- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.881
bak işte yoğurt diyince akan sular durur, yoğurtsuz oturmam sofraya :)))
kızlar ben yemeğe iniyorum, bebişimin karnı acıkmış, bakalım aşçı amcalar ne yapmış bugün bize
herkese afiyeeet olsunnnn
hayır canımm ben kayserideyim arkadaşın foto stüdyoları vardı onları ziyarete giderdim ama devrettiler oen son 2 yıl önce gitmiştim sır sanatta tanıdıklarınındı torpilliydik yani o yüzden nerdeyse her akşamımız orada geçerdi seninde seveceğini düşünüyorum çok güzel ortamları var
:26: banami sordun canim??
ben üstüme alayimmm, bana olsun
iidir , seni sormali?? naber??
bisey yapmiyorum,calismaya calisiyorum
bide bisey yapmiyorum diyorumsuan 15 dakkalik molam var, oohhh
canım benım eşim Niğde Ünv atandı o yüzden gideceğiz..bır ayağımız Ankarada olcak hep ama daha çok orda olcak tabi..aramızda Niğde li olanlar var mı bu arada merak ettım şimdi?
benimde bi ayağım ankaradaaa kuzummm
:26: banami sordun canim??
ben üstüme alayimmm, bana olsun
iidir , seni sormali?? naber??
bisey yapmiyorum,calismaya calisiyorum
bide bisey yapmiyorum diyorumsuan 15 dakkalik molam var, oohhh
ohhhh maşallahhh bebişinizeee tabiii sağlıklı beslenmek çok önemliii hatuınlarr yiyelim,içelim,güselleşelimmmmmmmmm
eşin burda çalışıyordu değil mi?yanlış hatırlamıyorum subebekim
evet canım ama 2 ay sonra tamamen ankaralı olabiliriz
sanaydı zatibende senle aynı şeyi yapıyorum canım o zaman bize kolay gelsin :)
teşekkür ederiz teyzesi :) Allah hepimize öyle bi tane versin inşallah
ANkara güzeldir şirindir:) görüşürüz umarım burlarda
bu arada rahim filmi çektiren varmı aranızda arkadaşlarrrr?
iidir iste, nolsun tatlim, sen nerelerdesin? ben hep burdayim , ay balam bi uykum varki sorma gitsin:95:
nasil gidiyor? batin ne zaman senin?
sen nerde oturuyosun gülümmmm ben pek beğenemedim ankarayıdaaa
ben 6 haziranda gittim 267idi. dr. bana düşük iki gün sonra tekrar yaptır dedi. dün yaptırdım 741 çıktı
molam bitti, baska bolumden arkadasim geldi, molayi beraber ezelim diye sürprüz yapmisohhhhhhhhhh keyif yap nikimm her fırsattaaa ohhhhhhhhhh
yanına al mokanı ama bana da yapta birlikte içelimmm
sanaydı zatibende senle aynı şeyi yapıyorum canım o zaman bize kolay gelsin :)
eywallah tatlissimmm,evet yaa kolay gelsin bizee...hic tadim yok aslinda bugun, sabah zorlandim kalkarkennn, askitomda isten gelmis misler gibi dusunu almis , okkali öptümmm kokusu dudagimdan hala gitmedi
nerde millet ya?:97:
ayyy uykuuuuu bugün yataktan çok zor kalktım duşa girince azıcık gözüm açıldı ama sıcak hava beni ve gözlerimi çok zorluyoo......
canımm bi kaç aydır düzensiz ama 18-20 si bekliyorumm zaten bu ay tatil verdim kendime
ANkara güzeldir şirindir:) görüşürüz umarım burlarda
bu arada rahim filmi çektiren varmı aranızda arkadaşlarrrr?
ÇAnkaya Yıldız dayım canım ben köşke yakın 12 yıldır bu semtteyım..aslında bir şehri yaşanılır yapan ıçındekı ınsanlar en çok..ama tek başına bile sıkılmazsın ankarada hiç bişey yapamadın bir kitapevinde saatlerce dolaşabılırsın kahvenı içerek kıtap okuyabılırsın maalesef Niğde de doğru dürüst bir kitabevi göremedım henuz umarımm vardır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?