Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kıyamam ya. Allah yardımcın olsun cnm. Benim hesaplarıma görede şuan 6+2 falan olması lazım doktor geçen hafta 4 dedi işte 5 haftalık falan şuan. Acaba erken mi ondan mı çok migdem bulanmıyor. Yani çok fazla bulanmıyor. Sen bebeğin kalp atışlarını duydunmu? Bende pazartesi gidicem bakalım ama biz daha keseye bakıcaz galiba geçen hafta doktor çok erken görünmemesi normal dedi. Pazartesi bakıcaz işte.

umudu yitirmek yok al bitane daha çıktı başımızaa bebişimm neden böyle yapıyosunnnn??????

bi kaç haftadır olumlu düşünemiyorum cnm evlendiğime pişmanım hemde çok keşkelerim var keşke....
n'oldu beralkumm neden öyle diyosun canım istersen paylaşabilirsin???? :44:
beralku neden böyle hissediyosun kuşum?:26:

beralku neden böyle hissediyosun kuşum?:26:

evleneli 2 ay oldu ama beni soğuttu herşeyden hayattan zevk almamaya başladım bu kadar kısa süre içinde artık ne düşüneceğimi ne isteyeceğimi bilemez oldum kimseyle de konuşamıyorum içime attım ruh gibiyim herşey anlamsız geliyo saldım çayıra mevlam kayıra

ben o miniği almadan iyice araştırdım sonradan sokaga atmamak için, doktorum çiğ et yemeyen, aşısı tam olan hayvanların hem gebelere hem de çocuklara faydası oldugunu soyluyor

bak ne dicem en cok kavgalar, anlaşmazlıklar ilk yıl içinde olur, sonra bak göreceksin her şey nasıl duzelecek, bebiş için acele etme bence canım, bak daha 2 ay olmuş, yaşlarınız kaç?

canım benim ilk zamanlar genelde herkeste dediğin gibi duygular yaşanabiliyor sonuçta evlilik hayatı flört dönemine göre daha farklı sorumluluklar artıyor eskisi gibi olmayabilir ama bunu kalıcı bişey olarak değerlendirme canımm yaşınız kaç eşinle?

nurummm sanırım seninle ben aynı durumdayız. geçen hafta dr. bana 4 haftalık dedi ve ultrasona almadı daha görünmez diye. ctsi gidicem ben de keseye bakmaya. bende de hiç mide bulantısı falan yok. sadece başım dönüyo ara ara o kadar

Kızlar ben normalde (istanbul) yenibosna nisa hastanesine gidiyorum sürekli doktorum orda. Birde iş arkadaşımızın okul arkadaşı çapa tıf fakültesinde prof. Yarın onun yanına gidecem muayeneye. Normalde çapadan randevu alabilmek mümkün değil bide profsa imkanı yok hazır benim yerime saolsun adam almış randevu gidicem bakalım ne diycek.

ikimiz de 31 yaşındayız ama bilemiyorum artık sevmiyorum öldü bende çok şey zaten artık bebek isteyip istemediğimi de bilmiyorum

Galiba tatlım. Ama bana geç döllenme dedi. Bana ultrasonda baktı yumurtalıklara rahime falan bir sorun yok dedi. Bende pazartesi gidicem cnm.

ben o miniği almadan iyice araştırdım sonradan sokaga atmamak için, doktorum çiğ et yemeyen, aşısı tam olan hayvanların hem gebelere hem de çocuklara faydası oldugunu soyluyor

pikii o zaman nerisonammmm sen kaplanına iyi bak onun sana faydası olcak bak gördünmüüüü şimdiden sinekleri yakalıyoo sana

tatlım herkesin midesi bulanacak diye bişe yok ki, hiç endişelenme. ben gecen cumartesi (bana göre 7 haftalıkken) kalp atışını duydum ama 4 buyutlu ultrasonda. ondan 2 hafta önce de keseyi gördük
insallah keseni gorursunuz bu hafta, bana görürmüşsünüz gibi geldi. benim asıl bulantılarım işte o keseyi gordukten sonra basladı ama dedigim gibi herkeste olacak diye bir sey yok,insallah sende olmaz canım

kuzuuuum daha iki aylıksınız siz, yeni minik bi bebek gibi. nası bebek büyüdükçe olgunlaşıyo sizin evliliğiniz de zamanla olgunlaşacak. aceleci davranma, birbirinize karşı sabırlı olun herşey bak nasıl yoluna giriyo. ama bu arada benden sana bi tavsiye bebek için acele etme. birbirinizin tadını çıkarın biraz. gezin tozun özel olduğunuzu hissedin-hissettirin.
bebek nasılsa gelir. ama sıkıntılı bi zamanda gelirse bebeğpin sorumluluğu sıkıntıları artırabilir.
özeline karışmak istemem kusuruma bakma ama yazmadan da edemedim

yok cnm ben kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım zaten rahatlayım diye bebeğe gelince onda da haklısın inş. pazara kadar adet olurum da rahatlarım çünkü artık istemiyorum

Doktorum pazartesi ye randevu verdi. O zaman beş buçuk haftalık falan oluyor belki kalp atışı bile duyabiliriz dimi. İnşallah ya.

hayırlısı nurumcumm inşallah senin için iyi bir doktor olur bebemmmm

ikimiz de 31 yaşındayız ama bilemiyorum artık sevmiyorum öldü bende çok şey zaten artık bebek isteyip istemediğimi de bilmiyorum

öyle diyip kendinide eşinide üzme canımmm gerçekten evlilikte ilk 2 yılı atlattıktan sonra hiçbişey olmaz derler ve sonuçta birbrinisi kırmadığınız süreceee hiçbir sorunda olmaz sen merak etmeee
ama sen sürekli kafanda bu duygularla yol alırsan da olmaz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…