- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.961
CÜCÜMMMMMMMMM EVET YAAAA HAMİŞMİŞİM ANNEM YAAAAAA ÇOK SEVİYOM SİZİ HEPİNİZİ DEDİKLERİNE UYUCAM İNŞALLHHHH TEZ VAKİTTE SANADA SEVİNCEZ AMİNNN
HEE TAMAM TAMMMM
inşallah canımın içi yaa hayırlısı ama suan sen hamişsin ve kendine dikkat ediyosunn halay malay doğur sonra cekicezz birlikte simdilikkk alkışlarla bize eşlik et
bilgemadam senin adına çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin inşallah bu arada ben biraz daha iyiyim kızlar göreve çıkıyorum çok sevinçliyim o yüzden uzak kalacam biraz işyerinden rahatlarım belki biraz
madammmmm hamile madammmmmmmmmmmmmm naber kız tecrübelerinden yararlanalım
CÜCÜMMMMMMMMM EVET YAAAA HAMİŞMİŞİM ANNEM YAAAAAA ÇOK SEVİYOM SİZİ HEPİNİZİ DEDİKLERİNE UYUCAM İNŞALLHHHH TEZ VAKİTTE SANADA SEVİNCEZ AMİNNN
HEE TAMAM TAMMMM
inşallah canımın içi yaa hayırlısı ama suan sen hamişsin ve kendine dikkat ediyosunn halay malay doğur sonra cekicezz birlikte simdilikkk alkışlarla bize eşlik et
Hiç tahmin bile edemiyorummm biliyormusun ama deli gibi istiyordu yaa deli deli zaten aklıma da o girmişti hadi artık bırak korunmayı bebişimiz olsun derdi dururdu bakalım beklediği gün bu akşam inşallah rabbim nasibimizi bu günlere yazmış sabrettik ve gördük inşallah sağlıklı olur devamı gelir ama herşeye hazırım ne olursa iyiye de güzelede rabbim bizlre sağlık hayırlı ömür versin hepsi olur zamanlaNikiimm bebemm çook seviyom senii çokkk
canımm madamımm sen bu güsel gönlünle herşeyin en iyisine en güseline layıksın canım benimmm.herşeyin gönlünce olucak ben buna inanıyorumm bebeimmmmmmmmmm
hahahaaa canım yaaaaaaaaaaaa ne güsel boşuna bekledik hepimizi sinir ettin ama değdi sonucaaaaYaptırdım bebeğim hamişsin dediler çıldırdık orda dahaaaSağolasın bebişim tez vakitte tezz bak ezanda başladı şimdi rabbim hepimize versin hemen silzere versin:78:
Anlatıcam elbett bebişim hatta videoya çekebilsem ne güsell olur hade sende sağlıcakla kal esen kall moral bozmaca yok hayat devam ediyor çalışmaktan geçiyor
madammmmm hamile madammmmmmmmmmmmmm naber kız tecrübelerinden yararlanalım
Hiç tahmin bile edemiyorummm biliyormusun ama deli gibi istiyordu yaa deli deli zaten aklıma da o girmişti hadi artık bırak korunmayı bebişimiz olsun derdi dururdu bakalım beklediği gün bu akşam inşallah rabbim nasibimizi bu günlere yazmış sabrettik ve gördük inşallah sağlıklı olur devamı gelir ama herşeye hazırım ne olursa iyiye de güzelede rabbim bizlre sağlık hayırlı ömür versin hepsi olur zamanlaNikiimm bebemm çook seviyom senii çokkk
canımm madamımm sen bu güsel gönlünle herşeyin en iyisine en güseline layıksın canım benimmm.herşeyin gönlünce olucak ben buna inanıyorumm bebeimmmmmmmmmm
sağolasın beralkummmm çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah uğurlu gelsin benim anneliğim
evetttttttttttttttttttt madam sonunda hamiş saf saf bakınıom du tecrübelerimi anlatmıştım copy paste yapıiim
tamam tamam oynayın siz ufff bu ayın 26 sındada eşimin kuzenin düğünü var ben napçenm yaa söylemicem de hamiş olduğumu oynasaa na dicekler
valla ben bilmem esinle bişiyler bulursunuz bi mazerettt ayağımı burktum falan dersinnn
hahahaaa canım yaaaaaaaaaaaa ne güsel boşuna bekledik hepimizi sinir ettin ama değdi sonucaaaa
kısss çek valla çekebilirsen süperr olurr bebemmmmmmmm
sağolasın beralkummmm çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah uğurlu gelsin benim anneliğim
evetttttttttttttttttttt madam sonunda hamiş saf saf bakınıom du tecrübelerimi anlatmıştım copy paste yapıiim
tamam tamam oynayın siz ufff bu ayın 26 sındada eşimin kuzenin düğünü var ben napçenm yaa söylemicem de hamiş olduğumu oynasaa na dicekler
Sen esinle dansa kalkarsin, romantik romantik sallanirsiniz saga sola
ama oyun havalarinda derhal yerine
