- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.821
Doktorum pazartesi ye randevu verdi. O zaman beş buçuk haftalık falan oluyor belki kalp atışı bile duyabiliriz dimi. İnşallah ya.
bana da büyük ihtimalle geç döllenme olmuş, beta hcg biraz daha yüksek olmalıydı dedi. tamamen aynıyız sanırım
kuzuuuum daha iki aylıksınız siz, yeni minik bi bebek gibi. nası bebek büyüdükçe olgunlaşıyo sizin evliliğiniz de zamanla olgunlaşacak. aceleci davranma, birbirinize karşı sabırlı olun herşey bak nasıl yoluna giriyo. ama bu arada benden sana bi tavsiye bebek için acele etme. birbirinizin tadını çıkarın biraz. gezin tozun özel olduğunuzu hissedin-hissettirin.
bebek nasılsa gelir. ama sıkıntılı bi zamanda gelirse bebeğpin sorumluluğu sıkıntıları artırabilir.
özeline karışmak istemem kusuruma bakma ama yazmadan da edemedim
ikimiz de 31 yaşındayız ama bilemiyorum artık sevmiyorum öldü bende çok şey zaten artık bebek isteyip istemediğimi de bilmiyorum
bence kalp için erken canım, hiç kendini ona endeksleme, boşuna gerilme
sen keseye odaklan
benimkinin arasında tam 2 hafta vardıÖylemi diyorsun peki o zaman. Hakkımızda hayırlısı. Pekş ne zaman pazartesiden 1 hafta sonra falan duyulur sanırım dimi.
günaydın...
hala gelmedi canım ya sinir sitres beni bitirmek üzere.adet getirici ilacım bitti.ve 17 gün geçti hala yok gögüslerimin acısından artık aksamları bile uyuyamıyorumbizde özledik tatlımm yaa ama neden hala gelmedi ki kırmızılar doktor ne diyo ne yapılması gerekiyomuş:44::44::44:
kızlar kolera cuma gitmicek miydi?
doktor salı demişti ama koleram en kısa zamanda olsun bitsin diyodu
günaydınnn tatlımmmm allah neşeni daim etsin inşallahhhhh
ayyy canım bnim yaaa Allah yardımcısı olsun zor ben bi kere izlemeye çalışmıştım ama izleyemedim yapılan işlemiii :26:anladım canım
şimdiden geçmiş olsun kolerama
amin canım cümlemizin inşallah...
Olabilir. Ben ilk gittiğimde beta hcg mayıs 28 de yani. 15 ti. Sonraki gittiğimde haziranın 3 ünde 144 tü. Herşey normal gayet iyi bir sorun yok dedi ayın 13 üne randevu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?