- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.901
molam bitti, baska bolumden arkadasim geldi, molayi beraber ezelim diye sürprüz yapmis
yani seninle içememmi diyosunn nikim?
Hepinizi çoooooooooookkk özledim sabahtan beridir sizler için koşturuyorum ama değdi sanırım 146,8 değerinde bir madam var artık anne olcekmiş öle dediler ayy ben ne etçem şimdii çookkk seviyrum siziii ağlimmi gülimmi anlamadımm
madamimm gelmisshh, ya lele ya leleee
haberleri getirmiss ya lele leyyy
canikom , hosgeldiiinnn.....anlat anlat
Ne var ne yok ?
Iyimisin?
Hepinizi çoooooooooookkk özledim sabahtan beridir sizler için koşturuyorum ama değdi sanırım 146,8 değerinde bir madam var artık anne olcekmiş öle dediler ayy ben ne etçem şimdii çookkk seviyrum siziii ağlimmi gülimmi anlamadımm
tebrikler tatlım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ay canım ya çok üzüldüm. allahım hayırlısı neyse o olsun6 haftalıkken bebişlerin gelişimi durmuş kürtaj olacaktı sanırım bugüne randevu almış
Sağol bebişim rabbim hemencik versin sizlerede bu topik vallaha uğurlu ben söylimmm
Sağol bebişim rabbim hemencik versin sizlerede bu topik vallaha uğurlu ben söylimmm
canımmmmmmmmmmmmmmbenimmmmm hayırlı uğurlu olsunn bebeimmmmmmmmmmmmm demiştimm ama madamımm sana başından beriiii hamişş madam diyeee yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bebeğim evet yaa demiştinde ben algılayamamıştım hadi çıldıraakkkkkkHemen hemen sizlerinde olsun çoook duacıyım hepinizi çook seviyorum
madam tebrik ederim çok sevındım habere allahım kucağına da almayı nasip etsın inşallahhh:)
süppeeeeerrrrrrrrrr bi annişimiz daha oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin madamıımm
kisss,duygulandim simdiHepinizi çoooooooooookkk özledim sabahtan beridir sizler için koşturuyorum ama değdi sanırım 146,8 değerinde bir madam var artık anne olcekmiş öle dediler ayy ben ne etçem şimdii çookkk seviyrum siziii ağlimmi gülimmi anlamadımm
icerik tatlisim,,,hemen getiriyorum, kalk sende al hade ...molam bitti, baska bolumden arkadasim geldi, molayi beraber ezelim diye sürprüz yapmis
yani seninle içememmi diyosunn nikim?bize ossun,sifa ossun gulummm
çok iyiyim şuan acaipim şimdi geldim daha hemen açtım bilgisayarımı dedim tontişlerim haber beklerler 146,8 çıktı değerim haftaya gel gene bakıcez dedi yükselirmiş biras dahaben yelim onu yeliiiimmmmmm
minnoşummmmmmm benimm geliyorrr pıtırcığınnnnnnn koçiş biliyormu?????????? Evet çıldıralımmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayır bebişim bilmiyor ama babalar gününü bekleyemiycem bu akşam hemen söylicem beraber çıldırcaz
kisss,duygulandim simdiannemi oluyosun seeeennn??? minicik yavrumu büyüteceksin kanindan canindan?? icimde sevincyaslari sel oldu simdi biliomusun? canimmm, nasil anlatsam bilmemki, cok mutlu oldum, senin adina cok cok mutlu oldumm gözün aydin olsunnnn....gelinimi iyi besle,sevgiyle büyüt
icerik tatlisim,,,hemen getiriyorum, kalk sende al hade ...bize ossun,sifa ossun gulummm
ben yelim onu yeliiiimmmmmm
Hayır bebişim bilmiyor ama babalar gününü bekleyemiycem bu akşam hemen söylicem beraber çıldırcaz
nasıl söyleyeceksın varmı kafanda bır resım canım:)
[ı]canımm madamım çook sevindim....
çoook mutlu oldum çooooook...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....[/ı]
minnoşummmmmmm benimm geliyorrr pıtırcığınnnnnnn koçiş biliyormu?????????? evet çıldıralımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?