- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.781
ben zaten normal sütten nefret ederdim, içine mutlaka bişi karıştırırdım ama belki o şekilde zararlı olur diye onu içmiyorum,ilk hamiş oldugumu öğrendigimde zorla sade süt içiyodum ama şimdi süt ve balık diyince içim dısıma cıkacak gibi oluyo, balığa bayılırdım onu da yiyemiyorum anlıcağın.Ben sabahlar muhakkak ekmek arası getiriyorum iş yerine peynir ekmek gibi mesela yada başka kahvaltılık bişey yanında süt.
Öglen zaten ne çıkarsa yemek zorundasın alternatif yok((
Akşamları işte ne bulursak(
Ben sigara alkol kullanmıyorum. Ama kola içiyorum birde eşim vitamin olur diye doldurmuş dolabı meyve suyu ile onlarıda içiyorum dikkat etmem gerek içmemeliyim.
Birde sen ne vitamini kullanıyorsun ben sadece folic asit folbiol ve kan sulandırıcı coraspin ( ilk gebeliğimde kürtaj oldugum içinmiş) içiyorum onun dışında birşey vermedi bana doktor.
yaa kızlar uzun süre topice girmeyip geri dönünce kaçırdım tabi kimler kimler hamiş, anca kendimden haberdarım
fakat ben hala havaya giremedim, hiç öyle beslenme meslenme dikkat etmiyorum. bana da yol gösterin ne yemeli ne içmeli
ohh iyi sevindim biras rahatlamışsındır canım
ee ben o tabletlerin sakıncalı olduğunu bilmiyordumm ben hamiş değilim ama kullanmasammıki??? akşam ütü yapıyorum diye balkon kapısını açmıştımm ondan oldu kaplanınn sana çok iyi bakıyooo maşallahhhhhhhhhh canımmm benim kaplanımda olsaaa ahhh ahhhhhhhhhh :26:
ayyy izmir çok sıcak yaa zuyalimmmm birde benim oturduğum yerde ço kyeşillik var herkesin evi bahçeliii ondan çok varrr çookkkkkk
ohh iyi sevindim biras rahatlamışsındır canım
ee ben o tabletlerin sakıncalı olduğunu bilmiyordumm ben hamiş değilim ama kullanmasammıki??? akşam ütü yapıyorum diye balkon kapısını açmıştımm ondan oldu kaplanınn sana çok iyi bakıyooo maşallahhhhhhhhhh canımmm benim kaplanımda olsaaa ahhh ahhhhhhhhhh :26:
ayyy izmir çok sıcak yaa zuyalimmmm birde benim oturduğum yerde ço kyeşillik var herkesin evi bahçeliii ondan çok varrr çookkkkkk
ben zaten normal sütten nefret ederdim, içine mutlaka bişi karıştırırdım ama belki o şekilde zararlı olur diye onu içmiyorum,ilk hamiş oldugumu öğrendigimde zorla sade süt içiyodum ama şimdi süt ve balık diyince içim dısıma cıkacak gibi oluyo, balığa bayılırdım onu da yiyemiyorum anlıcağın.
normal degil de aromalı sigaralar içerdim şimdi 10 m öteden kokusuna tahammül edemiyorum, alkol alışkanlığım yok, kahveye bayılırdım, günde 1 turk kahvesine izin verdi ama ben haftada bir anca içiyorum, kola canım çok isterse azcık nefsimi köreltiyorum, aslında çikolatada da kafein var, dikkat etmek lazım, çayın koyusu zararlı ama ben zaten çay sevmem, sabahları okulda bogazımdan bişiler gecsin diye aşırı açık bi çay içiyorum (zaten acık içebilirim) meyve suyunun hazırını içerdim sabahları ama hiç önerilmiyor, bence bırak onu canım, kendin sıkmaya başla, vaktin yoksa işe giderken taze portakal suyu al, ya da çok açık çay iç.
vitamin olarak ben elevit, folik olarak da folbiol kullanıyorum, elevitte de folik var ama dr. yetmez dedi sana ilk 3 ay vitamin vermeye gerek görmemiş olabilir, çünkü aç da gezsen bebek senin kanındaki depolardan besleniyor ama yine de sor istersen
ben zaten normal sütten nefret ederdim, içine mutlaka bişi karıştırırdım ama belki o şekilde zararlı olur diye onu içmiyorum,ilk hamiş oldugumu öğrendigimde zorla sade süt içiyodum ama şimdi süt ve balık diyince içim dısıma cıkacak gibi oluyo, balığa bayılırdım onu da yiyemiyorum anlıcağın.
normal degil de aromalı sigaralar içerdim şimdi 10 m öteden kokusuna tahammül edemiyorum, alkol alışkanlığım yok, kahveye bayılırdım, günde 1 turk kahvesine izin verdi ama ben haftada bir anca içiyorum, kola canım çok isterse azcık nefsimi köreltiyorum, aslında çikolatada da kafein var, dikkat etmek lazım, çayın koyusu zararlı ama ben zaten çay sevmem, sabahları okulda bogazımdan bişiler gecsin diye aşırı açık bi çay içiyorum (zaten acık içebilirim) meyve suyunun hazırını içerdim sabahları ama hiç önerilmiyor, bence bırak onu canım, kendin sıkmaya başla, vaktin yoksa işe giderken taze portakal suyu al, ya da çok açık çay iç.
vitamin olarak ben elevit, folik olarak da folbiol kullanıyorum, elevitte de folik var ama dr. yetmez dedi sana ilk 3 ay vitamin vermeye gerek görmemiş olabilir, çünkü aç da gezsen bebek senin kanındaki depolardan besleniyor ama yine de sor istersen
yani normal insana sakıncalı mi bilmiyorum ama ben iyice pimpiriklendim bu aralar, doğal olmayan hiçbir şeyi yememeye ve koklamamaya calışıyorum, mesela tütsü yakardık, ondan da korktum, kestim
sana da bi kaplan alalım kuzum, sever misin kaplanları?
