Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Sağol haticem sağol bitanemm evet yaa bende anneymişim haberim yok

çok sevindim ya sen çok tatlı bir anne olacaksın...allah kucagına almayı nasip etsin bebişini.kız anlatsana hemenmi hamile kaldın.hamilelik belirtileri varmıydı.idrar testimi yaptın.................kız anlat ölüyom meraktan

Sanmıyorum bebişim ama belirtiden sayarsak hemen şunları söyliim bir hafta kadar yada 10 gün hatırlamıyrorum sadece sol göğsümün kenarında küçük küçük 3-4 tane böle kabarcık vardı ama bigün çıkıp bigün kayboluyordu bide hep gaz vardı şuan bile midem gazlı Mesela hiç acıkmıyorum hep tokum bu ezelden böyle zaten bakalım ilerde ne olacam bilmem başkada bişiyim yok çok şükür şimdilik
bilgemadamcım hiç belirtilerin oldumu

simdi cildirma zamaniiii !!!!! madam haric herkes ayagaaa, kop kop koppp
efenim siradaki parcayi bu ayin cicee burnunda anne adayi biricik madamimiza istiyorum ,shöyle oynak bir parca olsun, kizlar kopsun, halaybasi ben olam

ohhhhhhhhhh yandannnnnn yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hep kötü haberler olcak değil yaaaa

su evli mutlu cocuksuzuda kaldır ordan madamım evli mutlu hamişşşş yaz

ay canım benim inş.güzel ve rahat bir hamilelk geçiririsin canım
idrar testi yaptın yoksa kan tesindemi çıktı canım

Hiç kıyamıyorum gözümün içine bakıyorr kaç gündür söylimde şöyle bi ohhhh desin kocişim ayyy bebekim yaa ansıl heyecanlıyımmmm off offfnasıl söylesem napsam

valla bebeimm ben olsaydı bi niketa patikler vardı pembelii onları çok beğenmişti onları alıcaktım paketin içinede babacım ben geliyorum hazırmısın diye not yazıcaktımmm sne bilirsin bebeimmm gönlünden ne geçiyor??????????

olabilir sana hediye aldım dersin hiç aklına bile gelmez ay çok heyecanladnım şimdi ne sevinir kim bilir. Allahım nazarlardan korusun sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun nikitaya gelin olsuunn
simdi sen dua ette kiz olsun , oglan olursa nasil gelinim olcak? bu sefer sen dua edeceksin benim kizim olsunda,sana gelin gelsin diye hade bakalim

Ayyyy ben çok severim halay yaaaa bende bendeee beni bırakmayın bi köşede ayollll

sen otur oturdugun yerde
hele bir dene bakalim ,hiiiiiii cissss.
atlama ziplama,halay malay yassak sana!!

tebrik ederim canımcım, hayırlı uğurlu olsun. sen de katıldın artık aramıza
5 günlük anne adayı tecrübemle söyleyebilirm ki ilk günlerin böyle sersem sersem, şaşkın şaşkın geçecek. ben öyle oldum en azından, hiç bişeye odaklanamadım, yerimde duramadım. mutfakta çayları doldurup, bardakları tezgahta bırakıp odaya geri dönmeler mi dersi, gözümdeki gözlükleri aramak mı dersin her türlü şaşkınlık vardı üzerimde. ama şimdi şimdi alıştım gibi hamilelik fikrine

Hemen kalmadım elbet 4. Ay bu ay sanırım eşim o kadar çok istiyor ki artık yok yok bizim olmıcak hemen tüp bebek yapalım diyordu dedim dur gülerler bize valla daha şurda 8 ay olmuş evleneli bi dene bakalım yalnız internette araştırmalarımda şey görmüştüm bu bal çörekotu tatrçın karışımını ondan içtim sanırım geçen aydı 10 gün sabahları işe gitmeden bir bardak sütle içmiştim o kadar bide sürekli kırmızı bider yidik yani kısacası 2 aydır çok düzenli beslendik ben çünkü yemek yemesini ççok seven biri değilim cipslerle akşam yemeğimi filan yerdim yani öyleydim eşime hazırlardım yemeği ben tırtıklardım kenarından ama biz iki ay acaip vitaminli beslendik artık takdiri ilahi hiç bi büyük belirtim olmadı anlattığım gibi bide sürekli bi duam vardır benim onu okuyordum nasip işte bugüneymiş tatlışımmm

ümitsizlik yokkk canımmmmmmmmmmm
umut biterse herşey biterrrrrrrrr

Ayyyy ben çok severim halay yaaaa bende bendeee beni bırakmayın bi köşede ayollll

sana herşey yasak madamımmmmmmm kusura bakmıcan artık ben senin yerine 2 kere oynarımmmmmmmmmm

CÜCÜMMMMMMMMM EVET YAAAA HAMİŞMİŞİM ANNEM YAAAAAA ÇOK SEVİYOM SİZİ HEPİNİZİ DEDİKLERİNE UYUCAM İNŞALLHHHH TEZ VAKİTTE SANADA SEVİNCEZ AMİNNN
HEE TAMAM TAMMMM
su evli mutlu cocuksuzuda kaldır ordan madamım evli mutlu hamişşşş yaz

BU SABAH KAN TESTİ YAPTIRDIM TATLIM 148 Lİ BİŞİLER ÇIKTI HAMİŞSİN DEDİLER
ay canım benim inş.güzel ve rahat bir hamilelk geçiririsin canım
idrar testi yaptın yoksa kan tesindemi çıktı canım

BU DA OLABİLİRRRRRRR EVET EVET TABAK PAKET VE NOT SÜPERSİN
AYYY HAKKETENE YAW NEYSE CANIM OĞLUM DA OLURSA SENİN KIZINI ALIRIM SENİN KIZIN OLCEK ÇÜNKÜÜ
TEYZESİNİ YESİN BEN GETİRİRİM ONU TEYZESİNE HELE Bİ OSSUN DA

ümitsizlik yokkk canımmmmmmmmmmm
umut biterse herşey biterrrrrrrrr

sana herşey yasak madamımmmmmmm kusura bakmıcan artık ben senin yerine 2 kere oynarımmmmmmmmmm

bilgemadam senin adına çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin inşallah bu arada ben biraz daha iyiyim kızlar göreve çıkıyorum çok sevinçliyim o yüzden uzak kalacam biraz işyerinden rahatlarım belki biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…