Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evet tatlımm yağlama hıımmm çok güzel olurrrr koçiş bayılır valla
Kızlar birazdan gidiyorum.

Içimde bir öykü ağıtlarla biter....

Bana dua edin
rabbim yardımcın olsun koleraammmmm:26::26: dualarımız seninleee

yok cnm ben kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım zaten rahatlayım diye bebeğe gelince onda da haklısın inş. pazara kadar adet olurum da rahatlarım çünkü artık istemiyorum

herşeyin hayırlısı olsun canım. hayat herzaman toz pembe değil. Allah bazen sıkıntılar verir bize, aslında bunlar sabrımızı gösterebilmek için birer fırsattır. sen de sabırlı ol. hayırlısı için dua et.

haklısın canım ama benim arkadasım oldu, psikolojik yani agır tabi ama fizyolojik olarak hiçbir şey hissetmeden hemen evine dönüp, normal hayatına dönebiliyosun, ertesi gün işe gitmişti arkadasım
sadece denize, havuza falan giremiyosun
neyse ki fizyolojik agırlığı yok

inşallah koleramındaaa öyle geçer hiçbişey hissetmez ve hemen toparlar kendini

günaydın bernardom,
koleram hastaneye gitti:26: madamım henüz teşrif etmedi bekliyoruz
pompiş nasıl oldu, sen nasılsın?

günaydın kızlar,
hoş öğlen oldu ama şehir dışındaydım yenı geldım yıne bir sürü gelişmeler olmuş..Kolerama çok üzüldüm..geçmiş olsun..yeni hamile arkadaşları da tebrık ederım..
Ankara çok sıcak mayışmış bir halde oturmaktayım...orlarda havalar nasıl

slmm canımm hoşgeldin niğdeler ankaralar oooh gezilsin nasıl beğendin mi niğde yi

slm kıslaarr yeniden ben geldim çok vaktim yok o yüzden geçmişi iyi okuyamadım ama hamile hatunlar yemeleri gereken şeyler hakkında yazışmışlar sanırım nacizane önerilerimi yazmak isterim. süt ürünlerini ihmal etmemenizi şiddetle tavsiye ederim. benim kardeşim hamileyken hergün en az 3 lt su içti, bunun yanında yarım lt belkide daha fazla süt içti, hergün 1 tane soda 1 tane muz. bunları hiç ihmal etmedi. çay sadece kahvaltıdan sonra 1 fincan çay içti. Dr bebeğimizi muayene edince kemikleri çok kuvvetli demiş ve çok şaşırmış. bebeğimiz 3 aydan sonra çivi gibi ayakta durmaya başladı 4. aya gelirken adım atmayı öğrendi :)) bilmem anlatabildimmi

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim, Allahım ben becerebilecek miyim bu8 işi. tamam su çok içerim onda problem yok ama.
yatana kadar demli çay içerim, süt asla sevmem, meyve aklıma bile gelmez. nolcaaaak benim halim :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…