- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.921
kisss,duygulandim simdiannemi oluyosun seeeennn??? minicik yavrumu büyüteceksin kanindan canindan?? icimde sevincyaslari sel oldu simdi biliomusun? canimmm, nasil anlatsam bilmemki, cok mutlu oldum, senin adina cok cok mutlu oldumm gözün aydin olsunnnn....gelinimi iyi besle,sevgiyle büyüt
icerik tatlisim,,,hemen getiriyorum, kalk sende al hade ...bize ossun,sifa ossun gulummm
ben yelim onu yeliiiimmmmmm
nikimmmm hadi ben aldımm geliyommmm ama hepberaber içelimm diye hepimize aldımm hadeee toplanınn mokayla madamımınnn bebişini kutluyalımmmmmherkese benden mokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımcımmmmmmmmmm bebeimmmmm sen canınn nasıl istiyorsa öyle madamımmmmmmm zaten biss çılgınlıklaa durmayısss canımmm söyle babişte sevinsin zaten babalar gününe kadar o şoku atlatamazzzz
kisss,duygulandim simdiannemi oluyosun seeeennn??? minicik yavrumu büyüteceksin kanindan canindan?? icimde sevincyaslari sel oldu simdi biliomusun? canimmm, nasil anlatsam bilmemki, cok mutlu oldum, senin adina cok cok mutlu oldumm gözün aydin olsunnnn....gelinimi iyi besle,sevgiyle büyüt
nikimmmm hadi ben aldımm geliyommmm ama hepberaber içelimm diye hepimize aldımm hadeee toplanınn mokayla madamımınnn bebişini kutluyalımmmmmherkese benden mokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama napıyımm çok ütüm vardı girip kimseciklerden ses çıkmayınca ütüme geri döndümmm
canımm koleramm işini bırakıpmı yapmayı düşünüyorsun;????
hahahaaa klasik muhasebeci ve pazarlamacı kafasıı diyosunn yaneeee anacım siz koçişle bu kafayla yakıonda köşeeyi dönersiniz benden dimesiii :90:
moralini bozmak istemem valla migicim ben 5.gün yaptım test sonucum >2 ve <4 yazıyordu negatif denilince sormadım bilee bilemiyorumkiii ama 5 olunca hamiş olunuyor bide benim 8.gün kırmısılar geldi canım yaaa gerçi benim doğum kontrol ilacını bırakalı 1 ay olmuştu ondanda düzensizlikler yaşamış olabilirim
simdi cildirma zamaniiii !!!!! Madam haric herkes ayagaaa, kop kop koppp
Efenim siradaki parcayi bu ayin cicee burnunda anne adayi biricik madamimiza istiyorum ,shöyle oynak bir parca olsun, kizlar kopsun, halaybasi ben olam
:)ben de duygulandım...bizede nasip eder inşallah rabbim..bıraz umutsuzluğa düşmekteyım ama neyseee kızlar ben kaçarr madammmmmm doya doya kutlu bugunu eşine de içinden geldiğince söyle...ben biraz kitap okuyacağım kafam belkı bıraz boşalır..
öperim hepiniziedee hoşkalınn
NİKİ BEBEĞİM ÇOK APTALIMMM YAAA ŞUAN BİR GÖRSEN BENİİ SONUÇTAN SONRA HEP BERABER ÇILDIRDIK TANIDIK OLUNCA HERKES ACAİP MUTLUYDU HAFTAYA DA ULTRASONDA BAKICEKLER İNŞALLAH GÜZEL GİDER HERŞEY ÇOK İYİ BAŞLADIK BAKALIM HAYIRLISI DÜNÜRÜM GELİNİNE BAKMAM MI HİÇÖ BEN YAA ONU SEVGİYLE BÜYÜTECEK BİR SÜRÜ İNSAN VARRR
yhhaa acaip mutluyum suan kissss ........eminim cokk sevilecektir bebisiniz, evlat sevilmezmi ? esin dahada bir üstüne düsecektir simdi tatlimmm, nasil sevinecek aldimi haberi bir bilsennn
seneye 3kisisiniz insallah caniiimmmm
bebek biblosu alıp arkasınada nküçücük bi not iliştir daha parlak bi fikri olan yoksa eğer. Hem hatıra kalır aklıma bu geliyo şimdilik
ümitsizlik yok ben hiç yitirmedim ümidimi benim kociş umutsuz vakaydı resmen olmıcak bizim olmıcak bizim hadi ne zaman olcak bu ay da olmadı dedi dedi bakalım bu akşam napıcak ama ben hiç yitirmedim umudumu biliyordum hissediyordum hepinize duacıyım iyiki varsınız tez vakitte yaşatsın rabbim bu duyguyu
Hımmm mantıklıdır olabilir zaten şurda 5 saatim kaldı ancak düşünürüm kafam da yerinde değilki ama dediğin gibi bişi olabilir yada ben çeyizime bembeyaz bebiş ayakkabısı almıştım süslü püslü onumu paket yapsam
niki bebeğim çok aptalımmm yaaa şuan bir görsen benii sonuçtan sonra hep beraber çıldırdık tanıdık olunca herkes acaip mutluydu haftaya da ultrasonda bakıcekler inşallah güzel gider herşey çok iyi başladık bakalım hayırlısı dünürüm gelinine bakmam mı hiçö ben yaa onu sevgiyle büyütecek bir sürü insan varrr
Yhhaa acaip mutluyum suan kissss ........eminim cokk sevilecektir bebisiniz, evlat sevilmezmi ? Esin dahada bir üstüne düsecektir simdi tatlimmm, nasil sevinecek aldimi haberi bir bilsennn
Seneye 3kisisiniz insallah caniiimmmm
canım benimm inşallahh sağolasın:)Ben akşam sofraya mınık bır tabak koymayı düşünüyorum hamıle olduğumda eşimde sorsun bu ne dıye öyle cevap vereyım :)))dilersen beğenirsen yapabılırsın mınık tabak mınık çatal kaşık
olabilir sana hediye aldım dersin hiç aklına bile gelmezAy çok heyecanladnım şimdi ne sevinir kim bilir. Allahım nazarlardan korusun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun nikitaya gelin olsuunn
mmadamımmm kan testi yaptırdın mı bebişimmm galiba yaptırmışsınnn canımmm hayırlı olsunnn allah sağ salim kucağına almayı nasip etssinnn inş...
çoooookk mantıklı güzel olur hediyeyide tabağın kenarına koyiyim misafirimiz sana almış derimm
Ayyy evet evet masaya bi tabak kenarına daa hediye
Yaptırdım bebeğim hamişsin dediler çıldırdık orda dahaaaSağolasın bebişim tez vakitte tezz bak ezanda başladı şimdi rabbim hepimize versin hemen silzere versin:78:
:)))canım benım yaaaaa çok güzel olurrr çokkk mutlu olun hep inşallahhh:)
gittim ben muckkkk yarın alırız eşinin görünce ne yaptığını:)))mutlaka anlat
Hepinizi çoooooooooookkk özledim sabahtan beridir sizler için koşturuyorum ama değdi sanırım 146,8 değerinde bir madam var artık anne olcekmiş öle dediler ayy ben ne etçem şimdii çookkk seviyrum siziii ağlimmi gülimmi anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?