Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın axxnn, hikayeni sonradan okudum canım, bayıldımmm,
mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah

Canım ya bende hiç sağlıklı beslenmiyorum. Sabah öglen tamamda akşamları ya midem bulanıyor yada yorgunluktan bişey yapasım gelmiyor. Ya kahvaltılıkla geçiriyoruz ya işte melemen makarna gibi şeyler yapıyoruz. Ne yapmamız gerek. Bebege zarar vercek şeyler ne demek.

ya tatlım hiç sorma ben de eskiden hep sebze yemeği yerdim,şimdi canım hamburger, makarna falan cekiyo, baska bi sey yiyemiyorum, biraz meyve o kadar, sabah kek yedim,oldu mu şimdi olmadı ama canın ne istiyosa onu ye dedi bi de vitamin kullanıyoruz ya ondan herhalde
zarar verecek şeyler: sigara, alkol, kola, kahve, hazır meyve suları vb

benimde duyduğum ilk aylar 2 litreye yakın su içilmesi gerektiği bulantı vs yüzünden beslenme pek düzgün olamıyomuş zaten ilk aylar da ama suyu ihmal etmemeliymişsin canımm

bende iyiyim tatlımm geçen ay ki kimyasal gebelik şokundan sonra kendimi saldım resmen hiç bişeyin takibini yapmadım ama korunmadım da canımız ne zaman isterse o zaman seviyoruz birbirimizi zaten cuma günü de evlilik yıldönümümüz bu ay bir yılımız doluyo o yüzden bu ayı birbirimize ayırdık çoookk ta güzel oldu

bu arada kızlar adet geçirici ilacım bitti ve bittikten sonra 17 gün geçmesine ragmen hala adet olmadın gögüslerimin acısından yatamıyorum bile.en son adetim 30 martta geldi ve bir daha yok.doktora gidip söyliyeyimmiartık ilaç kullanmaktanda bıktım kızlar.

hoşgeldin canımmmm öyle ama insan bi şekil oluyooo bebekimmm

öyle ama boşver takma artıkkk eceli gelmişşş sen zarar vermedin sonuçta napalımmmm

ayyyy bence de iyiyki görmedin canımmm

Günaydııııııııııınnnnn herkes iyidir inşallah
ben artık yaralı bir gaziyimm heryerim kıpkırmızı kaşınıyorummm her yerimi yimişşş bunlar kocam gelcek kalmıcak bie yerrr :90::90::90::90:
geçmişi tam okuyamadım madamım test yaptıracak mı kızlar bi haber verdi mi:44::44:

bugün kan testi yaptırcak canımmm

Ben sabahlar muhakkak ekmek arası getiriyorum iş yerine peynir ekmek gibi mesela yada başka kahvaltılık bişey yanında süt.
Öglen zaten ne çıkarsa yemek zorundasın alternatif yok ((
Akşamları işte ne bulursak (
Ben sigara alkol kullanmıyorum. Ama kola içiyorum birde eşim vitamin olur diye doldurmuş dolabı meyve suyu ile onlarıda içiyorum dikkat etmem gerek içmemeliyim.
Birde sen ne vitamini kullanıyorsun ben sadece folic asit folbiol ve kan sulandırıcı coraspin ( ilk gebeliğimde kürtaj oldugum içinmiş) içiyorum onun dışında birşey vermedi bana doktor.

canım çok tebrik ederim, en iyisini yapmışsın, yıldönümünüzü stressiz bir şekilde kutlayın tabi ki, daha nice nice yıllara olsun inşallah, tatilinizi de yapın, sonra bebiş nasıl olsa gelir
suyumu içiyorum canım, canım bol bol su istiyo zaten

Son düzenleme:
bugün yaptıracak inşallah

ben artık yaralı bir gaziyimm heryerim kıpkırmızı kaşınıyorummm her yerimi yimişşş bunlar kocam gelcek kalmıcak bie yerrr :90::90::90::90:

bugün kan testi yaptırcak canımmm

güzel haberlerle gelirr inşallahh :26::26::26:
ayyy sivrisinek demeyin Allahtan daha yok bizim buralar da olmasın da gelmesinlerr valla beni de yer bitirir bunlar

nurummcumm günaydın hayatımm nasılsın bebişimm?kafanıza çok takmayın mantığınızla haraket edin bebğinizin ne yemesini ister ve ne yememesini isterseniz ona göre yaralı ve zaralıları seçin benceee öyle yaparsanız kıyamaz ve gerçekten zararlı olan yiyecek ve içecekleri tüketmezsiniz

hoşgeldinn canımmm
günaydın kızlar çoktandır giremiyorum bu siteye ne çok hamişlerimiz olmus böyle...

bencede canım canınız çektimi hemen yiyin yoksa sizin başka bişey yiceğiniz yok

nurumcummmm doktorun nasıl bilmiyorum ama benim doktorum bana folbiolu önermedi folik plus verdi canım günde 3 tane sen daha önce başlamamışmıydın folik asite?

yaa kızlar uzun süre topice girmeyip geri dönünce kaçırdım tabi kimler kimler hamiş, anca kendimden haberdarım
fakat ben hala havaya giremedim, hiç öyle beslenme meslenme dikkat etmiyorum. bana da yol gösterin ne yemeli ne içmeli

bebekim midem şimdi iyi sayılır şükür, hamişim diye o sivri tabletlerinden de kullanmıyorum ama sağolsun kaplanım göz açtırmıyo canım korumacı beyaz kaplanım o benim
ohh iyi sevindim biras rahatlamışsındır canım
ee ben o tabletlerin sakıncalı olduğunu bilmiyordumm ben hamiş değilim ama kullanmasammıki??? akşam ütü yapıyorum diye balkon kapısını açmıştımm ondan oldu kaplanınn sana çok iyi bakıyooo maşallahhhhhhhhhh canımmm benim kaplanımda olsaaa ahhh ahhhhhhhhhh :26:
güzel haberlerle gelirr inşallahh :26::26::26:
ayyy sivrisinek demeyin Allahtan daha yok bizim buralar da olmasın da gelmesinlerr valla beni de yer bitirir bunlar
ayyy izmir çok sıcak yaa zuyalimmmm birde benim oturduğum yerde ço kyeşillik var herkesin evi bahçeliii ondan çok varrr çookkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…