindim bitanemmmm rabbim nasip etti inşş..sanada hamişliği

darısı biz kalanların başınaaaaaa

akşam acıkcası hiç bişiy yapmadım koleramdan sonraa basım cok agrıyoduuu öle uzandım tv izledimm sonra uyumusum koltuktaa gece kalktım yanımda aşkıtomm o da uyumuşş canım benimm yaa

uyuya uyuyaaa aaaaa miskin olucan başımızaa cucummmmmmm çalışşş çalışşş durmaaaa

öperim nikim benim seni sulu suluu ohh mis miss
hayatim bende cikiyorum simdi,eve gidiyorummm...gorusuruzzzz yarin ...
opuyorum herkesiii , mmmmbyeee

sağolasın kedimerim inşallah hamişimdir ama çok garip kırmızıslar yok ya acaipim alışmışım yıllardır onlara hiç şaşmazlardı çünkü beni hiç üzmediler şimdi yoklukları koydurebbim hepimize nasip etsin tez vakttee

ama sonunda onunla evlendin dimi axxnn cimm??????????

selam kızlar,yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum ve hamiş olma olasılığı olanların da güzel haberler almalarını diliyorum,kendim için de bir an önce regl olmayı tabi,perşembeden beri giden gelen yokkkkk

yok bebiş ya söylemedim daha kendime bile söyleyemedim laf aramızda ondan

hayırlısıyla test sonucunu bi alsan hepimiz çok rahatlıycaz sende rahatlıycaksın inşallah

hayatim bende cikiyorum simdi,eve gidiyorummm...gorusuruzzzz yarin ...
opuyorum herkesiii , mmmmbyeee

güle güle canım bizde çookk öpüyorum seni :)

Koleram atlatacak inşallah canım, dediğin gibi çok güçlü maşallah

uyuya uyuyaaa aaaaa miskin olucan başımızaa cucummmmmmm çalışşş çalışşş durmaaaa

subebeeemm bakıyorum gaz olaylarına devam he

ama sonunda onunla evlendin dimi axxnn cimm??????????

eveeeeeeeeett tatlım iyi düşün acele karar verme dedim ama dinlemedi beni :)) yaktı kendini garibim şimdi azcık şikayet etse ben seni başta uyarmıştım diyorum çok zevkli oluyo

rahatlarmıyım artık daha mı çok telşalanırım bilmem elim ayağıma dolaşır pozitif bir sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…