Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bak işte yoğurt diyince akan sular durur, yoğurtsuz oturmam sofraya :)))

kızlar ben yemeğe iniyorum, bebişimin karnı acıkmış, bakalım aşçı amcalar ne yapmış bugün bize
herkese afiyeeet olsunnnn

tamam o zaman canımm sorun yokkkkkkk takma kafana önemli olan biriden alamıyorsan diğerinden tamamlamak bolbol yiyinn gariiiiiiii hade bakemmm gidi aşçı amcalar size neler yapmışş afiyet olsun canımm

inşallah canım doğrusu biraz endişeliyim ama umarım severim..alışırım...
bu arada kızlar dr um bana dün eğer bu ayda gebelıkn oluşmazsa rahım fılmı çekelim dedi?daha once hiç rahım fılmı çektıren var mı aranızda?

:26: banami sordun canim??
ben üstüme alayimmm, bana olsun
iidir , seni sormali?? naber??
bisey yapmiyorum,calismaya calisiyorum
bide bisey yapmiyorum diyorum suan 15 dakkalik molam var, oohhh

ohhhhhhhhhh keyif yap nikimm her fırsattaaa ohhhhhhhhhh
yanına al mokanı ama bana da yapta birlikte içelimmm

:26: banami sordun canim??
ben üstüme alayimmm, bana olsun
iidir , seni sormali?? naber??
bisey yapmiyorum,calismaya calisiyorum
bide bisey yapmiyorum diyorum suan 15 dakkalik molam var, oohhh

sanaydı zati bende senle aynı şeyi yapıyorum canım o zaman bize kolay gelsin :)

ohhhh maşallahhh bebişinizeee tabiii sağlıklı beslenmek çok önemliii hatuınlarr yiyelim,içelim,güselleşelimmmmmmmmm

teşekkür ederiz teyzesi :) Allah hepimize öyle bi tane versin inşallah

sanaydı zati bende senle aynı şeyi yapıyorum canım o zaman bize kolay gelsin :)

teşekkür ederiz teyzesi :) Allah hepimize öyle bi tane versin inşallah

oyy tontişimm benimmm
sütün öyle bir faydası varkii kuzumm benim eşimi görseniz anlardınısssss
kayınvalidem anlatırdı sabah,öğlen,akşam yarım litreee yuhhh dedimm ama maşallahh tosuncukkk tosuncukkkkkkkkkk

iidir iste, nolsun tatlim, sen nerelerdesin? ben hep burdayim , ay balam bi uykum varki sorma gitsin:95:
nasil gidiyor? batin ne zaman senin?

ayyy uykuuuuu bugün yataktan çok zor kalktım duşa girince azıcık gözüm açıldı ama sıcak hava beni ve gözlerimi çok zorluyoo......
canımm bi kaç aydır düzensiz ama 18-20 si bekliyorumm zaten bu ay tatil verdim kendime

sen nerde oturuyosun gülümmmm ben pek beğenemedim ankarayıdaaa

ÇAnkaya Yıldız dayım canım ben köşke yakın 12 yıldır bu semtteyım..aslında bir şehri yaşanılır yapan ıçındekı ınsanlar en çok..ama tek başına bile sıkılmazsın ankarada hiç bişey yapamadın bir kitapevinde saatlerce dolaşabılırsın kahvenı içerek kıtap okuyabılırsın maalesef Niğde de doğru dürüst bir kitabevi göremedım henuz umarımm vardır:)

ben 6 haziranda gittim 267idi. dr. bana düşük iki gün sonra tekrar yaptır dedi. dün yaptırdım 741 çıktı

Bana gayet iyi dedi. Valla ben bir türlü anlamadım bu beta hcg olayını. Tabi doktorlar daha iyi bilir ölçü nedir ne iyidir ne iyi değildir. Hakkımızda hayırlısı olsun şekerim.

ohhhhhhhhhh keyif yap nikimm her fırsattaaa ohhhhhhhhhh
yanına al mokanı ama bana da yapta birlikte içelimmm
molam bitti, baska bolumden arkadasim geldi, molayi beraber ezelim diye sürprüz yapmis
iyi oldu....kararlastirmislar teeee haftaya cuma bana geliyorlarrrr....

al bendende o kadar...eve gitmek istioomm.
bende batimi 6sinda saniyodum ama daha erken halam gelmisti, bendede bir terslik var
dinlen canim ,tatil iyi gelir...

anladım canımm bende geldiğim zamanlar geziyoruz işte ama nedense ben pek sevemedimm izmir gibi değill dikmen vadisini beğendimm ama ne bileyimm sürekli yaşamak için tercih edebilceğimi düşündüğüm bi yer olmadı hiçbir zaman ankara
ama istemediğin ot burnunu dibinde biter derler napalım bisde giderizz zaten her yeri gezme gibi bir durumumuz olduğu için bundan sonra her yere alışmayı ve beğenmeyi beklemem doğru değil sanırım

madamimm gelmisshh, ya lele ya leleee
haberleri getirmiss ya lele leyyy

canikom , hosgeldiiinnn.....anlat anlat
ne var ne yok ?
iyimisin?

Hepinizi çoooooooooookkk özledim sabahtan beridir sizler için koşturuyorum ama değdi sanırım 146,8 değerinde bir madam var artık anne olcekmiş öle dediler ayy ben ne etçem şimdii çookkk seviyrum siziii ağlimmi gülimmi anlamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…