Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sağolasın beralkummmm çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah uğurlu gelsin benim anneliğim
evetttttttttttttttttttt madam sonunda hamiş saf saf bakınıom du tecrübelerimi anlatmıştım copy paste yapıiim
madammmmm hamile madammmmmmmmmmmmmm naber kız tecrübelerinden yararlanalım

tamam tamam oynayın siz ufff bu ayın 26 sındada eşimin kuzenin düğünü var ben napçenm yaa söylemicem de hamiş olduğumu oynasaa na dicekler

Yaptırdım bebeğim hamişsin dediler çıldırdık orda dahaaa Sağolasın bebişim tez vakitte tezz bak ezanda başladı şimdi rabbim hepimize versin hemen silzere versin:78:
hahahaaa canım yaaaaaaaaaaaa ne güsel boşuna bekledik hepimizi sinir ettin ama değdi sonucaaaa

Anlatıcam elbett bebişim hatta videoya çekebilsem ne güsell olur hade sende sağlıcakla kal esen kall moral bozmaca yok hayat devam ediyor çalışmaktan geçiyor

kısss çek valla çekebilirsen süperr olurr bebemmmmmmmm

Hemen kalmadım elbet 4. Ay bu ay sanırım eşim o kadar çok istiyor ki artık yok yok bizim olmıcak hemen tüp bebek yapalım diyordu dedim dur gülerler bize valla daha şurda 8 ay olmuş evleneli bi dene bakalım yalnız internette araştırmalarımda şey görmüştüm bu bal çörekotu tatrçın karışımını ondan içtim sanırım geçen aydı 10 gün sabahları işe gitmeden bir bardak sütle içmiştim o kadar bide sürekli kırmızı bider yidik yani kısacası 2 aydır çok düzenli beslendik ben çünkü yemek yemesini ççok seven biri değilim cipslerle akşam yemeğimi filan yerdim yani öyleydim eşime hazırlardım yemeği ben tırtıklardım kenarından ama biz iki ay acaip vitaminli beslendik artık takdiri ilahi hiç bi büyük belirtim olmadı anlattığım gibi bide sürekli bi duam vardır benim onu okuyordum nasip işte bugüneymiş tatlışımmm çook tecrübeli sayılmma anlıycan 2,3 aylık bi sıkı beslenme çalışma dualar o kaaaa
madammmmm hamile madammmmmmmmmmmmmm naber kız tecrübelerinden yararlanalım

hep beraber bebeğim hep beraber laıkız güzellklere rabbim sizlere de verecek madamınız inanıyorsa olurr bu topik bana uğurlu geldi inşallah sonuda gelir

ben beklerim dedim pazartesiye ama beklenmiyormuş cidden yaa e sizleride bekletmek ayıp olurdu hanii valla inşallah çekebilirm bakalım napıcem ne edicem annemize nasıl söylicez oyy oyy şimdi benim kayınvalidem çocuk bakıyor yıllardır akrabalarının çocuklarını filan bakmış hep akşam aradı beni napıyon ne ediyon diye baktığı kız çocuk ta o kadar süper bişi ki onu anlatıyo bana deli etti beni gene filan diyo ama çook seviyoruz onu hepberaber hadi hadi diyorum dayan anacım az kaldı kurtarcam seni zaten ben öle diince kadıncağız eriiyor hemen hadi hemen edin bitane daha bekliyonus kafanızı kırcam diyo gülüştük öle de o da sabırsız anlıycan benim annem ayrı bekleyişlerde off offf güzel işler bebekim sende tat bu duyguyu hemde bu ayy şimdii hemenn istiyom tatmalısınn
hahahaaa canım yaaaaaaaaaaaa ne güsel boşuna bekledik hepimizi sinir ettin ama değdi sonucaaaa

kısss çek valla çekebilirsen süperr olurr bebemmmmmmmm

tımam tımam sen ne dersen o tatlımm otururumm valla ohhh keyif keyifff
madamımmmm bugünü öyle çıldırarak geçirmek istiyordumki bebemm çok yoğun inan aklıma burda bir iki yazıyorumm adamın yanına gidiyorum gelmez gelmez bugün gelip bide kalacakları tuttuu gidin yaaaaaaaaaaaa
madamımmla kutlama yapıyoss desemmi???????????

cücümmmm çok zekisinnnnnnnnnnnnnnn

ağlatma beniiiiiiiiii

kizlar ,ben kacar...Allaha emanetsiniz...kendinize iyi bakin
yarin tekrar burdayim, siz devam edin .....
gorusuruzzz tontiniler , optumm hepiniziiii
byeee

ama ağlamaaaa bugün çıldırık günümüs sen temmuz annesisin bebüşümmm benimm
ağlatma beniiiiiiiiii

kim o adamlar kıss çekilsinler gitsinler madam bi gelirse hırrr yapar size de şuan delirmiş durumda dersin ne yapsam yeridir dime

bana da yarenlik edin lütfeeeeennnnnn... bende bebiş istiyorum inşallah... 3-4 aydır çalışmalar sonuç vermedi. bu ay hele 29-30 günde olan adetimi 39,gün oldum. heveslendim umutlandım sonuç negatif moralim iyice bozuldu. düzenli olarak olan adetimin düzeni de bozuldu yumurtlama günümü tahmin edemiycemi düşündüğüm için ateş ölçme yöntemine başvurdum bugün adetimin 2,günü düzenli ölçücem ateşimi... inşallah olur bu ay sizin bana bi öneriniz olursa diye paylaşmak istedim. arkadaşlar tablolar grafikler paylaşıyor nereden ulaşılıyorki acaba bunlara sizin aranızda hamişlerde var okuduğum kadarıyla yardımınızı bekliyorum canlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…