- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.801
tatlım benim hesaplarıma göre bebiş 8 haftalık ama doktora göre 1 hafta küçük gidiyor. 6. haftadan beri şiddetli bulantılarım var, öğleden sonra baslıyor, yatana kadar ve istisnasız her akşam kusuyorum6. haftadan önce kusmam yoktu ama bulantım vardı, benim durum biraz beter, açlıktan serum almışlığım bile var yani o da sanırım 6. haftaydı
umudu yitirmek yok al bitane daha çıktı başımızaa bebişimm neden böyle yapıyosunnnn??????canım hiç moralini bozma, kötü düşünüp evrene negatif enerji gönderme bence.
ben de çok umutsuzdum, inanılmaz karnım ağrıyodu çünkü. eşimin de moralini bozmuştum yine olmadı diye. ama bak noldu tam da adet günümde meleğimin haberini aldım
sen de olumlu düşün Allah'tan hayırlısını iste.
n'oldu beralkumm neden öyle diyosun canım istersen paylaşabilirsin???? :44:bi kaç haftadır olumlu düşünemiyorum cnm evlendiğime pişmanım hemde çok keşkelerim var keşke....
beralku neden böyle hissediyosun kuşum?:26:
beralku neden böyle hissediyosun kuşum?:26:
ayyy ne bilemm kısımmmmm ben yaaaa bizde hamişlere yasak hayvan beslemek ondan hiç aklıma gelmedi valla alemsinnnn kaplanımmmmmm benimmm
bende koçişi aslan burcuyuz bizde ondan aslanım diye severim bazennn onda o aklıma geldi
Kızlar birazdan gidiyorum.
Içimde bir öykü ağıtlarla biter....
Bana dua edin
bak ne dicem en cok kavgalar, anlaşmazlıklar ilk yıl içinde olur, sonra bak göreceksin her şey nasıl duzelecek, bebiş için acele etme bence canım, bak daha 2 ay olmuş, yaşlarınız kaç?evleneli 2 ay oldu ama beni soğuttu herşeyden hayattan zevk almamaya başladım bu kadar kısa süre içinde artık ne düşüneceğimi ne isteyeceğimi bilemez oldum kimseyle de konuşamıyorum içime attım ruh gibiyim herşey anlamsız geliyo saldım çayıra mevlam kayıra
evleneli 2 ay oldu ama beni soğuttu herşeyden hayattan zevk almamaya başladım bu kadar kısa süre içinde artık ne düşüneceğimi ne isteyeceğimi bilemez oldum kimseyle de konuşamıyorum içime attım ruh gibiyim herşey anlamsız geliyo saldım çayıra mevlam kayıra
Bana dua edin
Kıyamam ya. Allah yardımcın olsun cnm. Benim hesaplarıma görede şuan 6+2 falan olması lazım doktor geçen hafta 4 dedi işte 5 haftalık falan şuan. Acaba erken mi ondan mı çok migdem bulanmıyor. Yani çok fazla bulanmıyor. Sen bebeğin kalp atışlarını duydunmu? Bende pazartesi gidicem bakalım ama biz daha keseye bakıcaz galiba geçen hafta doktor çok erken görünmemesi normal dedi. Pazartesi bakıcaz işte.
canım benim ilk zamanlar genelde herkeste dediğin gibi duygular yaşanabiliyor sonuçta evlilik hayatı flört dönemine göre daha farklı sorumluluklar artıyor eskisi gibi olmayabilir ama bunu kalıcı bişey olarak değerlendirme canımm yaşınız kaç eşinle?
nurummm sanırım seninle ben aynı durumdayız. geçen hafta dr. bana 4 haftalık dedi ve ultrasona almadı daha görünmez diye. ctsi gidicem ben de keseye bakmaya. bende de hiç mide bulantısı falan yok. sadece başım dönüyo ara ara o kadar
ben o miniği almadan iyice araştırdım sonradan sokaga atmamak için, doktorum çiğ et yemeyen, aşısı tam olan hayvanların hem gebelere hem de çocuklara faydası oldugunu soyluyor
Kıyamam ya. Allah yardımcın olsun cnm. Benim hesaplarıma görede şuan 6+2 falan olması lazım doktor geçen hafta 4 dedi işte 5 haftalık falan şuan. Acaba erken mi ondan mı çok migdem bulanmıyor. Yani çok fazla bulanmıyor. Sen bebeğin kalp atışlarını duydunmu? Bende pazartesi gidicem bakalım ama biz daha keseye bakıcaz galiba geçen hafta doktor çok erken görünmemesi normal dedi. Pazartesi bakıcaz işte.
evleneli 2 ay oldu ama beni soğuttu herşeyden hayattan zevk almamaya başladım bu kadar kısa süre içinde artık ne düşüneceğimi ne isteyeceğimi bilemez oldum kimseyle de konuşamıyorum içime attım ruh gibiyim herşey anlamsız geliyo saldım çayıra mevlam kayıra
Galiba tatlım. Ama bana geç döllenme dedi. Bana ultrasonda baktı yumurtalıklara rahime falan bir sorun yok dedi. Bende pazartesi gidicem cnm.
Bana dua edin
kuzuuuum daha iki aylıksınız siz, yeni minik bi bebek gibi. nası bebek büyüdükçe olgunlaşıyo sizin evliliğiniz de zamanla olgunlaşacak. aceleci davranma, birbirinize karşı sabırlı olun herşey bak nasıl yoluna giriyo. ama bu arada benden sana bi tavsiye bebek için acele etme. birbirinizin tadını çıkarın biraz. gezin tozun özel olduğunuzu hissedin-hissettirin.
bebek nasılsa gelir. ama sıkıntılı bi zamanda gelirse bebeğpin sorumluluğu sıkıntıları artırabilir.
özeline karışmak istemem kusuruma bakma ama yazmadan da edemedim
tatlım herkesin midesi bulanacak diye bişe yok ki, hiç endişelenme. ben gecen cumartesi (bana göre 7 haftalıkken) kalp atışını duydum ama 4 buyutlu ultrasonda. ondan 2 hafta önce de keseyi gördük
insallah keseni gorursunuz bu hafta, bana görürmüşsünüz gibi geldi. benim asıl bulantılarım işte o keseyi gordukten sonra basladı ama dedigim gibi herkeste olacak diye bir sey yok,insallah sende olmaz canım
hayırlısı nurumcumm inşallah senin için iyi bir doktor olur bebemmmmKızlar ben normalde (istanbul) yenibosna nisa hastanesine gidiyorum sürekli doktorum orda. Birde iş arkadaşımızın okul arkadaşı çapa tıf fakültesinde prof. Yarın onun yanına gidecem muayeneye. Normalde çapadan randevu alabilmek mümkün değil bide profsa imkanı yok hazır benim yerime saolsun adam almış randevu gidicem bakalım ne diycek.
ikimiz de 31 yaşındayız ama bilemiyorum artık sevmiyorum öldü bende çok şey zaten artık bebek isteyip istemediğimi de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?