- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.861
çok teşekkür ederim, Allahım ben becerebilecek miyim bu8 işi. tamam su çok içerim onda problem yok ama.
yatana kadar demli çay içerim, süt asla sevmem, meyve aklıma bile gelmez. nolcaaaak benim halim :18::18::18::18::18:
iyidir canimm , beni sevdikleri cok belli, aslinda basta istemeye yanasmamislar, beni ayni sülaileden isteyenler oldugu icin....bizim oralarda biraz hassas bir konu galiba
hımmm ama kimm olsaa hassaslaşıırrrr benimmsinn sennnnnnnnnnn sadece benimmmmmmmm offf ulen erkeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk
kissbenimde hatam var, ne diye anlatiyosam gelenleri ona, oda irili ufakli tepkisi o sekilde oluyordu, irkek irkek cok tatliydi ama , canim o yhaaa
olsunn bazen iii oluyooçıldırsınlar birasss,kıskansınlarrrrrrrrrrr dah akıymetli olunuyoo paylaşılmazz kadınımm nikimmmmmm
sen sevilmicek kadinmisin subebemmm, ismini kizim olursa ona vercembogurtlenli turtammm
pekii nikimm ama o benimmm kıssımınnn ismiii
Anladim ben, bosver...nikimm sana bişeyler yazdım az önce ama tuhaf çıktı alıntılar değil hepsini ben yazdım sankii
kadin kokusu?? anlatsana biraz...:26:ayy bende var dvd si cok ii film cidden ya eşim almıştı doğum günümde bana nerde bulmuşş bilmiyorummm bende cok seviyorummm bu filmii ve film izlemeyiiihele kışın full film izlerizz ... bide kadın kokusu cok ii film izlemediysen tavsiye ederim nikimm ayyy ben boşuna bırakmıyorum seniii bende acayippp sevdim senii ,dur bende senii öpimmmmmmm :87:
meet joe black cok eski bir film, ilk izledigimde müzigindende cok etkilenmistim, konusu her ne kadar sacma olsada izlettiriyor, ben en cok kafeterya'daki sahneden cocugun kazasina kadarki bölümü seviyorum, kendimden cok sey hatirliyorum dermisim (aman ne bicim kazaydi o, nasil havada uctu brad)
KIZLAR ; nasilsiniz bugun?
canım verdigin bilgiler için cok tesekkur ederim ama doktor bana ilk 3 ay mideni bulandıracak hiçbir şeyi asla yeme dedi, çünkü tüm hamilelikte tiksinmeye neden olabiliyomus yani asıl gereken zamanda alamayabiliyomussun. ilk 3 ay zorunluluk yok, sadece zararlı seyler yeme diyo, mesela ben süt içmeyi hiç istemiyorum, balık yemeyi hiç istemiyorum,maden suyunu ilk günlerde içiyodum ama artık onu da istemiyorum:/slm kıslaarr yeniden ben geldim çok vaktim yok o yüzden geçmişi iyi okuyamadım ama hamile hatunlar yemeleri gereken şeyler hakkında yazışmışlar sanırım nacizane önerilerimi yazmak isterim. süt ürünlerini ihmal etmemenizi şiddetle tavsiye ederim. benim kardeşim hamileyken hergün en az 3 lt su içti, bunun yanında yarım lt belkide daha fazla süt içti, hergün 1 tane soda 1 tane muz. bunları hiç ihmal etmedi. çay sadece kahvaltıdan sonra 1 fincan çay içti. Dr bebeğimizi muayene edince kemikleri çok kuvvetlidemiş ve çok şaşırmış. bebeğimiz 3 aydan sonra çivi gibi ayakta durmaya başladı 4. aya gelirken adım atmayı öğrendi :)) bilmem anlatabildimmi
enteresan ama bu defa daha hoş geldi evi tuttuk gibi ama sersemliğim hala üzerimde..yoldu oteldı ev aramaydı derken:)bu arada regl de oldum niğde bana iyi geldi kırmızısıyla birlikte:)
canım verdigin bilgiler için cok tesekkur ederim ama doktor bana ilk 3 ay mideni bulandıracak hiçbir şeyi asla yeme dedi, çünkü tüm hamilelikte tiksinmeye neden olabiliyomus yani asıl gereken zamanda alamayabiliyomussun. ilk 3 ay zorunluluk yok, sadece zararlı seyler yeme diyo, mesela ben süt içmeyi hiç istemiyorum, balık yemeyi hiç istemiyorum,maden suyunu ilk günlerde içiyodum ama artık onu da istemiyorum:/
Allah yardım etsin canım umarım çabuk geçerde sende güzel güzel beslersin bebişini
çay içmemen gerekiyo tatlım, hem kalsiyumu sömürüyomuş hemde kansızlık yapıyomuş. bi şekilde dikkat edeceksin bunlara. süt sevmiyosan ayran iç yoğurt ye :) umarım onları seviyosundur
kızlar ben yemeğe iniyorum, bebişimin karnı acıkmış, bakalım aşçı amcalar ne yapmış bugün bize
herkese afiyeeet olsunnnn
afiyet olsun canımm
senin adına sevindim tatlımmm eğer canlı müziği severseniz sır sanat cafe adında çok güzel bi yer var tavsiye ederim oraya her gittiğimizde uğrardık ayyy özledim mi neyy
iyiyim canım sen nasılsın? madam gelmedi onu bekliyoruz ve tabi kolerayı sen napıyosun
hoşgelmişsin canımmmm bizler iyi sayılırız sen nasılsın balıımmmmm
enteresan ama bu defa daha hoş geldi evi tuttuk gibi ama sersemliğim hala üzerimde..yoldu oteldı ev aramaydı derken:)bu arada regl de oldum niğde bana iyi geldi kırmızısıyla birlikte:)
slm kıslaarr yeniden ben geldim çok vaktim yok o yüzden geçmişi iyi okuyamadım ama hamile hatunlar yemeleri gereken şeyler hakkında yazışmışlar sanırım nacizane önerilerimi yazmak isterim. süt ürünlerini ihmal etmemenizi şiddetle tavsiye ederim. benim kardeşim hamileyken hergün en az 3 lt su içti, bunun yanında yarım lt belkide daha fazla süt içti, hergün 1 tane soda 1 tane muz. bunları hiç ihmal etmedi. çay sadece kahvaltıdan sonra 1 fincan çay içti. Dr bebeğimizi muayene edince kemikleri çok kuvvetlidemiş ve çok şaşırmış. bebeğimiz 3 aydan sonra çivi gibi ayakta durmaya başladı 4. aya gelirken adım atmayı öğrendi :)) bilmem anlatabildimmi
canım benim senin niğde olayı tayin yüzündenmiydii??????? orayamı taşınıyosun bebem sen?
sen Niğdelimisin canım?kusura bakma karıştırdım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?