Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar yaa kendimi avutmam lazım meşgul olmam lazım aynı zaman da da eğlenmem lazım. Eğlenirkende para kazanayım diyorum.

Geçen beni oriflame dan bi bayan aradı müşteri temsilcimiz ol diye. Burda pazarlama müdürünün tanıdığıymış. Bende düşünücem dedim. Eşime dedim. O da bana bıraktı kararı. Sizce avon a mı müşteri temsilcisi olayım orfilame mı ?

tatlımyeni okudum msj oriflame için doğal ürünler diyorlar sen bilirsin yinede kullanıcı olarak bende oriflame tercih ediyorum

ikisininde ayrı ayrı güzel ürünleri oluyoo sen bilirsin canım ama ben bazen onların getirisinden daha çok götürüsü olduğunu düşünüyorumm... sipariş etmediğin zaman bişiler ödeniyomu bilmiyorumm gerçide götürüsü olarak bi bayan herzaman kozmetiğe para harcar her indirmi olan üründen alayım diince ev ekonomisini sarsar :82::82::82::82:

hahah kedimerimmmm haknısın amaaa beeen mıhasebeci eşimde pazarlamacı.. Biz indirimli ürünü alıııır indirimsiz dönemde satarız

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

migimm başta sen olmak üsereee hepimizi tebrik sırasına koy hepimiz bu ay nüfus patlaması yaşatıcaz kk'ya

kan testi yaptırsana bi daha

valla subebekçim 2.9 düşük bi değer değil mi?Ortalığı ayağa kaldıracak bişi değil bence,2 hafta falan beklicem,ya regl olurum ya da en azından belirti falan olur

valla canım benim kan değer 2.9 çıktı,arkadaşım ısrarla haftaya testi tekrarla falan diyo ama ben 2 hafta beklicem,hiiiç ihtimal vermiyorum çünkü.Kırmızıları bekliyorum da yok yok yokkkk

Canım inşallah hiç gelmez o kırmızılar, bence boşa bekleme ümitlendirmek gibi olmasın ama hamilesin yoksa neden 2,9 çıksın ben 2 defa yaptırdım maşallah 0 ları geçemedi tatlım. Günün geçti mi?

personell nasılsın canım bişi sorcam ya hanibiz bebek resmi koydukya bir yerlerden bakarak ben oraya iki bebek koymuştum onu bir bebek yapcam nasıl yapabilirim. örnekler vardı o sayfayı nasıl bulabilirim

evet canım 2 sinde BAt tı,cumartesi sabah idrar testi yaptım nrgatif çıktı,pazartesi arkadaşım ısrarla hastaneye gel kan testi yapalım dedi,2.9 çıktı,o da şaşırdı biraz 0-1 arası oluyomuş genelde,normal ovulasyon tarihinden 7-10 gün sonra geç yumurtlamış olabilirsin falan diyo da ,ben pek sanmıyorumi2 hafta falan bekliyeyim de regl olmazsam testi tekrarlarım,5 in altı gebelik sayılmıyo sonuçta geç döllenmeyse de belirti verir bi kaç haftaya.Hiç de regl olcam gibi bi belirti yok.

ayy bende var dvd si cok ii film cidden ya eşim almıştı doğum günümde bana nerde bulmuşş bilmiyorummm bende cok seviyorummm bu filmii ve film izlemeyiiihele kışın full film izlerizz ... bide kadın kokusu cok ii film izlemediysen tavsiye ederim nikimm ayyy ben boşuna bırakmıyorum seniii bende acayippp sevdim senii ,dur bende senii öpimmmmmmm:87:

migicim hiç 2 hafta beklenir mi? seninki pazartesi 3se hafta sonu idrara çıkacak kadar yükselir eger gebelik varsa. bence cumartesi kendin test yap. bana da bu deger yuksek geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…