- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.741
şimdilik iyiyim bebeğim, sen nasılsın? izmir sıcakkk mı?
bizimki de başladı canım, çokkk sıcakkkk pffffaman sen ii ol da. izmir süper sıcak valla canm. klimalar çalışmaya başladı
bizimki de başladı canım, çokkk sıcakkkk pffff
ayyyy canım çok geçmiş olsun, oluyor arada böyle şeyler, suçlama kendini, eminim senden iyi kimse bakamaz pompişe, öp onu yerimenerisonam benm ponpişim köpişim yine hastalandı. sırt bölgesinde bir şişlik gördüm hemen vet. gittik. iltihaplanmış dedi. çekti sardı sarmaladı yolladı bebeğimi. çok üzülüyoprum o hasta olunca ya. köpeğimize bakamıyoruz bebeğe nasıl bakıcaz biz.
az önceye kadar iyiydim dükkana bi güvercin girdi tekrar çıkayım derken cama çok kötü çarptı ve öldü ayyy canım ya bi anlık bişi oldu hem korktum hemde çok üzüldümmm
ayyyyy canım benim ben çok üzülürüm öyle şeylere, iyi ki görmedim yaaaaaaz önceye kadar iyiydim dükkana bi güvercin girdi tekrar çıkayım derken cama çok kötü çarptı ve öldü ayyy canım ya bi anlık bişi oldu hem korktum hemde çok üzüldümmm
günaydın kızlar :)))
zuyal ne oldu kuzum?
inşallahhh axxnn inşallah canımcımmmmmmmmmmmm kociş bana msj atmış 4.sene biterken 4 kişi kutlucass diyeee çok kalabalık olucasss bisssss yakındaa inşallahhhh sizdee öyle olunnn 3 tane olsunnn senindeeeeeeeeeee
tamammm bebeimmmhafdi sen çık evine gittt kocişine güseell güsell yemekler yapp sonra onu çok sev imeee değerini bilin koçişlerinizinnnnnnnnnn sevin onlarııı heranın tadını çıkarınnnnnnnnn
yanlız olunca daha çok anlıyorsunuz kırmayınn,üsmeyinn birbirinisii hiç
bende senii çok seviyorum canımcımmm mutluyumm bebemmm mutluyummm sizde mutlu olun inşallah her zaman
Vaaaay hikayen etkileyiciymiş canım, Allah bir ömür mutlu etsin sizi. Ama ama bişeyi çok merak ettim haddim olmayarak tatlım, neden o bi dönem senden uzaklaşmış peki acaba asker psikolojisi falan mı?
Bizde tesadüf olarak tanıştık. benim bi arkadaşım bir çocukla tanışacaktı yanında beni çağırdı gittim, sonra onunda yanında arkadaşı varmış yani eşimmmbiz arkadaş oldukk 7 ay kadar, ama son 3-4 ay benimki bayağı bi üstüme düştü benimde aklımda yoktu arkadaşça davrandım hep sonra güvenimi de kazandı, ööle başladıkk bu arada da ilk kahvaltıya gitmiştik biz, ben menemeni çok severim onla tavladı yani bi menemene gittim kızlaar Bu arada benim arkım ve o çocuk o günden sonra bi daha hiç görüşmediler, resmen bizim ksmetimizmiş. Eşim de hep: avrupa birliğinin kapısında bizi nasıl bekletiorlarsa beni ööle beklettin, derr
günaydın bebekim,günaydınn hepinizeee bütün gece yakarcalar ve sineklerle uğraşan bir gazi olarak yine burdayımmm zor uyandımmmmmmm yaaa hiç uyumadılarr ve heryerimi yimişşlerrrrrrrrr :78:
zuyalimm üsülme sen yapmadınkiii onlar korkudan sapıtıyorlarrr üsülmeee bebemmmmmmmmmm bak ben geldimmmmmmmmmm
ayyyyy canım benim ben çok üzülürüm öyle şeylere, iyi ki görmedim yaaaaa
günaydınnnnn
günaydın kızlar :)))
zuyal ne oldu kuzum?
günaydınn hepinizeee bütün gece yakarcalar ve sineklerle uğraşan bir gazi olarak yine burdayımmm zor uyandımmmmmmm yaaa hiç uyumadılarr ve heryerimi yimişşlerrrrrrrrr :78:
günaydın güzel hamiş nasıl gidiyo hamilelik bulantılar geçti mi biraz
ama napıyımm çok ütüm vardı girip kimseciklerden ses çıkmayınca ütüme geri döndümmmAma anca okuyup yazmıştım şekerim kaçmışsııınnnn
Kızlar yaa kendimi avutmam lazım meşgul olmam lazım aynı zaman da da eğlenmem lazım. Eğlenirkende para kazanayım diyorum.
Geçen beni oriflame dan bi bayan aradı müşteri temsilcimiz ol diye. Burda pazarlama müdürünün tanıdığıymış. Bende düşünücem dedim. Eşime dedim. O da bana bıraktı kararı. Sizce avon a mı müşteri temsilcisi olayım orfilame mı ?
hahahaaa klasik muhasebeci ve pazarlamacı kafasıı diyosunn yaneeee anacım siz koçişle bu kafayla yakıonda köşeeyi dönersiniz benden dimesiii :90:hahah kedimerimmmm haknısın amaaa beeen mıhasebeci eşimde pazarlamacı.. Biz indirimli ürünü alıııır indirimsiz dönemde satarız
moralini bozmak istemem valla migicim ben 5.gün yaptım test sonucum >2 ve <4 yazıyordu negatif denilince sormadım bilee bilemiyorumkiii ama 5 olunca hamiş olunuyor bide benim 8.gün kırmısılar geldi canım yaaa gerçi benim doğum kontrol ilacını bırakalı 1 ay olmuştu ondanda düzensizlikler yaşamış olabilirimvalla subebekçim 2.9 düşük bi değer değil mi?Ortalığı ayağa kaldıracak bişi değil bence,2 hafta falan beklicem,ya regl olurum ya da en azından belirti falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?