Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Hiç kıyamıyorum gözümün içine bakıyorr kaç gündür söylimde şöyle bi ohhhh desin kocişim ayyy bebekim yaa ansıl heyecanlıyımmmm off offfnasıl söylesem napsam
canımcımmmmmmmmmm bebeimmmmm sen canınn nasıl istiyorsa öyle madamımmmmmmm zaten biss çılgınlıklaa durmayısss canımmm söyle babişte sevinsin zaten babalar gününe kadar o şoku atlatamazzzz

AYYY TEYZESİ TEYZESİİ BEBİŞİNİN ŞEREFİNE MOKAA DA İÇERMİŞŞ OY YESİNLERRR

:)ben de duygulandım...bizede nasip eder inşallah Rabbim..bıraz umutsuzluğa düşmekteyım ama neyseee kızlar ben kaçarr Madammmmmm doya doya kutlu bugunu eşine de içinden geldiğince söyle...ben biraz kitap okuyacağım kafam belkı bıraz boşalır..
öperim hepiniziedee hoşkalınn

valla canım ben zaten beklemiyorum,umudum yok yani,.9 yüksek bi değr değil bence de ,bir an önce regl olayım da BAT ım belli olsun diyorum da işte arkadaşlarım falan geç yumurtlamışsındır belki vs diye testi tekrarlar diyolar,pazatesiye kadar regl olmazsam belki testi tekrarlarım bilmiorum ki

Ayyyy ben çok severim halay yaaaa bende bendeee beni bırakmayın bi köşede ayollll
simdi cildirma zamaniiii !!!!! Madam haric herkes ayagaaa, kop kop koppp
Efenim siradaki parcayi bu ayin cicee burnunda anne adayi biricik madamimiza istiyorum ,shöyle oynak bir parca olsun, kizlar kopsun, halaybasi ben olam

bebek biblosu alıp arkasınada nküçücük bi not iliştir daha parlak bi fikri olan yoksa eğer. hem hatıra kalır aklıma bu geliyo şimdilik

ümitsizlik yok ben hiç yitirmedim ümidimi benim kociş umutsuz vakaydı resmen olmıcak bizim olmıcak bizim hadi ne zaman olcak bu ay da olmadı dedi dedi bakalım bu akşam napıcak ama ben hiç yitirmedim umudumu biliyordum hissediyordum hepinize duacıyım iyiki varsınız tez vakitte yaşatsın rabbim bu duyguyu

Hımmm mantıklıdır olabilir zaten şurda 5 saatim kaldı ancak düşünürüm kafam da yerinde değilki ama dediğin gibi bişi olabilir yada ben çeyizime bembeyaz bebiş ayakkabısı almıştım süslü püslü onumu paket yapsam
bebek biblosu alıp arkasınada nküçücük bi not iliştir daha parlak bi fikri olan yoksa eğer. Hem hatıra kalır aklıma bu geliyo şimdilik

canım benimm inşallahh sağolasın:) ben akşam sofraya mınık bır tabak koymayı düşünüyorum hamıle olduğumda eşimde sorsun bu ne dıye öyle cevap vereyım :)))dilersen beğenirsen yapabılırsın mınık tabak mınık çatal kaşık

olabilir sana hediye aldım dersin hiç aklına bile gelmez ay çok heyecanladnım şimdi ne sevinir kim bilir. Allahım nazarlardan korusun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun nikitaya gelin olsuunn

Hiç tahmin bile edemiyorummm biliyormusun ama deli gibi istiyordu yaa deli deli zaten aklıma da o girmişti hadi artık bırak korunmayı bebişimiz olsun derdi dururdu bakalım beklediği gün bu akşam inşallah rabbim nasibimizi bu günlere yazmış sabrettik ve gördük inşallah sağlıklı olur devamı gelir ama herşeye hazırım ne olursa iyiye de güzelede rabbim bizlre sağlık hayırlı ömür versin hepsi olur zamanla Nikiimm bebemm çook seviyom senii çokkk

mmadamımmm kan testi yaptırdın mı bebişimmm galiba yaptırmışsınnn canımmm hayırlı olsunnn allah sağ salim kucağına almayı nasip etssinnn inş...

çoooookk mantıklı güzel olur hediyeyide tabağın kenarına koyiyim misafirimiz sana almış derimm
ayyy evet evet masaya bi tabak kenarına daa hediye
olabilir sana hediye aldım dersin hiç aklına bile gelmez Ay çok heyecanladnım şimdi ne sevinir kim bilir. Allahım nazarlardan korusun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun nikitaya gelin olsuunn

Yaptırdım bebeğim hamişsin dediler çıldırdık orda dahaaa Sağolasın bebişim tez vakitte tezz bak ezanda başladı şimdi rabbim hepimize versin hemen silzere versin:78:
mmadamımmm kan testi yaptırdın mı bebişimmm galiba yaptırmışsınnn canımmm hayırlı olsunnn allah sağ salim kucağına almayı nasip etssinnn inş...

çoooookk mantıklı güzel olur hediyeyide tabağın kenarına koyiyim misafirimiz sana almış derimm

Ayyy evet evet masaya bi tabak kenarına daa hediye

:)))canım benım yaaaaa çok güzel olurrr çokkk mutlu olun hep inşallahhh:)
gittim ben muckkkk yarın alırız eşinin görünce ne yaptığını:)))mutlaka anlat

Anlatıcam elbett bebişim hatta videoya çekebilsem ne güsell olur hade sende sağlıcakla kal esen kall moral bozmaca yok hayat devam ediyor çalışmaktan geçiyor
:)))canım benım yaaaaa çok güzel olurrr çokkk mutlu olun hep inşallahhh:)
gittim ben muckkkk yarın alırız eşinin görünce ne yaptığını:)))mutlaka anlat

ayyy canımın içi cok sevindimm yaaaa biliyodum hamişş olduğunu ama kesin net bi sonuççç daha etkiliii olduuu ayyy sevindirikkk oldum cokkkk mutluyum suannnn bıldırcınım bundan sonra napıyosunn kendini cok yormuyosunn yediğinine içtiğine dikkat ediyosunnn uykuya dikkat ediyosunnn ve hep gülüyosunnnnn okişşş prensessss seni cok seviyosssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…