- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.681
madem konu evlilikten açılmış bende yazayım
ilk erkek arkadaşımla 18 yaşında tanıştım çok seviyodum mükemmel bi insandı ama ben biraz fazlaca kıskanç katlanılması zor biriydim. 3-4 ay ancak sabredebildi garibim, sonunda dayanamadı ayrıldık. ama ben öyle çok öyle çok seviyodumki unutamıyodum, iş dolayısıyla hergün görüşüyoduk sesini duyup onu görüncede hiç unutasım gelmiyodu açıkçası. Sonra baktım böyle olmayacak işten ayrıldım. aradan 2 yıl geçti ben başkasıyla nişanlandım ama aklımın bi köşesinde hep o. bu kısım biraz karışık ve hayatımın en zor sınavıydı o yüzden bunu hızlı geçiyorum. istesemde unutamıyodum onu ve evlenmek üzereydim son zamanlarda sorunlar artınca nişanı attım. ve tekrar eski işyerimde çalışmaya başladım. bu arada yine onla görüşme şansım oldu, sürekli bişeyler bahane edip onu arıyodum zaman zamanda görüşebiliyoduk. her ramazan birlikte iftar ediyoduk doğum günlerimizde görüşüyoduk, derken o askere gitti, giderken onu sevdiğimi ama bi beklentim olmadığını söyledim sarıldım sımsıkı, o hiçbişey demedi. bende demesini beklemiyodum zaten. askerdeykende hep aradım oda aradı. izne geldiğinde görüştük tüm sıkıntılarını rahatlıkla anlatırdı bana. askerden dönmesine 4-5 ay kala tlfonlarımı açmamaya başladı onun haberlerini başkalarından alır oldum. bigün sanırım yanlışlıkla tlfonumu açtı çok garip konuştu her zamankinden farklıydı sanki araya mesafe koymak istiyodu. bende onu daha fazla rahatsız etmek istemedim, bi kız arkadaşı olduğunu ve beni kendinden uzaklaştırmaya çalıştığını düşündüm o an ve bi daha aramadım onu. ama onun için hep dua ettim Allah'ım onu çok seviyorum ama benim olsun demiyorum, sen herşeyi en iyi bilensin, onu en çok kim mutlu edecekse onla olsun dedim. ortak arkadaşlarımız bu duama çok şaşırıp bana kızıyolardı ama ben hep böyle dua ettim. sürekli alışveriş yaptığımız bi firmayı aradım karşımda O :) askerden geleli 2 ay olmuş eski işyerinde değilde başka bi yerde çalışmaya başlamış benim yeni haberim oluyo, kendimi tutamadım biraz sitem ettim, askerden geldiğinden haberim vardı ama nerde çalıştığını bilmiyodum. ben sitem edince bigün görüşelim dedi bende tamam dedim ama görüşmek için plan yapmadım çünkü ben kırılmayım diye görüşmek istediğini düşündüm, o çok insan canlısıdır kimseyi kırmak istemez benimde gönlümü almak için görüşmek istediğini düşündüm. 1-2 hafta sonra hani görüşecektik senle bişey konuşmam lazım dedi. aha dedim durum ciddi :) kesin evlenecek bi daha onu aramayım diye durumu bana uygun bi dille anlatmak istiyo. içim buruldu ama duamı hatırladım ve rahatladım. akşam buluştuk çok gergindi bişey diyecek diyemiyo terliyo kızarıyo bozarıyo, hadi söyle diyorum kolay değil diyo söyleyemiyo, bu durum daha çok canımı sıktı bende başladım saymaya. rahat ol anladım ben anladım dedim ne anladığımı sordu. evleneceksin ve seni bi daha aramamam için benle vedalaşacaksın dedim, şok oldu "BENİMLE EVLENİRMİSİN? diyecektim dedi" :))))))))) 66:
Biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
rahatlarmıyım artık daha mı çok telşalanırım bilmem elim ayağıma dolaşır pozitif bir sonuçta
yok bidaha yok söz verdim kendime iş miş yok . mutfakda sinekler oldu yatak odam tozlandı her yer batıyo
yok bidaha yok söz verdim kendime iş miş yok . mutfakda sinekler oldu yatak odam tozlandı her yer batıyo
dolaşsında pozitifte dolaşsın düşündüğün şeye bak madamAllah seni iyi etsin emi
neee kız sen halımı yıkadın Allah madamla birlikte senide iyi etsin emiotur oturduğun yerde tozlansın kirlensin, senin bundan sonraki sloganın "kirlenmek güzeldir" tamammı canım
dolaşsında pozitifte dolaşsın düşündüğün şeye bak madamAllah seni iyi etsin emi
neee kız sen halımı yıkadın Allah madamla birlikte senide iyi etsin emiotur oturduğun yerde tozlansın kirlensin, senin bundan sonraki sloganın "kirlenmek güzeldir" tamammı canım
ay süper yaa ne güzel harbi film gibimoralim yerine geldi yokmmu başka hikayesini anlatacak babayiğit çok seviyorum böle dinlemeyi yaa. öyle de güzel yazmışsınki maşallah.
