Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tebrikler tatlım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok iyiyim şuan acaipim şimdi geldim daha hemen açtım bilgisayarımı dedim tontişlerim haber beklerler 146,8 çıktı değerim haftaya gel gene bakıcez dedi yükselirmiş biras daha
madamimm gelmisshh, ya lele ya leleee
haberleri getirmiss ya lele leyyy

canikom , hosgeldiiinnn.....anlat anlat
Ne var ne yok ?
Iyimisin?

canımmmmmmmmmmmmmmbenimmmmm hayırlı uğurlu olsunn bebeimmmmmmmmmmmmm demiştimm ama madamımm sana başından beriiii hamişş madam diyeee yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

süppeeeeerrrrrrrrrr bi annişimiz daha oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin madamıımm

Bebeğim evet yaa demiştinde ben algılayamamıştım hadi çıldıraakkkkkk Hemen hemen sizlerinde olsun çoook duacıyım hepinizi çook seviyorum
canımmmmmmmmmmmmmmbenimmmmm hayırlı uğurlu olsunn bebeimmmmmmmmmmmmm demiştimm ama madamımm sana başından beriiii hamişş madam diyeee yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Amin gülburakçım aminnn hayırlısı bakalımm bekleyelim görelimmm
madam tebrik ederim çok sevındım habere allahım kucağına da almayı nasip etsın inşallahhh:)

aminnnnnnnnnn zuyalim canım benimm evet bi anniş daha sanırım
süppeeeeerrrrrrrrrr bi annişimiz daha oldu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin madamıımm

kisss,duygulandim simdi annemi oluyosun seeeennn??? minicik yavrumu büyüteceksin kanindan canindan?? icimde sevincyaslari sel oldu simdi biliomusun? canimmm, nasil anlatsam bilmemki, cok mutlu oldum, senin adina cok cok mutlu oldumm gözün aydin olsunnnn....gelinimi iyi besle,sevgiyle büyüt

canımm madamım çook sevindim....
çoook mutlu oldum çooooook...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....

NİKİ BEBEĞİM ÇOK APTALIMMM YAAA ŞUAN BİR GÖRSEN BENİİ SONUÇTAN SONRA HEP BERABER ÇILDIRDIK TANIDIK OLUNCA HERKES ACAİP MUTLUYDU HAFTAYA DA ULTRASONDA BAKICEKLER İNŞALLAH GÜZEL GİDER HERŞEY ÇOK İYİ BAŞLADIK BAKALIM HAYIRLISI DÜNÜRÜM GELİNİNE BAKMAM MI HİÇÖ BEN YAA ONU SEVGİYLE BÜYÜTECEK BİR SÜRÜ İNSAN VARRR

Hayır bebişim bilmiyor ama babalar gününü bekleyemiycem bu akşam hemen söylicem beraber çıldırcaz

canımcımmmmmmmmmm bebeimmmmm sen canınn nasıl istiyorsa öyle madamımmmmmmm zaten biss çılgınlıklaa durmayısss canımmm söyle babişte sevinsin zaten babalar gününe kadar o şoku atlatamazzzz

Hayır yaa o kadar heyecanlıyımki pat diye söyleyebilirm aklım durmuş vaziyettee ama eline kağıdı verebilirm baksın anlasın bakalım
nasıl söyleyeceksın varmı kafanda bır resım canım:)

berremm canım benimm inşallah inşallah rabbim hemen sizlerede verir dualrım heeep sizlerleydi hala sizlereleee
[ı]canımm madamım çook sevindim....
çoook mutlu oldum çooooook...
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....[/ı]

minnoşummmmmmm benimm geliyorrr pıtırcığınnnnnnn koçiş biliyormu?????????? evet çıldıralımmmmmmmmmmmmmmmmm

simdi cildirma zamaniiii !!!!! madam haric herkes ayagaaa, kop kop koppp
efenim siradaki parcayi bu ayin cicee burnunda anne adayi biricik madamimiza istiyorum ,shöyle oynak bir parca olsun, kizlar kopsun, halaybasi ben olam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…