Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben zaten normal sütten nefret ederdim, içine mutlaka bişi karıştırırdım ama belki o şekilde zararlı olur diye onu içmiyorum,ilk hamiş oldugumu öğrendigimde zorla sade süt içiyodum ama şimdi süt ve balık diyince içim dısıma cıkacak gibi oluyo, balığa bayılırdım onu da yiyemiyorum anlıcağın.
normal degil de aromalı sigaralar içerdim şimdi 10 m öteden kokusuna tahammül edemiyorum, alkol alışkanlığım yok, kahveye bayılırdım, günde 1 turk kahvesine izin verdi ama ben haftada bir anca içiyorum, kola canım çok isterse azcık nefsimi köreltiyorum, aslında çikolatada da kafein var, dikkat etmek lazım, çayın koyusu zararlı ama ben zaten çay sevmem, sabahları okulda bogazımdan bişiler gecsin diye aşırı açık bi çay içiyorum (zaten acık içebilirim) meyve suyunun hazırını içerdim sabahları ama hiç önerilmiyor, bence bırak onu canım, kendin sıkmaya başla, vaktin yoksa işe giderken taze portakal suyu al, ya da çok açık çay iç.
vitamin olarak ben elevit, folik olarak da folbiol kullanıyorum, elevitte de folik var ama dr. yetmez dedi sana ilk 3 ay vitamin vermeye gerek görmemiş olabilir, çünkü aç da gezsen bebek senin kanındaki depolardan besleniyor ama yine de sor istersen

canımcımmm ilk sayfada yazar kimler olduğu ama aklımdakileri söyliiimm hemencikkk
nerisonamm,hicranımmm,nurumcummmmmmmm,madamımmmmm ve sennn
ama bu ay bennnnnnnnnnnn,zeytinnnnnn,axxnnnn,cucummmm,bernardommm,morçilekimmm,zuyalimmmm,... sabah uyanamadımm dahaa affedin benii
arkamızdanda eylülde kolerammmmmmmmmmmmmmm katılcaaasss aranısaaaa

yani normal insana sakıncalı mi bilmiyorum ama ben iyice pimpiriklendim bu aralar, doğal olmayan hiçbir şeyi yememeye ve koklamamaya calışıyorum, mesela tütsü yakardık, ondan da korktum, kestim
sana da bi kaplan alalım kuzum, sever misin kaplanları?

ooyyy kıyamam bebekiimm yaaa bide vücudun hassassa mahvediyo insanı kayseri de sıcak ama bizim evimiz biraz yükseklerde o yüzden serin oluyo şimdilik pek yok ama sizin oralara sineklik şart tatlımm

Bende balıktan nefret ederim. Sade süt içiyorum ama sabahları. Soguk içemiyorum ama hafif ısıtıyorum kahvaltı yaparken iyi oluyor içebiliyorum. Çay günde en fazla 1 tane açık içiyorum zaten çok sevmem. Kahvede pek sevmem onuda aramıyorum ama meyve suyu fazlaca tüketiyordum dikkat etmem gerek saol cnm. Birde senin bebek kaç haftalık ne kadar çok mide bulantın var benim şuan o kadar değil. Benimki 5 haftalıkm falan doktor geçen cuma 4 demişti.

bebeimmm süt içemiyosan yoğut bol bol tüket hem yoğurt mayalı olduğu için daha faydalı
doğal ne varsa onları tüket zaten aferinn sana bilinçli annemmm benimmmm ama şu tabletlere kafayı fena taktımm öğrenmem gerekiyorrr
kıss sen kaplan diye koçişe demedinmii

kıslarrr bide hazır meyve sularının şekeri tetikleyici özelliği var bende şeker olduğu için biliyorum bana yasak mesela genelde hamişlerde hamiş şekeri olur yaaa allah korusun dikkat edin evde sıkın meyve sularını doğal tadıyla için

tatlım benim hesaplarıma göre bebiş 8 haftalık ama doktora göre 1 hafta küçük gidiyor. 6. haftadan beri şiddetli bulantılarım var, öğleden sonra baslıyor, yatana kadar ve istisnasız her akşam kusuyorum 6. haftadan önce kusmam yoktu ama bulantım vardı, benim durum biraz beter, açlıktan serum almışlığım bile var yani o da sanırım 6. haftaydı

nurumcummmm doktorun nasıl bilmiyorum ama benim doktorum bana folbiolu önermedi folik plus verdi canım günde 3 tane sen daha önce başlamamışmıydın folik asite?