ve bana şu sözü hatırlattı senin duan : sevmek aslında sevdiğinin mutlu olmasını istemektir. tebrik ederim...
teveccühünüz efeeemmmoralinin düzelmesine katkısı olmuşsa bi kere daha aşık olabilirim kocama
o ne demek kıs aşık değilmisin yoksam
ben seni ekledim msn ye nia eklenmedin
amin amin iyi etsin beni yoksa sıyırcam tez zamanda
tamam canım bundan sonraki aloganım kirlenmek güzeldir
o ne demek kıs aşık değilmisin yoksam
ben seni ekledim msn ye nia eklenmedin
aaaaaaaa siz msn muhabbetimi yapıysınız bakemm
aaaaaaaa siz msn muhabbetimi yapıysınız bakemm
Yarın ola hayrola no panik no panik
Ha şöyle yola gel
Bi kere daha aşık olabilirim dedim tatlım, aşık olmammı hiç, bak iyi insan lafının üstüne arıyo :)))çoookk severim ben onu
canım bende tam sana soracaktım ben ekledim de sen neden kabul etmedin diye ama facede gördüm seni
ekledim kıs vallama du msn i açıp kapıyem
YAFFRUCAN SENDE EKLİSİN BENDE GÜNDÜZ GİREbiliyonmu
ekledim kıs vallama du msn i açıp kapıyem
he yaptık senlede yapakmı madam
canım bende açıp kapadım hatta adresimi yanlış yazdım diye sildim yeniden ekledim ama adres doğruymuş zaten diğer kişilerde bekliyosun şuan
iyidir canimm , beni sevdikleri cok belli, aslinda basta istemeye yanasmamislar, beni ayni sülaileden isteyenler oldugu icin....bizim oralarda biraz hassas bir konu galiba
hımmm ama kimm olsaa hassaslaşıırrrr benimmsinn sennnnnnnnnnn sadece benimmmmmmmm offf ulen erkeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk
kissbenimde hatam var, ne diye anlatiyosam gelenleri ona, oda irili ufakli tepkisi o sekilde oluyordu, irkek irkek cok tatliydi ama , canim o yhaaa
olsunn bazen iii oluyooçıldırsınlar birasss,kıskansınlarrrrrrrrrrr dah akıymetli olunuyoo paylaşılmazz kadınımm nikimmmmmm
sen sevilmicek kadinmisin subebemmm, ismini kizim olursa ona vercembogurtlenli turtammm
pekii nikimm ama o benimmm kıssımınnn ismiii
hayatim bende cikiyorum simdi,eve gidiyorummm...gorusuruzzzz yarin ...
opuyorum herkesiii , mmmmbyeee
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkoleram çok ama çok üzüldüm ama çok güçlü birisisin inşş atlatacaksın inşş daha daha daha güzel haberlerini alıcazz hatta ileride düğünlerini onların çocuklarınıda görücez canımmmm
kedimerimmm ne güselll demişsinn içimm birden kımılll kımıll olduu inşallahhhhhhhh
madamımmmm senin içinde çok sevindim bitanemmmm rabbim nasip etti inşş..sanada hamişliği
darısı biz kalanların başınaaaaaa
selam kızlar,yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum ve hamiş olma olasılığı olanların da güzel haberler almalarını diliyorum,kendim için de bir an önce regl olmayı tabi,perşembedenberi giden gelen yokkkkk
keşkem sanada gelmeselerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?