madamımmmm bugünü öyle çıldırarak geçirmek istiyordumki bebemm çok yoğun inan aklıma burda bir iki yazıyorumm adamın yanına gidiyorum gelmez gelmez bugün gelip bide kalacakları tuttuu gidin yaaaaaaaaaaaatımam tımam sen ne dersen o tatlımm otururumm valla ohhh keyif keyifff
hep beraber bebeğim hep beraber laıkız güzellklere rabbim sizlere de verecek madamınız inanıyorsa olurr bu topik bana uğurlu geldi inşallah sonuda gelir
sağoll bebeişim ama tüm içtenliğimle dedimemin olll
rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek nasipse hayırlısylaaa ben inanıyorumm bebemmm temmus anası olucam ben
valla ben bilmem esinle bişiyler bulursunuz bi mazerettt ayağımı burktum falan dersinnn
ben beklerim dedim pazartesiye ama beklenmiyormuş cidden yaa e sizleride bekletmek ayıp olurdu haniivalla inşallah çekebilirm bakalım napıcem ne edicem annemize nasıl söylicez oyy oyy şimdi benim kayınvalidem çocuk bakıyor yıllardır akrabalarının çocuklarını filan bakmış hep akşam aradı beni napıyon ne ediyon diye baktığı kız çocuk ta o kadar süper bişi ki onu anlatıyo bana deli etti beni gene filan diyo ama çook seviyoruz onu hepberaber hadi hadi diyorum dayan anacım az kaldı kurtarcam seni zaten ben öle diince kadıncağız eriiyor hemen hadi hemen edin bitane daha bekliyonus kafanızı kırcam diyo gülüştük öle de o da sabırsız anlıycan benim annem ayrı bekleyişlerde off offf güzel işler bebekim sende tat bu duyguyu hemde bu ayy şimdii hemenn istiyom tatmalısınn
cücümmmm çok zekisinnnnnnnnnnnnnnn
kehretsin zekiyim işteeehep böleee işlere kafam basıyoo
ağlatma beniiiiiiiiii
madamımmmm bugünü öyle çıldırarak geçirmek istiyordumki bebemm çok yoğun inan aklıma burda bir iki yazıyorumm adamın yanına gidiyorum gelmez gelmez bugün gelip bide kalacakları tuttuu gidin yaaaaaaaaaaaa
madamımmla kutlama yapıyoss desemmi???????????
hep beraber bebeğim hep beraber laıkız güzellklere rabbim sizlere de verecek madamınız inanıyorsa olurr bu topik bana uğurlu geldi inşallah sonuda gelir
sağoll bebeişim ama tüm içtenliğimle dedimemin olll
rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek nasipse hayırlısylaaa ben inanıyorumm bebemmm temmus anası olucam ben
güle güle bebem erken kaçış gene yakaladmmmmkizlar ,ben kacar...Allaha emanetsiniz...kendinize iyi bakin
yarin tekrar burdayim, siz devam edin .....
gorusuruzzz tontiniler , optumm hepiniziiii
byeee
hayatta senden herkese bi tane lasımm cücümmmm çok zekisinnnnnnnnnnnnnnn
kehretsin zekiyim işteeehep böleee işlere kafam basıyoo
ama ağlamaaaa bugün çıldırık günümüs sen temmuz annesisin bebüşümmm benimm
kim o adamlar kıss çekilsinler gitsinler madam bi gelirse hırrr yapar size de şuan delirmiş durumda dersin ne yapsam yeridir dime madamımmmm bugünü öyle çıldırarak geçirmek istiyordumki bebemm çok yoğun inan aklıma burda bir iki yazıyorumm adamın yanına gidiyorum gelmez gelmez bugün gelip bide kalacakları tuttuu gidin yaaaaaaaaaaaa
madamımmla kutlama yapıyoss desemmi???????????
güle güle bebem erken kaçış gene yakaladmmmm
hayatta senden herkese bi tane lasımm
deliii aynı zamanda hamişşş hatunnnnnn
bana da yarenlik edin lütfeeeeennnnnn... bende bebiş istiyorum inşallah... 3-4 aydır çalışmalar sonuç vermedi. bu ay hele 29-30 günde olan adetimi 39,gün oldum. heveslendim umutlandım sonuç negatif moralim iyice bozuldu. düzenli olarak olan adetimin düzeni de bozuldu yumurtlama günümü tahmin edemiycemi düşündüğüm için ateş ölçme yöntemine başvurdum bugün adetimin 2,günü düzenli ölçücem ateşimi... inşallah olur bu ay sizin bana bi öneriniz olursa diye paylaşmak istedim. arkadaşlar tablolar grafikler paylaşıyor nereden ulaşılıyorki acaba bunlara sizin aranızda hamişlerde var okuduğum kadarıyla yardımınızı bekliyorum
3-4 ay cok yenii daha hemen ümitsizliğe kapılmaaa canım...ayrıca bizimle olursan hem yeni seyler örenir hemde cok güzel dostluklar kurarsın biz burda cok mutlıyuzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?