Canım ilk gebeliğimde 3 ay önce başlamıştım folic pls kullandım o zaman. Ama kaybedince bebeği korunma süresinde kullanmana gerek yok dedi. Sonrada hemen bebeğim geldi zaten. Doktor neyi düşünerek folbiol verdi bilmiyorum. Ben günde 1 tane içiyorum mesela. Birde haftada bir coraspin içiyorum kanı sulandırması için daha önce kürtaj yaşadığım içinmiş.

ne güzel valla bizler de böyle yorum yapabilecek miyiz acaba batım pazar günü ama olmadığını hissediyorum belki bebekte böyle huzursuz bi ortama gelmek istemediği için olmuyordur

ooyyy kıyamam bebekiimm yaaa bide vücudun hassassa mahvediyo insanı kayseri de sıcak ama bizim evimiz biraz yükseklerde o yüzden serin oluyo şimdilik pek yok ama sizin oralara sineklik şart tatlımm

ayyy evet canım yaaa benim cildim çok hassas görsen biraz kaşıyım akşam kadar orası kıpkırmızı kalır çok fena oliii öyleee millet başka bişey sanıyoo valla
keyserilimm pastırma güselimmmm
kısss isizn oranın yağlamamıuydı neydi güsel şöyle lahmacun tarzı bişeyi var yoğurtlu sarmısaklı mikemmellll bişeyyyyyy yapıyomusun????

bak yogurdu severim bebem, sen su tablet işini netten arastır bence de. kıssss benim kociş akşama kadar o kadar yoğun çalışıyo ki , 8de çıkıyo işten, bi de hamişim diye gelince benim yapamadığım nerdeyse tüm işleri o yapıyor, çamaşır sermek yasak, yemek yapamıyos, mutfaga giremiyos, bulaşıkları bilem makineye koyamıyom:44: yardım ediyor sagolsun, sonra da uyuyo garibimin sinek avlayacak hali olmuyo
kısss bizim kedimiz var, böylem bembeyaz o benim beyaz kaplanım işteeee

ne güzel valla bizler de böyle yorum yapabilecek miyiz acaba batım pazar günü ama olmadığını hissediyorum belki bebekte böyle huzursuz bi ortama gelmek istemediği için olmuyordur

canım hiç moralini bozma, kötü düşünüp evrene negatif enerji gönderme bence.
ben de çok umutsuzdum, inanılmaz karnım ağrıyodu çünkü. eşimin de moralini bozmuştum yine olmadı diye. ama bak noldu tam da adet günümde meleğimin haberini aldım
sen de olumlu düşün Allah'tan hayırlısını iste.

bi kaç haftadır olumlu düşünemiyorum cnm evlendiğime pişmanım hemde çok keşkelerim var keşke....

anladımmm nurumcummm kişiden kişye değişiyordur belkide neyse canım kafanı bulandırmak için demedim sakın yanlış anlama benim doktor çok üstüne düşerek demiştide ondan her doktorun düşünceside farklı olabiliyorrr
inşallah bebemm inşallahhh bak bizde kendimize yapmıyoruz hamişlik adına ama arkidişlerimizle ii vakit geçiriyoruzz elbet bigün bizde hamiş olucazzz onların tecrüblerinden faydanalalımm dimi şekerimm

ayyy ne bilemm kısımmmmm ben yaaaa bizde hamişlere yasak hayvan beslemek ondan hiç aklıma gelmedi valla alemsinnnn kaplanımmmmmm benimmm
bende koçişi aslan burcuyuz bizde ondan aslanım diye severim bazennn onda o aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…