Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bana da büyük ihtimalle geç döllenme olmuş, beta hcg biraz daha yüksek olmalıydı dedi. tamamen aynıyız sanırım

Olabilir. Ben ilk gittiğimde beta hcg mayıs 28 de yani. 15 ti. Sonraki gittiğimde haziranın 3 ünde 144 tü. Herşey normal gayet iyi bir sorun yok dedi ayın 13 üne randevu verdi.

valla canım aynı düşüncedeymişizzz ama ben yazamadım ağzına sağlıkkk beralkucum gerçektennn çok aceleci davranma bebek konusunda da biras sabır zamanla düzelir merak etme canımm karamsar olma yeterrr

ikimiz de 31 yaşındayız ama bilemiyorum artık sevmiyorum öldü bende çok şey zaten artık bebek isteyip istemediğimi de bilmiyorum

2 yılı geçirdikten sonra başka düşünmeye başlıcaksın canım, daha siz birbirinizi tanıma aşamasındasınız, isterseniz 5 yıl flört etmiş olun, evlilik başka. bence gelecek yıl düşün bebeği tatlım, bu sadece bir fikir tabi ki

bizde özledik tatlımm yaa ama neden hala gelmedi ki kırmızılar doktor ne diyo ne yapılması gerekiyomuş:44::44::44:
hala gelmedi canım ya sinir sitres beni bitirmek üzere.adet getirici ilacım bitti.ve 17 gün geçti hala yok gögüslerimin acısından artık aksamları bile uyuyamıyorumdoktora gitmektende bıktım artık

arkadaslar 4-5 gündür girmiyordum geçmişi okudum çok üzüldüm koleracım Rabbim sabırlar versin yazdıklarını okudum inancın sayesinde Rabbim sana sabrını verir hakkımızda hayırlsıı olsun tekrar geçmiş olsun

gitti kolerammm galiba...
çıkınca konuşurum ben onunla haber veririm sizede...

Olabilir. Ben ilk gittiğimde beta hcg mayıs 28 de yani. 15 ti. Sonraki gittiğimde haziranın 3 ünde 144 tü. Herşey normal gayet iyi bir sorun yok dedi ayın 13 üne randevu verdi.

ben 6 haziranda gittim 267idi. dr. bana düşük iki gün sonra tekrar yaptır dedi. dün yaptırdım 741 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…