Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

çay içmemen gerekiyo tatlım, hem kalsiyumu sömürüyomuş hemde kansızlık yapıyomuş. bi şekilde dikkat edeceksin bunlara. süt sevmiyosan ayran iç yoğurt ye :) umarım onları seviyosundur

canım verdigin bilgiler için cok tesekkur ederim ama doktor bana ilk 3 ay mideni bulandıracak hiçbir şeyi asla yeme dedi, çünkü tüm hamilelikte tiksinmeye neden olabiliyomus yani asıl gereken zamanda alamayabiliyomussun. ilk 3 ay zorunluluk yok, sadece zararlı seyler yeme diyo, mesela ben süt içmeyi hiç istemiyorum, balık yemeyi hiç istemiyorum,maden suyunu ilk günlerde içiyodum ama artık onu da istemiyorum:/

enteresan ama bu defa daha hoş geldi evi tuttuk gibi ama sersemliğim hala üzerimde..yoldu oteldı ev aramaydı derken:)bu arada regl de oldum niğde bana iyi geldi kırmızısıyla birlikte:)

senin adına sevindim tatlımmm eğer canlı müziği severseniz sır sanat cafe adında çok güzel bi yer var tavsiye ederim oraya her gittiğimizde uğrardık ayyy özledim mi neyy

Allah yardım etsin canım umarım çabuk geçerde sende güzel güzel beslersin bebişini

çay içmemen gerekiyo tatlım, hem kalsiyumu sömürüyomuş hemde kansızlık yapıyomuş. bi şekilde dikkat edeceksin bunlara. süt sevmiyosan ayran iç yoğurt ye :) umarım onları seviyosundur

bak işte yoğurt diyince akan sular durur, yoğurtsuz oturmam sofraya :)))

kızlar ben yemeğe iniyorum, bebişimin karnı acıkmış, bakalım aşçı amcalar ne yapmış bugün bize
herkese afiyeeet olsunnnn

iyiyim canım sen nasılsın? madam gelmedi onu bekliyoruz ve tabi kolerayı sen napıyosun

:26: banami sordun canim??
ben üstüme alayimmm, bana olsun
iidir , seni sormali?? naber??
bisey yapmiyorum,calismaya calisiyorum
bide bisey yapmiyorum diyorum suan 15 dakkalik molam var, oohhh

enteresan ama bu defa daha hoş geldi evi tuttuk gibi ama sersemliğim hala üzerimde..yoldu oteldı ev aramaydı derken:)bu arada regl de oldum niğde bana iyi geldi kırmızısıyla birlikte:)

canım benim senin niğde olayı tayin yüzündenmiydii??????? orayamı taşınıyosun bebem sen?

ohhhh maşallahhh bebişinizeee tabiii sağlıklı beslenmek çok önemliii hatuınlarr yiyelim,içelim,güselleşelimmmmmmmmm

sen Niğdelimisin canım?kusura bakma karıştırdım ben..

hayır canımm ben kayserideyim arkadaşın foto stüdyoları vardı onları ziyarete giderdim ama devrettiler oen son 2 yıl önce gitmiştim sır sanatta tanıdıklarınındı torpilliydik yani o yüzden nerdeyse her akşamımız orada geçerdi seninde seveceğini düşünüyorum çok güzel ortamları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…