- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.941
allah razı olsunnn dua et bizlerede annelerin duası kabul olurmuş canıııııııııımmmmmmm
bilgemadam hamişmisin sende canım ya çok sevindim.
Sağol haticem sağol bitanemm evet yaa bende anneymişim haberim yok
bilgemadamcım hiç belirtilerin oldumu
simdi cildirma zamaniiii !!!!! madam haric herkes ayagaaa, kop kop koppp
efenim siradaki parcayi bu ayin cicee burnunda anne adayi biricik madamimiza istiyorum ,shöyle oynak bir parca olsun, kizlar kopsun, halaybasi ben olam
Sanmıyorum bebişim ama belirtiden sayarsak hemen şunları söyliim bir hafta kadar yada 10 gün hatırlamıyrorum sadece sol göğsümün kenarında küçük küçük 3-4 tane böle kabarcık vardı ama bigün çıkıp bigün kayboluyordu bide hep gaz vardı şuan bile midem gazlıMesela hiç acıkmıyorum hep tokum bu ezelden böyle zaten bakalım ilerde ne olacam bilmem başkada bişiyim yok çok şükür şimdilik
Sanmıyorum bebişim ama belirtiden sayarsak hemen şunları söyliim bir hafta kadar yada 10 gün hatırlamıyrorum sadece sol göğsümün kenarında küçük küçük 3-4 tane böle kabarcık vardı ama bigün çıkıp bigün kayboluyordu bide hep gaz vardı şuan bile midem gazlıMesela hiç acıkmıyorum hep tokum bu ezelden böyle zaten bakalım ilerde ne olacam bilmem başkada bişiyim yok çok şükür şimdilik
Hiç kıyamıyorum gözümün içine bakıyorr kaç gündür söylimde şöyle bi ohhhh desin kocişimayyy bebekim yaa ansıl heyecanlıyımmmm off offf nasıl söylesem napsam
olabilir sana hediye aldım dersin hiç aklına bile gelmezay çok heyecanladnım şimdi ne sevinir kim bilir. Allahım nazarlardan korusun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun nikitaya gelin olsuunn
Ayyyy ben çok severim halay yaaaa bende bendeee beni bırakmayın bi köşede ayollll
AYYY TEYZESİ TEYZESİİ BEBİŞİNİN ŞEREFİNE MOKAA DA İÇERMİŞŞ OY YESİNLERRR
teysesiii orda yanınısta olsa neler yaprr bi bilsennnnnnnnnnn
çok sevindim ya sen çok tatlı bir anne olacaksın...allah kucagına almayı nasip etsin bebişini.kız anlatsana hemenmi hamile kaldın.hamilelik belirtileri varmıydı.idrar testimi yaptın.................kız anlat ölüyom meraktan
ümitsizlik yokkk canımmmmmmmmmmmvalla canım ben zaten beklemiyorum,umudum yok yani,.9 yüksek bi değr değil bence de ,bir an önce regl olayım da BAT ım belli olsun diyorum da işte arkadaşlarım falan geç yumurtlamışsındır belki vs diye testi tekrarlar diyolar,pazatesiye kadar regl olmazsam belki testi tekrarlarım bilmiorum ki
Ayyyy ben çok severim halay yaaaa bende bendeee beni bırakmayın bi köşede ayollll
ayyy canımın içi cok sevindimm yaaaa biliyodum hamişş olduğunu ama kesin net bi sonuççç daha etkiliii olduuu ayyy sevindirikkk oldum cokkkk mutluyum suannnn bıldırcınım bundan sonra napıyosunn kendini cok yormuyosunn yediğinine içtiğine dikkat ediyosunnn uykuya dikkat ediyosunnn ve hep gülüyosunnnnn okişşş prensessss seni cok seviyosssssss
su evli mutlu cocuksuzuda kaldır ordan madamım evli mutlu hamişşşş yaz
ay canım benim inş.güzel ve rahat bir hamilelk geçiririsin canım
idrar testi yaptın yoksa kan tesindemi çıktı canım
valla bebeimm ben olsaydı bi niketa patikler vardı pembelii onları çok beğenmişti onları alıcaktım paketin içinede babacım ben geliyorum hazırmısın diye not yazıcaktımmm sne bilirsin bebeimmm gönlünden ne geçiyor??????????
simdi sen dua ette kiz olsun , oglan olursa nasil gelinim olcak? bu sefer sen dua edeceksin benim kizim olsunda,sana gelin gelsin diye hade bakalim
sen otur oturdugun yerde
hele bir dene bakalim ,hiiiiiii cissss.
atlama ziplama,halay malay yassak sana!!
AYYY TEYZESİ TEYZESİİ BEBİŞİNİN ŞEREFİNE MOKAA DA İÇERMİŞŞ OY YESİNLERRR
teysesiii orda yanınısta olsa neler yaprr bi bilsennnnnnnnnnn
canım çoook teşekkür ederim şuan aynı dediğin gibiyim zaten nasıl gelirim kendime hiiiç bilmiomm artık hamişiz canım affederler artık tebrik ederim canımcım, hayırlı uğurlu olsun. sen de katıldın artık aramıza
5 günlük anne adayı tecrübemle söyleyebilirm ki ilk günlerin böyle sersem sersem, şaşkın şaşkın geçecek. ben öyle oldum en azından, hiç bişeye odaklanamadım, yerimde duramadım. mutfakta çayları doldurup, bardakları tezgahta bırakıp odaya geri dönmeler mi dersi, gözümdeki gözlükleri aramak mı dersin her türlü şaşkınlık vardı üzerimde. ama şimdi şimdi alıştım gibi hamilelik fikrine
ümitsizlik yokkk canımmmmmmmmmmm
umut biterse herşey biterrrrrrrrr
sana herşey yasak madamımmmmmmm kusura bakmıcan artık ben senin yerine 2 kere oynarımmmmmmmmmm
ümitsizlik yokkk canımmmmmmmmmmm
umut biterse herşey biterrrrrrrrr
sana herşey yasak madamımmmmmmm kusura bakmıcan artık ben senin yerine 2 kere oynarımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?