Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hemde tammm gasssssssssss aygasssssssssssssssssssssssss kıssımm gimsenin gazsızz kıpraşmaya niyeti yok baksana çalışmadan olurmu hiççç bunlar armut piş ağzıma düş istiyorlarrr durmayınnn çalışın gariii hadeee bakemmmmmmmm

subebeeemm bakıyorum gaz olaylarına devam he

ayyy ne güsellll azimle..... olsunn bebeimm bak sen okaaa onu beklemişsinn biras daha bekle bak bebişte gelicek sizin işler böyleymişş n'apsın bebişşş annişiiiiiiiiiiiii

eveeeeeeeeett tatlım iyi düşün acele karar verme dedim ama dinlemedi beni :)) yaktı kendini garibim şimdi azcık şikayet etse ben seni başta uyarmıştım diyorum çok zevkli oluyo [/QUOTE]

amannnn boşveeeerrr beee ben gelrim sana temizliğe merak etme sen

amin amin iyi etsin beni yoksa sıyırcam tez zamanda

tamam canım bundan sonraki aloganım kirlenmek güzeldir

allahımm yarebbbimmmmmmmmmmm bu iki cadolosss beni delirticeklerrrr temislikmişş başlıcam temisliğinizeeeeeeeeeeeeee bırakınnn herşeyii beeee bebişinize dikkat edinnn canımcımmm çok güsel demişsinnnnn
kirlenmek güseldirrrr :81::81::81::81::81::81::81::81:

madamımmm benimde bugün evlilik yıl dönümü yaaa ara ara ağlama krisi geliyoo ondan kapatıp bi dışarı çıkıyomm nefes almaya daraliyooo bugün içimmmmmmmmmm ondan yaneee aç tok hiç fark etmez bebeimm ama sen sabah sabah git önce yaptır sonra bisee gel 52::

Hepinizi ben çok sever güzel elma yanaklarınızdan öperem sizleri seviyorum görüşünceye dek esen kalınız mutlu akşamlar sağlıklı yaşamlar....özleyin beni ben hep özlemekteyim

öslemem mii annemmmmmmmmmm ama yakaladım seni çıkmadannn seni ve senin olanı fındığını yaneee öperimm yirirmm yiriimmmmm seni sefiyommm madamımmmmmmmmmm fındığıma ii bakkk prensesimmm benimmmmm minnak prensessssssss:76:

bebeeeem kıs bu gün senin evlenme yıldönümünmüüüüüüüüü daha nice yıllara inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :92:

Hepinizi ben çok sever güzel elma yanaklarınızdan öperem sizleri seviyorum görüşünceye dek esen kalınız mutlu akşamlar sağlıklı yaşamlar....özleyin beni ben hep özlemekteyim

Bizde seni sefiyoz hemde çookk özlüyceez güle güle sevgi kelebekiiii

havada aşkkkkkkk kokusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

var vallaa anlattım aşka geldim

hani bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26::26::26::26::26::26::26:
benii sevmiyomusunnn axxnn ciğimmmmmmmmmmm

ismimi yazmak ne zor dimi keşke rahat bi nick assaymışım, nasıl bi ruh haliyle üye olmuşsam artık. seni seviyomuyum? dur bi düşiniyim seviyom tatlım hepinizi seviyom

iyi o zaman hazır gelmişkennnn değerlendir bunu canımcımmmmmmmm
var vallaa anlattım aşka geldim

evet birass zor yalan diillll ama napalımmmm seviyosunn beniiiiiiiiiiiiii

ismimi yazmak ne zor dimi keşke rahat bi nick assaymışım, nasıl bi ruh haliyle üye olmuşsam artık. seni seviyomuyum? dur bi düşiniyim seviyom tatlım hepinizi seviyom[/QUOTE]

Subebekim, Canım evlilik yıldönümünü tebrik ederim, İnşallah bu son ayrılığınız olsun. Rabbim nice nice mutlu seneler göstersin size boy boy bebeniz olsunda kalabalık aile olun inşallaahhh

Son düzenleme:
ahh bebek yapma ama böleee...
ne yapalım sağlık olsun...
gelince kutlarsınız yine...

anlaştıkmı suratını topla bakayım yerden...

Subebekim, Canım evlilik yıldönümünü tebrik ederim, İnşallah bu son ayrılığınız olsun. Rabbim nice nice mutlu seneler göstersin size boy boy bebeniz olsunda kalabalık aile olun inşallaahhh
inşallahhh axxnn inşallah canımcımmmmmmmmmmmm kociş bana msj atmış 4.sene biterken 4 kişi kutlucass diyeee çok kalabalık olucasss bisssss yakındaa inşallahhhh sizdee öyle olunnn 3 tane olsunnn senindeeeeeeeeeee

ahh bebek yapma ama böleee...
ne yapalım sağlık olsun...
gelince kutlarsınız yine...

anlaştıkmı suratını topla bakayım yerden...

offf berremmm inan zor geliyorrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa çok zorrrr hemdeeeeeeeeee kutladık zaten bisss ankarada ama gününde yinede insanın içi burkuluyoo işte n'piimmmm
sen bakma bana ben çabukkk toparlanırımm işte arar ara geliyoo böyleee sonra geçiyooo bak 2 gün sonra allahın izniyle yine yanımda olucakkkkkkkk

kızlar ben artık gideyimm, hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kocaman kocaman. subebem beni düşün mutlu ol emi

tamammm bebeimmmhafdi sen çık evine gittt kocişine güseell güsell yemekler yapp sonra onu çok sev imeee değerini bilin koçişlerinizinnnnnnnnnn sevin onlarııı heranın tadını çıkarınnnnnnnnn
yanlız olunca daha çok anlıyorsunuz kırmayınn,üsmeyinn birbirinisii hiç
bende senii çok seviyorum canımcımmm mutluyumm bebemmm mutluyummm sizde mutlu olun inşallah her zaman

Tebrik ederim canım, tez zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah, hayırlı olsun.

Vaaaay hikayen etkileyiciymiş canım, Allah bir ömür mutlu etsin sizi. Ama ama bişeyi çok merak ettim haddim olmayarak tatlım, neden o bi dönem senden uzaklaşmış peki acaba asker psikolojisi falan mı?

Bizde tesadüf olarak tanıştık. benim bi arkadaşım bir çocukla tanışacaktı yanında beni çağırdı gittim, sonra onunda yanında arkadaşı varmış yani eşimmm biz arkadaş oldukk 7 ay kadar, ama son 3-4 ay benimki bayağı bi üstüme düştü benimde aklımda yoktu arkadaşça davrandım hep sonra güvenimi de kazandı, ööle başladıkk bu arada da ilk kahvaltıya gitmiştik biz, ben menemeni çok severim onla tavladı yani bi menemene gittim kızlaar Bu arada benim arkım ve o çocuk o günden sonra bi daha hiç görüşmediler, resmen bizim ksmetimizmiş. Eşim de hep: avrupa birliğinin kapısında bizi nasıl bekletiorlarsa beni ööle beklettin, derr

Canımmm nice mutlu, sağlıklı, huzurlu çoluk çocuklu yıllarınız olsun inşallah. AY hep mutlu evlilikler olsun istiyorum, çok hoşuma gidiyor duydukça gördükçe, herkes çok mutlu olsun inşalah.

Son düzenleme:
şişştttttttttt aşağıdaki sessizz bayanlarr hiç pas yokkk n'oliii bakiimm ordaaaa? hadi bende kaçtımm sizz keyfinize bakınnn byeeeeeeeee akşama görüşürüzzzzzzzz:80::80::80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…