- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.761
geçmişi tam okuyamadım madamım test yaptıracak mı kızlar bi haber verdi mi:44::44:
sabahları iyiym, o yüzden bu hafta izinliyim ve az önce ne bulduysam yedimakşam aç kalcam çünkü doktora sağlıksız besleniyorum nolucak dedim bana senin sağlıklı beslenmeni beklemiyorum, yeter ki bebeğe zarar verecek şeyler yeme dedi,rahatladım
sen nasılsın şekerim?
Canım ya bende hiç sağlıklı beslenmiyorum. Sabah öglen tamamda akşamları ya midem bulanıyor yada yorgunluktan bişey yapasım gelmiyor. Ya kahvaltılıkla geçiriyoruz ya işte melemen makarna gibi şeyler yapıyoruz. Ne yapmamız gerek. Bebege zarar vercek şeyler ne demek.
benimde duyduğum ilk aylar 2 litreye yakın su içilmesi gerektiği bulantı vs yüzünden beslenme pek düzgün olamıyomuş zaten ilk aylar da ama suyu ihmal etmemeliymişsin canımmsabahları iyiym, o yüzden bu hafta izinliyim ve az önce ne bulduysam yedimakşam aç kalcam çünkü doktora sağlıksız besleniyorum nolucak dedim bana senin sağlıklı beslenmeni beklemiyorum, yeter ki bebeğe zarar verecek şeyler yeme dedi,rahatladım
sen nasılsın şekerim?
Günaydın canıımmm :) nerdesin bak saat kaç oldu hala yoksun. hepiniz geç kaldınız benle zuyaldan başka kimsecikler yok burda. ikizden sonra bi tane daha olursa 3 olur :)))))) ikiz olmazsa 2 de kalırım ben .:)) (sanki birini buldumda 3 kaldı dimi )
geldimm bebeimm geldimm geç kaldım birasss gelir gelemzde açtımm bak burdayımm iştee
kıyamam bebemm ben istediğin kadarııı seninn olsunn çiçeeemmmmmmm.koçişe fazla rejim yaptırmaaa rejim sperm kalitesini bozuyor bu bayanlar içinde yasakkkkkkkkkkkkkkk bebeiş istiyorsanız kilonuzu boşverinnnnnnnnnnn
Kocam rejimde o nedenle yemek yapmayı ve yemeyi sevmeyen biri olarak bu zahmetli işten kurtulmuş durumdayım şuan
günaydın bebekim,
bizde de bolca sivri vardı dün gece ama neyse ki avcı bi kaplanımız var
günaydınn nerisonammm nasılsınn bebişimm nasıl bakımm bugünnn mide bulantın varmı??*
ama benimm kaplan yokkk çok korumasız kaldım bennnnnnnnnn :26:
kaplannn
hoşgeldin canımmmm öyle ama insan bi şekil oluyooo bebekimmm
öyle ama boşver takma artıkkk eceli gelmişşş sen zarar vermedin sonuçta napalımmmm
ayyyy bence de iyiyki görmedin canımmm
ben artık yaralı bir gaziyimm heryerim kıpkırmızı kaşınıyorummm her yerimi yimişşş bunlar kocam gelcek kalmıcak bie yerrr :90::90::90::90:Günaydııııııııııınnnnn herkes iyidir inşallah
geçmişi tam okuyamadım madamım test yaptıracak mı kızlar bi haber verdi mi:44::44:
günaydın kızlar çoktandır giremiyorum bu siteye ne çok hamişlerimiz olmus böyle...
ya tatlım hiç sorma ben de eskiden hep sebze yemeği yerdim,şimdi canım hamburger, makarna falan cekiyo, baska bi sey yiyemiyorum, biraz meyve o kadar, sabah kek yedim,oldu mu şimdi olmadı ama canın ne istiyosa onu ye dedibi de vitamin kullanıyoruz ya ondan herhalde
zarar verecek şeyler: sigara, alkol, kola, kahve, hazır meyve suları vb
nerelerdesin haticemmm epeeeyyydir yoksun özlettin nasıl gidiyo bakalımm
nerelerdesin haticemmm epeeeyyydir yoksun özlettin nasıl gidiyo bakalımm
benimde duyduğum ilk aylar 2 litreye yakın su içilmesi gerektiği bulantı vs yüzünden beslenme pek düzgün olamıyomuş zaten ilk aylar da ama suyu ihmal etmemeliymişsin canımm
bende iyiyim tatlımm geçen ay ki kimyasal gebelik şokundan sonra kendimi saldım resmen hiç bişeyin takibini yapmadım ama korunmadım da canımız ne zaman isterse o zaman seviyoruz birbirimizizaten cuma günü de evlilik yıldönümümüz bu ay bir yılımız doluyo o yüzden bu ayı birbirimize ayırdık çoookk ta güzel oldu
bebekim midem şimdi iyi sayılır şükür, hamişim diye o sivri tabletlerinden de kullanmıyorumGünaydın canıımmm :) nerdesin bak saat kaç oldu hala yoksun. hepiniz geç kaldınız benle zuyaldan başka kimsecikler yok burda. ikizden sonra bi tane daha olursa 3 olur :)))))) ikiz olmazsa 2 de kalırım ben .:)) (sanki birini buldumda 3 kaldı dimi )