Bende balıktan nefret ederim. Sade süt içiyorum ama sabahları. Soguk içemiyorum ama hafif ısıtıyorum kahvaltı yaparken iyi oluyor içebiliyorum. Çay günde en fazla 1 tane açık içiyorum zaten çok sevmem. Kahvede pek sevmem onuda aramıyorum ama meyve suyu fazlaca tüketiyordum dikkat etmem gerek saol cnm. Birde senin bebek kaç haftalık ne kadar çok mide bulantın var benim şuan o kadar değil. Benimki 5 haftalıkm falan doktor geçen cuma 4 demişti.
tatlım benim hesaplarıma göre bebiş 8 haftalık ama doktora göre 1 hafta küçük gidiyor. 6. haftadan beri şiddetli bulantılarım var, öğleden sonra baslıyor, yatana kadar ve istisnasız her akşam kusuyorumBende balıktan nefret ederim. Sade süt içiyorum ama sabahları. Soguk içemiyorum ama hafif ısıtıyorum kahvaltı yaparken iyi oluyor içebiliyorum. Çay günde en fazla 1 tane açık içiyorum zaten çok sevmem. Kahvede pek sevmem onuda aramıyorum ama meyve suyu fazlaca tüketiyordum dikkat etmem gerek saol cnm. Birde senin bebek kaç haftalık ne kadar çok mide bulantın var benim şuan o kadar değil. Benimki 5 haftalıkm falan doktor geçen cuma 4 demişti.
nurumcummmm doktorun nasıl bilmiyorum ama benim doktorum bana folbiolu önermedi folik plus verdi canım günde 3 tane sen daha önce başlamamışmıydın folik asite?
ooyyy kıyamam bebekiimm yaaa bide vücudun hassassa mahvediyo insanı kayseri de sıcak ama bizim evimiz biraz yükseklerde o yüzden serin oluyo şimdilik pek yok ama sizin oralara sineklik şart tatlımm
bak yogurdu severim bebem, sen su tablet işini netten arastır bence de. kıssss benim kociş akşama kadar o kadar yoğun çalışıyo ki , 8de çıkıyo işten, bi de hamişim diye gelince benim yapamadığım nerdeyse tüm işleri o yapıyor, çamaşır sermek yasak, yemek yapamıyos, mutfaga giremiyos, bulaşıkları bilem makineye koyamıyom:44: yardım ediyor sagolsun, sonra da uyuyo garibimin sinek avlayacak hali olmuyobebeimmm süt içemiyosan yoğut bol bol tüket hem yoğurt mayalı olduğu için daha faydalı
doğal ne varsa onları tüket zaten aferinn sana bilinçli annemmm benimmmm ama şu tabletlere kafayı fena taktımm öğrenmem gerekiyorrr
kıss sen kaplan diye koçişe demedinmii
ne güzel valla bizler de böyle yorum yapabilecek miyiz acaba batım pazar günü ama olmadığını hissediyorum belki bebekte böyle huzursuz bi ortama gelmek istemediği için olmuyordur
canım hiç moralini bozma, kötü düşünüp evrene negatif enerji gönderme bence.
ben de çok umutsuzdum, inanılmaz karnım ağrıyodu çünkü. eşimin de moralini bozmuştum yine olmadı diye. ama bak noldu tam da adet günümde meleğimin haberini aldım
sen de olumlu düşün Allah'tan hayırlısını iste.
anladımmm nurumcummm kişiden kişye değişiyordur belkide neyse canım kafanı bulandırmak için demedim sakın yanlış anlama benim doktor çok üstüne düşerek demiştide ondan her doktorun düşünceside farklı olabiliyorrrCanım ilk gebeliğimde 3 ay önce başlamıştım folic pls kullandım o zaman. Ama kaybedince bebeği korunma süresinde kullanmana gerek yok dedi. Sonrada hemen bebeğim geldi zaten. Doktor neyi düşünerek folbiol verdi bilmiyorum. Ben günde 1 tane içiyorum mesela. Birde haftada bir coraspin içiyorum kanı sulandırması için daha önce kürtaj yaşadığım içinmiş.
inşallah bebemm inşallahhh bak bizde kendimize yapmıyoruz hamişlik adına ama arkidişlerimizle ii vakit geçiriyoruzz elbet bigün bizde hamiş olucazzz onların tecrüblerinden faydanalalımm dimi şekerimmne güzel valla bizler de böyle yorum yapabilecek miyiz acaba batım pazar günü ama olmadığını hissediyorum belki bebekte böyle huzursuz bi ortama gelmek istemediği için olmuyordur
bi kaç haftadır olumlu düşünemiyorum cnm evlendiğime pişmanım hemde çok keşkelerim var keşke....
bak yogurdu severim bebem, sen su tablet işini netten arastır bence de. kıssss benim kociş akşama kadar o kadar yoğun çalışıyo ki , 8de çıkıyo işten, bi de hamişim diye gelince benim yapamadığım nerdeyse tüm işleri o yapıyor, çamaşır sermek yasak, yemek yapamıyos, mutfaga giremiyos, bulaşıkları bilem makineye koyamıyom:44: yardım ediyor sagolsun, sonra da uyuyo garibimin sinek avlayacak hali olmuyo
kısss bizim kedimiz var, böylem bembeyaz o benim beyaz kaplanım işteeee
bi kaç haftadır olumlu düşünemiyorum cnm evlendiğime pişmanım hemde çok keşkelerim var keşke....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?