- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.841
evet tatlımm yağlama hıımmm çok güzel olurrrr koçiş bayılır vallaayyy evet canım yaaa benim cildim çok hassas görsen biraz kaşıyım akşam kadar orası kıpkırmızı kalır çok fena oliii öyleee millet başka bişey sanıyoo valla
keyserilimm pastırma güselimmmm
kısss isizn oranın yağlamamıuydı neydi güsel şöyle lahmacun tarzı bişeyi var yoğurtlu sarmısaklı mikemmellll bişeyyyyyy yapıyomusun????
rabbim yardımcın olsun koleraammmmm:26::26: dualarımız seninleeeKızlar birazdan gidiyorum.
Içimde bir öykü ağıtlarla biter....
Bana dua edin
yok cnm ben kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım zaten rahatlayım diye bebeğe gelince onda da haklısın inş. pazara kadar adet olurum da rahatlarım çünkü artık istemiyorum
gel artık, gel de yüzümüz de güller açsın
ayyy canım bnim yaaa Allah yardımcısı olsun zor ben bi kere izlemeye çalışmıştım ama izleyemedim yapılan işlemiii :26:
berremmm ama sen hep eve kaçıyosun herhaldeee burda hiç olmuyosun minnoşummm
gel artık, gel de yüzümüz de güller açsın
evet tatlımm yağlama hıımmm çok güzel olurrrr koçiş bayılır valla
rabbim yardımcın olsun koleraammmmm:26::26: dualarımız seninleee
yok bebem eve kaçmıyom ben burdayım öğlende gidiyom genelde...
işler yoğunlaşınca kaçıyorum..
haklısın canım ama benim arkadasım oldu, psikolojik yani agır tabi ama fizyolojik olarak hiçbir şey hissetmeden hemen evine dönüp, normal hayatına dönebiliyosun, ertesi gün işe gitmişti arkadasım
sadece denize, havuza falan giremiyosun
neyse ki fizyolojik agırlığı yok
yok bebem eve kaçmıyom ben burdayım öğlende gidiyom genelde...
işler yoğunlaşınca kaçıyorum..
zuyalimmm bende bayılırımmmmmbanada yaprmısın?
yaparım tabisi bebeeeem sen iste yeter ki
ama ben bu bilgisayarı birazdan camdan fırlatıcam aaaaaaaaaaaaaaaaa imdattt niye bu kadar çok takılıyo bugün
selam kızlar ne var ne yok bakalım
günaydın kızlar,
hoş öğlen oldu ama şehir dışındaydım yenı geldım yıne bir sürü gelişmeler olmuş..Kolerama çok üzüldüm..geçmiş olsun..yeni hamile arkadaşları da tebrık ederım..
Ankara çok sıcak mayışmış bir halde oturmaktayım...orlarda havalar nasıl
slmm canımm hoşgeldin niğdeler ankaralar oooh gezilsinnasıl beğendin mi niğde yi
kızlar kolerama ne oldu kötü birşey yoktur inş.
slm kıslaarr yeniden ben geldim çok vaktim yok o yüzden geçmişi iyi okuyamadım ama hamile hatunlar yemeleri gereken şeyler hakkında yazışmışlar sanırım nacizane önerilerimi yazmak isterim. süt ürünlerini ihmal etmemenizi şiddetle tavsiye ederim. benim kardeşim hamileyken hergün en az 3 lt su içti, bunun yanında yarım lt belkide daha fazla süt içti, hergün 1 tane soda 1 tane muz. bunları hiç ihmal etmedi. çay sadece kahvaltıdan sonra 1 fincan içti. Dr bebeğimizi muayene edince kemikleri çok kuvvetlidemiş ve çok şaşırmış. bebeğimiz 3 aydan sonra çivi gibi ayakta durmaya başladı 4. aya gelirken adım atmayı öğrendi :)) bilmem anlatabildimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?