Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bizimki de başladı canım, çokkk sıcakkkk pffff

nerisonam benm ponpişim köpişim yine hastalandı. sırt bölgesinde bir şişlik gördüm hemen vet. gittik. iltihaplanmış dedi. çekti sardı sarmaladı yolladı bebeğimi. çok üzülüyoprum o hasta olunca ya. köpeğimize bakamıyoruz bebeğe nasıl bakıcaz biz.

ayyyy canım çok geçmiş olsun, oluyor arada böyle şeyler, suçlama kendini, eminim senden iyi kimse bakamaz pompişe, öp onu yerime

günaydın tatlım evet kimse yok burda bişeylermi olmuş sayfamızda çok gerilerde kalmıştı zor buldum :) nasılsın canım? sen yaz ben bi geçmişe bakıp geleyim

az önceye kadar iyiydim dükkana bi güvercin girdi tekrar çıkayım derken cama çok kötü çarptı ve öldü ayyy canım ya bi anlık bişi oldu hem korktum hemde çok üzüldümmm

günaydınn hepinizeee bütün gece yakarcalar ve sineklerle uğraşan bir gazi olarak yine burdayımmm zor uyandımmmmmmm yaaa hiç uyumadılarr ve heryerimi yimişşlerrrrrrrrr :78:

az önceye kadar iyiydim dükkana bi güvercin girdi tekrar çıkayım derken cama çok kötü çarptı ve öldü ayyy canım ya bi anlık bişi oldu hem korktum hemde çok üzüldümmm

zuyalimm üsülme sen yapmadınkiii onlar korkudan sapıtıyorlarrr üsülmeee bebemmmmmmmmmm bak ben geldimmmmmmmmmm

ayyyyy canım benim ben çok üzülürüm öyle şeylere, iyi ki görmedim yaaaaa

inşallahhh axxnn inşallah canımcımmmmmmmmmmmm kociş bana msj atmış 4.sene biterken 4 kişi kutlucass diyeee çok kalabalık olucasss bisssss yakındaa inşallahhhh sizdee öyle olunnn 3 tane olsunnn senindeeeeeeeeeee

Günaydın canıımmm :) nerdesin bak saat kaç oldu hala yoksun. hepiniz geç kaldınız benle zuyaldan başka kimsecikler yok burda. ikizden sonra bi tane daha olursa 3 olur :)))))) ikiz olmazsa 2 de kalırım ben .:)) (sanki birini buldumda 3 kaldı dimi )

Kocam rejimde o nedenle yemek yapmayı ve yemeyi sevmeyen biri olarak bu zahmetli işten kurtulmuş durumdayım şuan

Amin canım hepimiz ömür boyu mutlu oluruz inşallah. Haddim olmayarak demişsin rica ederim canım öyle şey olurmu :) dediğin gibi hem askerlik psikolojisi hemde benim onu sevdiğimi biliyodu ama kendi duygularından emin olmadığı için araya mesafe koymanın iyi olacağını düşünmüş. Ne güzel elimden kurtulmuştu ama aklını kullanamadı kucağıma düştü yine
Sizinkide güzelmiş canım sanki siz tanışın diye o çocuk görüşmeye gelmiş ne güzeş maşallah. Bu arada avrupa birliğine bittim ben Allah ağzınızın tadını bozmasın canım

günaydınn hepinizeee bütün gece yakarcalar ve sineklerle uğraşan bir gazi olarak yine burdayımmm zor uyandımmmmmmm yaaa hiç uyumadılarr ve heryerimi yimişşlerrrrrrrrr :78:
günaydın bebekim,
bizde de bolca sivri vardı dün gece ama neyse ki avcı bi kaplanımız var

günaydın güzel hamiş nasıl gidiyo hamilelik bulantılar geçti mi biraz

sabahları iyiym, o yüzden bu hafta izinliyim ve az önce ne bulduysam yedim akşam aç kalcam çünkü doktora sağlıksız besleniyorum nolucak dedim bana senin sağlıklı beslenmeni beklemiyorum, yeter ki bebeğe zarar verecek şeyler yeme dedi,rahatladım
sen nasılsın şekerim?

Ama anca okuyup yazmıştım şekerim kaçmışsııınnnn
ama napıyımm çok ütüm vardı girip kimseciklerden ses çıkmayınca ütüme geri döndümmm

canımm koleramm işini bırakıpmı yapmayı düşünüyorsun;????

hahah kedimerimmmm haknısın amaaa beeen mıhasebeci eşimde pazarlamacı.. Biz indirimli ürünü alıııır indirimsiz dönemde satarız
hahahaaa klasik muhasebeci ve pazarlamacı kafasıı diyosunn yaneeee anacım siz koçişle bu kafayla yakıonda köşeeyi dönersiniz benden dimesiii :90:

valla subebekçim 2.9 düşük bi değer değil mi?Ortalığı ayağa kaldıracak bişi değil bence,2 hafta falan beklicem,ya regl olurum ya da en azından belirti falan olur
moralini bozmak istemem valla migicim ben 5.gün yaptım test sonucum >2 ve <4 yazıyordu negatif denilince sormadım bilee bilemiyorumkiii ama 5 olunca hamiş olunuyor bide benim 8.gün kırmısılar geldi canım yaaa gerçi benim doğum kontrol ilacını bırakalı 1 ay olmuştu ondanda düzensizlikler yaşamış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…