Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım neden birsonraki haftaya kadar......yazmıssınki adet olana kadar bence
mayısa ne olacak bakalım hayırlısı bizim burda bir kadın var 35 yasında kocasıda 45 yasında kadın hamile kaldı o kadını görünce sanki kendimi kötü hissediyorum sanki bizim olmuyormus gibide bebekle ilgili bişey sormayada çekiniyorum

canım sen hiç öyle birşey yaşadın mı ki?

yok şeker ben yaşamadım ama forumdaki konulardan biliyorum..hatta pek çok kadın yaşarmış bunu ama farketmezmiş adetim 6 gün gecikti 8 gün gecikti der geçermiş ....

bu arada ben de Isparta merkezde bir lisede çelışıyorum:))

çok ilginç ben orda okudum gerçi yıllardır gitmiyorum ama bir tarafım da oralı sayılır. sen de oralı mısın?

Ben de mayısta hamile kalmak istiyorum artııııkkkk ya bu neden böyle bekletiyor ne garip bir sistem:) Allah ım bilir ama görünürde bir sorun yok bebek de yok.... bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallahhh...

kimse kalmamış galiba... gündüz okulda olduğum için yazamıyorum. bu saate anca neyse keyifler iyi olsun da burada paylaşım yapanlardan güzel haber alalımda inşallah...

hiç kimsecik kalmamışşş bebişş yapmayamı gittiniz kızlarrrhadii inşallah güselll haberler duymak istiommmm hepinizdennn sabah görüşürüsss minnoşlar ii gecelerrr :130:

hiç kimsecik kalmamışşş bebişş yapmayamı gittiniz kızlarrrhadii inşallah güselll haberler duymak istiommmm hepinizdennn sabah görüşürüsss minnoşlar ii gecelerrr :130:

günaydın günaydın...

nasılsınız kızlar...?

ohh maşallah akşam kaynatmışsınız bende gelicektim ama diziden fırsat bulamadım ki...

yaw bu gadın milletinden korkçan arkadaş yaa neler de çıkmış Tımam canoo eğer tutmazsa sovan tadına da katlanırıs nolcek

abooo oku oku bitmedi kızlar bi güncük girmedim neler kaynatmışsınız öleeee

kedimerimmmmmmmmm Kıs sen nerelere gittin özledimmmmmmmmmmm

bende bi kaç yerde okudum ama bilemiyorumm doktora falan da gitmedim toplu temizlik falan yaptım onu kaldır oraraya onu indir buraya kendime dikkat etmedim
bugün 9. günüm akşam yapıcam ilk testimi bu ay temizlik yorulmak falan yok çalışmalrı yapıp yatıp keyfime bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…