- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.721
şişştttttttttt aşağıdaki sessizz bayanlarr hiç pas yokkk n'oliii bakiimm ordaaaa? hadi bende kaçtımm sizz keyfinize bakınnn byeeeeeeeee akşama görüşürüzzzzzzzz:80::80::80::80::80::80:
Kızlar yaa kendimi avutmam lazım meşgul olmam lazım aynı zaman da da eğlenmem lazım. Eğlenirkende para kazanayım diyorum.
Geçen beni oriflame dan bi bayan aradı müşteri temsilcimiz ol diye. Burda pazarlama müdürünün tanıdığıymış. Bende düşünücem dedim. Eşime dedim. O da bana bıraktı kararı. Sizce avon a mı müşteri temsilcisi olayım orfilame mı ?
Kızlar yaa kendimi avutmam lazım meşgul olmam lazım aynı zaman da da eğlenmem lazım. Eğlenirkende para kazanayım diyorum.
Geçen beni oriflame dan bi bayan aradı müşteri temsilcimiz ol diye. Burda pazarlama müdürünün tanıdığıymış. Bende düşünücem dedim. Eşime dedim. O da bana bıraktı kararı. Sizce avon a mı müşteri temsilcisi olayım orfilame mı ?
ikisininde ayrı ayrı güzel ürünleri oluyoo sen bilirsin canım ama ben bazen onların getirisinden daha çok götürüsü olduğunu düşünüyorumm... Sipariş etmediğin zaman bişiler ödeniyomu bilmiyorumm gerçidegötürüsü olarak bi bayan herzaman kozmetiğe para harcar her indirmi olan üründen alayım diince ev ekonomisini sarsar :82::82::82::82:
hahah kedimerimmmm haknısın amaaa beeen mıhasebeci eşimde pazarlamacı.. Biz indirimli ürünü alıııır indirimsiz dönemde satarız
hahah kedimerimmmm haknısın amaaa beeen mıhasebeci eşimde pazarlamacı.. Biz indirimli ürünü alıııır indirimsiz dönemde satarız
keşkem sanada gelmeselerrr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
migimm başta sen olmak üsereee hepimizi tebrik sırasına koy hepimiz bu ay nüfus patlaması yaşatıcaz kk'ya
kan testi yaptırsana bi daha
valla canım benim kan değer 2.9 çıktı,arkadaşım ısrarla haftaya testi tekrarla falan diyo ama ben 2 hafta beklicem,hiiiç ihtimal vermiyorum çünkü.Kırmızıları bekliyorum da yok yok yokkkk
Canım inşallah hiç gelmez o kırmızılar, bence boşa bekleme ümitlendirmek gibi olmasın ama hamilesin yoksa neden 2,9 çıksın ben 2 defa yaptırdım maşallah 0 ları geçemedi tatlım. Günün geçti mi?
evet caniiiiimmmmmm, meet joe black i acaipp cok severimmm,
en sevdigim filmlerden biridir, videobandini almistim, videomuz bozuldu, dvd sini hic bir yerde bulamadim, ben biseyi seviyosam ona karsi acaip bir sadakatim oluyo, vazgecilmez olluyor benim icin, fakat bunu o diger resmini koydugum her film icin diyemem...my best friends wedding haric
cucu, sana olan sempatim suan tavan yapti, kisss karsimda olaydinda opeydiimmmm seniiii
evet canım 2 sinde BAt tı,cumartesi sabah idrar testi yaptım nrgatif çıktı,pazartesi arkadaşım ısrarla hastaneye gel kan testi yapalım dedi,2.9 çıktı,o da şaşırdı biraz 0-1 arası oluyomuş genelde,normal ovulasyon tarihinden 7-10 gün sonra geç yumurtlamış olabilirsin falan diyo da ,ben pek sanmıyorumi2 hafta falan bekliyeyim de regl olmazsam testi tekrarlarım,5 in altı gebelik sayılmıyo sonuçta geç döllenmeyse de belirti verir bi kaç haftaya.Hiç de regl olcam gibi bi belirti yok.
hayır bebişim giremiom yaw yasaklı bu yerde öle şeyler
yapalım tabe yaa ama ben çok giremiom ama eklerim sizleri müsait oldukça açarım
şimdilik iyiyim bebeğim, sen nasılsın? izmir sıcakkk mı?kızlar ne haber bakalım. nerisona sende herşey yolunda değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?