geldimm bebeimm geldimm geç kaldım birasss gelir gelemzde açtımm bak burdayımm iştee
kıyamam bebemm ben istediğin kadarııı seninn olsunn çiçeeemmmmmmm.koçişe fazla rejim yaptırmaaa rejim sperm kalitesini bozuyor bu bayanlar içinde yasakkkkkkkkkkkkkkk bebeiş istiyorsanız kilonuzu boşverinnnnnnnnnnn
Kocam rejimde o nedenle yemek yapmayı ve yemeyi sevmeyen biri olarak bu zahmetli işten kurtulmuş durumdayım şuan
günaydınn nerisonammm nasılsınn bebişimm nasıl bakımm bugünnn mide bulantın varmı??*
ama benimm kaplan yokkk çok korumasız kaldım bennnnnnnnnn :26:
kaplannnama sağolsun kaplanım göz açtırmıyo canım korumacı beyaz kaplanım o benim
bugün yaptıracak inşallah
ben artık yaralı bir gaziyimm heryerim kıpkırmızı kaşınıyorummm her yerimi yimişşş bunlar kocam gelcek kalmıcak bie yerrr :90::90::90::90:
bugün kan testi yaptırcak canımmm
nurummcumm günaydın hayatımm nasılsın bebişimm?kafanıza çok takmayın mantığınızla haraket edin bebğinizin ne yemesini ister ve ne yememesini isterseniz ona göre yaralı ve zaralıları seçin benceee öyle yaparsanız kıyamaz ve gerçekten zararlı olan yiyecek ve içecekleri tüketmezsinizCanım ya bende hiç sağlıklı beslenmiyorum. Sabah öglen tamamda akşamları ya midem bulanıyor yada yorgunluktan bişey yapasım gelmiyor. Ya kahvaltılıkla geçiriyoruz ya işte melemen makarna gibi şeyler yapıyoruz. Ne yapmamız gerek. Bebege zarar vercek şeyler ne demek.
günaydın kızlar çoktandır giremiyorum bu siteye ne çok hamişlerimiz olmus böyle...
bencede canım canınız çektimi hemen yiyin yoksa sizin başka bişey yiceğiniz yokya tatlım hiç sorma ben de eskiden hep sebze yemeği yerdim,şimdi canım hamburger, makarna falan cekiyo, baska bi sey yiyemiyorum, biraz meyve o kadar, sabah kek yedim,oldu mu şimdi olmadı ama canın ne istiyosa onu ye dedibi de vitamin kullanıyoruz ya ondan herhalde
zarar verecek şeyler: sigara, alkol, kola, kahve, hazır meyve suları vb
benimde duyduğum ilk aylar 2 litreye yakın su içilmesi gerektiği bulantı vs yüzünden beslenme pek düzgün olamıyomuş zaten ilk aylar da ama suyu ihmal etmemeliymişsin canımm
oyyy kıyamam ben sana yaaa napıcaksınn canımcımmm üsülme sal kendini bak ne güsel demişsinnn saldırm çayıra diyeaferinn aferinnn siz büyük adam olucaksınızzzz çok sevin birbiriniziii
bende iyiyim tatlımm geçen ay ki kimyasal gebelik şokundan sonra kendimi saldım resmen hiç bişeyin takibini yapmadım ama korunmadım da canımız ne zaman isterse o zaman seviyoruz birbirimizizaten cuma günü de evlilik yıldönümümüz bu ay bir yılımız doluyo o yüzden bu ayı birbirimize ayırdık çoookk ta güzel oldu
evet canım işlerim çok yoğunda fazla giremedim.birde bu adet düzenleme işlerinden dolayı doktora gidip geliyorum.
sizlerle sohbet etmeyi çok özledim
Ben sabahlar muhakkak ekmek arası getiriyorum iş yerine peynir ekmek gibi mesela yada başka kahvaltılık bişey yanında süt.
Öglen zaten ne çıkarsa yemek zorundasın alternatif yok((
Akşamları işte ne bulursak(
Ben sigara alkol kullanmıyorum. Ama kola içiyorum birde eşim vitamin olur diye doldurmuş dolabı meyve suyu ile onlarıda içiyorum dikkat etmem gerek içmemeliyim.
Birde sen ne vitamini kullanıyorsun ben sadece folic asit folbiol ve kan sulandırıcı coraspin ( ilk gebeliğimde kürtaj oldugum içinmiş) içiyorum onun dışında birşey vermedi bana doktor.
ohh iyi sevindim biras rahatlamışsındır canımbebekim midem şimdi iyi sayılır şükür, hamişim diye o sivri tabletlerinden de kullanmıyorumama sağolsun kaplanım göz açtırmıyo canım korumacı beyaz kaplanım o benim
ayyy izmir çok sıcak yaa zuyalimmmm birde benim oturduğum yerde ço kyeşillik var herkesin evi bahçeliii ondan çok varrr çookkkkkkgüzel haberlerle gelirr inşallahh :26::26::26:
ayyy sivrisinek demeyin Allahtan daha yok bizim buralar da olmasın da gelmesinlerr valla beni de yer bitirir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?