Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ay süper yaa ne güzel harbi film gibi moralim yerine geldi yokmmu başka hikayesini anlatacak babayiğit çok seviyorum böle dinlemeyi yaa. öyle de güzel yazmışsınki maşallah.

ve bana şu sözü hatırlattı senin duan : sevmek aslında sevdiğinin mutlu olmasını istemektir. tebrik ederim...

rahatlarmıyım artık daha mı çok telşalanırım bilmem elim ayağıma dolaşır pozitif bir sonuçta

dolaşsında pozitifte dolaşsın düşündüğün şeye bak madam Allah seni iyi etsin emi

yok bidaha yok söz verdim kendime iş miş yok . mutfakda sinekler oldu yatak odam tozlandı her yer batıyo

neee kız sen halımı yıkadın Allah madamla birlikte senide iyi etsin emi otur oturduğun yerde tozlansın kirlensin, senin bundan sonraki sloganın "kirlenmek güzeldir" tamammı canım

benim bir hikayem yok ama arkadaşım anlattı dün dua istiyodu zor durumdaymış 3 4 yıldır çıktığı çocuk vardı ama çocuk artık tak ettirdi canına işsiz güçsüz ayrıldı nişanlanacak inş. nişan alışverişinden sonra yemeğe gittiler ve karşılarında eski sevgilisi nişanlanacağı çocuguda eve kadar takip etmiş şimdi kızı tehtit ediyo boz o nişanı sen benden başkasına yar olmassın ..... biz insanlar herşeyi biliyormuşuz gibi bişilerin olması için sevgililik hayatı sürdürüyoruz tamamını erdirenler için çok iyi ama geenelde hep ayrılık olur ve acı yaşanır ne gerek var zaten nasip tak diye karşına geliyo şükürsüzüz şükürsüz . sabretmeyi bilmiyoruz sevgili olunca sanki herşey düzeliyo

amannnn boşveeeerrr beee ben gelrim sana temizliğe merak etme sen
yok bidaha yok söz verdim kendime iş miş yok . mutfakda sinekler oldu yatak odam tozlandı her yer batıyo

amin amin iyi etsin beni yoksa sıyırcam tez zamanda

tamam canım bundan sonraki aloganım kirlenmek güzeldir

teveccühünüz efeeemm moralinin düzelmesine katkısı olmuşsa bi kere daha aşık olabilirim kocama

amin amin iyi etsin beni yoksa sıyırcam tez zamanda

Yarın ola hayrola no panik no panik

tamam canım bundan sonraki aloganım kirlenmek güzeldir

Ha şöyle yola gel

o ne demek kıs aşık değilmisin yoksam
ben seni ekledim msn ye nia eklenmedin

Bi kere daha aşık olabilirim dedim tatlım, aşık olmammı hiç, bak iyi insan lafının üstüne arıyo :)))çoookk severim ben onu
canım bende tam sana soracaktım ben ekledim de sen neden kabul etmedin diye ama facede gördüm seni

aaaaaaaa siz msn muhabbetimi yapıysınız bakemm

YAFFRUCAN SENDE EKLİSİN BENDE GÜNDÜZ GİREbiliyonmu

ekledim kıs vallama du msn i açıp kapıyem

hımm ne bileyimmm kızımm sen bizim iş yerinde diyincee yanıbaşında sandımdıı evet canım bende hep işlerimi güler yüzlü insanlarla yapmayı tercih ederim onların pozitifliğine inanırımmm iyi yarın bekliyoosss o zamann

güüselim bitanem ancek geçmişi okudum ne çok yazmışsınız hee kızım o abla dibimde değil bizim iş yeri binbir parça ben anyadayım onlar konyada hem şöför bugün yok işi var yarın gidicem inşallah ama önce arıycam tabe orda yoksa gitmem illa o vermeli bana sonucumu nasıl başlarsa öyle gider ben ona çok inanıyorum güler yüzlü insanlar istiyorum hep yoksa benim moral sıfıra düşer bebiş mebiş kalmassss ncncn nin doktoruna bak gıcık iinsan istemiom ben öle birini yaa

kalmasss bi tost yimeklee kalmamış zateeeee ne kalıcakk dahaaaa
hahahha kalır kalırr

senin iş yerinin adı neeemadamımmmmmmmm?????????????
bebişim işyerin ahtapot kolu dedim ya aramız var biraz o yüzden yarın inşallahh

etkilenmee madamımmmmmmmmmm pozitif olll
ben bugün kolerama üzülünce içimdeki herşey bitti ben çabuk etkilenirim böle şeylerden çok heveslenmek istemiyorum ama yarın gidicem inşallah

söylicennn tabeeeeeeeeee kaldığımız yerden devam edicezz yarınn çıldırmayaaa
yok bebem yaw ilk size söylerim sizden başka şuan kimim var benim bizim denetim raporları vardı gene yarım kalan onları hallettim[/QUOTE]

Bebekimmm bugün ayrı özledim seni herkeslerlen konuştuk senle hiiç konuşamadık tatlım yaa bak gene benim kuzen geldi birasdan çıkıcam haberin ola konuştun konuştun konuşamadın artık yarına kaldı hee bu arada kan testi ne zaman yapılıyor sabah akşam aç tok

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

migimm başta sen olmak üsereee hepimizi tebrik sırasına koy hepimiz bu ay nüfus patlaması yaşatıcaz kk'ya
selam kızlar,yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum ve hamiş olma olasılığı olanların da güzel haberler almalarını diliyorum,kendim için de bir an önce regl olmayı tabi,perşembeden beri giden gelen yokkkkk

kan testi yaptırsana bi daha
keşkem sanada gelmeselerrr

Hepinizi ben çok sever güzel elma yanaklarınızdan öperem sizleri seviyorum görüşünceye dek esen kalınız mutlu akşamlar sağlıklı yaşamlar....özleyin beni ben hep özlemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…